HomeCalendarGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépés

Share
 

 Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Erza Scarlet
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Erza Scarlet

Hozzászólások száma : 1289
Aye! Pont : 30
Join date : 2010. Aug. 02.
Age : 30
Tartózkodási hely : Magnólia, céh ház

Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitimeCsüt. Júl. 05, 2012 2:04 pm

Cím: Ébredő fenyegetés

Jutalom: Szintenként változó

Rang: D

Leírás:
Fairy Tail: Sokat látogatott küldetés falatokon egy új megbízás jelenik meg. Hoarfroston mágusokat keresnek, mert közeli templomba egy démon költözött. A falu retteg, újra felidéződtek bennük a Deliorával átélt emlékek, és azonnali segítséget kérnek. Az esetről minden fontos információt megtalálsz a lapon, két hete kezdődött a rémálom, amikor hangokat véltek hallani hallani esténként, azóta többen eltűntek és csak a holttestek kerültek elő, csontig lerágva. Aki azóta belépett oda nem tért vissza, az é beköszöntével kezdődik a félelem, hiszen mostanra már a városba is kijárkál élelemért. Nos irány surány, posztod odáig tartson megérkezel a faluba.

Thrin: Különös nemde mondákat hallani Hoarstfrost felől mostanság. Azt suttogják, egy gonosz fekete pap, megnyitott egy átjárót a túlvilágba, és egy igazi pokol fajzatot szabadított a világra. A fekete mágia amit használ ismeretlen, és talán elpusztíthatatlan is! Még egy helybélivel is találkozol aki elmondja neked mágusokat keresnek, persze nem ingyen. Szerekén helyet ad maga mellett amíg elértek együtt a városba, lehet el kéne fogadni - jó lenne köszi köszi xD. Tőle megtudhatod, hogy a démon ott jár kell a városban éjjelente és furcsa hangokat hallani, mintha valaki beszélne mindenféle zagyvaságot össze vissza. Titkon azt is elmondja neked hogy néhány nappal ez előtt olyan három óra körül kinézett az ablakon és furcsa dolgokat látott az égen, olyan volt mint egy másik világ, mintha tükörképe lenne a miénknek, de még is halálra rémült tőle. Nem igazán talál szavakat rá, úgy fogalmaz hogy fakó volt, élettelen... Posztod odáig tartson amíg elértek a városba.

Ibaragi: Vándorlásod során eljutsz egészen fel északra. Igen hideg van és a hegyeken át haladva sajnos hóvihar tör ki. Bár tábort versz de be kell látnod olyan hideg van hogy halálra fagysz ha nem haladsz tovább, így az éj kellős közepén tovább kell indulnod. Egy nyílt terephez érsz két hegy között olyan három óra körül, és halvány fények keltik fel figyelmed. Közeledve megláthatod hogy egy városhoz értél, csak éppen te a hegy tetején vagy míg a város lent a hegy lábánál... még is a kilátás gyönyörű, de van még valami ami rettentő érdekes számodra. A sarki fények táncában az égen egy másik világot látsz. Nehezen lehet kivenni mit látsz, felsejlik néhány romok is de főként erdőségeket látja sziklákkal. Furán ismerős lehet majd rá jössz első ránézésre az olyan mintha a mi világunkat látnád. Nehéz kivenni mit is látsz pontosan mert minden olyan fakó mintha egy lepel választana el tőle, még olyan élet hű és valóságos. Látsz még néhány mozgó alakot is, talán élőlények de egyszerűen kivehetetlen emberek e vagy sem. Lenyűgöző és borzongató látvány egyszerre, nem tart sokáig a látvány talán egy óráig még addig sem, de ha sokáig nézed észre veheted mintha egy kicsit közelítene... érdekes nem de? Pont a hegy lábánál lévő város fel, mintha valahonnan jönne át...
No de te közben majd megfagysz és végül is lábaid előtt hever egy város ahol biztosan akad egy két fogadó... indulj el lefelé, és bár hideg van fáradt vagy, elég hamar leérsz. Postod odáig tartson hogy eléred a várost.

Sorrend: Nincs

Határidő: 6 nap -az összes posztra érthető!

Egyéb: Kezdő záró poszt minimum 700 szó legyen, harc jelenetesetén poszt 2/3 -da harc legyen, a mesélői posztok követése, párbeszédes formák használata, táj és hely leírások viszonylag részletes leírása


A hozzászólást Erza Scarlet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 25, 2012 6:31 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thrin
Alakváltó mágus
Alakváltó mágus
Thrin

Hozzászólások száma : 130
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. May. 04.

Karakter információ
Céh: -
Szint: 3
Jellem:

Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitimeVas. Júl. 08, 2012 4:59 pm

Már egy ideje úton voltam. Városról városra haladtam észak felé nem mintha annyira vágytam volna a hideg hegyek közé csak is azért hagytam el a kellemes tengermelléki kikötő városokat és falvakat, mert egy ideje mindenféle furcsa, és másnak talán ijesztő, de számomra csak érdekes mendemondák keringtek egy északi városról. Az emberek nem tudtak szinte semmit mindenhol csupa ostobasággal próbáltak megetetni azok, akik azt hitték tudnak valamit. De ahogy haladtam a célom felé úgy lettem egyre tájékozottabb a témában és egyre jobban ki tudtam szűrni a hamis dolgokat, mert minded egyes történetben volt valamennyi igazság is. A végére annyit sikerült megtudnom, hogy valami sötét lelkű személy megnyitott valamiféle kaput egy másik síkra és onnan betört egy korcs teremtmény. Ezen felül végül az előző városban bizonyosodtam meg róla, hogy a keresett falu neve Hoarfroston, tehát azt már tudtam, hogy mi a neve csak azt, nem hogy merre van. A töprengésemet az elém lökött fatányér zaja szakította meg. Megköszöntem és megettem, majd amikor visszavittem a tányért és hozzá kértem egy sört, hogy leöblítsem mintegy mellékesen rákérdeztem a kocsmárosnál:
- Merre találom Hoarfroston faluját?
A kocsmáros láthatóan megörült, hogy beszélhet nekem a faluról ezt csak azért tudtam, mert így jártam idáig minden kocsmárosnál mind erről a szaftos témáról szeretett volna beszélni minden arra járónak, és ha nem is hozakodott elő vele az utas, akkor is előbb utóbb szóba hozták.
- Fiam, veszélyes környék mostanában Hoarfroston azt mondják, mindenféle kóbor démonok kószálnak arra felé. Nem neked való környék az én mindenesetre nem mennék oda, még ha fizetnének sem. És tudod, az a hír járja, hogy mágusokat hívtak a helyiek, hogy ők oldják meg a dolgot, de hát láthatod magad is hogy nem tolonganak a mágusok a környéken. Ezt a kocsmáros kicsit idegesítő atyáskodó stílusban mondta végig, de gondoltam, hogy nem rontom el a kedvét és csak szelíden mosolyogva mondtam csendesen:
- Pedig épp itt áll veled szemben egy – ezzel ittam egy kortyot és vigyorogva körbenéztem és nem is maradt el a hatása a mondatnak.
Többen döbbenten néztek vagy kifürkészhetetlen arccal vagy csak vigyorogtak a kocsmáros megszégyenülésén. Egy öreg ám fejlett izomzatú hordó mellkasú férfi mély hangon felkiáltott:
- Szólni kéne az öreg Bennek hogy nézze meg a kölyköt - mondta és gyorsan el is sietett. Nemsokára egy öreg és szikár emberrel tért vissza, aki rögtön felajánlotta, hogy ha akarok, vele tarthatok, mert éppen útra készült kelni a falujába, amikor szólt neki a kovács. Én el is fogadtam a szíves meghívást és a cuccaimat felkapva és gyorsan fizetve már mentem is utána.
Az este nem sokat beszélgettünk az öreggel, akinek egy régi, de még jó állapotú bőrrel letakart batárja volt. Én a szekér rakodóvégében aludtam, mert nem aludtam, de az öreg igen. Mondta is hogy ráérünk még beszélgetni, mert nem egy nap alatt fogjuk elérni a várost, mert nem akarja meghajtani az öreg lovát, mert még megdöglik, és nemigen van, város innentől a falujáig ahol vehetne magának egy másik tisztességes lovat. Az első napon, amikor utaztunk még csak inkább rólam kérdezősködött és kíváncsiskodott, hogy mit is vittem idáig véghez. Gondoltam, hogy fel akarja mérni, hogy mégis mennyit, tudhatok és próbáltam nem nagyon kiszínezni az általam átélt dolgokat, de még így is tetszett az öregnek. A második napon viszont már sok mindent mesélt az öreg is magáról és a falujáról mely egy jól működő virágzó kis falu volt. De mint mondta már nem az egy ideje egy démon járkál éjszakánként a városban. Néha hallani mintha beszélne is de nem összefüggő, értelmes dolgokat csak zagyvaságokat beszél össze vissza. Egy idő után, amikor már nem tud szinte semmi ujjat mondani kicsit félve, hogy bolondak nézem elmondta, hogy néhány nappal ez előtt olyan három óra körül kinézett az ablakon és furcsa dolgokat látott az égen, olyan volt, mint egy másik világ, mintha tükörképe lenne a miénknek, de még is halálra rémült tőle. Nem igazán talál szavakat rá, úgy fogalmaz, hogy fakó volt, élettelen.
Ezután nem igen beszéltünk és mondta is hogy alig egy óra múlva meg fogjuk látni a faluját. És tényleg alig telt el egy óra a kanyar mögül láthatóvá vált, hogy a kicsin hegyi szoros, amelyen idáig haladtunk kiszélesedik és a távolban elő tünedeznek az első fények is. A falu képe, ahogy közeledtük úgy lett egyre tisztább. Egy nem túl kicsi és nem is túl nagy falu bontakozott ki szép lassan előttünk körülötte havas hegycsúcsok meredeztek. A faluba, ahogy begurultunk nem volt nagy tömeg pedig csak dél utánra járt az idő. A falu egyébként rendelkezett minden szükséges dologgal, amire egy falunak igazán szüksége volt mégsem látszott az embereken, hogy nagyon boldogok lennének. Ezt a történtek szálájára írtam. Leszállva a szekérről kicsit kinyújtóztam és körbe néztem a téren.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Geraud
Elemi mágus
Elemi mágus
Geraud

Hozzászólások száma : 16
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jun. 27.
Age : 27
Tartózkodási hely : Fairy Tail céj épület és környéke

Karakter információ
Céh: Fairy Tail
Szint: 1
Jellem:

Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitimeHétf. Júl. 09, 2012 8:33 am

Szinte egy hét sem telt el az utolsó küldetése óta, de Geraud ismét a felkérések táblája előtt állt.
~ Úgy látszik, az utóbbi időben nem sűrűn fogadtak el itt felkérést, még mindig ugyan azok vannak. ~ merült bele a gondolataiba miközben a táblán lévő felkéréseket fürkészte. Sötét szeme fürgén cikázott egyik felkérésről a másikra és közben, magában mindhez hozzáfűzött valamit. Már lassan fél órája a felkéréseket olvasta, mikor megakadt a szeme egy új felkérésen. Szinte részletesen el sem olvasta, csak letépte a falról és leült a pulthoz. Letette maga elé a papírt és elkezdte részletesebben átolvasni.
A leírás szerint egy Hoarfrost nevű falu keres mágusokat, mert egy gonosz démon megszállta a közeli templomot. Geraud csak eddig tudta elolvasni, mikor odalépett hozzá a pultos.
- Új feladat? Nagyon szorgalmas vagy! - zökkentette ki gondolatai közül Geraudot, aki először végignézett a lányon. Hosszú fekete haja copfba volt fogva és egy fekete alapon fehér mintás ruhát viselt.
- Ja, de hát valakinek el kell végezni őket. Egyébként tudsz valamit erről a helyről? – tolta a lány elé a papírt. Aki gyorsan átolvasta, hogy megtudja melyik faluról van szó.
- Igazából, csak annyit hallottam, hogy jó pár évvel ez előtt, egy démon, valami Deliora pusztította el a várost, de azóta már talpra álltak és újjá építették az egészet. – egy pillanatra abba hagyta a beszédet és szemével tovább fürkészte a lapot. – Látod, itt is írják. – tolta vissza Geraud elé a papírt, amin csak ugyan rajta volt az amit a lány előbb elmondott. Mikor ismét előtte volt a lap, folytatta az olvasást. Le volt még írva az is, hogy az utóbbi idő eseményei felidézték bennük a múltat és ezért most az egész falu rettegésben él. Ez már elég információ volt ahhoz, hogy Geraud úgy érezze ott a helye, a faluban. Gyorsan összekapta a legfontosabb cuccait és bérelt egy járművel ami elvitte egészen a faluba. Út közben ismét elő vette a felkérést, hogy a még el nem olvasott részeket is átolvassa így mindent amit csak lehet megtudjon az esetről. A megmaradt részek így szóltak.
”Az egész két hete kezdődött, mikor szörnyű hangokat véltünk felfedezni éjszakánként. Eleinte nem foglalkoztunk vele, de mikor egyre több ember tűnt el a faluból, elkezdtünk a hang forrására gyanakodni, hisz olyan emberek akik évek óta boldogan élnek és családjuk van nem tűnnek el egyik napról a másikra. Végül sajnos beigazolódott amitől féltünk, megkerültek az eltűnt emberek, de mind holtak voltak. A holtestekről a bőrt és a húst valami szörny lerágta így szinte csak a csont maradt. Azóta többen indultak a templomba, hogy felkutassák a szörnyet, de ők is csak úgy végezték, mint az első áldozatok. De az igazi borzalom csak pár napja kezdődött, mikor is az éj beköszöntével a szörny már kimerészkedik az utcára és az ártatlan mit sem sejtő polgárokra támad. Gyermeket és asszonyt sem kímélve.”
Miközben ezeket, a sorokat olvasta, szinte a vér is megfagyott ereiben. Szinte érezte tarkóján a szörny leheletét és egy pillanatra megrémült, hogy lehet ez lesz utolsó küldetése, amit elvállalt, de végül összeszedte magát és arra gondolt, hogy talán csak a falu lakói túlozzák el a dolgot és az egész démonhistóriát pár kóbor farkas okozza.
A kocsi lassan rázkódva érkezett meg a kis havas faluba. A környéket, ameddig a szem ellátott hó borította. A környező hegyek magasan nyúltak az ég felé, néhánynak, a hegyét nem is lehetett látni a felhőktől és a ködtől, ami borította őket. A faluban tiszta volt az idő, a nap melegen sütött le az égboltról, bár igaz, hogy így is hideg volt, de Geraud ezzel mit sem foglalkozva egy pólóban és egy hosszú szárú nadrágban lépett ki a meleg kocsiból. Először kicsit megütötte a hideg levegő és pár pillanatba bele került, mire hozzá szokott, de az a pár pillanat elteltével, ismét úgy érezte magát, mintha egy normál éghajlatú és hőmérsékletű helyen lett volna. A kocsi a falu szélén állt meg, mert a kocsis is hallott a faluról terjengő pletykákból párat és félt beljebb menni a faluba nehogy áldozatául essen a démonnak. Mivel a kocsis bérét már korábban rendezték, így miután kipakolták Geraud csomagját, a kocsis elköszönt és már távozott is. Most hogy volt ideje jobban szemügyre venni, megfigyelte, hogy nem volt szinte semmi különös a faluban, olyan volt amilyennek lennie kellet. Normál méretű volt, rendelkezett templommal, aminek a tornyát onnan is jól látta ahol állt. Látott még egy főtérszerűséget is, ahová egy egyenes út vezetett tőle és úgy elég normális faluszerkezete volt. Viszont egyvalami zavarta. Nem hallotta azokat a hangokat, amik egy élettel teli faluban szoktak lenni, olyan csendes volt az egész, mintha már mindenki megevett volna a démon, akiről írtak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ibaragi Soutetsu
Fegyver mágus
Fegyver mágus
Ibaragi Soutetsu

Hozzászólások száma : 28
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jun. 17.
Age : 22
Tartózkodási hely : Era ._.

Karakter információ
Céh: -
Szint: 2
Jellem:

Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitimeHétf. Júl. 09, 2012 8:49 pm

Napok óta iszonyatosan meleg volt. Az időjárást nem érdekelte, hogy este van vagy napközben. Olyan meleg volt a szobámban mintha fűtöttem volna, pedig nem. Az izzadság új folyt rólam mintha dézsából öntötték volna rám ezért nem tudtam aludni. Forgolódtam, nyögdécseltem, illetve az utolsó kalandom kicsit kimerített varázserő téren. Nem gondoltam volna, hogy ennyire leszívja ez a pár harc, de ezek szerint tévedtem. Viszont tévedni emberi dolog. Ez is bizonyítja, hogy nem haltak ki belőlem az emberi tulajdonságok azalatt az idő alatt míg elszigetelve éltem a házamban és literszámra ittam az alkohol tartalmú italokat. Már ég a pofámról a bőr, hogy ilyen nyomorék életmódot éltem jó hosszú ideig. Az agysejtjeim túlnyomó részét elpusztította az a galád alkohol.
Mivel nem tudtam aludni, csak forgolódtam, nem láttam értelmét annak, hogy tovább szenvedjek ezért kimásztam a ágyamból és a kinyitott ablakok közé álltam, hogy érjen a huzat. Nem volt valami hatásos, de jobb volt a semminél. Miután úgy ahogy lehűltem a huzatnak köszönhetően a már világosodó házba kezdtem el bóklászni mikor úgy döntöttem, hogy kirándulok egy iszonyatosan nagyot hátha találok valami jól fizető küldetést. Sajnos az alkoholizálásomnak köszönhetően az örökségem nagyobb részét italra költöttem így most valamiből pótolnom kell mert ha nem teszem iszonyatosan rosszul fogok járni. Még az is lehetséges, hogy ha nem teszek semmit az ügy érdekében akkor az utcára kerülök és hajléktalan leszek. Na, akkor már nem tudok mit csinálni csak alkoholizálni és siratni a múltat.
Nagy nehezen összeszedtem meleg ruházatot, illetve lengébb öltözékeket, majd összeszedtem az összes készpénzt amit találtam, hogy majd fizetni tudjam a szállásaimat ha meg kell állnom bármiféle okból kifolyólag. Miután minden megvolt a jó nehéz útitáskámat felkaptam a hátamra és lassan, de biztosan elindultam a semmibe. Pontos célom nem volt, hogy merre menjek ezért kóvályogtam jobbra balra. Hegyeket, illetve dombokat másztam meg majd síkságokon caflattam végig. Hol izzadtam, hol pedig majd meg fagytam. Végül a térképem szerint elértem föl teljesen északra. Kicsit nagyon meglepődtem. Útközben körülbelül az élelmem, italom, illetve a pénzem nagyobb részét elfogyasztottam. Kicsit neccesnek éreztem ebben a helyzetben azt, hogy megmásszam az előttem látható szép, azonban iszonyatosan magas hegyeket. Végül úgy döntöttem, hogy nem hátrálhatok meg ha már idáig elmásztam az otthonomtól. Lassan, de biztosan megindultam fel a hegyekbe. Még tulajdonképpen el se indultam mikor rájöttem, hogy nagyon hideg van a rövidnadrághoz ezért gyorsan felvettem az ilyen esetekre elrakott jó meleg ruhákat. Azonban mikor felvettem, rájöttem, hogy ilyen hidegben nem is olyan jó meleg. Ugyan úgy fáztam mintha rövidnadrágba maradtam volna. Egész testem remegett a hidegtől ezért úgy döntöttem, hogy tábort verek és később folytatom az utam. Azonban mikor sikerült tábort vernem kitört egy jó kis hóvihar aminek köszönhetően a táboromat és engem is majdnem eltemetett a hó. ~ Ennél jobb már nem is történhet velem! ._. ~ gondoltam majd összepakoltam a táboromat és tovább indultam hátha találok valami kis falut bár ebben nagyon kételkedtem. Olyan hideg volt és hófúvás, hogy nem láttam semmit, illetve éreztem, hogy arcom kezd eldeformálódni. A leheletem még a torkomban megfagyott...
Ahogyan haladtam előre éreztem, hogy a hideg miatt egyre nehezebben mozgok és minden apró mozdulat egyre jobban fájt. Kezdtem megfagyni, hát mit nem mondjak nagyon örültem ennek a dolognak., Azonban mikor már majdnem minden reményemet feladtam nyílt terepre értem a két hegy között. Örültem neki is meg nem is. Még mindig fáztam, remegtem mint a nyárfalevél azonban települést nyomát nem is láttam addig a percig míg jobban körbe nem néztem. Azonban ezzel csak egy baj volt. A falu a hegy alján volt, míg én a tetején. A kilátás viszont szép volt. A sarki fények táncában az égen egy másik világot láttam. Az állam majdnem leszakadt a helyéről. Nehezen tudtam kivenni, hogy mit is látok pontosan, felsejlik néhány rom is de főként erdőségeket láttam éles, illetve tompa sziklákkal. Furán ismerős volt ez az egész majd rájöttem, hogy első ránézésre az olyan mintha a mi világunkat látnám. Nehezen tudtam kivenni mit is láttam pontosan mert minden olyan fakó mintha egy lepel választana el tőle, mégis olyan élet hű és valóságos.
Ahogy nézelődtem észrevettem még néhány mozgó alakot. Azt viszont nem tudtam megállapítani, hogy emberek e vagy állatok esetleg valami más élőlény. A gyönyörűséges látványt nem élvezhettem sokáig, de ahogyan bámultam magam elé érdekes dologra lettem kíváncsi... A falu mozgott, mintha valahonnan jönne...
- Mi a francos frászkarika?! - kérdeztem magamtól meglepődötten. Nem nagyon értettem, hogy mi a fene is történik per pillant. Annyit tudtam, hogy nem mindennapos látvány részese vagyok.
Azonban nem bámulhattam sokáig mert rájöttem, hogy még mindig remegek, a fogaim folyamatosan kocogtak egymáshoz mikor észrevettem, hogy a falu ott áll tőlem egy lépésnyire ahol valószínűleg van valami olcsó fogadó hely ahol elszállásolhatom magam éjszakára, illetve felmelegedhetek. Bár iszonyatosan fáztam és fáradt voltam elindultam. Lábaim be voltak merevedve ezért nehézkesen tudtam lépni, de nem érdekelt most az a lényeg, hogy elérjem a várost és keressek magamnak valami meleg szállást. A körülbelül tíz perces sétát nagy nehezen sikerült letudnom fél óra alatt számításaim szerint, de nem érdekelt, elértem a várost... már csak egy fogadót kell találnom... ._.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erza Scarlet
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Erza Scarlet

Hozzászólások száma : 1289
Aye! Pont : 30
Join date : 2010. Aug. 02.
Age : 30
Tartózkodási hely : Magnólia, céh ház

Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitimePént. Júl. 27, 2012 3:36 pm

Mind fáradtak lehettek szóval ideje némi pihenőt és élelmet venni magatokhoz. Mit ad ég - és a Mesélő xD - egy ugyan azon fogadóba tértek be. Mivel mind valamilyen ok miatt jöttetek a városba és a kocsmárosok mindig mindent tudnak akár kérdezősködhettek is. Ami fontos hogy a karakterek egymás mellett üljenek, és az információ szerzés közben tessenek összeismerkedni!

Nos mind más dolgot láttatok, és lehet célszerű megosztani egymással az infokat! - itt párbeszédes formációra gondolok de nem hol 5 soros szösszenetre! Tessenek bele adni apait anyait! - Az öreg kocsmárostól, hogy a hangok az égből jönnek. Ez az állítás Önmagában is elég érdekes, és sajnos az öreg ellen szól hogy szegény kicsit tikkel. De ez még közel sem a vége, egyesek azt beszélik démonok táncolnak az égen éjszaka egy másik világ városában. Szó esik egy atyáról, Mortenről, aki egyes szerint átkot hozott rájuk, és csatlósával egy fekete pappal szövetkezve démonokat idéz minden éjszaka, mások viszont Mortent tartják egyetlen megmentőjüknek. Szerintük ő, az aki eddig minden éjszaka megakadályozza hogy a démonok átlépjenek a világukba, és pokolba taszítsák ezt a világot.
Ennyit mond el a kocsmáros, de ha ezekkel kapcsolatban kérdésetek adódna akkor tessék megkeresni PÜ-ben. A beszélgetés után találjátok ki együtt most mi legyen, és posztotokat azzal zárjátok mi lesz a következő lépésetek!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thrin
Alakváltó mágus
Alakváltó mágus
Thrin

Hozzászólások száma : 130
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. May. 04.

Karakter információ
Céh: -
Szint: 3
Jellem:

Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitimeVas. Aug. 05, 2012 10:50 am

Egy ideig csak sétálgattam a városban, de nem találtam semmi különösen érdekes dolgot ezért mivel kezdett már sötétedni betértem a fogadóba és letelepedtem a pulthoz a fogadós elé. A fogadóban nem volt nagy tömeg alig pár falusi üldögélt az asztaloknál és itta a sörét vagy amihez kedve volt.

- Szobát szeretnék kivenni még bizonytalan időre. - mondtam a fogadósnak miután köszöntöttem.
- Szobát? Az éppen akad mostanában úgy sincs nagy tömeg erre felé - mondta kissé szomorkásan.
Ezzel leakasztott egy kulcsot a mögötte lévő tartóról és a kezembe nyomta. - A nyolcas lesz a tied, vacsorát is kérsz?
- Igen, valami meleget ami meg egy forralt bort ha lehet.
A fogadós csak bólintott és elment elkészíteni amit kértem. Egy ideig nem is történt semmi csak üldögéltem és a falusiak ábrázatát szemléltem mind zárkózott képet vágott ami akár az itteni katasztrófa miatt is lehetett. De akár hogy is volt nem volt kedvem oda ülni egyikhez sem.
Mikor kitette elém a tálat tele valamiféle zöldséges raguval és mellé a kenyeret és forralt bort mohón falni kezdtem. Már a felénél jártam mikor nyílt a fogadó ajtaja és a kinti szürkületből egy alak bontakozott ki.
Egy srác lépett be majd rögtön utána egy másik is. Mindketten a bárpult mellet telepedtek le és utána rendelte valmit enni és inni.

Egy ideig csöndben ettünk majd az unatkozó kocsmáros elém támaszkodott a pultra.
- Na és miért t jöttél felén fiú? Mi keresni valód van erre felé ezekben a sanyarú időkben?
- Unatkozó mágus vagyok és munkát keresek. Egy Ben nevű alak hozott ide mert azt mondja valami probléma van erre.
- Mágus vagy? Szóval téged említett Ben. Mondta is hogy elég fiatal vagy.
- Fiatal de nem annyira gyenge és tapasztalatlan mint hiszed.
- Nem, nem mondtam ilyet fiú ne érts félre - visszakozott a fogadós.
Erre meg szólalt mellettem az egyik srác majd rögtön rá a másik is.
- Én is mágus vagyok micsoda szerencse.
- Meg én is.
Erre mosoly terült szét a fogadós arcán.
- Akkor meg vagyunk mentve. Egy ideig egyetlen mágus sem dugta erre a képét most meg egyszerre három is.
- Ha tudnál valami érdekeset szívesen meghallgatnánk.
- Igen tudsz e valamit például a fényekről a falu felett meg arról a másik világról mit benne látni. -kiáltott oda az egyik srác.
- Egyesek azt beszélik akik látták hogy egy várost láttak amiben seténként démonok táncoltak.
Erre közbe kiáltott a másik srác is:
- És a hangok? A hangokról tudsz valamit mondani?
- Az egész Mortennel és azzal a sötét pap csatlósával kezdődött a templomban vannak. A falu két pártra szakadt egyesek szerint az éjjelente megjelenő fényekért és hangokért, no meg az elrűnő emberekért akiknek csak a lerágott tetemük kerül elő reggelre vagy az se. Szóval egyesek azt mondják hogy Morten és a csatlósa hívja ezeket valami miatt. Mások viszont azon a véleményen vannak, hogy Morten a mi megmentőnk és, hogy minden éjszaka értünk kűzd a démonokkal hogy megvédjen minket tőlük.- ezt olyan képpel mondja a fogadós mint aki attól fél hogy rosszat mond esetleg meg hallhatja valaki.
Ezután egy ideig csak az evés zaja veri fel a csendet és a falusiak halk beszélgetése.

Miután megettem a vacsorám oda hajolok a mellettem ülőkhöz:
- Thrin vagyok.
- Én Gerauld.
- Én Ibaragi.
Egyideig nem is szóltun egymáshoz. Aztán megszólalt Gerauld:
-Ti honnan jöttetek én a Fairy Tailből és ott hallottam a küldtetésről. Ezuán mivel nem fűztünk hozzá semmit folytatta:
- Mivel szerintem már minden információt megosztottunk egymással és a kocsmárossal is mindenki beszélt, ezért úgy gondolom hogy nem kelle semmit egyás előtt titkolnunk. Tehát ha akatok akkor Több szem többetlát alapon nyomozzunk együtt így legalább nem akadályozzák egymást.
- Ez jól hangzik. Szerintem is sokkal jobb lenne ha együtt mennénk. Ha az jó nektek akkor egy 8-9 itt találkozzunk és egy regggeli után már mehetünk is tovább.
Ibaragi csak biccentett hogy neki megfelel és el is indult a szobája felé.
Nemsokára én is intettem és felmentem a szobámba.

Csak ötlet képpel. Ha valami nem tetszik csak javítsátok ki és után szerkesztem az egészet. Nem akarom hogy passzítás kerüljön a kartonomba Erzánál.


A hozzászólást Thrin összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 23, 2012 2:05 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erza Scarlet
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Erza Scarlet

Hozzászólások száma : 1289
Aye! Pont : 30
Join date : 2010. Aug. 02.
Age : 30
Tartózkodási hely : Magnólia, céh ház

Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitimeSzer. Aug. 08, 2012 8:17 pm

Lassan ideje lenne azoknak a posztoknak! Tessék belehúzni!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erza Scarlet
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Erza Scarlet

Hozzászólások száma : 1289
Aye! Pont : 30
Join date : 2010. Aug. 02.
Age : 30
Tartózkodási hely : Magnólia, céh ház

Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitimeKedd Aug. 14, 2012 4:51 pm

Nos fiúk, mesélői posztom óta csak Geraudtól láttam hiányzást, valamint jelezte nekem hogy nem megy az összebeszélés. Inaktívságotokat nem jeleztétek így, mind 48 órát kaptok a pótlásra ugyan majd három hete állunk. Geraurd írd meg a te szemszögedből a posztot!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thrin
Alakváltó mágus
Alakváltó mágus
Thrin

Hozzászólások száma : 130
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. May. 04.

Karakter információ
Céh: -
Szint: 3
Jellem:

Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitimeKedd Aug. 21, 2012 12:18 pm

Várom a többieket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Geraud
Elemi mágus
Elemi mágus
Geraud

Hozzászólások száma : 16
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jun. 27.
Age : 27
Tartózkodási hely : Fairy Tail céj épület és környéke

Karakter információ
Céh: Fairy Tail
Szint: 1
Jellem:

Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitimeCsüt. Aug. 23, 2012 7:15 pm

Arra nem érdemes sok időt elpazarolni, hogy leírjuk, hogy jutott Geraud a fogadóba, hisz csak végig kellett sétálnia a főutcán, majd egy kétemeletes, ronda zöldre festett ház előtt balra fordult és már ott is volt. A fogadóban csak páran ültek, többnyire falusiak, ahogy kivette a beszédjükből. Egy ideig még elállt volna ott és a tömeget vizsgálta volna, ha valaki nem lép be mögé és így nem kényszerítik haladásra. Lassan végigsétált a termen a pultig, ahol a egy köpcös, bajszos idősebb férfi állt, hogy kiszolgálja a betévedt népet. Helyet foglalt a pultnál, majd köszönt a fatákolmány másik felén álló bajszos embernek, aki oda is lépett hozzá és a másik újonnan érkezőhöz, hogy megtudja mit akarnak.
- Egy szobát kérnék két napra, egy adag sült húst zöldségekkel és egy pohár édes mézbort. - mondta egyhangúan az ifjú jégmágus, majd letette az asztalra a pénzt amit felszámoltak ezekért. Arra, hogy a másik ember mit kér már nem figyelt oda. Felrakta a kezeit a pultra, majd mintha párnák lettek volna, lassan rájuk hajtotta fejét. Talán el is aludt volna, ha közben a kocsmáros nem hozza meg az ételt. A hús amit kapott finom volt, a zöldség fogalma itt kimerítette a két szál répát a bor pedig, hát nem volt olyan igazán jónak nevezhető, de jobb volt a semminél. Unottan kezdte el falatozni a vacsoráját, miközben a melette ülő férfi is megkapta amit kért és a fogadós egy harmadik fiatal fiúhoz lépett, hogy kiadja a magában felgyülemlett kérdéseket. Geraud nem akart foglalkozni velük, de mégis mikor meghallotta, hogy a srác mágus, majd a mellette ülő is, kiesett a kezéből a villa. Lenyelte a falatot, majd megszólalt.
- Meg én is. - mondta vigyorogva miközben felszedte a villáját a földről. Közben a pultos valamit mondott a két fiúnak és valószínűleg neki is szánta, de ő villa kutatásával volt elfoglalva. Mikor ismét a pult fölé került már a fiúk kérdezték a bajszos urat, hogy mit tud a fényekről. A fények, Geraudnak is újak voltak erről nem írtak a plakáton, vagy csak ő nem vette észre, de meglepetten nézte az öreget aki a másik világról és a démonokról beszél.
~ Vajon lehetséges volna, egy másik világ, amiben démonok táncolnak? Ráadásul pont egy ilyen kis városka fölött?
- És a hangok? A hangokról tudsz valamit mondani? - tört ki Geraudból, olyan hirtelen és hangosan, hogy még ő is meglepődött. A csapos válaszán viszont már nem, azt már olvasta a plakáton, csak egy kis hazaival megfűszerezve, ezért sem lepte meg a dolog. Végül mikor az öreg befejezte Geraud visszafordult a tányérhoz és folytatta a vacsorát. Egy kis idő elteltével az első fiú odafordult hozzá és a melette ülőhöz.
- Thrin vagyok.
- - Én Gerauld. - válaszolta egyszerűen.
- Én Ibaragi. - mutatkozott be a harmadik mágus is.
Ez után egy ideig ismét csendben ültek és az üres pultot, vagy a falusiakat vagy a borospoharat bámulták, majd végül Geraud próbálta megtörni a jeget.
- Ti honnan jöttetek? - kérdezte miközben félig kibújt a kabátjából, hogy jól látható legyen a jel a vállán. - Én a Fairy Tailből és ott hallottam a küldetésről. - fejezte be. Sajnos ez sem hatott, de nem adta fel, valahogy próbált kommunikációra legalább hasonlító dolgot összehozni.
- Mivel szerintem már minden információt megosztottunk egymással és a kocsmárossal is mindenki beszélt, ezért úgy gondolom hogy nem kelle semmit egyás előtt titkolnunk. Tehát ha akatok akkor Több szem többetlát alapon nyomozzunk együtt így legalább nem akadályozzák egymást.
- Ez jól hangzik. Szerintem is sokkal jobb lenne ha együtt mennénk. Ha az jó nektek akkor egy 8-9 itt találkozzunk és egy reggeli után már mehetünk is tovább. - felyezte be a tervezést Thrin. Ibaragi csak biccentett, majd elindult az emeletre. Nemsokkal utána Thrin is eltűnt. Geraud egy ideig még ott ült és a fanyar bort iszogatta, majd végül kért magának még egy üveggel és ő is elindult a szobájába. Mikor felért, kibontotta a bort, majd jól meghúzta, végül leült az ágyra és azzal az elhatározással ,hogy másnap reggel a többiekkel indul nyomozni nyugovóra tért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thrin
Alakváltó mágus
Alakváltó mágus
Thrin

Hozzászólások száma : 130
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. May. 04.

Karakter információ
Céh: -
Szint: 3
Jellem:

Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitimeCsüt. Aug. 30, 2012 7:03 pm

OKÉ akkor most Ibaragira várunk Erza? Vagy ő már nincs benne?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erza Scarlet
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Erza Scarlet

Hozzászólások száma : 1289
Aye! Pont : 30
Join date : 2010. Aug. 02.
Age : 30
Tartózkodási hely : Magnólia, céh ház

Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitimeVas. Szept. 02, 2012 11:38 pm

Ibaragit ezennel kizárom a küldetésből, büntetése pedig:
- Szeptemberre egyetlen kalandot se írhat
- Október 10. nem jelentkezhet küldetésre egyik karakterrel sem.
- Az elbírálásra váró Előtőrijét legkorábban November 1. fogom újra megnézni!

Nos fiúk ketten maradtatok, s lehet ideje kicsit a városban is szét nézni. Az idő enyhült, de a plusz öt fokot nem üti meg a hőmérséklet. Szétnéztek a városban de gyanakvó arcokon és félelemmel telt szempárokon kívül nem találtok semmit. No most mi legyen?

1. lehetőség megkérdeztek egy utcán közlekedő nőt, aki nagyon zárkózott, és félős. Ennek ellenére amikor megemlítitek miért jöttetek, és Morten neve is ki esik a szátokon rögtön megenyhül. Morten párti egyértelműen, minden második mondatában az egekig magasztalja. Amikor rá kérdeztek hogy akkor mi is történt pontosan a nő elmondja, hogy kb egy héttel ezelőtt, mikor Morten ellen fordultak hibásan, pedig csak az a kis rüfke tehette mindenről, szegény atyát megvádolták. Pedig az nap este ő látta mikor a nagy fekete démon megjelent és Morten imáival elűzte. Azóta minden éjjel járja a falut és őrzi annak békéjét. Megkérdezhetitek az állítólagos képről ami éjjelente az égen látható. A nő kissé ideges lesz ettől, és topogni kezd, de nagy nehezen kinyögi hogy az Morten eszerint egy átjáró, s a furcsa rajzokkal próbálja minden este bezárni.

2. lehetőség, egy csapat férfival futtok össze akik épp ládákat pakolnak ki egy másik fogadó előtt. Nos ők igen csak kemény embereknek hiszik magukat, de amikor megtudják hogy mágusok vagytok, kicsit normálisabbak lesznek. Ha kérdezgetitek - már pedig kérdezgessétek! - őket akkor kiderül, egyértelműen Morten atya ellen vannak. Szidják mint a bokrot, elmondják nektek hogy amikor ide jött, maga mellé fogadott egy lányt mint segédjét, de fajtalankodott vele! Látták amint éjszakánként a várost rója, és mindenféle fura jeleket rajzol a falakra. Morten egy megtermett kővér fickó aki mindenféle adóval akart belőlük pénzt kisajtolni, de igazából csak akkor kaptak észbe mikor meg történt, az. Hogy mi az "az" nem tudni. Pontosabban onnantól kezdve nagyon szűkszavúak lesznek és rögtön sietünk kell dolgozni.


Válasszatok vagy akár külön is válhattok, posztotok azzal záruljon hogy végeztetek a kikérdezéssel!

Ha akartok még kérdezni PM-ben küldjétek el!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thrin
Alakváltó mágus
Alakváltó mágus
Thrin

Hozzászólások száma : 130
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. May. 04.

Karakter információ
Céh: -
Szint: 3
Jellem:

Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitimeSzomb. Szept. 15, 2012 2:56 pm

Reggel felkeltem és lementem a fogadó étkezőjébe és ott vártam a többieket és fogyasztottam a reggelimet. Mikor kész voltam épp lejött Gerauld és mellém ülve megette a reggelijét ő is de közbe akárhogy vártuk is Ibatragi nem akart jönni. Egy idő után úgy éreztük hogy nem várhatunk tovább. Megbeszéltük hogy mivel így változtak a dolgok kétfelé válunk és információt gyűjtünk az emberektől hátha úgy okosabbak leszünk valamivel és után a kiléptünk a fogadóból és ketten két felé indultunk el.

Én egy ideig csak kóboroltam és próbáltam embereket le szólítani de nem voltak hajlandóak leállni velem beszélgetni hanem siettek a dolgukra. Így egy idő múlva egy másik fogadó előtt ládákat pakoló munkások csoportját szemeltem ki magamnak mert láttam, hogy még jó ideig nem tudnak elrohanni. Kényelmesen oda sétáltam és oda szóltam:
- Jó napot az uraknak!
Az egyik mérgesen felém pillantott és után vissza si fordult a következő láda felé.
- Azt mondtam jó napot. Vagy maguk felé nem szokás vissza köszönni? - kérdeztem kissé gúnyos hangon.
Erre az aki már előbb is felém fordul most ismét felém nézett és oda vetette:
- Bocs fiam, de nem érünk rád. Ez nem a játszó tér és ha még egyszer így szólsz hozzám akkor úgy megtalállak csapni, hogy ott maradsz. - ezzel mint aki jól végezte dolgát már fordult is vissza a munkája felé.
Mikor kiejtette az utolsó szavait végre hajtottam egy materiális alakváltást. Nem láttam még hogy hogy nézek ki tömör csont alakjában, de nem lehetett annyira gyenge mert a fickónak kitágultak a szemei.
- Ja hogy te és a barátaid jöttetek tegnap a kocsmába, hogy segítenétek a falu problémáin?
- Igen, úgyhogy ha megtennéd és válaszolnál pár kérdésemre akkor megköszönném.
A fickó biccentett, de látszott rajta, hogy a mérgéből nem sokat veszített el mert meg kellett hátrálnia előlem a cimborái előtt akik már körbe is vettek minket.
- Oké akkor az első kérdésem az lenne, hogy mit tudtok egy bizonyos Mortem nevű személyről? Meg a megjelenése utáni eseményekről?
Erre már felkapták a fejüket és hevesen egymás szavába vágva kiabálva mondták hogy mi minden szörnyűség esett meg náluk a faluban. Körülbelül öt perc múlva feladtam mert nem tudtak semmi újjal szolgálni a faluban történetekről.
- Na és Mortem? Róla még nem mondtatok semmit. - vágtam közbe.
Erre elkomorult az arcuk és egyszerre lefordultak majd nagyot köptek a környező porba:
A most csak a láthatóan csapat vezető férfi szólalt meg:
- Mortem? Az sötét gazfickó? Rá vagy kíváncsi? Persze nem is csodálom, én is őt gyanúsítanám a dolgokért. - erre kissé közelebb hajolt - tudod először csak egy volt a bevándorló szerzetesek vagy papfélék sorában. Azt mondta, hogy meg maradna nálunk egy időre és ellátná a papi teendőket mert tudod akkoriban nem volt papunk elvitte a kemény tél. Hát miért is utasítottunk volna vissza? Csak hát rögtön, hogy elfoglalta a helyét a bitang gazember biztos nyerebe' érezte magát és rögtön kért is egy segédet.
Erre fölhördülnek a körülöttünk lévők és bólogatnak.
- A bitang gazember. Méghozzá szegény Tom lányát. - kiáltott közbe egy fickó mire megrovó pillantást vetett rá a csapat vezetője. - Most te mondod vagy pedig én? - kérdezte majd egy utolsó lesújtó pillantást vetve rá vissza a fordult és folytatta.
- Tehát a Tom lányát kérte amivel hát nem is lett volna gond hisz jól nevelt lányról beszélünk meg benne volt a templomi kórusban is az előző papunk idejébe', ezért rögtön mellé is adták segédnek. Aztán pár hét után kiderült - mert semmi sem marad titokban egy ilyen kis faluban - szóval kiderült, hogy az öreg Mortem házi sót nyal. Már hogy finoman fejezzem ki magam, de ugye tudod mirő' van szó fiam? - Biccentettem és utána ő is és folytatta.
- Szerintem csak is erőszakkal vehette rá, de a lány nem állított ilyet ezért el is tusolták mint botlást, de a lányt elvették mellőle. Aztán meg itt van hogy az öreg körbe körbe jár a városban és mindenféle varázsos jeleket fest a falra. Ezzel sem lenn semmi baj ha nem jelentené ki, hogy mivel ő a falu papja ezét és a védelméért el vár mindenféle fizetés meg adókat amiket csak úgy kitalál az öreg.
- Szóval azért látható, hogy mi csak tűrtünk egy ideig és nem cselekedtünk semmit egészen addig amíg...öhm meg nem történt az. - Egy kicsit zavarba jött mintha elszólta volna magát és félve pillant körbe az utcán.
- Milyen az? - kérdeztem kíváncsian?
- Hát az AZ! De most hagy minket dolgozni. - félve körbe tekint - sok a dolgunk a ládák nem másznak a helyükre maguktól nem? - Ezzel mint választ sem várva elindult és a többiek követték a ládák felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Geraud
Elemi mágus
Elemi mágus
Geraud

Hozzászólások száma : 16
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jun. 27.
Age : 27
Tartózkodási hely : Fairy Tail céj épület és környéke

Karakter információ
Céh: Fairy Tail
Szint: 1
Jellem:

Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitimeVas. Szept. 16, 2012 5:08 pm

Reggel mikor felébredt, összeszedte magát, a kis bőröndjéből kivett egy kockás inget, meg egy sötétkék farmert, amiket gyorsan magára is kapott. Ki vett még egy pulóvert is, hogy ha hidegebbre fordulna az idő, fel tudja venni. Mielőtt elindult volna még felkapott egy cetliszerűséget meg egy ceruzát, majd a farmer zsebébe csúsztatta őket.. Az ing begombolását már a folyosón végezte el, mert sietett lefelé, nehogy a többiek magára hagyják. Futás közben először sikeresen félre is gombolta, de végül mire elérte a találkozó pontot sikerült felöltöznie Mikor észrevette Thrint, gyorsan leült mellé, a pulóvert az ölébe terítette, és kiválasztotta a legegyszerűbb reggelit, amit miután meghoztak gyorsan elfogyasztott. Miközben reggelizett rá kellet döbbennie, hogy bizony a harmadik mágus Ibaragi még se lesz olyan segítőkész, mint elsőre gondolta, mert nagy valószínűséggel már el is tűnt a városból, de legalább is nem volt ott a megbeszélt helyen. Miután végzett a reggelivel Thrin előállt azzal, hogy mivel már csak ketten vannak jobb lenne, ha külön mennének. Így aztán végül ő a keleti falu részt kapta Thrin meg a másik irányba indult el.
Az idő pont tökéletes volt Geraudnak ezért a pulóvert felkötötte a nyakába, amitől úgy nézett ki, mint egy nagyra nőtt óvodás. Így sétálgatva próbált meg embereket leszólítani, de a többség csak gyanakvóan vagy félelemmel nézett rá. Már megfordult a fejében, hogy talán a felsője miatt van, amit a nyakába kötött, mikor végül egy fiatal hölgy leállt vele beszélgetni.
- Jó reggelt! Elnézést, de nem tudna segíteni egy keveset? – kérdezte, már-már kisfiúsan, mikor a hölgy a közelébe ért. A hölgy csak hümmögött egyet, olyan félős hangon és végül bólintással jelezte, hogy segít.
- A nevem Geraud és mágus vagyok – Felhúzta az ing ujját, ami alól így épp hogy kilátszott a céh jelzése. – Azért vagyok itt, hogy megszabadítsam önöket a démontól. Szeretném ha válaszolna pár kérdésemre.
- Rendben. – válaszolta a nő még mindig egy kicsit félősen, de már látni lehetett rajta, hogy engedett.
- Először is tudna mondani valamit nekem erről a Morten nevű fickóról? Más falusiak szerint ő tehet az itt történtekről.
- Morten atyát felelőtlenül és ok nélkül rágalmazzák. Ő nem tehet semmiről, sőt ő csak meg akar minket menteni. Ha nem lenne akkor mi már nem élnénk. Morten atya a legcsodálatosabb ember, akit ismerek. – a nő majdnem leharapta Geraud fejét. Szinte hihetetlen, hogy az aki korábban még egy igent is félt kinyögni egy kicsivel később milyen erőteljesen védelmezte a csuhást. Ez végül is nem volt furcsa Geraud számára, hisz már korábban is találkozott túlbuzgó emberekkel, de azért kezdte elültetni benne a gyanú apró magját.
~ Talán nem ártana beszélni Mortennel~ gondolta miközben a nő csak folytatta az áradozást a papról. Mikor végül egy pillanatra abba hagyta, hogy levegőt vegyen Geraud gyorsan elkezdett egy kérdést megformálni, hogy ezzel megakadályozza a további fellegekbe magasztalást.
- Meg tudja mondani, hogy akkor pontosan, most mi is van itt?
- Mikor az atya eljött hozzánk, hogy megvédjen minket maga mellé fogadott egy lányt. Az a cafka pedig kihasználta a lehetőséget és valahogy sikerült a hálójába csalnia az atyát legalábbis ő ezt állítja, de szerintem csak hazugság az egész. Nem sokkal később mikor a szülei szétkürtölték a dolgot a falu lakói igazságtalanul megvádolták az atyát. Pedig láttam, csak senki nem hitte el, de én láttam, hogy aznap éjjel a démon megjelent és ha Morten atya nincs köztünk, hogy elűzze akkor most talán már nem lennénk itt...
- Tehát maga látta a démont? – tört ki Geraudból, az illemmel nem foglalkozva. - Hogy nézett ki?
- Hatalmas volt és fekete és az atya az imáival elűzte. Azóta pedig minden éjjel a várost járja és minket védelmez a szörnytől. – Ezek a mondatok, tovább növelték Geraudban azt a korábban említett apró magocskát. Hiszen ha az atya minden éjjel a várost járja, akkor miért nem akadályozta meg, hogy a szörny is ugyan ezt tegye. Valami furcsa volt a történetben.
- A fények, azokat is látta?
- Igen láttam őket. Az atya szerint az egy átjáró, amit olyan furcsa körökkel zár be, minden éjjel. – a nő ezt elég nehezen mondta el, szinte toporzékolt egy helyben mielőtt válaszolt volna.
- Köszönöm a segítséget. Viszlát! – köszönt el Geraud, majd tovább indult. Közben előhúzta a lapot és a fontosabb dolgokat, amit a nő mondott leírta. Alulra megjegyzésként oda véste, hogy szereznie kell egy jegyzetfüzetet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erza Scarlet
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Erza Scarlet

Hozzászólások száma : 1289
Aye! Pont : 30
Join date : 2010. Aug. 02.
Age : 30
Tartózkodási hely : Magnólia, céh ház

Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitimeHétf. Szept. 17, 2012 10:38 pm

Ügyesek vagytok fiúk! Reméltem hogy mind két lehetőséget kijátszottátok! Thrin, nagyon szép volt a férfi NJK alakítása, a beszéd stilúsa nagyon eredetire sikeredett, bár a vége kissé gyors de ezen még finomítunk! Geraud a te munkáddal is meg vagy elégedve szépen kijátszottad a hölgyeményt!

Nos akkor ideje találkozni és megbeszélni a megszerzett információkat! Amint ez meg történt akár el is mehettek megkeresi ezt a Morten atyát, csak hogy ez nem olyan egyszerű. A templomot - furcsa módon - öt méter magas dárda szerű kerítés veszi körül melynek kapuja zárva van. Sajnos egyetlen rés sincs rajta ahol besurranhatnátok. Ahogy ott gondolkoztok mi legyen most, egy helyi lakos szólít meg titeket! Az asszonyka azt hiszi ti is hívők vagytok - ami talán jobb is - mert elmondja hogy mára már csak hívők mehetnek be. Nagyon Morten rajongó látszik rajta, és azt is elmondja hogy majd csak este ötkor nyitják ki a kapukat, szóval addig várnotok kell. Nos be is mászhatnátok, de a templom egy igen mozgalmas főtér előtt van, tehát lehet nem lenne jó ha ezt mindenki látna lehet a végén még ellenetek fordul a nép, sose lehet tudni. Várnotok kell kerek 5 órát még! Az hogy ez az idő mivel telik el rátok bízom, posztotok odáig tartson hogy nem sokkal öt előtt újra meg jelentek a kapu előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Geraud
Elemi mágus
Elemi mágus
Geraud

Hozzászólások száma : 16
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jun. 27.
Age : 27
Tartózkodási hely : Fairy Tail céj épület és környéke

Karakter információ
Céh: Fairy Tail
Szint: 1
Jellem:

Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitimeVas. Szept. 23, 2012 7:16 pm

~ Mit is mondott Thrin, hol kell találkoznunk? ~ tette fel magának a kérdést Geraud, miközben az eget bámulva bóklászott a városban. A lakosok többsége furcsa szemmel nézett a fiúra, valószínűleg a nem épp időjáráshoz illő öltözéke miatt. ~ Talán jobb lesz, ha visszamegyek a fogadóba, lehet ott lesz Thrin is. ~ folytatta tovább a gondolatmenetet a furcsán rámeredő szempárokkal nem is törődve. Végül bekanyarodott a fogadóhoz vezető útra. Mikor megérkezett először felment a szobájába, ahol a jegyzetet, amit készített és a ceruzát kipakolta az asztalra, majd a pulóvert ledobta az ágyra és így indult vissza az étkezdébe, hogy ha már itt van magához vegyen egy kevéske élelmet. Sietve fordult ki a szobájából és indult meg a lépcsőn lefelé, aminek az lett az eredmény,e hogy majdnem elgázolta a felfelé igyekvő Thrint.
- Bocsi, nem láttam, hogy jössz. Viszont jó, hogy itt vagy, már úgy is kerestelek. Tart velem egy ebédre és közben megbeszélhetünk mindent. - Thrin válaszát meg se várva indult el ismét az ebédlő felé. Már nagyon éhes volt ezért is nem akarta felesleges beszédekkel az evéstől elvenni az időt. Mikor leértek az ebédlőbe, helyet foglalt a pultnál, majd gyorsan rendelt magának egy nagy szelet sült húst, hozzá tartozó körettel és egy üveg borral. Mikor végeztek a rendeléssel, jelzett Thrinnek, hogy kezdje el az élménybeszámolót.
- Egy csapat munkással sikerült beszélnem, mert a többi ember nem volt túl segítőkész. Tőlük megtudtam, hogy Morten egy lánnyal paráználkodott ezért a falusiak zöme elítéli őt, de az ügyet egyszerű botlásként tusolták el. Elmondták még, hogy az atya minden éjjel furcsa köröket festeget a falakra és ezért fizetséget kér cserébe.
Érdekes. Nekem is ezt mondta el egy nő, bár ő Morten párti, szóval mindent úgy próbált mesélni, hogy az atya jöjjön ki jól belőle, de a lényeg ugyan ez volt. Most hogy tovább? - még beszélgettek a fogadós meghozta az ételt így a társalkodást egy ideig abba hagyták. Majd mikor végeztek az evéssel Thrin szólalt meg először.
- Szerintem látogassuk meg az atyát. - mivel Geraud is egyet ért vele ezért nem is pazarolja tovább a időt, kifizeti az ebédet, majd elindulnak a templom felé.
*
Mikor odaértek a templomhoz meglepetten vették tudomásul, hogy egy öt méter magas cölöpkerítés választja el őket az épülettől.
- Milyen barátságos templom. Nem is értem ezek után, hogy gyanakodhatnánk a papra. - súgta oda a társának enyhe gúnnyal a hangjában. - Szerinted, ha bekopogok beengednek? - kérdezte már kicsit hangosabban, mint korábban. Talán pont ez volt a szerencséjük, mert egy hölgy lépett oda hozzájuk.
- Fiatal urak, ha a misére jöttek, még egy keveset várniuk kell. Ma ugyan is csak hívőket engednek és őket is csak az esti misére. Szóval jöjjenek vissza öt órára. Akkor kezdődik Morten atya csodálatos miséje.
- Csodálatos. - ismétli a szót Thrin. A hölgy már tovább is siet a fiúkat magára hagyva, akiknek most várniuk kell picivel kevesebb, mint öt órát.
- Hát ha már így alakult, akkor ha nem bánod én kipihenném magam. Mit szólsz hozzá, ha ötkor találkozunk ugyan itt? - Thrin bele egyezését adta, így Geraud elköszönt tőle, majd elindult vissza a fogadóba.
*
Mikor megérkezett egyből felsietett a szobájába és miután lepakolt mindent az ágyról ledőlt. Szinte azonnal elaludt.
Eleinte csak halvány fénycsíkot látott, miközben próbálta kinyitni a szemeit. Ütést érzett a hátán és a tarkóján, majd ajtó csapódást. Beletelt egy kis időbe, mire sikerült visszanyernie a látását. Körbe pillantott, de alig látott valamit. Sötét volt, viszont kezével érezte a falakat. Rögtön rájött, hogy egy szűk cellában van. A padló nedves volt és hideg, és korhadt fára emlékeztető szaga volt. Kintről léptek zaja ütötte meg a fülét. Nem sokkal később kitárult az ajtó. Nem látott semmit a beáradó fénytől. De ez a fény nem is tartott sokáig. Valami csörömpölést halott, majd a fény megszűnt. Kezével elkezdett tapogatózni. Valami meleg és nedves dologba nyúlt bele. Óvatosan közelebb emelte a kezét az orrához.
~ Kása~ gondolta, majd beletörölte a nadrágjába a kezét. Hirtelen álmosság tört rá.

Zihálva és verejtékezve ébredt fel. Ránézett az órájára, de még volt négy órája indulásig. Lassan feltápászkodott az ágyból és az ablakhoz lépett. Ahogy kinézett rajta, látta az alatta elterülő utcát, ahol az emberek szaladoztak. Végül elhúzta a függönyt és kinyitotta az ablakot, majd visszaült az ágyra. Szívott párat a friss levegőből, majd visszafeküdt.
Kinyitotta a szemét, de még mindig csak a sötétet látta. ~ Hogy kerülök ide?~ fogalmazódott meg benne a legfontosabb kérdés, de szinte ezzel egy időben villant be neki a megoldás is. Két tenyerét rácsapta a padlóra.~ Freeze~ próbálta kiáltani, de nem jött hang a száján. Újra próbálta, de ismét csak gondolatban sikerült neki a szó. Megismételte, majd újra és újra. Egyre erősebben koncentrált rá. Végül hallotta a saját hangját, ahogy azt mondja „ Freeze”, majd érezte a hideget maga alatt. Ökölbe szorította a kezét és rácsapott a jégre. A padló szilánkokra tört ő pedig elkezdett zuhanni. Csak zuhant át a sötétségen, érezte és hallotta, ahogy a levegőt hasítja, majd csend lett. Eltűnt a szél és ő már nem zuhant többé.
Hirtelen kinyílt a szeme és ismét a saját szobájában találta magát. Furcsállta az egészet, de főleg a zavarta, hogy nagyon valóságosnak tűnt az egész. Még akkor is érezte a hideget a háta alatt. Lenyúlt és megértette, hogy miért. A lepedő, amin pihent két tenyérnyi nagyságú foltban befagyott. Lassan felült az ágyban, majd ránézett az órára. Még több mint fél órája volt indulásig, de már nem feküdt vissza. Helyette inkább elment zuhanyozni, majd mikor befejezte felöltözött. Felvett egy fekete szövetnadrágot és egy fekete pólót. Becsukta az ablakot, a lepedőt pedig levette az ágyról, hogy ha megolvad a jég, ne vizezze össze az ágyat. Végül mindennel elkészült, már indulni készült csak még előtte magához vette a ceruzát és egy üres lapot. Kilépett az ajtón, majd bezárta azt maga mögött. Lefelé menet a kulcsot leadta a fogadósnál, majd kilépett az utcára és egyenesen a templom felé vette az irányt
Még kicsit furcsán érezte magát az álmától mikor megérkezett a templomhoz. Thrin már ott várta, a bejárat mellett. Geraud már messziről intett neki.
- Hogy telt az elmúlt öt óra? - kérdezte mikor odaért mellé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thrin
Alakváltó mágus
Alakváltó mágus
Thrin

Hozzászólások száma : 130
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. May. 04.

Karakter információ
Céh: -
Szint: 3
Jellem:

Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitimeKedd Okt. 02, 2012 2:20 pm

Miután végeztem a fickók kikérdezésével és mivel nem beszéltünk meg igazából semmi pontosat a találkozóra vissza mentem a fogadóba. Bementem de nem találtam ott a társamat.
~ Ne, hogy ez is lelépjen mint a másik.
Gondoltam, hogy amíg meg nem érkezik addig is legalább átöltözök az evéshez. Elindultam felfelé a lépcsőn, egyszerre dobogás csapta meg a fülemet és épp hogy csak nem mentem neki a lefele robogó Gerauldnak.
- Bocsi, nem láttam, hogy jössz. Viszont jó, hogy itt vagy, már úgy is kerestelek. Tart velem egy ebédre és közben megbeszélhetünk mindent. - mondta és engem kikerülve rohant enni a fogadóba.
Mivel már úgyis itt volt nem mentem fel a szobámba hanem követtem. Rendeltem magamnak egy szelet húst, sajtot, és kenyeret. Mikor végeztünk a rendeléssel végre hajlandó volt beszélgetni és jelezte, hogy készen áll.
- Egy csapat munkással sikerült beszélnem, mert a többi ember nem volt túl segítőkész. Tőlük megtudtam, hogy Morten egy lánnyal paráználkodott ezért a falusiak zöme elítéli őt, de az ügyet egyszerű botlásként tusolták el. Elmondták még, hogy az atya minden éjjel furcsa köröket festeget a falakra és ezért fizetséget kér cserébe. - mondtam el röviden, hogy mi is történt velem.
- Érdekes. Nekem is ezt mondta el egy nő, bár ő Morten párti, szóval mindent úgy próbált mesélni, hogy az atya jöjjön ki jól belőle, de a lényeg ugyan ez volt. Most hogy tovább? - felelte Gerauld.
Mivel beszélgetés közben megjelent a fogadós a kezében két nagy fatálcával félre tettük a témát evés utánra.
Mikor végeztünk ismét felé fordultam:
- Szerintem látogassuk meg az atyát. - Gerauld csak bólintott és fizetett én csak intettem a fogadósnak, hogy írja a többihez és elindultam.

Mikor oda értünk nem tudtunk bemenni mert egy cölöp kerítés választotta el a falu többi részétől. Éppen azon gondolkoztam hogy miért is zárkózik el egy pap így a híveitől mikor megszólalt Gerauld a hangjában enyhe gúnnyal:
- Milyen barátságos templom. Nem is értem ezek után, hogy gyanakodhatnánk a papra.
- Szerinted, ha bekopogok beengednek? - kérdezte kicsit hangosabban, de nem tudtam mit felelni erre mert ekkor oda lépet hozzánk egy hölgy:
- Fiatal urak, ha a misére jöttek, még egy keveset várniuk kell. Ma ugyan is csak hívőket engednek és őket is csak az esti misére. Szóval jöjjenek vissza öt órára. Akkor kezdődik Morten atya csodálatos miséje.
- Csodálatos - feleltem.
- Hát ha már így alakult, akkor ha nem bánod én kipihenném magam. Mit szólsz hozzá, ha ötkor találkozunk ugyan itt? - kérdezte Gerauld.
Én csak biccentettem, hogy jó ezután elment.
Egy ideig maradtam és figyeltem a templomot, kicsit körül jártam és próbáltam magasabb pontot keresni hogy bepillanthassak a a templom kertbe de nem találtam egyet sem. Legalábbis olyat nem amiről feltűnés nélkül betudtam volna lesni.
Ezután feladtam a tervemet és egy kicsit körül jártam a falut egy ideig nézelődtem. Majd mikor semmi újat nem találtam kiléptem a faluból és egy kicsit sétáltam a környéken. Történetesen növényeket kerestem, hogy bővíthessem a gyűjteményemet mert tudtam hogy ilyen környéken nő egy igen ritka fajta. Körülbelül egy órán át kerestem, de nem találtam ezt annak tudtam be, hogy fáradt vagyok és vissza mentem a fogadóba. Egy kicsit sikerült csak mikor felébresztett egy a nyitva felejtett ablakon beszűrődő hangos káromkodás. Ezután nem is próbálkoztam meg az alvással. A fogadóban üldögéltem és ittam egy forralt bort, majd elindultam vissza a templom felé. Megálltam a bejárat mellett.
Egy 10 percnyi várakozás után mellém lépett Gerauld is:
- Hogy telt az elmúlt öt óra? - kérdezte és látszott hogy ő sem aludt sokkal többet nálam akár, hogy is bizonygatta, hogy fáradt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erza Scarlet
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Erza Scarlet

Hozzászólások száma : 1289
Aye! Pont : 30
Join date : 2010. Aug. 02.
Age : 30
Tartózkodási hely : Magnólia, céh ház

Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitimePént. Okt. 19, 2012 3:57 pm

A népesség egész szépen gyülekezik, kicsik nagyon fiatalok öregek szép számmal vannak, olyan körülbelül 70-80 fő jelenik meg. Néhány perc még halk duruzsolással telik el, melyben különleges információkat hallotok. Igaz csak mások fojtott beszélgetését halljátok de még is ki tudtok nyerni néhány mondatot.
" tegnap előtt újra láttam, az utcán az a kis szajhát! Én nem értem hogy hihetnek neki!?" - szörnyülködik egy öreg asszony.
" ... az atya nem bírja már sokáig, szűksége van a segítségünkre, s ha ehhez a véremet kell adnom akkor meg teszem!" - mondja egy férfi komoly eltökéltséggel.
" én már akkor tudtam hogy hazudik amikor belépett a templomba, még hogy démonok a városban?! Szegény Morten atya éjt nappallá téve dolgozik hogy megvédjen minket, s még van kép a bőrén ezt állítania!" - sopánkodott egy férfi.
" egyértelmű hogy annak a kis lotyónak műve volt, a pénzre fájt a foga!"- tette hozzá egy fiatal nő.

A beszélgetéseket harangszó töri meg, a kapuk megnyílnak előttetek, s a tömeg beáramlik. A templom ajtói már nyitva fogadnak titeket, a magas boltíves templomot sok rózsaablak és gyertya tarkítja, minden hol gyertyák égnek. Az oltár korom fekete, s rajta egy hatalmas arany tál van. A padokat vörös szövet fedi, s az oltár mögött ott áll egy közép magasságú, kissé pocakos férfi, egyszerű fekete és arany köntösben. Arcát még nem látjátok, mert árnyék vetül rá, s mivel mindenki csendben helyet foglal, nektek se célszerű egyenlőre feltűnést kelteni.
Postotok addig tartson hogy üljetek le valahol.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thrin
Alakváltó mágus
Alakváltó mágus
Thrin

Hozzászólások száma : 130
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. May. 04.

Karakter információ
Céh: -
Szint: 3
Jellem:

Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitimeKedd Okt. 30, 2012 5:33 pm

A köszönés után röviden pár mondatban össze foglaltam amit hallotta a fickóktól ezen láthatóan meglepődött Gerauld mert a szöges ellentétté hallotta egy nőtől. Ezt egy kicsit furcsálltuk mind ketten de nem volt időnk sokáig beszélgetni róla mert mert már mivel öt óra felé járt az idő kezdtek gyülekezni a népek a templom elé. Mivel mi ujjak voltunk amúgy is megbámultak nem akartuk hogy még ki is hallgassanak és ezáltal valami problémánk származzon a kérdezősködésből vagy éppen abból hogy szeretjük vagy nem szeretjük az atyát. Meg aztán mi is gyakorolni akartuk a hallgatózás szép szokását mert volt is mit hallgatni a tömegben, mert közben tömeggé nőtt a templom előtti kis csoport. A tömeg úgy 70-80 embert számlált és néhány perc álldogálás után az emberek elkezdtek beszélgetni, aztán ez lassan felhangosodott és ki tudtunk venni szavakat is és néha egész mondatokat.
Mellettünk épp nagy hangon szörnyűködött egy öreg asszony:
- ..tegnap előtt újra láttam, az utcán az a kis szajhát! Én nem értem hogy hihetnek neki!?
Majd gyorsan le is halkította a hangját amikor észre vette hogy milyen hangosan mondta ki amit gondolt.
Egy komoly beszédű fickónak a monológjából kicsit közelebb húzódva is eltudtam csípni valamennyit.
- ... az atya nem bírja már sokáig, szűksége van a segítségünkre, s ha ehhez a véremet kell adnom akkor meg teszem!" - mondta eltökélten a társának majd felfigyelt rám és kissé távolabb húzódtak mind a ketten.
Vissza léptem Gerauld mellé és jelentőségteljesen rá pilantottam épp mikor elkezdett sopánkodni mellettünk egy férfi:
- ...én már akkor tudtam hogy hazudik amikor belépett a templomba, még hogy démonok a városban?! Szegény Morten atya éjt nappallá téve dolgozik hogy megvédjen minket, s még van kép a bőrén ezt állítania!"
Már épp készültem mondani valamit amikor Gerauld leintett és még elkaptam egy nő hangját:
- ...egyértelmű hogy annak a kis lotyónak műve volt, a pénzre fájt a foga!"
Mintha Gerauld kissé elmosolyodott volna amire okot is láttam mert ő beszélt azzal az asszonnyal aki az atyát védte de lehet hogy csak a szemem káprázott.
Ekkor megszólalt a harang a kapuk is kitárultak és mi követtük a tömeget befele a templomba. Amelynek ajtajai már szintén nyitva állnak. A templomba érve rögtön megütötte a szemem a rengeteg gyertya által nyújtott pislákoló fény és a körben nyíló számtalan rózsa ablak által szolgáltatott gyenge színes fény amit a lemenő nap fénye keltett.
Szemben egy oltár magasodott és nem kis megdöbbenésemre az oltár korom fekete volt nem pedig a szokásos fehér, rajta pedig gy hatalmas arany tál volt. A padokat vérvörös szövettel borították be. Az oltár mögött pedig egy középmagas kissé pocakos embert pillantottunk meg bizonyára Mortem atya volt az. Mivel az emberek gyorsan és csendben helyet foglaltak a padokon mi is követük őket és leültük a az egyik pad közepére az emberek közé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erza Scarlet
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Erza Scarlet

Hozzászólások száma : 1289
Aye! Pont : 30
Join date : 2010. Aug. 02.
Age : 30
Tartózkodási hely : Magnólia, céh ház

Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitimeSzomb. Nov. 10, 2012 2:05 pm

Geraud kérlek posztolj!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thrin
Alakváltó mágus
Alakváltó mágus
Thrin

Hozzászólások száma : 130
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. May. 04.

Karakter információ
Céh: -
Szint: 3
Jellem:

Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitimeVas. Dec. 09, 2012 10:37 am

Akkor folytatjuk Erza ?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erza Scarlet
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Erza Scarlet

Hozzászólások száma : 1289
Aye! Pont : 30
Join date : 2010. Aug. 02.
Age : 30
Tartózkodási hely : Magnólia, céh ház

Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitimeKedd Jan. 08, 2013 3:38 pm

Geraud szinte abban a pillanatban hogy le ül fel is pattan, annyit mond neked hogy mennie kell és már ott sincs. Szerencsére nem kelt nagy feltűnést. Ám ekkor a templom néma csendbe borul, és érezhetően minden szem az atyára szegeződik. A férfi fel fedi csuklyával borított arcát, kopasz fején néhány száll ősz hajszál van, fekete gombszemei egy pufók arcon ülnek. Orra turcsi de elég nagy szája pedig furcsán vidám mosolyban van, kezeit egymásba kulcsolva tartja hasán amikor megszólal.
- Hívem, örül a szívem hogy újra látlak Titeket. Nehéz időket élünk, vészterhes órák járnak felettünk, de ne féljetek! Az tiszta fény itt él szívünkben, s a megigazulás útját járva az égi Atya megóv titeket mindentől! - zengi be kellemes orgánumú hangja a templomot. - Fáj a szívem mikor íj meggyötört arcokat látok, - folytatja ahogy lelép a lépcsőn és elindul a két sor közötti hosszú vörös szőnyegen a padok között. - tudom, féltek, s egyre több a hitetlen. Ez a démonok műve, megfertőzik lelküket a sötétséggel, hogy becstelen tévútra csalják őket. Elveszett bárányok - csóválja meg szomorúan a fejét - bár mit is tegyenek, még most is kedvesek szívemnek, s úgy érzem segítenünk kell rajtuk. - a férfiból süt valami furcsa, vonzalom. A levegő vibrál körülötte, s láthatod hogy minden szem rá tapad.
- Éjjelente az árnyak házaink fala között járnak, ahogy már tudjátok. - folytatja, ahogy a sor végére érve meg fordul és újra az oltár felé veszi az irányt - S én látom szemetekben a félelmet és a rettegést, de ne féljetek barátaim! Mi akik a szent tiszta fény szolgái vagyunk - s ezen szavaknál, durva fekete köntöséből elő bújuk egy tenyérnyi nagyságú hatszögletű kristály mely most felragyog. - és képesek vagyunk hitünkkel harcolni a gonosz ellen. A hit ereje itt él bennünk, minden egyes szívverésünkben! Ám tudom sokatoknak feltűnt, én is gyengülök. - mondja s hirtelen fáradtnak gyengének látod az öreget, aki néhány perccel ez előtt még oly erős és szikár volt. Mély sóhaj után folytatja - A gonosz napról napra erősebb, minden megszerzett emberrel, ki hitünk ellen vall, erősíti őt! De van még esélyünk! Legnagyobb fegyverünk és erőnk a mi hitünk, mely ott csörgedezik vérünkben!
- Én felajánlom neked vérem Atyám! - pattan fel egy férfi, arcáról olyan imádat sugárzik az atya felé, ami már jócskán vetekszik a józan ész határaival.
- Köszönöm barátom! - feleli de alig fejezi be a mondatot újabb emberek pattannak fel, nem kevesen akik úgy fent tanú bizonyságot kívánnak adni törhetetlen hitükről. - Gyermekeim! - szól mélyebb hangon elcsendesítve ezzel mindenkit - köszönöm, mámoros boldogság járja át szívem, hogy harcolni kívántok az oldalamon! De nem siethetjük el a dolgot, ma még túl korai volna, hiszen a gonosz holnap lesz a legerősebb! Az teli hold eljövetelének óráján mindennél nagyobb támadás van készülőben, s ott van szükség erőnk össze gyűjtésére! - az emberek heves bólogatásba kezdenek - De nem szabad hogy ellenségeink tudomást szerezzenek tervünkről! Titokban kell tartanunk! Az árnyak is mozgolódnak, csalód küldtek sorainkba hogy ki fürkésszék titkainkat! Most kell a legerősebbnek lennünk, és nem szabad vissza riadnunk semmitől! - az emberek helyeselnek és láthatóan immáron bármit megtennének a papnak. - Tartsatok ki még holnapig, este a szokott időben gyertek templomba, ne hogy megsejtsenek valamit! Most pedig menjetek drága gyermekeim s a fény kísérje utatokat!
Miután befejezte a hívők elözönlik, és kérdésekkel bombázzák. Neked most lehetőséged nyílik észrevétlenül el tűnni, vagy be osonni a templomba, válassz és posztod döntéseddel záruljon!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thrin
Alakváltó mágus
Alakváltó mágus
Thrin

Hozzászólások száma : 130
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. May. 04.

Karakter információ
Céh: -
Szint: 3
Jellem:

Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitimePént. Jan. 11, 2013 1:48 pm

Ép csak helyet foglaltam és azt vettem észre hirtelen hogy Gerauld felpattan és gyorsan felém hajolva suttogja:
- Mennem kell - majd a válaszomat meg sem várva kisurran az emberek közül.
De legalább nem keltett nagy feltűnést a távozásával mert amint eltűnt hirtelen néma csend lett és mindenki várakozás teljesen meredt az oltárnál álló atyára. Az atya felfedte csuklyával borított arcát, kopasz fején néhány száll ősz hajszál volt, fekete gombszemei egy pufók arcon ültek. Orra turcsi de elég nagy szája pedig furcsán vidám mosolyban volt, kezeit egymásba kulcsolva tartotta hasán amikor megszólalt.
- Hívek, örül a szívem hogy újra látlak Titeket. Nehéz időket élünk, vészterhes órák járnak felettünk, de ne féljetek! Az tiszta fény itt él szívünkben, s a megigazulás útját járva az égi Atya megóv titeket mindentől! - zengte be kellemes orgánumú hangja a templomot. - Fáj a szívem mikor íj meggyötört arcokat látok, - folyatta ahogy lelépett a lépcsőn és elindult a két sor közötti hosszú vörös szőnyegen a padok között. - tudom, féltek, s egyre több a hitetlen. Ez a démonok műve, megfertőzik lelküket a sötétséggel, hogy becstelen tévútra csalják őket. Elveszett bárányok - csóválta meg szomorúan a fejét - bár mit is tegyenek, még most is kedvesek szívemnek, s úgy érzem segítenünk kell rajtuk. - az atyából sütött valami furcsa, vonzalom. A levegő vibrált körülötte, s láthatóan minden szem rá tapadt. Ezt kissé furcsának találtam mert az elmondottakban nem fedeztem fel a legmagasabb szintű szónoklat jeleit, tehát vagy csak szerették az öreget vagy mágia van a dologban. És ahogy végig gondoltam mintha emlékeztem volna ilyesmi varázslatra is.
- Éjjelente az árnyak házaink fala között járnak, ahogy már tudjátok. - folytatta, ahogy a sor végére érve meg fordult és újra az oltár felé vette az irányt - S én látom szemetekben a félelmet és a rettegést, de ne féljetek barátaim! Mi akik a szent tiszta fény szolgái vagyunk - s ezen szavaknál, durva fekete köntöséből elő bújt egy tenyérnyi nagyságú hatszögletű kristály mely felragyogott.
~ Áhá, szóval tényleg van valami mágia dologban. Szóval akkor azzal a kristállyal vagy vonzalmat kelt maga iránt vagy csak a hívek ritkán látnak mágiát.
- és képesek vagyunk hitünkkel harcolni a gonosz ellen. A hit ereje itt él bennünk, minden egyes szívverésünkben! Ám tudom sokatoknak feltűnt, én is gyengülök. - mondtta s hirtelen fáradtnak gyengének látszott az öreg, aki néhány perccel ez előtt még oly erős és szikár volt. Mély sóhaj után folytatta - A gonosz napról napra erősebb, minden megszerzett emberrel, ki hitünk ellen vall, erősíti őt! De van még esélyünk! Legnagyobb fegyverünk és erőnk a mi hitünk, mely ott csörgedezik vérünkben!
- Én felajánlom neked vérem Atyám! - pattant fel egy férfi. Egy kissé meg is riadtam mert azt hittem hogy felfedeztek, de amint a fickó szemébe néztem rájöttem hogy csak szimplán gyagyás. Ezután igyekeztem áhitatos képet vágni és figyeltem mit mond.
- Köszönöm barátom! - felelte de alig fejezi be a mondatot újabb emberek pattantak fel, nem kevesen akik úgy fent tanú bizonyságot kívánnak adni törhetetlen hitükről. Már éppen emelkedtem volna fel hogy ne lógjak ki a tömegből mikor újra megszólalt.- Gyermekeim! - szólt mélyebb hangon elcsendesítve ezzel mindenkit - köszönöm, mámoros boldogság járja át szívem, hogy harcolni kívántok az oldalamon! De nem siethetjük el a dolgot, ma még túl korai volna, hiszen a gonosz holnap lesz a legerősebb!
- Az teli hold eljövetelének óráján mindennél nagyobb támadás van készülőben, s ott van szükség erőnk össze gyűjtésére! - az emberek heves bólogatásba kezdtek - De nem szabad hogy ellenségeink tudomást szerezzenek tervünkről! Titokban kell tartanunk! Az árnyak is mozgolódnak, csalót küldtek sorainkba hogy ki fürkésszék titkainkat! Most kell a legerősebbnek lennünk, és nem szabad vissza riadnunk semmitől! - az emberek helyeseltek és láthatóan immáron bármit megtettek volna a papnak. Ez meg az a mondata hogy csaló van a soraikban kissé feszélyezett, nem mintha megijedtem volna pár parasztól, csak egészséges óvatosság fogott el. - Tartsatok ki még holnapig, este a szokott időben gyertek templomba, ne hogy megsejtsenek valamit! Most pedig menjetek drága gyermekeim s a fény kísérje utatokat!
Miután befejezte a hívők megrohamozták és elborították kérdéseikkel.
~ Vagy nagyon ügyes színész vagy egy igazi szent ember, ezt ki kell derítenem. Még szerencse, hogy Gerauld nincs itt és kintről fedez.
Gyorsan a templom felé lopakodtam, út közben a batyumból elő szedtem egy kis sót és a szemembe kentem mire rögtön könnyezni kezdtem és kivörösödött a szemem.
~ Ha tényleg szent ember akkor csatlakozok ha viszont egy csaló akkor meglátjuk hogy beválik e a kisírt szemű megváltott álcám. Majd meglátjuk hogy ki tud jobban hazudni! És ha nem hiszi még mindig futhatok - gondoltam vidoran magamban miközben egyre közelebb kerültem a templomhoz a tömeg takarásásóban.

Kész és bocs kevés időm volt épp írni. / ha reagálsz kiszedem ezt a mondatot/


A hozzászólást Thrin összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 16, 2013 5:44 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erza Scarlet
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Erza Scarlet

Hozzászólások száma : 1289
Aye! Pont : 30
Join date : 2010. Aug. 02.
Age : 30
Tartózkodási hely : Magnólia, céh ház

Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitimeKedd Jan. 15, 2013 11:40 pm

Thrin szeretnélek megkérni, hogy ezt a posztot írd újra. A párbeszéd mellé várnék véleményt, belső gondolatot, valamint nem másoljuk a mesélőt, csak a párbeszédet, de te a kiegészítést is pontosan kimásoltad. Ilyet többet ne csinálj mert mérges leszek!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erza Scarlet
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Erza Scarlet

Hozzászólások száma : 1289
Aye! Pont : 30
Join date : 2010. Aug. 02.
Age : 30
Tartózkodási hely : Magnólia, céh ház

Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitimeVas. Jan. 27, 2013 7:53 pm

Nos elindulsz a templomban amit a térképen látsz!
Arra kérlek írd le nekem merre haladsz, mely helységeken haladsz át, útvonalad öt helységet érinthet, és ezt küld el nekem PÜ-ben. Válaszomban leírom mit találsz és mit látsz az adott helységekben.


Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Bredfenyegets
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)   Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud) Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Magánküldetés: Ébredő fenyegetés (Ibaragi Soutetsu, Thrin, Geraud)
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Fiore Királyság :: Hoarfrost Village-
Ugrás: