Magyarország első Fairy Tail szerepjáték oldala. Lépjetek be és kalandozzatok a mágia világában! |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Gray Fullbuster Admin

Hozzászólások száma: 776 Join date: 2009. Oct. 06. Age: 20 Tartózkodási hely: Fairy Tail klánház
 | Téma: A szellemjárta Kastély! Szomb. Júl. 31, 2010 12:24 pm | |
| Egyszer volt, hol nem volt, az üveg hegyen is túl, ott ahol a kurta farkú... Vagy, nem is. ez egy másik mese. Fiore királyságában vagyunk, ami nincs ennyire messze, de annál jobb hely! Mindannyian mágusok vagytok, varázserejű emberek akik segítik a rászorulókat a bajban. Klánokba tömörülve vállaltok el különböző munkákat, a felkérések alapján. Egy nap egy különleges felkérés érkezett, az ország minden egyes klánházába, sőt még az utcákra is plakátok formájában! A rajta szereplő írás valahogy így hangzik:
Kérem az a mágia használó aki látja ezt a plakátot, jöjjön el és segítsen nekem! Könyörögve kérem önöket, bármennyien vannak csak jöjjenek el a birtokomra, mert az újonnan vett kastélyomban szellemek járnak és sehogy sem tudtam dűlőre jutni velük! Nagyon fontos lenne, hogy segítsenek, amit busásan meg is jutalmazok majd! Gróf Alberheimendurf von Bob
A plakát alján pedig a pontos cím és fellelhetőség van. Sokan ismerhetik már látásból ezt a kastélyt eddig évek óta üresen állt. Könnyedén eltalálhattok oda, első postotokban a felhívás megtalálását, valamint az odautat írjátok le. Mindenki épp egy időben ér oda, tehát még meg is pillantjátok egymást a kastély kapuja előtt. Első körben csak részleges sorrend van, az egy klánba tartozók összedolgozhatnak, mehetnek együtt, klánokon belül van csak sorrend, amúgy szabad most egy post erejéig.
Fairy Tail: Katsu Inozuke Sophy Walter Adam Scytheblue Deniel L. Alkaera Kitamura Kazuhiro
Quatro Cerberus: Alice Crow Geelstun Takeshi Gakuro Reigen Hawkins
Noah Varens és Leena szabadon írhat amikor akar. _________________  |
|  | | Alice Elemi mágus

Hozzászólások száma: 358 Join date: 2010. Jun. 11. Age: 17
Karakter információ Céh: Quatro Cerberus Varázserő:
   (1930/3000) Szint: 3
 | Téma: Re: A szellemjárta Kastély! Szomb. Júl. 31, 2010 2:54 pm | |
| Ezen a reggelen is korán keltem, mint mindig, de ezúttal nem nagyon volt hangulatom az edzéshez. Helyette felkelte és lezuhanyoztam, majd lementem a panzió éttermébe. Nem enni, azt inkább majd a klánházban, hanem segíteni Kris-nek és az anyjának, a konyhában. Én mosogattam, amit ugyan utáltam, végül is én annak az elvnek a híve voltam, hogy mindenki mosogasson maga után. Amikor végeztünk, elindultam a Klánház felé. Ahogy így mentem, azt láttam, hogy az utcát, valaki hirdetésekkel rakta tele. Nem foglalkoztam velük, engem csak azok a plakátok foglalkoztattak, amik a Klánház Küldetésfalán szoktak lenni. Biztos valami cirkusz, vagy valami ilyesmi. - Gondoltam magamban, miközben beléptem a Quatro Cerberus klán ebédlőjének ajtaján. Aznap elég sokan voltak. Odaköszöntem mindenkinek, majd odarohantam a küldetésfalhoz, de már messziről feltűnt, az utcákról jól ismert plakát. Mi a frász ez? - Mikor odaértem a falhoz azonnal elolvastam a küldetést. - Nahát! Ez is egy küldetés? Akkor ezért volt a plakátokkal kitapétázva a város. Elolvastam az egészet. Szellemek? Hiszek én bennük egyáltalán? - Merengtem, de nem érdekelt, ha az egész csak kamu akkor is van egy ember, aki ezeket a kamu szellemeket irányítja. Egyre jobban kezdett érdekelni a dolog. Ekkor tűnt fel nekem, hogy Crow is a Klánházban tartózkodik, éppen egy salátát evett. Azonnal odarobogtam hozzá és a karjánál fogva odarángattam a küldetésfalhoz. - Nézd! - Mutattam rá a plakátra, mire ő figyelmesen olvasni kezdte. - Lenne kedved velem jönni? - Kérdeztem reménykedve. - Hát...Miért is ne. - Nem tűnt valami izgatottnak, de midig olyan visszafogott, szóval ez nem jelentett semmit sem. - Rendben! Akkor egy óra múlva a pályaudvaron, megfelel? - Nekem meg. - Amint kimondta, én azonnal az ajtó felé rohantam. - Akkor a pályaudvaron! - Kiáltottam vissza neki és sprintelve hazarobogtam, porfelhőt hagyva magam mögött. Otthon megkértem Kris-t, hogy szóljon az anyjának, készítsen valami útravalót, mert megint megyek egy küldetésre, aztán felrohantam a szobámba és összepakoltam, majd lerohantam a lépcsőn és berobogtam a konyhába. Éppen elkészültek a szendvicseim, amiket gyorsan becsomagoltam és belegyömöszöltem a táskámba. Megköszöntem a kaját, és elrohantam a pályaudvarra. Negyedórával korábban jöttem. Kifáradtan dobtam le a táskámat a földre és ráültem, úgy vártam Crow-t, aki nem sokkal később meg is érkezett. Megvettük a vonatjegyeket, majd felszálltunk a vonatra és megkerestük a helyünket és leültünk. Az út kellemesen telt, beszélgettünk, de néha csak hallgattunk és néztünk kifelé a vonat ablakán. Egy idő után elővettem az úti csomagomat és elmajszoltam három szendvicset utána tovább néztem a gyönyörű tájat.
Nem sokkal később megérkeztünk és elindultunk, hogy megkeressük a megadott címet és a hozzá tartozó szellem járta kastélyt a kétségbeesett gazdájával. Hamar oda találtunk, de nem voltunk egyedül odakint egy egész kis tömeg állt, néhányan éppen akkor érkeztek meg. Ahogy szétnéztem, jó pár ismerős arcot láttam. Már most érdekes munkának tűnik! |
|  | | Katsu Inozuke Fekete Mágus

Hozzászólások száma: 118 Join date: 2010. Feb. 03. Age: 19
Karakter információ Céh: Fairy Tail Varázserő:
   (1080/1500) Szint: 2
 | Téma: Re: A szellemjárta Kastély! Szomb. Júl. 31, 2010 4:00 pm | |
| Mivel nem volt jobb dolgom, ezért otthon ücsörögtem és hallgattam Saracor idiótaságait. Már kezdett jobban idegesíteni, mint Deniel, ami nagy szó. Hisz ő az, aki megállás nélkül jártatja a száját és nem hagyja békén az embert. Már nem voltam képes elviselni, ezért kiléptem a lakásomból és az utcán flangáltam. Szinte majdnem kiszúrta a szemem a sok papírfecni. Oda mentem és elolvastam. Szóval varázslók kellenek szelleműzésre. Vagy valami ilyesmi. Nem sokat tudok a szellemekről, de talán Saracor igen. Kell ez a küldetés, hisz ott van a hatalmas jutalom. Letéptem a küldetést, majd gyorsan haza sétáltam és közöltem a küldetést Saracorral. Ő hanyagul elutasított, amitől én kicsit felkaptam a vizet. Mindenfélét hozzávágtam a fejéhez. Többnyire mindig odáig jutottam, hogy ő egy potyázó ebben a lakásban. Tehetne már valamit a megélhetésünkért. Egyedül fizetem a lakbért, a számlákat, a rezsit és ő csak otthon vakargatja... Annyira bosszús voltam, amitől sikerült feldühítenem őt is. Jól összevesztünk, de egy fél óra alatt megbékéltünk. Végül bele egyezet a küldetésbe. Úgy döntött, hogy eljön velem. Akkor hát mégis hatott a lelkiismeret rá. Pedig nem sűrűn jön be. Rövid idő alatt össze is szedtem a cuccainkat és elindultunk. Már megszokták a városban Saracor jelenlétét és nem ijedeznek tőle az emberek. Mondjuk aki nem helybéli az vagy furcsán néz, vagy sikonyál. Hosszas séta után elértünk a pályaudvarra, ahol jegyet vettem. Kiderült, hogy csak egy óra múlva indul, ezért leültem egy padra, Saracor pedig mellém feküdt. - Ha később indultunk volna, akkor pontaban itt lehetnénk induláskor! -mondta Saracor. - Ne kezd már megint! -vágtam vissza. - Én csupán megjegyeztem! -szólalt meg ismét. Egyszer úgy is szét fogom rúgni a seggét, ha nem hagyja abba a kommentárokat. Egy órás veszekedés után felszálltunk a vonatra, majd egy elhagyatott kis helyen leszálltunk. Elindultunk hát, hogy megtaláljuk a küldetés színhelyét. - Mit tudsz a szellemekről Saracor? -kérdeztem. - Hááát... Csak legendákat és történeteket hallottam róluk. Azt mondják nem rendelkeznek anyagi testtel. Át tudnak menni a falakon és akár képesek megszállni egy testet is. Néhány apróbb tárgyat még mozgatni is tudnak, de csak ennyiről tudok. Ilyen történeteket hallottam. - Értem! Akkor az én erőm nem sokban segít, igaz? -mondtam. - Nem igazán! -válaszolta. Időközben megérkeztünk a kastélyhoz. |
|  | | Crow Geelstun Fekete Mágus

Hozzászólások száma: 62 Join date: 2010. Jul. 26. Tartózkodási hely: szép lányok körében 8)
   (550/1500) Szint: 2
 | Téma: Re: A szellemjárta Kastély! Szomb. Júl. 31, 2010 10:45 pm | |
| Ellentétben a legtöbb alkalommal a mai napomat a klán ház étkezőjében indítottam. Amint beléptem Richard-santól kértem a szokásosat; egy mentateát és egy salátát, majd a sarokban egy üres asztalhoz leültem, s fejemet az asztallapra hajtva próbáltam még aludni néhány percet. Szemeimet lehunytam, s igyekeztem nem gondolni semmire, de valahogy nem ment. A többiek mind a küldetéstáblánál álltak és valami nagy buliról beszéltek, aminek teljesítésével rendkívül sokat szakíthatnának. ~ Szerencsétlen tudatlanok… Sosem tudják megérteni, hogy egy küldetésnek azért nagy a jutalma, mert olyan nehéz. Mindig elvakítja őket a sok pénz. – sóhajtottam egyet, majd jobbommal az asztalra könyökölve próbáltam meg enni néhány falatot, ám valahogy nem akartak lecsúszni a torkomon. Halk sóhajjal nyugtáztam magamban, hogy vereséget szenvedtem egy saláta ellen, így egy ásítás kíséretében a fejemet ismét az asztalra tettem. Nem tudom, hogy mi van velem, de valamiért képtelen vagyok magamhoz térni. Lehet a fülledt meleg teszi, vagy a gyakori dohányzás, de ki tudja? Talán hamarosan elhalálozom. Eme gondolatok azonnal mosolyt csaltak az arcomra, s arra gondoltam, hogyha ez történne, akkor egy nagy erejű Démontól szabadítanám meg a Világot, esetleg még az emberek hősi halottnak is elkönyvelnének. Ámbátor még nem jött ennek az ideje, még sok dolog van, amit nem intéztem el. Nagyot nyújtóztam, s a jobb zsebemből elővettem kedvenc vaníliás cigarettámat, majd a számba véve egyet a gyújtóm után kezdtem el kutakodni, de azt valamiért sehogy sem találtam. - Nincs véletlenül tüze valakinek? – kérdeztem. Ám utólag belegondolva rosszul tettem, mivel egy tucatnyi elemi mágus kezdett el felém rohanni, miközben kezüket lángra lobbantották. Homlokomon megjelent a már oly’ sokszor látott izzadságcsepp, s balomat a mágusok felé tartva megálljt parancsoltam a töketlen csapatnak. Miután elmagyaráztam, hogy mire kell a tűz mindenki visszament a saját kis közösségében, de előbb az egyik meggyújtotta a csikket. Egy sóhaj kíséretében kifújtam a füstöt, s közben azon gondolkoztam, hogy mit is kéne csinálnom. Esetleg aludni egész nap? Vagy esetleg elmenni valami fürdőbe és egy kicsit kényeztetnem kéne testemet? Nem jutottam dűlőre. Ámbátor hamarosan megkaptam a választ egy sötétbarna hajú lány képében, aki vonatokat megszégyenítő sebességgel közeledett felém. Villámgyorsan keresztet vetettem, s elmondtam egy Mi atyánkat, mikor a karomon ragadott, s elkezdett rángatni. Elmémben persze rögtön a legrosszabbra gondoltam: a múltkori hálóinges incidens miatt most elvisz a konyhára, s végtagjaimtól megszabadítva bevág a sütőbe, majd alám gyújt. Természetesen mondanom se kell, hogy Én nem ilyen halált szeretnék magamnak, ezért próbáltam meggyőzni Alice-t, hogy nem direkt csináltam, de ekkoron megálltunk. Lélektükreim előtt lepergett mind a 17 év, s rá kellett jönnöm, hogy még sok mindent szeretnék csinálni; nagy mágus akarok lenni, híres tanácstag, s legfőképpen szerelmes… Igaz már sokszor hittem úgy, hogy az vagyok, de eddig még sohasem volt teljesen valós a kapcsolatom egy lánnyal sem. Persze ez még sokáig így fog maradni. Alice szerencsére nem ezt tervezte velem, mivel egy plakátot mutatott meg nekem, amely egy küldetésről szólt. - Hát… Miért is ne? – tettem fel neki eme költői kérdést válasz gyanánt. Ezután már is elviharzott a lány. Elkerekedett szemekkel néztem utána, mivel sebessége valóban túlnőtte a legtöbb járművét, legalább is nagyon úgy tűnt nekem. Ezt teszi a túlzott izgatottság. Ámbátor nekem is készülődnöm kéne az útra. Nyugodt, ráérős tempóban haza sétáltam, majd kedvenc hátizsákomba összepakoltam a szokásos holmit; víz, élelem, fegyverek, meleg ruha. Ezután elindultam az állomásra. Kicsit késve érkeztem meg, elvégre a Hősök mindig az utolsó pillanatban érkeznek meg. Megvettük a jegyünket, majd felszálltunk a vonatra, s miután találtunk két szabad helyet, leültünk. Az utazás rendkívül rövidnek tűnt, ám ezt betudtam a jó társaságnak. Hamarosan leszálltunk, majd fölkerestük a célhelyet, ahol már nem voltunk egyedül, ámbátor nem foglalkoztam ezzel. - Üdvözletem! - köszöntöttem Őket hangosan az illem jegyében, de ezután ismételten csak Alice-re figyeltem. ~ Kezdek én is kíváncsi lenni… meglepő. – mosolyodtam el, majd egy újabb energia rudacskát helyezve a számba, ismételten rágyújtottam.
A hozzászólást Crow Geelstun összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd. Aug. 03, 2010 6:36 pm-kor. |
|  | | Takeshi Gakuro Elemi mágus

Hozzászólások száma: 19 Join date: 2010. Apr. 03. Age: 16 Tartózkodási hely: Itt is és ott is, de inkább mondom a kocsmákat ^^
 | Téma: Re: A szellemjárta Kastély! Vas. Aug. 01, 2010 4:47 pm | |
| Egy újabb nap, ami úgy kezdődött, hogy leestem az ágyról. Egyre többször fordul elő és ez nekem, nem tetszik ugyanis nem a legkellemesebb érzés arra kelni, hogy a kőkemény padlóra esel. Mint mindig most se maradt rajtam a takaró, ami felfoghatott volna valamit az ütésből így kicsit fulladozva próbáltam felkászálódni a földről. Nem úgy sikerült a dolog, mint gondoltam. Miközben másztam felfelé a gatyám beakadt egy kiálló, nem tudom mibe és szétszakadt én, meg ott feküdtem a földön egy szál f*szban. Mondhatom, örültem neki, hiszen a kedvenc alvó nacim ment tönkre. Na, nem baj így könnyebb lesz felállni. Nincs semmi, ami akadályozná a lábam mozgását. Nagy lendülettel ugrottam fel. Teljesen kiment a fejemből, hogy az ágyamnál van egy polc, ami eléggé kiáll. Amint sikeresen felálltam a fejemet bevertem és majdhogynem visszadőltem a földre. Szerencsére még meg tudtam kapaszkodni az ágyban és ezért nem estem el. Szédelegve indultam el egy alsógatyáért ugyanis semmi kedvem nem volt szabadon engedni a gyíkot. Az alsógatya tároló a másik szobában volt ugyanis nem szerettem ugyan ott tárolni őket ahol a ruháimat. Mit ne mondjak, megint elestem és bukfencezve érkeztem be a szobába. Nagy nehezen feltápászkodtam és még egy kicsit szédülve megkerestem az alsógatyáimat. Pár perc keresgélés után megtaláltam a kedvencemet. De csak ekkor jött a neheze a dolognak. Fel kellett vennem és hát, mint tudjátok ilyen téren elég szerencsétlen gyermek vagyok. Vajon mi vagy ki a fene átkozhatott el ennyire? Lehetséges, hogy a holló gyerek? Á nem hiszem azért ő nem ilyen okos, hogy tudjon ilyeneket is. Habár fekete mágus, ha jól vagyok informálva. Ha miatta vagyok ilyen béna akkor, hogy nyelné le a mágiáit a kis tetű >.> Idő közben sikerült felrángatnom magamra az alsógatyámat. Igaz, hogy az eksön közben szereztem pár lila foltot és egy szép púpot a tarkómra, de az mellékes. A végeredmény a lényeg, ami nem volt más, mint, hogy sikerült felvennem azt a nyamvadt kisgatyát. Miután rájöttem, hogy ma még a klánházba is be kéne találnom nagy lépésekkel indultam volna el felöltözni ha nem esek hasra abban a nyamvadt küszöbben. Nem hiszem el. Lehet, hogy az előbb is ebben az sz*rban estem el? Ki tudja… Na mindegy most nincs időm ezzel foglalkozni mert ha most ezzel kezdem el tölteni az időt akkor biztos, hogy minden űber-király küldit elvisznek előlem és azt nem engedhetem. A pólómat most minden baleset nélkül vettem fel, de ekkor jött a második fő ellenségem a nadrág. Elkezdtem imádkozni, hogy ne essek el meg ilyenek, de isten nem szeret, ha egyáltalán létezik… Ahogy felemeltem a lábamat, hogy beledugjam a nadrág egyik szárába elvesztettem az egyensúlyomat és egy nagy puffanással értem földet. A fejemet majdnem belecsesztem az asztal szélébe. Mivel tudtam, hogy ha felállok és úgy próbálkozom felvenni normálisan ezt a nyamvadt nadrágot akkor ismét itt kötök ki úgy döntöttem, hogy itt a földön fetrengve veszem fel. Innen lejjebb már úgy sem eshetek. Nagy nehezen kicsit rúgkapálva és pár szék felrúgása után sikerült magamra rángatnom a farmert. Ezek után indultam volna a konyhába mikor fetűnt, hogy nincs rajtam zokni. Ez azt jelentette, hogy fel kellett készülnöm egy újabb csonttörő mutatványra, de mivel én okos fiúcska vagyok térden kúszva mentem el a zoknimért és a földön ülve vettem fel. Ekkor jöttem rá, hogy itthon csakis így közlekedhetek. Az utcán elég hülyén néznék ki négykézláb. Miután sikeresen felvettem a zoknimat feltápászkodtam a földről és elindultam a konyhába, hogy csináljak magamnak egy kávét indulás előtt. Nem gondoltam volna, hogy ilyen lassan fog lefőni az a nyamvadt barna lötyi. Körül belül fél óráig szerencsétlenkedett az a nyamvadt tűzhely mire felmelegítette a vizet. Miután megittam, éreztem, hogy nem kellett volna egy húzásra meginnom ugyanis a torkomat végigégette a nyavalyás kávé. Ha kiderül, hogy a holló gyerek átkozott el esküszöm, hogy ropogósra sütöm és holló sültet eszek vacsira. Nagy nehezen a cipőmet is feltornáztam a lábamra és végre elindultam a klánház felé. A utcán mint mindig most is elakartam taknyolni párszor, de a kedves emberek most is megfogtak. Mikor megérkeztem a klánházhoz most lassan indultam el nehogy ismét megfejeljem az a szép nagy ajtót. Elég volt az múltkor is. Azt hittem, hogy sikerült elkerülnöm az ajtó fejelést, de mint mindig megbotlottam a saját lábamban és úgy ahogy voltam ismét megfejeltem azt a telibe rakott ajtót. Vajon miért nem tudják nyitva tartani? Mondjuk akkor nagyobbat égnék mert a többiek elé esnék be és azt nem szeretném. Így is elég nehéz volt a beilleszkedésem, mint szupersztár. Miután feltápászodtam és megsimogattam a nagy és okos buksimat benyitottam és elindultam enni valamit ugyanis a nagy készülődésben é az ide úton megéheztem egy csöppet. Most még jobban figyeltem és nem siettem, mert nem akartam mindenki szeme előtt felnyalni a földet. Mikor megérkeztem a kiszemelt helyre kértem ismét egy pohár bort és egy szendvicset, amiben jó sok táp volt. Leültem egy üres asztalhoz úgy, hogy lássam a küldetéseket tároló táblát. Hátha a holló gyerek talál valami jót. Ha elindul, megyek utána, és majd azt mondom, hogy én is láttam a kiírást. Már az utolsó falatot ettem, mikor láttam, hogy egy lány Crowot elrángatja az asztaltól egyenesen a küldetéses tábláig. Gyorsan megittam a maradék boromat majd megvártam míg elég távol lesznek tőlem és követtem őket. Vagyis inkább csak Crowot hiszen a fene se tudta követni annak a bigének a tempóját. Majdnem tököszúrtam magam mikor láttam, hogy Crow nem a küldetés felé megy hanem haza. A franc enné ki a szemeit. Mivel nem volt nála semmi arra tippeltem, hogy biztos valami felszerelésért ment be. Elbújtam és megvártam míg kijön. Miután kijött megvártam, míg elér egy bizonyos távolságot és csak aztuán jöttem elő rejtekhelyemről. Egészen végig követtem míg el nem érkeztünk a vonat állomásra. Istenem mikor csináltam ilyet utoljára. Még kishúgyos koromban követtem a szüleimet mikor születésnapi ajándékot vettek nekem, de az volt a baj, hogy állandóan lebuktam. Éppen ezért most még óvatosabban kell őket követnem, hiszen ha lebukok akkor az lesz a vége, hogy a holló gyerek harcolni akar velem, de ma nem vagyok olyan kedvemben, hogy megsüssem. Mondjuk jó lenne megszabadulni tőle, de akkor mit mondok a klán vezetőnek és szegény csajnak akivel együtt indult el? Időközben megvettem a vonatra a jegyem és én is felszálltam. Mivel nem akartam, hogy észre vegyenek lehajoltam, és úgy ültem le és vártam, hogy megékezzünk. Nem tudom mennyi ideig tarhatott az út, de majdnem bealudtam. Az lett volna a szép. Ha itt elalszom, és tovább megyek a kelletténél. Megállt a vonat én pedig megvártam míg Crowék leszállnak és elindulnak csak azután ugrottam le én is. A fene egye már meg ezt a Crowot. Néha olyan idegesítő, de van, amikor a távolból nézes és tök normális. Lehet, hogy ellentétek vagyunk? Velem meg mi történt, hogy ennyire meglágyultam? A fene egye meg.. lehet,m hogy emós leszek? Már csak az kéne. Nem fogom vagdosni magam csak, azért mert depis vagyok. Ha depis az ember, akkor a legjobb gyógyszer a harc. Ott kiélheti minden agresszivitását az ember és még a szomorúságát is elfelejti miközben azon gondolkozik, hogy hogyan is nyírja ki az ellenfelét. Most jön az a kérdés, hogy én ez honnan tudom… Tapasztalat. Nem kevés harcot vívtam csak, azért mert depis voltam vagy unatkoztam. Mondjuk nem voltam olyan sokat depis és unatkozni, se unatkoztam olyan sokat, de azért bele kóstoltam mind két dologba és hát meg kell, hogy mondjam nem nagyon tetszett a két dolog. Ez a sok nyavalya, amiről itt beszélek. Ilyenkor komolyan mondom olyannak, érzem magam mint valami hisztis picsa. Annyira elkalandoztam a gondolataimban, hogy el is felejtettem figyelni, hogy ott vagyunk e már vagy sem. Csak annyira voltam képben, hogy lássam, merre mennek és, hogy ne vegyenek észre. Miután elhessegettem eme hülye gondolatokat észrevettem, hogy megálltak egy kapunál. Mivel nem akartam egyből oda menni bebújtam egy bokor mögé és elkezdtem gondolkozni azon, hogy milyen belépő kéne. Nem tudom mennyi ideig gondolkozhattam mikor rájöttem, hogy semmi ötletem sincs így natúr kell megjelennem. De mivel nem nagyon szerettem a natúr belépőket odakommandóztam a kapuhoz legközelebb lévő fához és felmásztam rá. Figyeltem arra, hogy ne csapjak nagy zajt és, hogy ne nagyon mozgassam a faágakat. Miután felértem egy szép kis faágra beugrottam eléjük és elkiáltottam magam. -Szevasztok!
|
|  | | Sophie Black Csillaglelkű mágus

Hozzászólások száma: 297 Join date: 2010. Jul. 01. Age: 17 Tartózkodási hely: a csillagok közt :P
Karakter információ Céh: Blackened Tears Varázserő:
   (2680/3000) Szint: 3
 | Téma: Re: A szellemjárta Kastély! Vas. Aug. 01, 2010 10:34 pm | |
| Az előző éjszakát benn töltöttem a klánházunkban, a könyvtárban. Egy nagyon jó mágusokról szóló könyvet találtam éppen, s bújtam bele annyira, hogy észre sem vettem mikor nyomott el az álom. Persze, senki nem vette észre jelenlétemet, s rám zárták a kapukat. Olyan éjfél lehetett, mikor felébredtem késő éjjel volt, miután felkapcsoltam a lámpákat, és láttam, hogy sehol senki. Gondolkoztam, hogy mit kéne csinálnom, de nem igazán jutott eszembe semmi. ~ Inkább megvárom a reggelt, mikor jönnek a többiek. ~ ásítottam egy hatalmasat, majd miután visszatrappoltam a könyvtárba, ahol felébredtem, elraktam a könyvet, mert immáron nem szándékoztam párnaként használni azt, megtette a két karom is. Már reggel, mikor felkeltem, Mira ott volt, s csodálkozott, hogy nem látott bejönni, de n mégis a könyvtár felől közelítem meg. - Tudod…, benn aludtam. –mondtam kissé morcosan, miközben szememből épp kidörzsöltem a csipát. Ismét ásítozással próbáltam éber maradni, ám nem ment. Mirajane odament a felkérések falához, majd felrakott rá néhányat. - Van valami új? –érdeklődöm kíváncsian, majd oda sétálok olvasgatni. - Hát van egy pár. –Közben én olvastam a hirdetéseket és meg akadt egyen a szemem. Valami szellemkastély volt, s a címtől megborzongtam, de mégis tovább olvastam. Az összeg melyet érte kínáltak, nem volt megszabva, s már ez lángra gyújtott, hisz akkor még bármennyi lehet. De lehet, hogy kéne találnom valakit, aki velem jön, hisz most, mint ahogy ezelőtt is, nincs kedvem egyedül halálra ijedni. De eddig nem volt annyi eszem, hogy hívjak bárkit is. Most talán sikerül ráfűznöm Adamet, csak sajnos dunsztom sincs, merre találom…, de remélhetőleg hamar megjön. Egy barack dzsúsz társaságában belekezdek a türelemjátékba, amely eléggé elnyúlik, fogalmam sincs miért. Kábé dél lehet, mikor betoppan, és én azonnal letámadom kérdéseimmel. - Adam, Adaaam, szia! –rohanok elé - Menjünk erre, léccií, gyereee veleeeem. –ez a kitörés olyan volt, mint egy kislány reakciója, ha éppen akar valamit, közben orra elé nyomom a felkérést, melyet az imént letéptem. Azóta egy ugyanolyat visszatett Mirajane, szóval még bárki jöhet a céhből, de én most inkább Adam nyakán lógok, hogy jöjjön velem. Belement, bár nem hagytam volna, hogy elutasítsa, mert tovább nyaggattam volna, szóval megkönnyítette a dolgom. – Várj egy 20 percet, lécci! –Majd kirohantam az épületből és végig száguldoztam az utcákon. Alig néhány perc alatt összepakoltam a cuccokat, melyeket magammal kívántam vinni, amikből nagyon kevés volt. Mindeközben lezuhanyoztam, és átöltöztem. A tegnapi ruháimat meg csak úgy legórtam, hisz miután hazajövök, úgyis rengeteg mosnivalóm lesz. Még időben voltam ugyan, de már rohantam is vissza. Már nagyon indulni akartam a küldetésre. Fülig érő mosollyal rontok be újból az étkezőbe, majd míg megvárom Adam érkezését is, újból magam mellé rendelek egy baracklevet. Aztán végre megjött, és útnak indultunk. Anno, mintha egyszer elmentem volna amellett a kastély mellett, de nem ragadt meg az agyamban túlságosan. De mikor közelebb értünk, annyira ismerős volt, hogy már biztos voltam benne. A kapu előtt már voltak páran, nem mi voltunk az egyetlenek, akik felfigyeltek a küldetésre, mondjuk hogy annyi cetlit kirakott, nem is csodálkoztam. Mind ismeretlenek voltak nekem, szóval egy bátortalan mosoly keretében üdvözöltem a jelenlévőket. - Sziasztok.
|
|  | | Adam Scythblue Elemi mágus

Hozzászólások száma: 114 Join date: 2010. May. 09. Age: 18 Tartózkodási hely: Magnolia, Fairy Tail klánház
   (1325/1500) Szint: 2
 | Téma: Re: A szellemjárta Kastély! Hétf. Aug. 02, 2010 1:31 am | |
| Amikor kinyitottam a szememet, a Nap sugarai már a képembe világítottak. Elalvás előtt elfelejtettem lehúzni a redőnyömet, pedig általában mindig azt szoktam csinálni, hogy ilyen malőrök miatt ne ébredjek fel. Hát, azon a reggelen ez megtörtént. Oldalra fordítottam a fejemet, s a mellettem lévő éjjeli szekrényen lévő órára pillantottam. - Fél tizenegy... A fenébe, még egy harminc percet kényelmesen tudtam volna aludni. Amúgy sem terveztem mára semmi érdekeset.- suttogtam, közben meg a jobb karomat behajlítva az arcom elé helyeztem, így már nem ért annyira a fény. Mégis, olyan testhelyzetben képtelen lettem volna elaludni, a redőny lehúzását, és az azutáni újbóli lefekvést meg túl macerásnak találtam. Akkor nagyjából megint egy negyed órát vett volna igénybe, mire újra elszunnyadok, ráadásul ugyanannyi idő elteltével már véglegesen kelhettem volna. - Óóó... Ez milyen idegesítő!- szólaltam meg, majd egy sóhajtást követően felültem az ágyamon. Az ülés közben nyújtóztam, valamint ásítottam egy nagyot, eztán kimentem a konyhába. Painkillert már ott találtam, tömte a képét. - Jó reggelt! Remélem nekem is hagytál valamit.- üdvözöltem a kakast, nem sokkal később meg élelem után kezdtem kutakodni. - Neked is! Igen, van még kaja bőven, ne aggódj!- nyugtatgatott a tollas egyén. Ébredés után soha nem tudtam túl sok mennyiségű élelmiszert betermelni, ezért most is csak egy csekély "reggelit" szántam magamnak, mégpedig egy pohár tejet, plusz egy kalácsot. - Mellesleg, neked még nem kellene aludnod egy fél órát?- kérdezte a madár. - De...- feleltem neki kurtán, ezt követően elkezdtem habzsolni. Később a tisztálkodásra is sort kerítettem, majd indulásra készen álltam. - Ma itthon maradok.- közölte velem Painkiller. Hát, nem nagyon tört le eme hír, talán még örültem is neki legbelül. - Ég veled!- búcsúztam el, és stílusosan távoztam.
A céhbe beérve körültekintettem, kezeim szokás szerint zsebeimben hevertek. Unottan vizsgáltam meg az arcokat. ~ Nagyszerű! Vannak elegen, lehet találok magamnak egy beszélgetőtársat, vagy ha nem, akkor a könyvtárban kutakodok egy keveset, aztán alszok egyet.~ terveltem ki a közel jövőt gondolataimban, csakhogy ekkor egy ismerős hangot hallottam, ami a nevemet rikoltozta. Számomra még igen korán volt, ezért eléggé dobhártyaszaggató hatása volt a zajnak. - Sophy?... Szervusz!- köszöntem a lánynak, ezalatt pedig bólintottam neki egyet. Arcomra meglepődés ült ki. Hirtelen egy papírost kezdett mutogatni, izgatottan próbált rávenni arra, hogy tartsak vele arra a bizonyos küldetésre, amiről még halvány lila gőzöm sem volt. - Hé, hé, hé! Nyugalom!- próbáltam egy kissé lecsitítani a hölgyet finom hangon. Rögtön szemügyre vettem a plakátot, noha egy darabig semmilyen akciót nem terveztem a napjaimban. Mégis, nehezemre esett volna nemet mondani egy lánynak, sőt egy picit még zavarban is voltam. Igazából soha senki nem akart még ennyire elvinni akárhová is, főleg nem egy küldetésre, szóval kellemesen esett a dolog. Jobban szemügyre véve, még érdekesen is hangzott a Sophy által hozzám jutott felkérés tartalma. - Rendben van. Ha szeretnéd, én is veled mehetek éppen.- mosolyodtam el halványan, szemhéjaimat lehunyva. Alig telt el pár pillanat, Sophy már ki is viharzott az épületből, annyit hagyva maga után, hogy húsz perc múlva visszatér. - Öhm... Oké. Addig én is hazalépek valamiért.- jelentettem ki csak úgy magamnak, elvégre a lány már rég kint volt az utcán. A saját, higgadt tempómban battyogtam hazáig, szerencsére nem laktam túlságosan messze, hiszen a céhhez legközelebb lévő lakást béreltem ki, így nem volt szükség sok energiára, amíg a Fairy Tailbe értem. Persze így is szükség volt pár perc sétára, ám ezt még én sem nevezhettem megerőltetőnek. Ahogy újból a klánházba mentem, Sophy már készen is állt az indulásra. El sem tudtam képzelni, mennyi életerő lehetett benne. Láthatóan nagyon izgatott volt, én pedig nem szándékoztam letörni a jó kedvét. Végül elértük a kastélyt, ami rossz állapotban volt. Félelmet nem igazán tudott bennem kelteni, de érdekfeszítő volt. Mások is voltak ott, láttam jó pár ismerőst a mágusok között. - Szép jó napot mindenkinek!- intettem egyet. ~ Nahát! Alice nee-san is itt van, sőt még Katsu is! Jól látom? Távolabb az ott Kazuhiro? Sőt, még Noah is! Hehe! Nem tudtam, hogy ők is itt lesznek. A többiekkel nem volt még szerencsém megismerkedni, viszont olyan érzés kerített hatalmába, miszerint ez a misszió tökéletesen megfelel majd a célnak.~ töprengtem. |
|  | | Deniel L. Alkaera Sárkányölő

Hozzászólások száma: 51 Join date: 2009. Oct. 12. Age: 18 Tartózkodási hely: Itthon
   (575/1500) Szint: 2
 | Téma: Re: A szellemjárta Kastély! Hétf. Aug. 02, 2010 11:13 pm | |
| -Hát ezt nem hiszem el! Képtelenség hogy ne találjak el megint egy ilyen kastélyhoz! Már minimum négyszer jöttem el mellette az elmúlt évben, és mégse találom!- Siránkoztam kissé szánalmasan a mellettem ülő néninek. -Kisfiam-mondta lassan- kezd előröl... az elejétől... mond végig... mond végig... és utána talán... talán... segíthetek- nyögte ki végre. Szinte aludt a szavak között ami nem meglepő hisz kilencven és a halál között volt. Azért csak belekezdtem: - Reggel felkeltem felöltöztem, reggeliztem, fogat mostam, majd új küldetés után néztem. A város tele volt ugyanazzal a hirdetéssel, ezért gondoltam hogy sürgős lehet. Hazatértem és összeszedtem mindent ami kell, csak az az átkozott Katsu tűnt el valahova! Tuti ha hoztam volna most nem keveredtem volna el! Lényeg a lényeg, pont időben felszálltam a vonatra, ám, senki sem szólt hogy ez a másik irányba megy! Hát ez felháborító! Mit képzelnek ezek az emberek hogy nem tudják hova megyek, és nem segítenek?! lényeg a lényeg, harmadjára megtaláltam a jó megállót. Ám sajnálatos módon, az út nem olyan egyszerű mint hittem. Megkérdeztem valakit, és azt mondta hogy ide jöjjek, itt vagyok és sehol egy palota!- A végére dühös lettem felugrottam. - Akkor... most... mégegyszer... lasshabban...kérlek...- Mondta a néni mire idegesen megfordultam... És az a rohadt kis **************** palota pont ott volt! Hát ez hihetetlen! -Mindegy köszönöm a segítséget!- ordítottam a néninek majd körbefutottam a palotát, és a bejárathoz érve megláttam egy kisebb csoportot... |
|  | | Reigen Hawkins Elemi mágus

Hozzászólások száma: 539 Join date: 2009. Oct. 11. Age: 20 Tartózkodási hely: Quatro Cerberus
   (13740/14000) Szint: 7
 | Téma: Re: A szellemjárta Kastély! Kedd. Aug. 03, 2010 10:04 am | |
| Kora este aludtam egy-két órácskát, de igazából nem tudtam komolyabb időt az ágyban tölteni. Nem hagyott nyugodni ez a furcsa mágia. Hajnali egy óra tájt kikeltem az ágyból és felöltöztem. A mágikus órám az éjjeli szekrényen búsulva görnyedt előre, hogy ezúttal nem ő kelthetett fel. Mielőtt még elrohantam volna, oda sétáltam hozzá és mosolyogva megsimogattam a… csengőit. Kimentem a szobámból becsuktam magam mögött az ajtómat és végig siettem a folyosókon, majd lementem a csigalépcsőn. Ezután egészen a céh könyvtáráig mentem, majd benyitottam. Temérdek könyves polc és szekrény tárult a szemem elé. Az alagsorban helyezkedett mélyen a céh alatt. Legalább kétszáz négyzetméteren csak könyvek voltak. - Na, akkor ideje belevetni magamat!Lelkesen elindultam a sorok között és összegyűjtöttem azokat a könyveket, amik első látásra jónak tűnhettek, majd egy hatalmas kupac könyvvel letelepedtem egy asztalhoz. Levettem a kupacom tetejéről az egyiket és olvasni kezdtem. Egy félóra olvasás után már csak lapozgatni kezdtem, hogy benne van-e az, ami engem érdekel. Max mágiája. - Miért nincs gyorsolvasó szemüvegem?Tovább folytattam a keresést, de eredménytelenül. A kupaccal már végeztem, amit először kiválasztottam és még hat másik ilyennel, de semmi eredmény nem volt. - Fú, Max te aztán megdolgoztatsz…Fölkeltem a székről és a hetedik kupac körútjára indultam. Egy újabb elemi mágia könyvet húztam volna le, mikor hirtelen megálltam a mozdulattal és visszatoltam a könyvet. - Várjunk csak… Max azt mondta nyolc évig egy sárkány nevelte és ő tanította neki a mágiát.Egy fontos információ jutott eszembe így elkezdtem sárkányokról keresni könyveket. Egy órán keresztül kerestem, de konkrétan sárkányokról nem volt írása a könyvtárnak. - Ha egy sárkány tanította, akkor talán valamiféle ősi mágia lehet, hisz tudtommal a sárkányok nagyon sokáig élnek, már ha lehet hinni és alapozni az ilyen épp hogy hallott mesélésekre… - tettem hozzá a végét halkan. Új témájú könyvet kezdtem keresni, de egy félóra után hangosat morgott a gyomrom. Ráfogtam mert iszonyúan rossz érzés volt. Felnéztem az órára és elképedve láttam, hogy már kilenc óra van. - Nyolc órán keresztül keresgéltem itt hiába?A költői kérdés után magam mögött hagytam a könyvtárat és elindult föl az étkezőbe. Lehuppantam a szokásos helyemre és Richard már hozta is a hatalmas fejadagomat. Gyorsan betermeltem az egészet, hisz rendkívül éhes voltam. Utoljára csak vacsorára ettem. Mikor végeztem felkeltem és elindultam a szobámba, hogy lefeküdjek aludni, de mikor elsétáltam a küldetés fal mellett megálltam egy másodpercre. Úgy döntöttem előbb azért vetek rá egy pillantást. Végig szaladt a szemem a sok plakáton, aztán az egyiknél megálltam. Érdekesnek tűnt. Kérem az a mágia használó aki látja ezt a plakátot, jöjjön el és segítsen nekem! Könyörögve kérem önöket, bármennyien vannak csak jöjjenek el a birtokomra, mert az újonnan vett kastélyomban szellemek járnak és sehogy sem tudtam dűlőre jutni velük! Nagyon fontos lenne, hogy segítsenek, amit busásan meg is jutalmazok majd! Gróf Alberheimendurf von Bob - Albere…Alberheie…Alberheimend… á, hülye neve van.Egy legyintéssel elintéztem, de látszólag nagy bajban volt és kíváncsi voltam ezekre a szellemekre. Felszaladtam a szobámba és felkészültem az útra. Teletömtem a táskámat kajávál és szerencsehozó amulettekkel. Beledobtam még egy keresztet és egy karót is a biztonság kedvéért. A derekamra kötöttem egy fokhagyma füzért, aztán a nyakamba akasztottam még egy keresztet és ördögűző amulettet. Miután felszerelkeztem mindennemű szellem- és ördögirtásra felkaptam a hűséges kis ásómat és készen is álltam az indulásra. - Készüljetek, mert jön Reigen Hawkins! – kiáltottam fel vidáman. Kisétáltam a céh elé, aztán felkészültem az utazásra. - Red Carpet!A mágikus tűz megjelent alattam, majd a magasba emelt és nagy sebességgel el is indultam a küldetés helyszíne felé. - Juhúú! – kiáltoztam örömittasan. A szél borzolta a hajamat. Nagyon jó érzés volt. Elhagytam a város és a zöld mezők fölött suhantam. Alattam elszáguldott egy-két vonat útközben. Reflexszerűen már Max-et kerestem a tetején, de egyiken se volt. Talán ma szabadságot vett ki, vagy a városban csinált küldetést. Két óra leforgása alatt már megpillantottam a kastély tornyait. Enyhén balra fordultam és felé vettem az irányt. A varázserőm már fogytán volt, pedig már majdnem ott voltam, csak egy kicsit kellett volna kibírnom, de az utolsó pillanat előtt megszűnt a mágia. A lendület viszont megvolt, ezért ordítozva tovább szálltam egyenesen neki a kastélynak. Az egyik tornyot trafáltam telibe. Lepattantam róla és végig gurultam a tetőn, majd szintről szintre estem végig a kastélyon. Szerencsére – vagy pechemre – minden egyes emelet volt valami, ami fájdalmasan tompította a magas zuhanásomat. Hol egy vízköpő, hol valamilyen más díszítő elem. Minden egyes ütésnél nyekkentem egy nagyot, majd ráestem a kapura és az azon lévő tetőn végig gurultam, majd a kegyelemdöfést megadta a kemény föld. Örömmel feküdtem volna a földön tovább, illetve vonaglottam volna a fájdalomtól, csak az nem hangzik olyan szépen, de megláttam, hogy nem vagyok egyedül. Körbe néztem és egy lábtenger vett körbe. Egy csapat közepébe sikerült belepottyanom. Gyorsan felpattantam és leporoltam magam. - Nyugalom semmi pánik! Jól vagyok! Így terveztem el a leszállást!Gyorsan körbe néztem. Rajtam kívül tíz ember volt még ott. Köztük felismertem Alice-t és még két másik srácot, akiket már láttam a Quatro Cerberus-ban. |
|  | | Kitamura Kazuhiro Elemi mágus

Hozzászólások száma: 28 Join date: 2010. May. 09.
   (600/1500) Szint: 2
 | Téma: Re: A szellemjárta Kastély! Szer. Aug. 04, 2010 12:22 am | |
| Este úgy gondoltam gyakorlok egy kicsit a nagybőgőmön, mert nem akarok kijönni a formámból. El is kezdtem hát játszani, percek, majd órák teltek el és egyszerre csak elsötétült minden. Reggel az első napsugarak lassan kúsztak fel a szememig, s felébredtem. A székben ülve rádöbbentem, hogy nem kéne többet este gyakorolnom. A hangszerre a két kezem közt találtam rá. A bőgőmet letettem a földre eztán pedig a szék két karfájának a segítségével próbáltam felkelni. Mikor a lábamra álltam az első mozdulatokkal nyújtózkodtam párat. Belebújtam két papucsban és betettem a hangszeremet a tokjába. Ásítottam egy nagyot s, rögtön a kávéfőzőmhöz ballagtam. Feltettem egy kis kávét főzni, mikor kész lett belekortyoltam az életerőt adó italba. Pár perc múlva már nem is voltam olyan álmos. Később már úgy gondoltam enni is kéne egy keveset. Benéztem a hűtőbe és kivettem pár szalámit, majd a szekrényből a kenyeret, s csinált belőle szendvicset. Mikor befejeztem a reggelit elővettem az újságot és láttam egy cikkben az apám nevét. ~ Meg kéne már egyszer látogatni a szüleimet már jó pár ideje nem beszéltem velük. Kíváncsi lennék rá, hogy megy a sors meg a szolgáknak is. Na de ma nem azt tervezem majd holnap vagy holnapután is ráér. Mamára szerintem bemegyek a céhbe, és ha van valami jó küldetés, akkor elvállalom. - gondoltam magamban, majd letettem az újságot, s átöltöztem. Mielőtt nyitottam volna az ajtót eszembe jutott a nagybőgő. - Húú majdnem itthon hagytam. - mondtam magamban miközben az egyik kezemmel a kilincset fogtam a másikkal pedig a homlokomat. Gyorsan megfogtam a vonós hangszert, s a vállamra vettem. Eztán pedig elindultam a klánház felé.
A klánházba nyíló ajtóhoz érve hallottam a nagy hangzavart. Mindig nagy nehézségekkel veszem rá magam eleinte, hogy benyissak, ha már ilyen sokan vannak, de ha már itt vagyok, azért csak nem megyek haza. Mikor az ajtót nyikorgó hang keletkezett, amire majdnem mindenki felfigyelt. - Üdvözlet mindenkinek! – köszöntem egy kisé hangosan, s a bár felé vettem az irányt. Nem akartam kilógni a sorból ezért ma én is szeszes italt kértem pontosabban bort. Néha kortyolgatás közben szétnéztem a céhben, de semmi érdemlegeset nem láttam. Mikor végeztem fizettem, aztán a küldetésfalhoz mentem hátha akad valami nekem való feladat. Az egyik felkérés nem hangzott olyan rosszul, hiszen elég félelmetesnek tűnt. ~ Hmmm nos, nem hangzik, olyan rosszul szeretem az izgalmakat. Már rég vártam ilyen küldetésre. - futott végig az agyamon a gondolat, s közben csak egyre jobban mosolyogtam. Nos, akkor még csinálok otthon pár darab ennivalót és feltöltök egy kulacsot. A készülődés csak néhány percig tartott eztán egyenesen a kastély felé vettem az irányt. Már távolról is látszott, hogy jó páran ott vannak. Csak Adamot ismertem a sok mágus közül ezért elégé kínosan éreztem magam mikor elég közel értem így szóltam: - Üdvözlet! Azoknak kik nem ismernének Kitamura Kazuhiro vagyok. |
|  | | Leena Sárkányölő

Hozzászólások száma: 380 Join date: 2010. Feb. 10. Age: 23 Tartózkodási hely: Dragon Fang
Karakter információ Céh: Dragon Fang Varázserő:
   (8480/10500) Szint: 6
 | Téma: Re: A szellemjárta Kastély! Csüt. Aug. 05, 2010 11:28 am | |
| Leena épp a folyó mellett lévő úton, élvezte a nap első sugarait, a szél hideg még kissé nedves fuvallatát. Nem rég kelt, és amint kinyitotta a szemét már pattant is ki az ágyból. Már tegnap este eldöntötte, ma keres valami munkát. Így hát gyorsan megmosakodott és felöltözött és útnak is indult kedvenc árusa felé a reggeliért. A Csokis bukta még mindig ugyan olyan incsiklandó volt, úgy érezte ettől soha többé nem lenne képes megválni. Ahogy a buktát majszolgatta figyelte ahogy a város éledezik. Megjelent az első kereskedők és vásárolóik és a dolgozni futó emberek. Megkezdődött az véget nem érő alkudozás vitatkozás. A város szép lassan egyre zajosabb és zajosabb lett. Persze ez Leenát nem igazán zavarta, sőt kifejezetten tetszett neki, eddig soha sem ált meg komolyabban megszemlélni az utcákat valamint az ott nyüzsgő életet. A szél egyre pajkosabban kapott hajába, és egyre többször fújt kóbor hajtincseket szája és az incsiklandó bukta köré. Minden alkalommal kisöpörte de a szél csak nem akarta feladni. Majd egyszer csak, amikor már nem járhatott messze a Klán háztól, elsötétült előtte a világ. Egyik pillanatban még a hatalmas torony órát fürkészte, a másikban már sötét volt előtte minden. Papírszag csapott az orrába, Leena pedig ijedten kapott az arcához, de olyan erővel amitől kis híján felborult. „ Mi a … ! – mordult fel magában. Lekapta az ismeretlen támadót fejéről és már épp kézült galacsint gyúrni belőle és elhajítani amikor megakadt mondat töredéken. „kastélyomban szellemek járnak” . „ Hogy a micsoda? „- lepődött meg. Szét hajtogatta az összegyűrt papírt és elolvasta. Kérem az a mágia használó aki látja ezt a plakátot, jöjjön el és segítsen nekem! Könyörögve kérem önöket, bármennyien vannak csak jöjjenek el a birtokomra, mert az újonnan vett kastélyomban szellemek járnak és sehogy sem tudtam dűlőre jutni velük! Nagyon fontos lenne, hogy segítsenek, amit busásan meg is jutalmazok majd! Gróf Alberheimendurf von Bob „ Szellem kastély? Az meg milyen?” – tette fel a kérdést magába. Haloványan emlékezett rá hogy a szülei párszor előadtak olyan darabokat ahol szellemek is voltak, de azok kedves segítő szellemek voltak. Nem igazán tudta elképzelni mi dolga lehet egy szellemnek egy kastélyban. Ettől függetlenül a „busásan meg is jutalmazok” kifejezés sem hangzott rosszul. – „Azt hiszem ez jó lesz, jól fizet, nincs is olyan messze, és ezek a szellemek is érdekelnek.” – mondta magában. Ezen érvek mellett persze az is ott ált hogy Leenának semmi kedve nem volt a klán házba újra összefutni Baal mesterrel. Azzal el indult a pálya udvar felé, ahol nagy szerencséjére 10 percen belül indult egy vonat. Az út nem volt hosszú röpke két órás volt. Leena kényelmesen el helyezkedett a legutolsó kabinban, nagyon tetszett neki hogy egyedül ő ül ott és senki nem bámulja kissé nem minden napi öltözékét. A kastély enyhén szólva volt feltűnő… végül is semmi nem volt ott ami magasabb lett volna. Leena könnyedén megtalálta volna ha útközben nem ábrándozik el azon, hogy milyen lehet egy kastélyban élni és fordul le valamilyen ismeretlen indítatásból egy utcára. „ Ó HOGY AZ A…. MEKKORA EGY BAROM VAGYOK!!” –dühöngött magában – - Tudjuk… - szólalt meg egy ismerős ismeretlen hang a fejébe. - Jaj ne már … - mondta hangosan unott hangon. Igazából kezdett már hozzá szokni hogy alkalmanként megszólal benne valami. - Nekem te ne nyavalyogj! Azt hiszed én élvezem hogy egy hibban csitri a szállítóm?- szólt vissza élesen a női hang. - HIBBANT CSITRI VAGY TE!!!! És mi az hogy a szállítód?! - tört ki Leena. Ezzel csak az volt a probléma hogy mindezt hangosan tette és a fél utca hallotta. Az emberek ijedten meredtek rá, és amikor Leena kapcsolt hogy mit csinált lángba borult az arca. - Na tessék… Kösz…- mondta mérgesen a hangnak.- Nem az én hibám hogy nem bírsz magaddal. És nem mi hanem ki! - Ki? Ezzel meg mire célzol? – hökkent meg Leena - Arra te idióta hogy nem egy használt zokni beszél a fejedben!!!! Carmen a nevem világos?- CARMEN? Már neved is van??? Jézus totál megkattantam, azonnal keresnem kell egy orvost….- mondta suttogva. - Higgadjad már össze magad!!! – rivalt rá - Inkább keresd meg azt a szerencsétlen kastélyt, és szedj fel valami gazdag palit!!! - HOGY A MIT CSINÁLJAK?- Jól van jól van , te kis nebáncs virág. – mondta lekezelő módon Carmen. Leena már nem látott a dühtől. Ahogy haladt az egyenes úton a vár felé egyszer csak újra befordult egy pindurka utcán. - ÉS NE FORDULGASSÁ MÁR MEGINT!! ÍGY SOHA NEM ÉRÜNK ODA!- ordított rá Leenára aki úgy megijedt a nagy hangtól hogy kicsit még meg is ugrott. – Haj anyám borogass…- Akkor fogd be a szádat! – torkolta le Leena, és csodák csodájára el is hallgatott. Az út hátra lévő részén Carmenen járt az esze. Szentül meg volt róla győződve, hogy megkattant. A vár előtt viszont félbeszakadt a gondolat. Hatalmas tömeg ált a kapuban, láthatóan mind mágusok. Leena eddig még nem látott ennyi mágust egy helyen. „ Te jó ég ezek mind ide jöttek? „ – tette fel magában a kérdést. Lassított és tovább bámulta a tömeget majd meg ált a tömeg mellett bal oldalt. |
|  | | Noah Varens Csillaglelkű mágus

Hozzászólások száma: 177 Join date: 2010. Apr. 27. Age: 22 Tartózkodási hely: Fiore királyság
Karakter információ Céh: Varázserő:
   (2980/3000) Szint: 3
 | Téma: Re: A szellemjárta Kastély! Szomb. Aug. 07, 2010 5:17 pm | |
| Jéghideg szél suhant be a szobám ablakán, és a nyakamba csókolt. Összerezzentem, álmosan nyitogattam a szemeimet, majd kótyagosan bámultam ki az ablakon a napfényben fürdőző házakra. Próbáltam lekaparni az álomkulimászt az agyamról, a tisztogatás eredményeképp rájöttem, hogy voltaképpen hol is vagyok, és mi ez a nyüzsgés kora reggel. Az ablakom alatt emberek sétáltak, vidám hangjukat a virgonc szél repítette be az ablakomon. Még ki sem kellett néznem, hogy tudjam, ki megy a járdán. Beleborzoltam a kócba, amit a fejemen hordtam és kimásztam az ágyból. Félálmos koordinációmnak köszönhetően a lábam belegabalyodott a takaróba, így sikerült kora reggel pofára esnem. Hevességemnek köszönhetően még a kis éjjeliszekrényt is lesodortam. A fiatal recepciós épp ezt a pillanatot választotta arra, hogy belépjen. A következőket láthatta: szekrény a földön, dolgok szerteszórva a padlón, én arccal lefelé a földön, lábaim azonban még az ágyon, a takaró fogságában. A tekintet, amivel a recepciósra néztem, minden volt, csak barátságos nem. - Öh… Jó reggelt! - Kösz – vicsorogtam. – Kimész, vagy esetleg ott várod be, míg felöltözöm?Elkotródott, én pedig felálltam és zuhany alá csoszogtam. Mire a lépcsőn lebattyogtam, már virgoncan vigyorogtam, a kulcsot pedig a recepciós elé csúsztattam. A kulcscsomó nagy csörgéssel siklott végig a fényesre csiszolt falapon. - Kösz a szállást! De előre szólok: a takarónak orv szándékai vannak! – vigyorogtam, és leléptem. Nagyot szippantottam a kora reggeli levegőből, és nekivágtam a városnak. Munkát kellett szereznem, gyűjtögetett pénzem ugyanis lassan de biztosan fogy. Mi a fenének nem lépek be egy céhbe? Ott sokkal könnyebben menne az ilyesmi! Nem is rossz ötlet! Végül is Magnoliában vagyok, nem? Egy helyit megkérdeztem, merre van a Fairy tail klánháza és a mutatott iránynak megfelelően hamar megtaláltam a céhet. Elhűlten meredtem a látványra. Az impozáns házon hatalmas felirat hirdette a nevet, és a céh jelét, de nem ez volt az, ami elriasztott. Az egyik ablakon hatalmas csörömpöléssel egy asztal vágódott ki az utcára, amit egy szék, és egy újabb asztal követett. Hamarosan pedig egy férfi is kivágódott az utcára: talán a hajigáló? Szóval ezért mondta vigyorogva az öreg, akit kérdeztem, hogy el se téveszthetem. Négy tippem volt hirtelen: 1.) odabent heves tatarozás zajlik 2.) régészeti feltárást végeznek 3.) nagytakarítás 4.) valaki poénból egy kocsma nevére írta ki a céh nevét és jelét. A korábban kivágott fickó most az ajtón repült ki. Mielőtt eszelős vigyorral visszaszaladt volna csatározni, megkocogtattam a vállát. - Bocsi, ez a Fairy tail céhe?- Igen, ez! – felelte. – Miért kérded? Csatlakozni akarsz? Vagy munkát hoztál? Mielőtt válaszolhattam volna, valaki a fejéhez vágott egy széket. A jobb sorsra érdemes bútor apró darabokra tört, a fickó pedig elvágódott, hasmánt. Vállat vontam, és haladtam tovább. Két lépést sem tettem, amikor egy hatalmas valami robbant ki az egyik ablakon: egy nagydarab varázsló volt az. Iszonyatos sebességgel keresztülrepült az utcán, és a szemközti falba ágyazódott. Fejemet ingattam – és hirtelen egy papírdarab simult az arcomra. Idegesen elkaptam a szemem elől, és már kukába akartam vágni, amikor megakadt a szemem a felhíváson. Kérem az a mágia használó aki látja ezt a plakátot, jöjjön el és segítsen nekem! Könyörögve kérem önöket, bármennyien vannak csak jöjjenek el a birtokomra, mert az újonnan vett kastélyomban szellemek járnak és sehogy sem tudtam dűlőre jutni velük! Nagyon fontos lenne, hogy segítsenek, amit busásan meg is jutalmazok majd! Gróf Alberheimendurf von Bob „Csak kérni kellett”, vigyorogtam és a vonatállomás felé vettem az irányt. Mindössze pár óra vonatút után sikerült eldöcögnöm egy kastélyig. Hatalmas épület emelkedett a kovácsoltvas kapu mögött, ahol már egy egész szép csoport összegyűlt. Közelebb sétáltam, és letelepedtem egy fa árnyékába, onnan néztem a csoportosulást. Sosem voltam közösségi lélek. Egy - két emberrel még jól elvoltam, de a tömegben mindig hallgattam. Végignéztem a csoporton: Alice-t felismertem, a vele lévők pedig bizonyára aaaaa... melyik céh is az? Jah igen.... a Quatro Cerberusból vannak. A többiek pedig szintén más céhek küldöttei lehetnek... vagy éppen szabadúszók, mint jómagam. Hátradöntöttem a fejem és lazítottam egy kicsit. |
|  | | Gray Fullbuster Admin

Hozzászólások száma: 776 Join date: 2009. Oct. 06. Age: 20 Tartózkodási hely: Fairy Tail klánház
 | Téma: Re: A szellemjárta Kastély! Vas. Aug. 08, 2010 4:13 pm | |
| Gyönyörű kastély. Egy szikla kiszögelés tetején tör szépen megmunkált tornyaival az ég felé. Alant egy szép folyó sodródik bele a mellette csupán egy mérföldre található tengerbe. Régies stílust tükröz, olyan lovagias fajtát. Kapuját egy függőhíd fedi, habár nincs várárok, de ez is ad neki egyfajta szépséget. Mintegy nyolc tornyán mind ott van egy-egy szépen díszített selyemlobogó, amik különös módon jól bírták eddig az idő vas fogát, mintha újak lennének. Csak onnan tudjátok, hogy régi az épület, hogy oldalát már ellepték a futónövények. Egyébként pedig tökéletes színpompás hely volt, ami biztosan megéri az árát. Ott álltok tizenegyen, tizenegy mágus akik mindannyian a megbízás miatt jöttetek. De csak ti vagytok ott. Se egy megbízó, se egy szellem semmi. Egy teljes órán át nem történik semmi. Következő postotokban egy óra eseményeit írjátok le, akár ismerkedjetek, vagy piknikezzetek, vagy épp aludjatok egyet. A kastélyba egyenlőre sehogy sem tudtok bemenni, egy óra elteltével, titokzatos módon lenyílik a függőhíd és a hatalmas kétszárnyú ajtó magától kinyílik... (postotok végén akár be is mehettek) A sorrend pedig az a sorrend, ami az első körben kialakult, mostantól ez marad! _________________  |
|  | | Alice Elemi mágus

Hozzászólások száma: 358 Join date: 2010. Jun. 11. Age: 17
   (1930/3000) Szint: 3
 | Téma: Re: A szellemjárta Kastély! Kedd. Aug. 10, 2010 12:08 pm | |
| Crow és én nagy vidáman köszöntünk az összeverődött tömegnek. Egyszer csak a semmiből egy srác ugrott le elénk és jó hangosan köszöntötte a társaságot. Ezt a srácot már láttam a Quatro Cerberus-ban. Ezután szinte sorra érkeztek a mágusok. Adam is jött, egy lány társaságában érkezett, aztán a kastély tetejéről Reigen szánkázott le közénk egy igen fájdalmasnak tűnő landolással. Nem sokkal később Noah érkezett meg közénk. Rég láttam, így örültem, hogy újra találkozhatok vele. Ezen kívűl még volt néhány ember, akiket még nem ismertem.
Már egy ideje nem érkeztek új emberek, így végül szemügyre vehettem a kastélyt ami egy sziklakiszögelésre volt építve. Gyönyörű nagy kastély volt, olyan mint amilyenekről a mesekönyvekben szoktak írni, vagy legalábbis én ilyennek képzeltem el. Mondjuk a várárkot hiányoltam, de enélkül is volt neki függőhídja, amit kicsit furcsának találtam. De hát ízlések és pofonok. Alatta egy kis folyó, mely a tengerbe ömlött, ami csak néhány mérföldre lehetett a kastélytól. Maga az építmény a nyolc szép tornyával, melyen egy egy zászló lobogott nem tűnt öregnek. Az egyetlen dolog ami megmondhatta volna, hogy a Kastély öreg, az a vastag borostyán réteg volt, ami teljesen benőtte azt. Elég nagy épület volt, mellette kimondottan kicsinek éreztem magam. Már egy ideje ott álltunk, de csak ne akart megjelenni a megbízónk, így körbejártam és köszöntöttem a régi ismerősöket, majd bemutatkoztam azoknak akiket még nem ismertem, aztán unottan ültem le egy fa tövébe. Mindig is utáltam várakozni, főleg, ha állni kellet, így ülve azonban már kevésbé volt olyan elviselhetetlen. Unottan figyeltem, hogy mit csinálnak a körülöttem levők, közben néha néha rátekintettem a kastélyra, s idegeskedve dobogtam a lábammal. Ezért rohantam annyira? Végül egy órás keserves várakozás után végre leereszkedett a függőhíd, ami a kaput takarta eddig, ami most kitárult előttünk. Nem tudom, hogy ki nyitotta ki az ajtót, de nem is érdekel! - Gyere Crow, menjünk! - Mondtam a srácnak, s a karjánál fogva beráncigáltam a kapun. Vajon hol van a megbízónk? |
|  | | Katsu Inozuke Fekete Mágus

Hozzászólások száma: 118 Join date: 2010. Feb. 03. Age: 19
   (1080/1500) Szint: 2
 | Téma: Re: A szellemjárta Kastély! Kedd. Aug. 10, 2010 8:11 pm | |
| Megannyi ismerősöm ott volt a küldetésen, de próbáltam nem feltűnést kelteni. - Mekkora hacacára van itt?! -szólalt meg Saracor. - Psszt! -reagáltam le a mondatát. - Engem csak ne pisszegj le! -válaszolta hangosan. Nagyon örültem a veszekedésnek. Vannak, akik nem láttak még beszélő farkast és még feltűnést is kelt. Annyira hiányzott ez, mint púp a hátamra. Csak Deniel ne vegyen észre. Úgy is annyira szeretem a hülyeségét hallgatni. Talán még Leenaval elbeszélgetnék, de Deniel nagyon nem hiámnyzik. Viszont van olyan szerencsém, hogy biztos ide téved hozzám. Rengeteg mmágus halmozódott fel, de se megbízó, se szellemek, se semmi, ami érdekfeszítő lett volna. Én csak leültem egy közelben levő fa tövébe és azt vártam, hogy mi történik. Saracor is lefeküdt a hüsbe mellém. Közel egy óráig nem történt semmi. Én is csak bámultam a lombokat és a többieket, néha még el is bóbiskoltam. Egyszer csak kitárult a kapu. Voltak, akik úgy döntöttek, hogy bementek, de én úgy voltam, hogy megvárom amíg behívnak. Csak itt van a megbízónk, ha csak nem egy szellem ő is. Ez a kinyílott kétajtós kapu elég gyanús, ráadásul senkit sem látni. Nincs egyetlen lélek sem. Az lehet, hogy a szellemek miatt menekültek el, de akkor ki mozgatja a dolgokat. Ez csapda is lehet, én biztos nem megyek be oda, ha nincs itt a házigazda. Ha végül mindenki bemegy, akkor sem megyek be. Majd talán később. KMi tudja, hogy mi vár minket odabent? |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|