HomeCalendarGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépés

Share
 

 Magánküldetés: Daren megbízása

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Erza Scarlet
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Erza Scarlet

Hozzászólások száma : 1289
Aye! Pont : 30
Join date : 2010. Aug. 02.
Age : 30
Tartózkodási hely : Magnólia, céh ház

Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitimeSzer. Szept. 15, 2010 9:14 pm


Küldetés címe: Daren megbízása

Jutalom: 50.000 gyémánt fejenként

Szint: D

Helyszín: Hagen

Küldetés leírása, részletei: Hagen egy kisebb kereskedelemmel és mezőgazdasággal fogalakozó város északon.
Sokáig bandaháborúk sújtotta övezet volt ahol egymást követték a nagyobb családok, de már egy nagy család uralja a várost. A város lakóknak nincs is ezzel semmi problémájuk, hisz Daren elhozta békét számukra. Igazságos, megértő, tisztességes békét szerető ember. Kiváló üzleti érzéke van is mindig is a város nézeteit tartotta szemelőt.
De nem mindenki nézi ezt jó szemmel, szép számmal akadnak régebbi családok, bandák leszármazottjai akik szívesen át vennék Darentől és családjától a város vezetését, és minden lehetőséget ki is használnak.
Emiatt van rátok most nagy szükség. Daren már elég idős, lassan itt az idő hogy vissza vonuljon és átadja fiának a család - valamint a város - vezetését, csak hogy néhány nappal ez előtt elrabolták.
Postotokban írjátok le utatokat, hogyan juttok el polgármesteri hivatalba. Postotok idáig tartson.

Sorrend: Nincs!

Postolás határ idő: maximum 4 nap, de ha lehet inkább 72óra. Amennyiben bárkinek problémája van előre értesítsen, hogy nem fog tudni irni, ellenkező esetben határidő lejárta szankciók lesznek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eigo Haruki
Elemi mágus
Elemi mágus
Eigo Haruki

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 2
Join date : 2010. Aug. 19.
Age : 30

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 3
Jellem:

Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitimeCsüt. Szept. 16, 2010 2:20 pm

Gyönyörű napsütéses nap volt Shirotsuméban, egyetlen felhő sem volt az égen és lágy szellő fújdogált. Elhatároztam, hogy mivel nincs semmi dolgom ezen a kellemes napon, elmegyek egy kocsmába és megiszok egy jó hideg sört. Amikor odaértem az Asszonybosszantó nevű krimó elé megpillantottam egy hirdetést az ablakban. - Hmm... 50.000 gyémánt... Hagen városa... emberrablás... Ez a nekem való küldetés! - gondoltam magamban miközben mosoly ült az arcomra. Fogalmam sem volt, hogy hol van ez a Hagen, de gondoltam, elmegyek a vasútállomásra és ha megy oda vonat akkor majd az odavisz. Szerencsére nem volt messze az állomás így gyorsan odaértem, és rögtön odamentem a pénztárhoz.
- Elnézést hölgyem. Indul a közeljövőben vonat Hagen felé? - kérdeztem a pénztáros hölgytől.
- Igen, 5 perc múlva indul a 6-os vágányról. - mondta kissé unottan.
- Akkor kérnék oda egy jegyet. - mondtam mosolyogva és örültem a szerencsémnek.
Megköszöntem és rohantam is a 6-os vágányra ahogyan csak a lábam bírta és amint felszálltam a szerelvényre már el is indult.
Amikor végre megérkeztem Hagen városába nem tudtam, hogy mekkora távolságot tettem meg a vonattal, de azt éreztem, hogy mindenem fájt a kényelmetlen utazástól. Mivel alig vártam, hogy megkapjam küldetésem részleteit, rögtön útnak is akartam indulni, de nem tudtam merre találom a polgármesteri hivatalt, az volt a lapon, hogy ott vehetem fel a küldetést. Nem csináltam belőle nagy problémát mivel azért van a szám, hogy kérdezzek vele, így meg is szólítottam az első szembe jövő figurát.
- Elnézést, meg tudja mondani nekem, hogy merre találom a polgármesteri hivatalt? - kérdeztem.
- A hivataaba' akaa' mönni'? - kérdezett vissza.
- Igen, oda szeretnék menni, de nem tudom merre induljak. - feleltem.
- Eemegy' egyenest' aztá' baara', utána jobb és ott is vóna' a hivataanáá'.
Megköszöntem segítségét és gyorsan el is siettem, elég fura fickónak tűnt, de követtem az útmutatását. Elmentem egyenesen, aztán az első elágazásnál balra, azután pedig jobbra, és pontosan a hivatal elé értem. Nem igazán bíztam benne, hogy a jó utat adja meg a fickó, eléggé tájszólással beszélt és reménykedtem, hogy nem értettem félre semmit, de szerencsémre mégis csak ideértem úticélomhoz. Azonnal be is mentem az épületbe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dead Shadorick
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Dead Shadorick

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 10
Join date : 2010. Aug. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : titok

Karakter információ
Céh: Skull Order
Szint: 4
Jellem:

Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitimeCsüt. Szept. 16, 2010 9:53 pm

Az éjjel nyugodt álmom volt, ám reggel mégis oly’ szörnyű érzés lett rajtam úrrá. Talán mert hosszú idő óta most először alszom ágyban. Bizony, mióta sikerült egy kis pénzhez jutnom a máguslétemnek köszönhetően már megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy ágyban aludjak. A hotel, melyben megszálltam nem volt túl drága, hiszen egy ilyen ismeretlen helyen nem is mondhatnak csillagászati összeget egy szobáért. Minden esetre nekem tetszik ez a hely, hiszen az itteni lakók is kedvesek és segítőkészek. Bár, könnyen lehet, hogy csak azért, mert nem tudják, hogy nekromanta vagyok. A reggeli után aztán hallottam egy jó hírt a pincértől.
Állítása szerint van egy egész jól fizetőállás, melynek helyszíne nincs is olyan távol innét. A feladat egy fontos ember kiszabadítása volna, ami nekem pont jól is jönne. Hiszen, addig a jó, amíg a védenc az ellenség markában van, addig se engem idegesít. Múltkor is így jártam, majdnem végeztem a társulat tagjaival, akiket meg kellett védenem. Végül aztán, ha jól emlékszem túlélték, ámbár már elég rég volt, ahhoz hogy nyilatkozni tudjak evvel kapcsolatban. Minden esetre, jobb még azelőtt útnak indulni a pénzszerzésért, mielőtt nem lenne suska. Miután megköszöntem a fazonnak a tájékoztatást, elindultam a temető felé. Ott aztán négy halott lelket szolgámmá tettem.
Mivel nem igazán csíptem a közlekedési egységeket, így gyalog vágtam neki az útnak, mind a négy szolgámmal. Az út során nem találkoztam állatokkal, ám madarakat és növényeket láttam. Sajnos egyikükkel sem bírtam bemelegíteni, tekintve, hogy semelyikük nem tudott és talán nem is akart megtámadni. Minden esetre cirka pár órás séta után megérkeztem a célállomásra. A városban leginkább kereskedelemmel és mezőgazdasággal foglalkoznak. Valószínűleg a lakók erre a két iparágra specializálódtak.
Mielőtt a városban körülnéztem volna, feltűnő testőreimet egy megfelelő helyre rejtettem. A túlvilági teremtmények nélkül nyugodtan szemléltem a városban található kirakatokat. Nagy részük mezőgazdasági terméket tartalmazott, nyilván, hogy összehozzák a két ágat, s a hely nagy része nyerjen belőle. Ám természetesen a karalábé meg a paprika mellett megtalálhatóak voltak a ma használatos dolgok is. Végül, mielőtt bementem volna a városházába ittam egy kis gyümölcslevet egy vendéglőben, majd kérdeztem egy útirányt.
Szerencsére az öreg segítőkész volt, s így túl nagy borravalót sem kellett adnom az információért. Mikor aztán elindultam a megadott útvonalon, három utca után jutott eszembe, hogy a nagyját már el is felejtettem. Minden esetre, nem kértem egy újabb útbaigazítást, inkább hosszú ideig sétáltam, azt tettetve, tudom merre tartok. Végül aztán, mikor megint elhaladtam az üzlet mellett, úgy döntöttem kérek egy térképet az úrtól.
Belépve az ajtón természetesen rögtön a pulthoz siettem, dupla adag gyümölcslevet és egy parfét kértem, továbbá megkértem az öreget, hogy írja le az útvonalat. Végül úgy tíz perc várakozás után megkaptam a kért dolgokat, melynek tulajdonában, immár jól lakottan érkeztem a városháza elé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erza Scarlet
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Erza Scarlet

Hozzászólások száma : 1289
Aye! Pont : 30
Join date : 2010. Aug. 02.
Age : 30
Tartózkodási hely : Magnólia, céh ház

Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitimeSzomb. Szept. 25, 2010 8:10 pm


Yoona Reselpult technikai okok miatt haladékot kért a postolásra de mivel a megadott haladékkal együtt számított határidőn belül sem postolt ki kell zárnom a küldetésből.


Most hogy megérkeztetek hivatalba, be is mehettek. Bent nincs senki, ha tovább haladtok a folyóson balra fordulván egy nyitott ajtajú szobát láttok. Bent egy erősen molett alkatú hölgy ül. Lehet a legjobb az lenne ha megkérdeznétek tőle merre fele induljatok el.
-Ó a Daren Úr jelenleg házon kívül van, de az ügy fontosságából fakadóan azt ajánlom keressék fel a lakásán. - azzal egy térképet vett elő és elmagyarázta, hogyan juthattok el megbízótok házáig, az út viszont eléggé kacifántos és a nő se volt a toppon amíg a térképen balra kellett menni ő jobbot mondott, ez egész magyarázat csak egy nagy kavalkád volt Az utatok megközelítőleg 20 perces sétát ölel fel, ami alatt akár meg is ismerkedhettek, ha így döntenétek, kérlek beszéljetek össze és alkossatok párbeszédeket.
Az út folyamán át haladtok egy piacon, és pont végig nézitek ahogy egy jól megtermett kereskedő egy 6 éves kisfiút ver. Sajnos ez se nem erkölcsi se nem kedves tőle, talán közbe is léphettek mert a gyerek eléggé a végét járja. Ha így döntenétek, kiderül, hogy a kisfiú árva épp két almát próbált ellopni magának és 4 éves húgának.
Rajtatok múlik mit tesztek, hagyjátok ahogy a kis gyereket elverik és éhezik tovább vagy kihúzzátok a bajból, talán még segítségetekre is lehetnek a navigálásban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eigo Haruki
Elemi mágus
Elemi mágus
Eigo Haruki

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 2
Join date : 2010. Aug. 19.
Age : 30

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 3
Jellem:

Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitimeKedd Szept. 28, 2010 6:19 pm

Amikor beléptem a hivatalba, be akartam csukni az ajtót magam mögött, de nem tudtam, valaki pont akkor lépett volna be utánam.
- Elnézést, nem láttam, hogy jössz. - mondtam gyorsan.
- Semmi gond. - felelte.
- Egyébként te itt dolgozol? Csak mert keresek egy bizonyos Darent akinek elrabolták a fiát és most őt keresem, hogy megtudjak még néhány részletet a küldetésről.
- Nem, nem dolgozom itt, viszont én is Darent keresem mivel én is a küldetésre jöttem, de szeretném ha nem lennél útban. - mondta mogorván.
- Rendben. - mondtam és kicsit elmosolyodtam.
Beljebb mentünk a hivatalban, és egy hosszú folyosóra értünk, de az égvilágon senkit nem láttam ott. Ahogy tovább haladtunk a folyosó ketté ágazott, elnéztem jobbra, aztán balra hátha el tudom dönteni merre menjek, és ekkor a bal oldalon észre is vettem, hogy az egyik ajtó nyitva van. Bementem az ajtón és Dead követte példám, a teremben egy finoman fogalmazva is erős csontozatú hölgy ült, mivel más nem volt az épületben így tőle kellett útmutatást kérnem.
- Elnézést. - kezdtem. - Egy bizonyos Darent keresünk, nem tudja véletlenül merre találjuk?
- Ó a Daren Úr jelenleg házon kívül van, de az ügy fontosságából fakadóan azt ajánlom keressék fel a lakásán. - felelte.
Felállt és elővett egy térképet, hogy elmagyarázza azon, hogy merre találjuk Darent.
- Itt vagyunk most. Emennek' erre egészen idáig, aztán itt elfordulnak balra és követik az utat egészen idáig ahol jobbra fordúnak', itt megin' balra, az utána még eccő' balra, majd itt jobbra egészen eddig, ahó' ismét jobbra, majd kétccő' balra és ott is vannak. - mondta segítőkészen.
Csak volt egy kis gond ezzel a magyarázattal, legtöbbször balra mutatott a térképen és azt mondta jobbra menjünk és fordítva. Én nem lettem sokkal okosabb ettől a magyarázattól, nem tudom Dead, hogy volt ezzel, de amikor ránéztem egyértelműen látszott rajta, hogy hidegen hagyja a dolog. Azért megköszöntem az útbaigazítást és kimentünk gyorsan az épületből.
- Merre kell menni? - kérdezte Dead.
- Én semmit nem értettem az egészből, de azért szerintem próbáljuk meg követni az utat amit mondott, hátha szerencsénk lesz és tényleg oda találunk ahol lakik ez a figura. Az előző férfi akivel találkoztam itt a városban az se tűnt teljesen százasnak de mégis jó utat mondott ide a hivatalhoz. - mondtam el javaslatom.
Egy közönyös bólintással nyugtázta, így el is indultunk és követtük a kapott útmutatást. Pont útba esett egy piac, nagy tömeg volt, valószínűleg ezért voltak kevesen a városban mert mindenki idejött vásárolni. Próbáltuk magunkat átverekedni gyorsan a tömegen, hogy minél előbb elérjünk a célállomásunkhoz, de ekkor észrevettem, hogy egy nagy darab kereskedő éppen egy kisgyereket ver, aki körülbelül 6 éves lehetett. Úgy éreztem gyorsan közbe kell lépnem.
- Fire Magic. - mondtam el a varázsigét amivel kicsit megpörköltem a fickó egyik kezét.
- Hagyd békén mert ha még egyszer hozzáérsz megbánod. - mondtam fenyegetően.
- El akarta lopni az almáimat... - morogta a fickó.
- De a húgom és én éhesek vagyunk. - mondta sírva a kisfiú.
Nem csodálkoztam azon amit mondott, mert elég volt csak ránézni a gyerekre, szakadt ruhák voltak rajta, nagyon sovány volt és gyenge.
- Te... - fordultam a kereskedő felé és mutattam rá. - Most tűnj innen addig amíg ki nem jövök a sodromból, mert akkor azt is megbánod, hogy a világra jöttél.
Látszott rajta, hogy megrémült, lassan hátralépett azután hirtelen megfordult, odarohant a szekeréhez amin az almák voltak, és amilyen gyorsan csak tudott eltűnt onnan.
- Hol vannak a szüleid? - kérdeztem.
- Nincsenek szüleink, árvák vagyunk. - felelte a gyerek.
- Árvák? Talán van egy testvéred is? - kérdeztem.
- Egy húgom, 4 éves. - válaszolta.
Elindultam az egyik árus felé és vettem pár ételt, amit odavittem a gyereknek.
- Tessék, ez a tietek. - mondtam miközben odaadtam neki az ételeket.
- Köszönöm. - felelte.
- Figyelj csak, nem tudod véletlenül, hogy merre lakik egy bizonyos Daren? - kérdeztem.
- Gyertek utánam. - mondta a kölyök és elkezdett rohanni az egyik irányba.
Nem akartam lemaradni így rohantam én is, majd Dead is követett. Pár utcán végigrohantunk amikor végre megállt a gyerek.
- Itt vagyunk.
- Huh... jó sokat kellett futni. - mondtam lihegve. - Köszönjük az útbaigazítást kölyök.
Ez után a kölyök megfordult és rögtön el is rohant.
- Végre itt vagyunk. - mondtam.
Dead a szokásos nyugalmával csak bólintott egyet. Ez után elindultam az ajtó felé és reméltem, hogy most már végre megtaláljuk Darent.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dead Shadorick
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Dead Shadorick

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 10
Join date : 2010. Aug. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : titok

Karakter információ
Céh: Skull Order
Szint: 4
Jellem:

Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitimeSzer. Szept. 29, 2010 7:29 pm

Mielőtt az ajtón beléphettem volna, egy férfi hatolt be azon. Legalább nem kellett lenyomnom a kilincset s úgy belépnem. Ám semmi sincs ingyen, ugyanis a fazon majdnem rám erőszakolta a szerkezetet, ám sikerült megúsznom a dolgot, hála annak, hogy észrevett. Mivel nem akartam a helyiekkel bajba lenni, ezért próbáltam a kedves formámmal előrukkolni, így inkább semmibe vettem a kis incidenst. Mikor aztán a fiú elárulta, hogy ő is a küldetésre jött, kicsit meglepődtem. Reménykedtem abban, hogy ezúttal egyedül végezhetem el a dolgomat, nyűg nélkül. Bár, áldozatnak bármikor jó lesz. Minden esetre tisztáztam a fickóval a dolgokat, majd elkezdtünk keresni valakit az épületben. Tulajdonképpen nem tudtam, kit keresünk, de úgy gondolom egyelőre bárki megteszi, aki tudja, merre van ez a „Daren” nevű férfi. A helyen azonban senkit nem találtam. Végül egy kettéágazáshoz értünk, az egyik oldalt egy nyitott ajtót figyeltem meg és rögtön oda indultam. Ekkor vettem észre, hogy a púp végig előttem volt. Talán nagyobb termetem miatt nem vettem észre, vagy talán nem is akartam észrevenni. Minden esetre, kénytelen kelletlen együtt mentünk az ajtó felé. Mikor aztán benéztem a terembe egy roppant nagy teremtményt vettem észre, nem függőlegesen magas, mint én, hanem vízszintesen, de úgy vagy háromszor nagyobb az én lesoványodott termetemnél.
A „társam” végül megszólította a lényt, melyről kiderítettem, hogy emberi intelligenciával rendelkezik, ugyanis beszélni tudott. Azonban, mikor az útmutatást kezdte el magyarázni rájöttem, hogy az intelligencia hányadosa a beszélésig halad csak el, azonban az irányokkal nem nagyon van tisztában. Pár mondat után már nem is törődtem szavaival, inkább megpróbáltam másra figyelni. A kölyök talán tudni fogja, merre kell majd menni, az pedig bőven elég, ahhoz hogy oda találjunk. Legalább is remélem. A hájas valami végül befejezte hosszú monológját és mi távoztunk. A fiú egy elég hosszú választ adott, maga a tartalma nem is érdekelt, mikor tudtam, hogy nem biztos a dolgában más nem érdekelt. Végül is, mást úgy sem tudok tenni, mint őt követni, így ekképp is cselekedtem. Szavai után egy közömbös bólintással jeleztem, hogy menjünk, amerre akar. Rövid ideig sétáltunk, amikor egy vásár mellett haladtunk el. Engem különösebben nem hatott meg a látvány, nem úgy, mint úti társamat.
A srác egy szegény kölyköt mentett meg egy alapos eltángálástól. Az én szememben ez csak annyit jelentett, hogy ő is a hősfélék közül való, ha pedig erről van szó, akkor a küldetés alatt kevesebb dolgom lesz, mint hittem. Az ilyen fajta emberek legtöbbször a társaik életét helyezik előtérbe sajátjuk helyett, az pedig számomra igen előnyös. A biztonság érdekében én is odamentem a kereskedőhöz és a másik kettőhöz, mire azonban odaértem a tag már elviharzott, így magamra maradtam két kolonccal. Időközben az idegenvezető elment egy másik standhoz, a taknyossal inkább nem törődtem, nem szerettem a hozzá hasonló nyűgöket. Mikor azonban a „hős” visszatért, észrevettem, hogy ő azonban nagyon is csípi a hozzá hasonló koloncokat. Még ételt is adott neki. Engem nem igazán érdekelt a dolog, így csak vártam.
Végül csak megérte a kiskölyöknek kaját adni, ugyanis ismét útnak indultunk, ám most minden bizonnyal tudtuk a helyes utat. Mikor aztán megérkeztünk a házhoz, inkább nem szóltam egy szót se. Végül bólintottam egyet, mire a mellettem lihegő emberke megindult az ajtó felé. Reméltem, hogy most végre találkozhatok a megbízóval, ugyanis szeretném mihamarabb lerendezni ezt a dolgot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erza Scarlet
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Erza Scarlet

Hozzászólások száma : 1289
Aye! Pont : 30
Join date : 2010. Aug. 02.
Age : 30
Tartózkodási hely : Magnólia, céh ház

Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitimeKedd Okt. 05, 2010 8:57 am

Egy igazi kúria előtt álltok, egy hatalmas gyönyörű szép japán ház kertel kis patakkal, a távolban víz csobogást véltek hallani valahol egy szökőkút lehet. A kapun belül két őr áll fegyverrel a kezében, kissé mogorvák de amint elmondjátok neki mi járatban vagytok készségesen be engednek és utat mutatnak nektek. A ház hatalmas ajtajához érve egy komornyik vár titeket, akár be is mutatkozhattok.
- Jó napot, Mefin vagyok, egy perc türelmüket kérem a ház ura mindjárt fogadja
Önöket. – mondja majd kinyitja az ajtókat és beléptek. A szoba amin keresztül haladtok valószínűleg valami előtér féle lehet, itt kell várakoznotok. A komornyik néhány perc magatokra hagy majd vissza térte után kitárja elöltek a toló ajtót. A szoba másik végében egy negyvenes évei közepe fele járó férfi áll, meleg mosollyal az arcán.
- Üdvözöllek titeket, Daren Shaner vagyok, nagyon köszönöm, hogy ilyen hamar a segítségemre siettek, - itt akár be is mutatkozhattok - de nem is húzom tovább az időt mert fogytán vagyok vele mostanában – ekkor egy fáradt mosoly suhan át az arcán - a fiam három napja eltűnt. Egy teljes napig kerestük de sehol sem találtuk ezért fordultam magukhoz. – ekkor hátat fordít és elindul egy kisebb ajtó felé, ha gondoljátok kövessétek. Kiértek a kertbe és a házat keretező kis úton haladtok tovább.
- Három nappal ezelőtt késő délután szokás szerint lovagolt ellenőrizni a rizsföldeket, hogy minden rendben van-e de vissza már nem tért. A kint dolgozó falusiak azt állították látták őt vissza indulni az erdőn keresztül. – mély sóhajjal fejezi be a mondatot, arca rettentően gondterheltnek tűnik. – Sajnos csak késő este kezdtük meg a keresést de akkor már semmit sem találtunk csak egy el szakadt kantár szárat. Szerintem késsel vágták el, és azóta… azóta ne hagy nyugodni a gondolat, hogy talán már nem is él. – mondja elgyötört hangon. Ha úgy döntötök mondhatok néhány vigasztaló szót Darennek.
- Arra kérem magukat hozzák vissza a fiam, nagy szűkségem van most rá, ha nem kerül elő holnap után délig akkor kénytelen vagyok lemondani vezető tisztségemről és attól félek a város rossz kezekbe kerül. Tudják szeretem ezt a várost minden lakójával együtt, és nem akarom, hogy valami zsarnok nyomorba taszítsa. Alig hat éve hogy béke van és a lakók vissza kapták a reményt egy jobb életre, nem hagyhatom, hogy újra elveszítsék. – mondja eltököltén, meggyötört arcán valami meg magyarázhatatlan tűz látszik – kérem segítsenek!
Ha úgy gondoljátok nyugtassátok meg, hogy mindent megtesztek, ezután egy magas szálkás testű fiú jelenik meg, mélyen meghajol Daren előtt és felajánlja segítségét számotokra, hogy megmutatja nektek az utat amin Daren fia Mihok haladt. Kérlek amit lehet párbeszédes formában dolgozzatok ki! Postotok az indulással záruljon!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eigo Haruki
Elemi mágus
Elemi mágus
Eigo Haruki

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 2
Join date : 2010. Aug. 19.
Age : 30

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 3
Jellem:

Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitimeKedd Okt. 05, 2010 10:18 am

Amikor be akartam lépni Daren portájára megtorpantam egy pillanatra, mert megláttam a házát, hatalmas és szép japán ház volt, ekkora épületet talán még nem is láttam életemben. Ez után megláttam, hogy két mogorva képű fegyveres őr állt a kapun belül. Odamentem hozzájuk, hogy elmondjam mi járatban vagyunk még mielőtt elfajulnak a dolgok egy félreértés miatt, fő az elővigyázatosság.
- Üdv. - köszöntem. Gonkuro Hachirobei vagyok. Darenhez jöttünk, mert hallottuk, hogy elrabolták a fiát és segíteni szeretnénk neki.
- Remek, jöjjenek csak beljebb, Daren Úr már nagyon várta magukat. - felelte az egyik.
Az őrök elindultak előttünk mi pedig követtük őket. Útközben vízcsobogást véltem felfedezni amiből arra következtettem, hogy valahol van egy szökőkút a közelben. Amikor a ház ajtajához értünk, meglepődtem mert egy pingvin várt minket.
- További szép napot. - mondta ez egyik őr miközben visszamentek őrhelyükre.
- Köszönjük az útmutatást. - köszöntem meg segítségüket.
- Ennek a Darennek egy pingvin a háziállata? - fordultam Dead felé kérdésemmel, de mint ahogy számítottam is rá, nem igazán kaptam választ.
- Jó napot, Mefin vagyok, egy perc türelmüket kérem a ház ura mindjárt fogadja Önöket. - mondja miközben kinyitja az ajtókat.
- EZ A PINGVIN BESZÉL! - kiáltottam és hátraléptem egyet ijedtemben.
- Elnézést kérek, de én nem pingvin vagyok, hanem a komornyik. - mondta Mefin.
- Bocsánat, azt hittem egy beszélő pingvint látok. - mondtam és közben egy mosoly ült az arcomra. - Egyébként Gonkuro Hachirobei vagyok. - mutatkoztam be Mefinnek.
- Dead Shadorick. - mutatkozott be Dead.
Beléptünk a házba majd egy terembe érkeztünk ami valószínűleg az előtér lehetett.
- Itt várakozzanak kérem. Rögtön jövök. - mondta a komornyik.
Néhány perc várakozás után visszatér a komornyik és kinyitja az előttünk levő tolóajtót. Beléptünk az ajtón és a szoba másik végében egy negyvenes éveiben járó férfi állt mosollyal az arcán.
- Üdvözöllek titeket, Daren Shaner vagyok, nagyon köszönöm, hogy ilyen hamar a segítségemre siettek.
- Üdv, Gonkuro Hachirobei vagyok. - mutatkoztam be neki.
- Dead Shadorick. - mondta Dead.
- De nem is húzom tovább az időt mert fogytán vagyok vele mostanában. - kezdte és közben egy fáradt mosoly suhant át az arcán. - A fiam három napja eltűnt. Egy teljes napig kerestük de sehol sem találtuk ezért fordultam magukhoz.
Elindult egy kisebb ajtó felé és, hogy ne maradjunk le mi is követtük gyorsan. A kertbe érkeztünk ahol egy út keresztezte a házat, ezen haladtunk tovább.
- Három nappal ezelőtt késő délután szokás szerint lovagolt ellenőrizni a rizsföldeket, hogy minden rendben van-e de vissza már nem tért. A kint dolgozó falusiak azt állították látták őt vissza indulni az erdőn keresztül. - mondta, majd mélyet sóhajtott és arcán látszott, hogy nagyon gondterhelt.
– Sajnos csak késő este kezdtük meg a keresést de akkor már semmit sem találtunk csak egy elszakadt kantár szárat. Szerintem késsel vágták el, és azóta… azóta nem hagy nyugodni a gondolat, hogy talán már nem is él. - mondja elgyötört hangon.
- Ne aggódjon, jobb embereket nem is találhatott volna, megtaláljuk a fiát. - mondtam neki, bár én se igazán ismerem kísérőm, de talán kicsit megnyugtatja ha látja, hogy értjük a dolgunkat.
- Arra kérem magukat hozzák vissza a fiam, nagy szűkségem van most rá, ha nem kerül elő holnap után délig akkor kénytelen vagyok lemondani vezető tisztségemről és attól félek a város rossz kezekbe kerül. Tudják szeretem ezt a várost minden lakójával együtt, és nem akarom, hogy valami zsarnok nyomorba taszítsa. Alig hat éve hogy béke van és a lakók vissza kapták a reményt egy jobb életre, nem hagyhatom, hogy újra elveszítsék. - mondta Daren eltökélten. - Kérem segítsenek!
- Nyugodjon meg. Mindent megteszünk és még időben visszahozzuk a fiát. - próbáltam ismét megnyugtatni Darent.
Ezután egy magas, szálkás testű fiú jött oda, majd mélyen meghajolt Daren előtt.
- Szeretném felajánlani segítségem, hogy megmutassam, merre haladt Daren Úr fia, Mihok.
- Köszönjük, elkél a segítség. - mondtam.
- Ne aggódjon, hamarosan visszatérünk és visszahozzuk a fiát is. - mondtam hatalmas vigyorral az arcomon.
- Remélem szerencsével járnak, jó utat. - mondta Daren.
- Viszlát. - köszöntem el.
Ez után a fiú elindult kifelé Daren portájáról mi pedig követtük.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dead Shadorick
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Dead Shadorick

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 10
Join date : 2010. Aug. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : titok

Karakter információ
Céh: Skull Order
Szint: 4
Jellem:

Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitimeKedd Okt. 05, 2010 6:38 pm

Végre megérkeztünk a házhoz, én pedig úgy döntöttem pár pillanatig megfigyelem ezt a hatalmas építményt. Maga a kúria hatalmas volt és a hozzá tartozó bírtok is. A kúria mellett volt egy kis patak is, amely számomra kissé nyugtató hatású volt, ám nem csak a patak felől hallottam a víz csobogását, hanem máshol is, talán egy szökőkút is van a birtokon. Számomra igen vonzó összképet teremtettek ezek a dolgok, de egy szó, mint száz most nem a megbízónk lakását kell felmérnem, hanem a fiát megmenteni. Tekintetem a hatalmas méretű házról a kapura vetettem, ahol észrevettem a két mogorva őrt. Úgy döntöttem, hogy a további dolgokat a srácra bízom, nem is kellett sokat várnom a kölyök cselekedett.
- Üdv. – köszönt az őröknek, miközben én a két fickót próbáltam felmérni. - Gonkuro Hachirobei vagyok. Darenhez jöttünk, mert hallottuk, hogy elrabolták a fiát és segíteni szeretnénk neki. – Mondta a kölyök, miközben én továbbra is a csuklyám rejtekében grimaszoltam az őrökön.
- Remek, jöjjenek csak beljebb, Daren Úr már nagyon várta magukat. – A férfi szavain kissé meglepődtem, hiszen nem igazán értettem, hogyan bízhat meg bennünk ilyen könnyen. Mi van, akkor, hogyha egy másik ember által felbérelt bérgyilkosok vagyunk, hiszen miután a kölyköt elrabolták, nem nehéz kitalálni, hogy kivégzendő célpontok lettek valakik számára. Minden esetre, inkább nem törődtem az őrök megbízhatóságával, inkább a feladatra koncentráltam. Az őrök elindultak előttünk mi pedig követtük őket. Mivel jobb dolgom nem volt, így továbbra is a ház viselt dolgait próbáltam felmérni. Úgy döntöttem, hogy megpróbálom megszámolni, hogy hány hozzám hasonló magas alaknak kéne egymásra állni ahhoz, hogy az építménnyel egy magasságban legyünk. Mivel azonban nem volt túl sok magas ember a környéken, így rövid időn belül inkább nem is törődtem evvel.
- További szép napot! - mondta ez egyik őr miközben visszamentek helyükre. Jobb is ott nekik, bár az orvtámadásoktól nem védenek meg, de a nyílt támadások ellen talán érnek valamit ezek is.
- Köszönjük az útmutatást. - köszönte meg segítségüket a társam, miközben én abbahagytam a rossz védelmen való vélekedésemet. - Ennek a Darennek egy pingvin a háziállata? – Fordult felém a kölyök, miközben észrevettem a komornyikot, aki a „pingvin” lenne. Bevallom őszintén, még én se láttam, ily’ fura módon öltöző embert, ám már hallottam róluk, így tudtam, hogy ő valójában egy ember. Egyébként pedig a pingvinek csak a sarkokon tudnak megélni, így egyáltalán nem bírna életben maradni itt egy olyan állat.
- Jó napot, Mefin vagyok, egy perc türelmüket kérem, a ház ura mindjárt fogadja Önöket. – Mondta, miközben az ajtót nyitotta. Én csak a fejemmel bólintottam, jelezve hogy rendben van a dolog.
- EZ A PINGVIN BESZÉL! – Kiáltott egyet az együgyű, miközben hátrált egyet. Nem igazán értettem, hogy őt ilyen emberek nevelték vagy a jelleme volt ilyen túlságosan nyílt. Nem értem, miért nem bírja befogni azt a nagy száját, legalább az ilyen beszólások előtt.
- Elnézést kérek, de én nem pingvin vagyok, hanem a komornyik. – Árulta el a hatalmas titkot a kölyöknek a komornyik, miközben én továbbra is fapofával vártam a megbízónkra.
- Bocsánat, azt hittem egy beszélő pingvint látok. – Kért bocsánatot a srác, miközben az az idegesítő mosoly ült ki a szájára. Nem igazán tudom miért idegesített ennyire a boldogsága, minden esetre most ezt a „sérelmemet” félre kell tennem, annak érdekében, hogy küldetésünk sikeres legyen. - Egyébként Gonkuro Hachirobei vagyok. – Mutatkozott be a férfinak szavai után.
- Dead Shadorick. – Mutatkoztam be én is, ha egyszer már ott vagyok. Ráadásul jobb, ha mindenki tudja a nevem, hiszen az ismeretség mindig jól jön.
Beléptünk a számomra oly nagynak tartott épületen és egy hatalmas szobát véltem felfedezni. Minden bizonnyal ezt a helyiséget használják előtérnek.
- Itt várakozzanak, kérem. Rögtön jövök. – Tájékoztatott bennünket a férfi, miközben távozott. Igazán készülhettek volna valamivel arra az esetre, hogy ne unatkozzunk várakozás közben. Minden esetre valahogy csak kibírtuk azt a pár percet, amit a megbízónkra kellett várni.
- Üdvözöllek titeket, Daren Shaner vagyok, nagyon köszönöm, hogy ilyen hamar a segítségemre siettek. – Üdvözölt bennünket a negyvenes éveiben járó férfi. Pár pillanatra rá aztán a társam is mutatkozott be.
- Üdv, Gonkuro Hachirobei vagyok. – Mondta el nevét, immár harmadjára ilyen rövid időn belül.
- Dead Shadorick. – Mutatkoztam be én is, csak azért, hogy tudja kinek is kell majd átadni a díjazás felét.
- De nem is húzom tovább az időt, mert fogytán vagyok vele mostanában. –Kezdte egy fura mosoly közepette. Nem igazán értettem az ilyen dolgokat, ha csak kényszerből mosolyog, akkor minek mosolyog egyáltalán. - A fiam három napja eltűnt. Egy teljes napig kerestük, de sehol sem találtuk ezért fordultam magukhoz. -
Az öreg megindult egy ajtó felé, mi pedig az információszerzés érdekében követtük. Kisebb meglepetésemre a kertbe értünk, amelyre minden bizonnyal egy külön ember vagy akár embercsoport felügyel, hiszen nagyon jól nézett ki az udvar. Talpunk alatt a házat keretező kis út volt. Az ilyen nagy házakban végül is nem csoda, ha ehhez hasonló dolog is van.
- Három nappal ezelőtt késő délután szokás szerint lovagolt ellenőrizni a rizsföldeket, hogy minden rendben van-e de vissza már nem tért. A kint dolgozó falusiak azt állították látták őt visszaindulni az erdőn keresztül. – Mondta, majd egy nagyot sóhajtott. Meg voltam győződve afelől, hogy az incidens óta nem igazán pihenhette ki magát szegény öreg. Nem az ő korcsoportjának tartozik már ez a stresszes életmód. – Sajnos csak késő este kezdtük meg a keresést, de akkor már semmit sem találtunk csak egy elszakadt kantárszárat. Szerintem késsel vágták el, és az óta… azóta nem hagy nyugodni a gondolat, hogy talán már nem is él. – Fejezte be rövid időre a szövegelést az öregúr. Hangja meggyötört volt és én azt vettem ki belőle, hogy magát is hibáztatja a történtekért.
- Ne aggódjon, jobb embereket nem is találhatott volna, megtaláljuk a fiát. – Mondta a kölyök csak amolyan nyugtatásképpen, hogy mégse legyen olyan feszült. Bár a kölyök látszólag nem gondolta komolyan, amit mondott, hiszen engem nem is ismert, túl rövid ideje találkoztunk ahhoz, hogy ismeretségünk egymás nevén kívül tovább fejlődjön. Bár, igaz, ami igaz, ami rajtam múlik, akkor nem is igazán fog.
- Arra kérem, magukat hozzák vissza a fiam, nagy szűkségem van most rá, ha nem kerül elő holnap után délig, akkor kénytelen vagyok lemondani vezető tisztségemről és attól félek, a város rossz kezekbe kerül. Tudják, szeretem ezt a várost minden lakójával együtt, és nem akarom, hogy valami zsarnok nyomorba taszítsa. Alig hat éve hogy béke van és a lakók vissza kapták a reményt egy jobb életre, nem hagyhatom, hogy újra elveszítsék. – Mondta igen eltökélten, viszont szavaiból engem csak az érdekelt, hogy holnapután délig van időnk. Ezek szerint nem árt majd sietnünk, ha valóban megakarjuk kapni a fizetséget. - Kérem, segítsenek! – Fejezte be a kérelmét az öreg, bár szerintem az, hogy itt voltunk felért avval, hogy nincs jobb dolgunk, mint rajta segíteni.
- Nyugodjon meg. Mindent megteszünk, és még időben visszahozzuk a fiát. – Szólalt meg ismét a kis nyűg. Nem igazán érthettem, hogy lehet még mindig ennyire maga alatt a fazon, hiszen már itt vagyunk.
Ezután egy számomra kellemetlen alak jött hozzánk. A férfi meghajolt a nagyfőnök előtt, majd megszólalt.
- Szeretném felajánlani segítségem, hogy megmutassam, merre haladt Daren Úr fia, Mihok. –Nem igazán értettem, hogy pontosan mindek is díszkíséret, ám valóban elkélt az idegenvezető, hiszen az idő sürget.
- Köszönjük, elkél a segítség. – Szólalt meg a társam. - Ne aggódjon, hamarosan visszatérünk és visszahozzuk a fiát is. – Mondta a kölyök az arcán számomra visszataszító mosollyal az arcán.
- Remélem, szerencsével járnak, jó utat. – Mondta a férfi bíztatóan. Mire mi elköszöntünk, majd a férfi oldalán elindultunk utunkra. Valamiért úgy éreztem nem lehet teljesen megbízni idegenvezetőnkben, így kicsivel nagyobb figyelmet bocsájtottam arra, hogy a férfit szemmel tartsam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erza Scarlet
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Erza Scarlet

Hozzászólások száma : 1289
Aye! Pont : 30
Join date : 2010. Aug. 02.
Age : 30
Tartózkodási hely : Magnólia, céh ház

Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitimeCsüt. Okt. 07, 2010 7:02 pm

Utatok a városból kifelé vezet, a határon túl már föld úton haladtok tovább. Zerin – így hívják a segédet – jól ismerte Mihokot. Gyerekkori barátok voltak, néhány információval is el lát titeket amíg kiértek a termőföldekhez. Ma a negyedik napja hogy Mikhoknak nyoma veszett, és eltünése elötti napon jelentette be az apja hogy átadja helyét a fiúnak. Megosztja veletek gyanúját miszerint azon családok keze lehet a dologban akiknek a város irányítására fáj a foga. Sajnos jelenleg ezek a családok össze fogtak – itt öt nagyobb családról van szó – és élükön Gordiff áll aki nem épp kedvességéről és becsületességéről híres. Igazi alvilági figura, Zerin úgy hiszi az ő emberei rabolták el Mihokot, hangjából kiérződik erős indulatokat vált ki belőle az eset, különösen mert a városban fel rebbent az a hír is, hogy Mihok fél Godrifftől lhendő riválisától és ezért elmenekült a városból. Zerin elmondja nektek hogy Mihok ilyet soha nem tenne, becsületes jó lelkű mint az apja. Eközben megérkeztek a földekre. Zerin elmondja nektek hogy Mihok azon az úton jutott a földekre amin ti haladtatok, de mivel már sötétedett így a gyorsabb úton indult haza, az erdőn keresztül, Ezt többi földmunkás is alátámasztotta szóval hihető az információ. Vissza fele már ti is az erdőn át haladtok, bár az eset három napja történt, a nyomok még nem tüntek el teljesen, néhol még fel fel lehetők a pata nyomok ahol Mihok lova haladt. Zerin igyekszik pontosan azon az úton haladni amin Mihok is, ahogy egyre beljebb értek az erődbe a növényzet szűrősödik, pontosan alkalmassá válik a hirtelen támadásokra. Bentebb egyik pillantról a másikra a nyomok eltünnek. Dulakodásnak nincs nyoma egyenlőre.
Gonkuro: észre veszed hogy a patanyomok egy három méteres körön belül megsokasodnak. valamint egy közeli fa ágán egy kis fekete szőr látsz. Közelebbről is megszemlélheted, ekkor észre veszed hogy szárad vér tapasztja a fához. Végig szemléled a környezetett és a fa jobb oldalán egy vékony vágást találsz, amit biztos hogy emberi kéz okozott, akár rá is kérdezhetsz tartott e magánál fegyvert Mihok. Zerin elmondja hogy Mihok kiváló kardforgató volt, és mindig magánál tartotta katanáját.
Dead: Te balra indulsz el keresgélni és kezeddel szétnyitod a hatalmas lapuleveket amik utadat állták. A leveleken száradt várt találsz, valamint a földben egy elég nagy lábnyomot. Ahogy lehajolsz hogy közelebbről is megszemlélhesd egy piros valamit találsz. Egy madár toll. Emellett egy apró levágott kis bőr darabot is találsz egy közeli szikla aljában, a bőr darab talán ruhából származhat.
Amikor befejeztétek a helyszín feltárást vissza fele indultok. Postotok idáig tartson !
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eigo Haruki
Elemi mágus
Elemi mágus
Eigo Haruki

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 2
Join date : 2010. Aug. 19.
Age : 30

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 3
Jellem:

Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitimePént. Okt. 08, 2010 11:53 am

A városból kifelé vezetett minket Daren segédje, amikor elhagytuk a városhatárt egy földes útra értünk, ahol kicsit gyorsabbra vette a lépést a segéd.
-Most egy darabig együtt fogjuk keresni Mihokot szóval engedjétek meg, hogy bemutatkozzam, Zerin vagyok. - mutatkozott be Daren segédje.
- Örvendek, én pedig Gonkuro Hachirobei vagyok. - feleltem Zerinnek.
- Dead Shadorick. - mondta Dead.
- Azért sietek most kicsit jobban mert minden perc számít, minél előbb meg kell találnunk Mihokot, remélem megértitek. Hamarosan elérünk a termőföldekhez. - mondta Zerim.
- Ameddig odaérünk nem tudnál mondani pár információt az eltűnés körülményeiről? - kérdeztem.
- De, természetesen elmondom amit tudok. Szóval, ma van a negyedik napja, hogy eltűnt Mihok és az eltűnése előtti napon jelentette be Daren Úr, hogy átadja helyét neki. Véleményem szerint azoknak a családoknak a keze lehet a dologban akiknek a város irányítására fáj a foguk. Öt nagy családról van szó akik most összefogtak és élükön Gordiff áll aki nem épp kedvességéről és becsületességéről híres.
- Igazi alvilági figurának tűnik. - jegyeztem meg.
- Valóban. Úgy hiszem, hogy az ő emberei rabolták el Mihokot. A városban felrebbent az a hír is, hogy Mihok fél Gordifftől mert ő a leendő riválisa és ezért elmenekült a városból. Mihok ilyent soha nem tenne, becsületes és jó lelkű mint az apja. - mondta Zerin indulatokkal teli hangon és közben a keze is ökölbe szorult.
- Megérkeztünk a földekre. - folytatta. - Mihok azon az úton jutott a földekre amin mi haladtunk, de mivel már sötétedett így a gyorsabb úton indult haza, az erdőn keresztül. Ezt több földmunkás is alátámasztotta, szóval hihető az információ. Most elindulunk visszafele, szintén azon az úton amin Mihok haladt. - közölte velünk Zerin.
Utunk egy erdő felé vezetett, itt-ott még lehetett látni patanyomokat amikre Zerin hívta fel a figyelmünk, így tudtuk merre haladt pontosan Mihok a lovával. Minél beljebb értünk az erdőben annál sűrűbb lett a növényzet, ami itt már alkalmas volt a meglepetésszerű támadásokra. Egyik pillanatról a másikra eltűntek a patanyomok, de mi folytattuk utunk tovább az erdőben, amikor megláttam valamit.
- Ezt nézzétek. - szóltam a többieknek. - Itt hirtelen megsokasodtak a patanyomok, valószínűleg megijedt valamitől a ló. Szerintem itt nézzünk körül egy kicsit alaposabban hátha találunk valami nyomot. - vetettem fel az ötletet.
Odamentem az egyik közeli fához amihez a legközelebb voltak a patanyomok. Rövid keresgélés után megláttam egy fekete szőrszálat, miután közelebbről megnéztem, láttam, hogy száraz vér tapasztja a fa ágához. Tovább vizsgáltam a fát és a fa jobb oldalán egy vékony vágást fedeztem fel ami kardvágás lehetett.
- Mihok tartott magánál fegyvert? - fordultam Zerin felé kérdésemmel.
- Igen, Mihok nagyszerű kardforgató volt és mindig magánál hordta katanáját. - felelte.
Ez után tovább keresgéltem, viszont már semmi más nyomot nem találtam, így elindultunk visszafele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dead Shadorick
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Dead Shadorick

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 10
Join date : 2010. Aug. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : titok

Karakter információ
Céh: Skull Order
Szint: 4
Jellem:

Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitimePént. Okt. 08, 2010 1:28 pm

Végül elindultunk az úton, amin a keresett személy is ment. Az út során semmi érdekesbe nem botlottunk, ám a két útitársam tett arról, hogy eközben is jussak egy kis információhoz. Bár a férfi kissé elfogult volt, a szavaiban hittem. Elég nagy mohóság volt bejelenteni az örökösödést, annak a tudatában, hogy ellenei szövetséget kötöttek ellene, ám ezt nem tettem szóvá. Valamiért olyan érzésem volt, hogy Zerin nem tűrné szó nélkül, az pedig nem lenne túl jó, ha az út közepén vesznék össze az idegenvezetőnkkel. A két társam abban egyezett meg, hogy a kölyköt a szövetséges csapat vezetője egy Gordiff nevű ember rabolta vagy raboltatta el őt. Miután ebben megegyeztek, egy újabb hírmorzsára tettem szert, méghozzá arról, hogy a srác esetleg megszökött. Végül is, ez is könnyen megeshet, hiszen a hatalom sok mindenkit megváltoztat, átalakít, van, akiből a jobb tulajdonságaikat hozza ki, van, akinek a legrosszabbakat. Mikor aztán megérkeztünk a földekre, ott elárulta a vezetőnk, hogy az ifjú úr a visszaúton nem ezen útvonalat használta. Mikor megtudtam, hogy ez a rövidebb út egy erdőn át vezet, az is felöltött a fejemben, hogy esetleg állatok vetettek véget a fiú útjának. A hozzá hasonló elkényeztetett emberek nem valami képzettek a harcban, így könnyen el tudom képzelni, hogy valami nagyobb állat végzett vele. Ám, az további hibának számított, hogy az őt fenyegető veszéllyel nem törődve egy ilyen veszélyes útvonalat használt. Hogyha belegondolok, akkor nem is csoda, hogy ekkora kár érte a családot, hiszen ezen cselekedeteikből nekem az esett le, hogy nem nagyon törődnek a veszéllyel, mely mindig képes akár halált is okozni. Nem csodálom, hogy páran összefogtak ellenük, én se nagyon bírnám, ha a hozzájuk hasonló tudatlan félelmet nem ismerő alakok irányítanának engem. Ám nem tudom, hogy a politikában hogyan viselkednek, így inkább nem mondok véleményt. Könnyen lehet, hogy a jellemük ezen része csakis magánéletükben jelenik meg, ami annyira nem is baj, ám mégsem jó, hogy a város vezetője bármikor meghalhat, vagy alkalmatlanná válhat az irányításra. Az erdőben a patanyomokat követve közlekedtünk, így valószínű volt, hogy nem fogjuk elveszíteni a férfi útvonalát. Ahogy egyre beljebb haladtunk az erdőn a hely, úgy vált egyre szűkösebbé s ilyen módon alkalmasabbá arra, hogy orvtámadást intézhessenek valaki ellen.
Egyszer csak eltűntek a nyomok, amik azt jelentették számomra, hogy itt valószínűleg lassított az áldozat, így a ló nem lépett olyan keményen a földre, így pedig az már nem látható. Ez adatott egy sejtést, arra hogy a támadók nem voltak elég profik, vagy esetleg az áldozat volt kissé ügyesebb, ahhoz hogy észrevegyen támadásra utaló jeleket. Végfül aztán Gonkuro észrevett egy három méteres körterületet, ahol a patanyomok megsokasodtak. Nyilván itt kerülhetett sor egy kis küzdelemre, az elrabolt láthatóan ellenállt, ám az elleneinek sikerült legyőzniük és elhurcolniuk. Jobb lenne, minél több információt megtudni a harc körülményeiről, evvel is felkészülni az elkövetkezendő küzdelmekre. Én úgy döntöttem balra indulok el nyomokat keresni, így szétnyitottam a lapulevelek által alkotott kis kaput, majd belekezdtem a nyomozásba. A leveleken vérnyomot találok, ami biztossá teszi a küzdelmet, és evvel együtt azt is, hogy a fiúnak több ellenféllel kellett szembenéznie. Valamint a levelek mögött egy nagyobb lábnyomot is találtam, ebből arra következtettem, hogy itt egy nagy lény várakozhatott, egy nagyobb lábú ember vagy akár egy szörny. Mikor lehajoltam megnézni a lábnyomot egy piros valami t észleltem. Jobban megnézve egy toll volt az, ami arra engedett következtetni, hogy esetleg madarak is részt vehettek a küzdelemben, ám ez eléggé valószínűtlen. Majd később találtam egy bőrdarabot is, amely véleményem szerint egy ruháról származhat, talán itt kapták el a kölyköt.
Miután befejeztem a helyszínelést, megpróbáltam magamban összegezni a történéseket a hallott információk és a helyszínelés eredményeként. A férfi észlelte az orvtámadásra utaló nyomokat és ezért lassított, majd egy helyen elkapták az ellenei és küzdelembe kezdtek. Ellenfelei többen voltak, ám egy ideig bírta az ellenük való küzdelmet, ám volt valaki a lapulevél alkotta rejtek mögött, akinek segítségével legyőzték őt. Majd elhurcolták egy számunkra ismeretlen helyre. Az esemény hátterében minden bizonnyal a család ellenségei állhatnak, ám nem lehet őket kikiáltani a tettesnek, hiszen mások is lehettek. Ám viselt dolgaik miatt ők az első számú gyanúsítottaim.
- Gordiff. – Szólaltam meg halkan, miközben az idegenvezetőnkre. – Ha visszaértünk a városba szeretném meglátogatni őket. – Mikor jobban belegondoltam a dologba, eszembe jutott, hogy mit felejtettem ki a szavaimból. – Lehetőség nélkül legfeljebb én és Gonkuro, bár őt sem látom szívesen. - Mondtam neki, belegondolva abba, hogy esetleg megtámadna a család fejét, ami bizonyíték hiányában nagy hiba volna. Minden esetre a férfival beszélnem kell, annak érdekében, hogy minél hamarabb sikerüljön felgöngyölíteni az ügyet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erza Scarlet
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Erza Scarlet

Hozzászólások száma : 1289
Aye! Pont : 30
Join date : 2010. Aug. 02.
Age : 30
Tartózkodási hely : Magnólia, céh ház

Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitimeSzomb. Okt. 09, 2010 9:48 pm

Zerin egyetért az ötlettel mi szerint találkoznotok kéne a család rosszakaróival, bár szerinte nem lenne túl jó ötlet egyszerűen csak beállítani az érintettekhez és el kezdeni faggatni őket, ugyan is eléggé nagy port kavarna, ezért azt javasolja térjetek vissza a házba vacsorázzatok meg és utána levisz titeket a a helyi kocsmába ahol a mindenki ott van aki fontos. A kocsma alkalmas hely arra hogy információt gyűjtsetek és olyan dolgokat hallhassatok amik segíthetnek. El is indultok hát egy kiadós vacsora után a kocsmába de már útközben érdekes dolgokat láthattok. A fő tér előtt már egy csapat huligánt láttok akik néhány szegényebb emberrel vitatkoznak. Láthatóan mindjárt tettlegességre kerül a sor, ha gondoljátok beavatkozhattok még mielőtt valaki komolyabban megsérül. Zerin -től megtudják manapság ezek az utcai összetűzések mindennaposak hiszen egyre többen próbálják Mokura oldalára állítani az embereket és nem riadnak vissza az erőszaktól sem. Valamint arra kér titeket, a kocsmában próbáljatok meg inkább passzív mint aktív szemlélők maradni, könnyen bajba kerülhet az ember. A kocsma viszonylag tágas, minden ablakából fény árad bentről muzsika és komoly beszélgetés hallatszik, és minél közelebb értek annál jobban érzitek a szesz szagát. Postotok az érkezésig tartson!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dead Shadorick
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Dead Shadorick

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 10
Join date : 2010. Aug. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : titok

Karakter információ
Céh: Skull Order
Szint: 4
Jellem:

Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitimeVas. Okt. 10, 2010 8:02 pm

Zerin egyetértett velem, azonban nem tartotta jó ötletnek az ellenség meglátogatását. Talán arra számított, hogy erőszakosan fogom majd őket kikérdezni, s ezért nem akart engedni. Inkább arra kért, hogy a kocsmába látogassunk el, ahol mindenki ott van, aki számít. Bár nem ez volt a tervem, inkább hagytam, hogy egyelőre ő döntsön, így tovább folytattuk az utunkat a villa felé. Az út további részén én már nem szólaltam meg, inkább a tájjal foglalkoztam, na meg azzal, mégis miféle lakomával várhatnak bennünket. Abban reménykedtem, hogy valami finom és laktató étellel várnak, ami lehetőség szerint a legnagyobb mennyiségben van az asztalon. Majd, miután egy képzeletbeli hatalmas lakomán túl voltam, úgy döntöttem elgondolkodom ezen a kocsmás dolgon. Elég ritkán szoktam kocsmába menni, leginkább akkor, ha nincs más lehetőségem. Ám tudtommal valóban sok információhoz lehet jutni a kocsmában, bár nem igazán értem, hogy a sok részeg emberből hogyan lehet kiszedni az információkat. Végül megérkeztünk a hatalmas lakáshoz, ahol egy igen kiadós vacsorával vártak bennünket.
Az étkező asztalhoz sétálva aztán leültem egy székhez, amely előtt épp egy tálcára fektetett sült csirke volt. A puszta látványa elindította a nyáltermelésemet, amely miatt majdnem nedves lett a ruhám, ám ezt sikerült időben megakadályoznom, majd gyorsan megtöröltem az arcom és normális tekintettel néztem. Mikor aztán a vacsora kezdetét vette elém egy tálat raktak le, amiben valamiféle kimondhatatlan nevű levest öntöttek. A lé teljesen átlagos húslevesnek tűnt, ám az íze nem igazán volt olyan. Nem tudom, hogy miből készült, de nekem ízlett, így az ízlelőbimbóim szinte táncoltak, ahogy lapátoltam a kaját. Végül rövid idő múlva eltüntettem a levest, amit a főétel követett. A főétel krumplipüré volt az előttem lévő sült csirkével. Az egyik lábát letéptem a szárnyasnak, majd belekezdtem a második fogásba. A kanál és a villa ismét csak rendelkezésemre állt az evés közben, így viszonylag hamar végeztem. Végül pedig jött a desszert, ami valamilyen epres izé volt. A nevére inkább nem kérdeztem rá, ugyanis szerettem volna igyekezni.
A vacsora végeztével aztán megindultunk a kocsma felé. Ám, még meg sem érkeztünk a kocsmába máris érdekes dolgot láttunk a nyílt utcán. Pár huligán a szegényebb réteg képviselőivel veszekedett, ám nyilvánvalóvá vált, hogy a szóváltásból hamarosan nagyobb dolgok is fognak történni. Mivel tudtam, hogy társamból elő fognak törni a hősi erények, így inkább úgy döntöttem magam cselekszem. Még mielőtt társam cselekedhetett volna, én indultam meg a két fél felé.
- Elnézést a zavarásért! Nem kérhetném meg önöket, arra hogy hagyják békén eme polgárokat? - Kértem meg a srácokat, miközben beálltam az áldozatok elé. A velem szemben álló kis banda látszólag nem számított rám, így kissé meglepődtek. Rövid meglepődöttségükből észhez térve hozzám szóltak.
- Aztán mégis ki volnál te, hogy ilyen bátran közbeszólsz a mi személyes dolgainkba? – Kérdezte tőlem a banda egyik tagja, mire ki is lépett a sorból. Ezt egy bátor jellemzőként fogtam fel, így nem akartam komoly összetűzésbe kerülni velük, inkább csak megmutatni nekik, hogy tudják, kivel is van dolguk.
- A nevem Dead Shadorick és mágus vagyok, a városban van dolgom, de nem tetszik, ahogy az akaratotokat rá akarjátok erőszakolni ezekre az emberekre. – Mondtam nekik monoton hangnemben, majd lehajoltam a földre és megidéztem egy csontbunkót és hozzátettem. – Akkor megkérem Önöket még egyszer utoljára, kérem, hagyják békén ezeket az embereket és távozzanak innét. – A szúrós tárgy és a vele járó körülmények nem voltak túl kedvesek, így a banda beletörődött, abba hogy innen most el fognak menni és rövid időn belül távoztak is.
Végül én is visszatértem a két másikhoz és pár szót intéztem hozzájuk.
- Kérlek, hagyjatok békén, ilyen kedvem volt és kész. – Szavaim után nem szóltak hozzám. Talán a belőlem áradó sötét mágia miatt vagy azért mert, ennyi is elég volt nekik, ahhoz hogy békén hagyjanak. A vezetőnk azt mondta, hogy inkább maradjunk passzív szemlélőnk, nehogy valami baj történjen még. Nem igazán értettem miféle baj érhetett volna bennünket, de egyébként sem terveztem aktívan részt venni a mulató életében. Végül aztán megközelítettük a célállomást. A hely elég tágasnak tűnt és minden ablakából számomra felismerhetetlen zajok szűrődtek ki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eigo Haruki
Elemi mágus
Elemi mágus
Eigo Haruki

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 2
Join date : 2010. Aug. 19.
Age : 30

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 3
Jellem:

Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitimeHétf. Okt. 11, 2010 11:35 am

Zerin egyetértett azzal amit Dead mondott, de szerinte nem lenne túl jó ötlet egyszerűen csak beállítani az érintettekhez és el kezdeni faggatni őket, mivel véleménye szerint túl nagy port kavarna. Felajánlotta, hogy menjünk menjünk vissza a házba, vacsorázzunk meg és utána elvisz minket a helyi kocsmába ahol mindenki ott van aki számít. Mindketten elfogadtuk Zerin javaslatát és visszatértünk a házba ahol már vártak minket a vacsorával, így le is ültünk rögtön az étkezőasztalhoz. Hirtelen elvigyorodtam amikor ránéztem Deadre, mivel csorgott a nyála miközben az asztalon fekvő sült csirkét bámulta. Ez után már hozták is az előételt ami leves volt, nem igazán szeretem a levest, főleg az ilyent amihez nem igen adnak húst, de azért ettem egy keveset mivel nem akartam megsérteni házigazdáinkat, bár Deadnek úgy tűnt, hogy ízlett, elég gyorsan megette az adagját. Miután mindenki végzett az előétellel, behozták a főételt, ami krumplipüré volt és hozzá azt a sült csirkét adták amit Dead valószínűleg már nagyon várt. Rögtön le is tépte a szárnyas egyik lábát, majd nagy lendülettel elkezdett falatozni. Követtem példáját és letéptem a másik lábat és jóízűen elfogyasztottam. Ez után jött a desszert amiről fogalmam sem volt, hogy micsoda de epres ízű volt és a tetején volt egy egész eper is. Gyorsan elfogyasztottuk majd el is indultunk a kocsmába, ám útközben érdekel dolgot láttunk, a főtér előtt egy csapat huligán néhány szegényebb emberrel vitatkozott. Biztos voltam benne, hogy tettlegességig fajul ez a veszekedés, így közbe akartam avatkozni, de ekkor megszólalt Dead.
- Elnézést a zavarásért! Nem kérhetném meg önöket, arra hogy hagyják békén eme polgárokat? - kértem meg a huligánokat és közben beállt az áldozatok elé. Eléggé meglepett ezzel Dead mivel nem néztem volna ki belőle, hogy másokon segítsen. Úgy tűnik nem annyira komor mint ahogyan azt mutatja mindig.
- Aztán mégis ki volnál te, hogy ilyen bátran közbeszólsz a mi személyes dolgainkba? - kérdezte az egyik tag majd kilépett a többiek közül. Mivel nem tudtam mire képesek ezért a biztonság kedvéért gyűjtögettem varázserőm hátha Dead segítségre szorul.
- A nevem Dead Shadorick és mágus vagyok, a városban van dolgom, de nem tetszik, ahogy az akaratotokat rá akarjátok erőszakolni ezekre az emberekre. - mondta, majd megidézett egy csontbunkót és folytatta. - Akkor megkérem Önöket még egyszer utoljára, kérem, hagyják békén ezeket az embereket és távozzanak innét.
Nem sokra rá el is hagyták a helyszínt a huligánok, majd Dead visszajött hozzánk.
- Kérlek, hagyjatok békén, ilyen kedvem volt és kész. - mondta, de már ismét azzal a komorságával amit már megszokhattam tőle.
- Manapság ezek az utcai összetűzések mindennaposak hiszen egyre többen próbálják Mokura oldalára állítani az embereket és nem riadnak vissza az erőszaktól sem. - tájékoztatott minket Zerin.
- Arra kérlek titeket, hogy a kocsmában próbáljatok meg inkább passzív mint aktív szemlélők maradni, könnyen bajba kerülhet az ember.
Bólintottunk, majd folytattuk utunk a krimó irányába. Ahogy közeledtünk célállomásunk felé már láttam az épületet ami elég nagy volt és az ablakain áradt kifelé a fény. Minél közelebb értünk annál jobban lehetett hallani a muzsikát ami bent szólt majd komoly társalgást is hallottunk már. De ami a szívemhez a legközelebb állt, az a szesznek a szaga volt amit szintén egyre erőteljesebben éreztünk minél közelebb voltunk a kocsmához. Alig vártam, hogy bent megigyak egy korsó hideg sört.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erza Scarlet
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Erza Scarlet

Hozzászólások száma : 1289
Aye! Pont : 30
Join date : 2010. Aug. 02.
Age : 30
Tartózkodási hely : Magnólia, céh ház

Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitimeVas. Okt. 17, 2010 10:00 pm

Igazi vidéki ivóba keveredtetek ami csupa rossz fiúval van teli, akár alvilági helynek is nézhetnék de mivel a szesz csodákra képes hiába a borzalmas külső mindenkinek fülig ér a szája. Amikor beléptek még is több szem is rátok szegeződik, végig mérnek majd néhányan morognak egyet. A pultnál egy nagy pocakos ember fogad titeket bájos mosolya de látszik rajta ez csak a borra való miatt van. Ha kivánjátok kértek egy italt majd helyet foglaltok. Dead neked viszont az asztal felé feltünik valami. A pultol nem messze egy asztalnál ül két férfi akinek nem túl bizalom gerlyesztő külseje mellett a karján egy fekete kendő van kötve amibe egy piros tollat tüztek. Fura mód eléggé hasonlít a helyszínen talált tolra. Akár meg is oszthatod ezt az információt a többiekkel, de Zerin nem ismeri ezeket az embereket. Megtudjátok tőle hogy a faluhoz több kisebb tanyaság is csatlakozott az elmúlt években, ezek főkétn néhány órás járó utra vannak innen. Sokan járnak be estéként vagy munkájuk miatt vesznek ki szobát a fogadóba.Most viszont rajtatok a sor, el kell döntenektek mit tesztek! Lerohanjátok öket és vallatni kezditek vagy megvárjátok amíg távoznak és követitek őket csendben. Kérlek párbeszédes formában beszéljétek ezt meg, Postotok a döntéssel záruljon!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dead Shadorick
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Dead Shadorick

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 10
Join date : 2010. Aug. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : titok

Karakter információ
Céh: Skull Order
Szint: 4
Jellem:

Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitimeKedd Okt. 19, 2010 8:36 pm

Egy igazi vidéki kocsmába érkeztünk meg. Ijesztőbbnél ijesztőbb bamba tekintetek. Az italukban található alkohol hatására azonban mindegyiküknek bájmosoly volt a randa képén. Leginkább ezért nem szoktam kocsmákba járni. Az üreges tekintet mellé, talán még ijesztőbb bamba vigyorral tudnak szolgálni. Számomra e kettő összhatása elég visszataszítóként hatott, leginkább visszamentem volna a kastélyba s csak holnap folytattam volna a kutatást, ám az idő pénz, az idő pedig kevés van nekünk. Végül beléptem a büdös alkohollal telített építménybe. Mikor beléptünk többen végig mérnek bennünket majd egyet mordulva leveszik a tekintetüket rólunk. Az, hogy nem figyelnek bennünket engem tett a legjobbá, ám ha a morgással a nem tetszésüket nyilvánították ki, én is morognék rájuk, de jóval hangosabban. A pult felé menet azonban valami érdekesebb dolog is feltűnik a számomra, ahogy a veszélyes fazonokon végigtekintek. Két férfin akad meg a tekintetem az asztaluk a pulttól nem messze van, ám nem ez hívta fel a figyelmemet rájuk. Az egyikük kezén egy fekete kendő volt, amelyben egy piros toll volt berakva. Pont olyan, mint amilyet a helyszínen találtunk. Végül tekintetem levettem róluk, hogy ne tűnjek fel nekik túlságosan.
Végül elértük a pultot, ahol egy pocakos férfi várt bennünket. Bájos mosolya számomra ugyanolyan visszataszító volt, mint a hallucinogén állapotban lévő kuncsaftjainak. Szerintem csak a borravaló miatt vidult fel ennyire, ám nem akarom a legrosszabbak képzelni róla, így inkább magamba fojtottam a gondolataim. Mivel szomjas voltam, úgy döntöttem, hogy kérek egy kis gyümölcslevet a szomjam oltására. A rendelésem hallatán a pocakos úrfi kissé meglepődött, hiszen nyilván nem ezt nézte ki belőlem, ám nem törődtem vele. Társam azonban két sört rendelt, aminek nem igazán örültem, ám nem tehettem ellene semmit, hiszen ez az ő élete és az ő agysejtjei bánják, nem pedig az enyém. Nem igazán tudtam, mihez kezdjek a tollas figurák információjával. Nem tudom, mihez kezdenének útitársaim. Elég forrófejűnek ítéltem meg őket, így nem nagyon akartam szólni nekik a dologról, végül azonban úgy döntöttem elmondom mi a helyzet.
- Annak a kettőnek – Fejemmel a két érdekes férfi felé biccentettem jelezve, hogy őket kell figyelni. - Ugyanolyan tolla van, mint amit a tett helyszínén találtunk ... Ismered őket? – Szóltam Zerinnek, arra az esetre, hátha ő tudja, kikre is gyanakszom.
- Nem, nem ismerem őket. - felelte. - De a faluhoz több kisebb tanyaság is csatlakozott az elmúlt években, ezek főként néhány órás járó útra vannak innen. Sokan járnak be esténként, vagy a munkájuk miatt vesznek ki szobát a fogadóban. Lehet, hogy ők is onnan jöttek. – ezek szerint az is lehet, hogy az ellenfelünk őket használja fel a piszkos céljaira. Végül is, a polgármesternek nem tartózik a hatáskörébe a tanyák, ilyen módon, azt nem bírja ellenőrizni, hogy esetleg ott szervezkednek az uralma ellen. Vagyis, hát könnyebb ott végezni a dolgát, mint a városiakat felhasználnia
- Szerintem menjünk oda hozzájuk és kérdezősködjünk, ha tagadnak, akkor pedig kövessük őket, hátha elvezetnek, valahova ahol több információhoz jutunk az üggyel kapcsolatban. – Nem igazán tetszett az ifjú ötlete és ennek hangot is adtam
- Ha odamegyünk, akkor akár meg is támadhatnak bennünket, ráadásul az is lehet, hogy a toll csak pusztán véletlen, inkább kövessük őket feltűnés nélkül, ha nem figyelnek fel ránk, akár azt is megtudhatjuk, merre van a többi emberük. – Feleltem a kölyöknek, hátha jobb belátásra tér és átadja nekem a döntés lehetőségét. Nem mintha lenne más lehetősége, ha életben akar maradni.
- Igaz a küldetés szempontjából ez lehet a biztosabb megoldás, de azért jól esett volna egy kis kocsmai bunyó, régen harcoltam már. – Mondta szomorúan a kölyök, mire én elég dühös lettem. Az még rendben van, hogy saját magát bajba sodorja, de evvel ront azon hírnevünkön, hogy segíteni akarunk a városon. Márpedig a helység segítségére bármikor szükség lehet.
- Nem azért vagyunk, hogy harcoljunk, hanem hogy egy nyűgöt megmentsünk és ez nem vita tárgya. – Torkoltam le a taknyost a valódi feladatunkra célozva. Nem tudtam, hogy bírták ilyennek nevelni, ám úgy döntöttem nem is törődöm vele.
- Hát jó, akkor várjuk meg ameddig el nem indulnak valamerre. De addig ki kell találnom valami elfoglaltságot mivel ki tudja, hogy ezek mikor akarnak innen elmenni. Hmm... Meg is van. – Mondta, majd mosollyal az arcán a pulthoz sietett. Nem igazán kedveltem az iszákos fajtáját, ám inkább nem szolgáltam bele a dolgába.
- Remek. – Jegyeztem meg neki cinikusan, miközben jómagam a csuklyám árnyékában néha-néha rátekintettem a megfigyeltekre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eigo Haruki
Elemi mágus
Elemi mágus
Eigo Haruki

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 2
Join date : 2010. Aug. 19.
Age : 30

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 3
Jellem:

Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitimeSzer. Okt. 20, 2010 8:19 am

Amikor végre elértünk a kocsmához, rögtön elsőnek mentem be, alig vártam már, hogy megigyak egy korsó hideg sört. Jó hangulat volt bent és mindenkinek fülig ért a szája, de csak ameddig be nem léptünk. Hirtelen elcsendesedett minden és mindenki minket figyelt, végigmértek és páran motyogtak valamit, majd folytatódik a mulatozás mintha mi sem történt volna. Odamentünk a pulthoz, ahol egy pocakos ember fogadott minket bájos mosollyal, de nekem valamiért úgy tűnt, hogy nem őszinte az öröme, de nem érthető, hisz ez a munkája, mindenkit mosolyogva kell kiszolgálnia és a vendég az első bárki is legyen az, ha azt akarja, hogy jól menjen a krimója.
- Kérek két korsó sört. - mondtam gyorsan a csaposnak.
- Én pedig egy gyümölcslevet. - mondta Dead.
Kicsit meglepődtem Dead kérésén, így odasandítottam felé hátha valami baja van, de ugyanolyannak tűnt mint mindig, nem értettem a helyzetet, de ahogy láttam a pultos is eléggé értetlenül állt, de kiszolgálta, hisz ez a dolga. Miután mindenki megkapta az italát, leültünk az egyik üres asztalhoz.
- Annak a kettőnek - intett fejével a két tollas férfi felé Dead. - Ugyanolyan tolla van, mint amit a tett helyszínén találtunk ... Ismered őket? - szólt az idegenvezetőnk felé tekintve.
- Nem, nem ismerem őket. - felelte. - De a faluhoz több kisebb tanyaság is csatlakozott az elmúlt években, ezek főként néhány órás járó útra vannak innen. Sokan járnak be esténként, vagy a munkájuk miatt vesznek ki szobát a fogadóban. Lehet, hogy ők is onnan jöttek.
- Akkor lehetséges, hogy a tanyaságban van a rejtekhelyük. - ötlött fel bennem a gondolat.
- Szerintem menjünk oda hozzájuk és kérdezősködjünk, ha tagadnak akkor pedig kövessük őket, hátha elvezetnek valahova ahol több információhoz jutunk az üggyel kapcsolatban. - osztottam meg a többiekkel ötletem.
- Ha odamegyünk akkor akár meg is támadhatnak bennünket, ráadásul az is lehet, hogy atoll csak pusztán véletlen, inkább kövessük őket feltűnés nélkül, ha nem figyelnek fel ránk, akár megtudhatjuk azt is merre van a többi emberük ...
- Igaz a küldetés szempontjából ez lehet a biztosabb megoldás, de azért jól esett volna egy kis kocsmai bunyó, régen harcoltam már. - mondtam kissé szomorúan.
- Nem azért vagyunk, hogy harcoljunk, hanem hogy egy nyűgöt megmentsünk és ez nem vita tárgya. - zárta le a vitát Dead.
- Hát jó, akkor várjuk meg ameddig el nem indulnak valamerre. De addig ki kell találnom valami elfoglaltságot mivel ki tudja, hogy ezek mikor akarnak innen elmenni. Hmm... Meg is van. - mondtam és elmosolyodtam, majd odamentem a pulthoz és kértem még egy sört.
- Remek. - jegyezte meg.
Innentől ivászattal kezdtem eltölteni az időt és várakoztunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erza Scarlet
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Erza Scarlet

Hozzászólások száma : 1289
Aye! Pont : 30
Join date : 2010. Aug. 02.
Age : 30
Tartózkodási hely : Magnólia, céh ház

Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitimeHétf. Okt. 25, 2010 10:10 pm

Az emberetek nem kíván egyhamar távozni a kocsmából, és ti csak vártok. Lassan éjfélre jár az idő amikor fel áll másik két társával és elindulnak komótosan. Feltűnés mentesen kövessétek őket, de az út jóval hosszabbak ígérkezik mint azt gondoltátok. Majd háromnegyed óráig követitek őket a sötétben bujkálva míg egyszer csak letérnek a poros útról. Egy kissebb földútra tértek rá, a távolban fények vannak. Közelebbről már látjátok hogy nagyon pofás kis ház előtt áltok, egyértelműen tehetősebbek lakják, szépen gondozott kert, fa díszítésekkel teli eresz stb. Akár meg is kérdezhetitek Zerint, hogy hol vagytok, ő nem ismeri ezt a helyet, sajnos nem tud segíteni. A kapuban itt is örök állnak, a három férfit gond nélkül át engedik de nagy valószínűséggel veletek már nem lennének ilyen szívélyesek. Eközben többen érkeznek még akik hasonló barbár kinézettel rendelkeznek. Nem valószínű hogy mind itt szálltak meg. Emellett el is csíptek egy fél mondatot amit egy idegen mondott. " a megbeszélésre jöttem" Felmerül a kérdés mi lenne most a jó ötlet? Berontani és harcba szállni a bent lévő örökkel úgy kifaggatni a bent lévőket, vagy csak szépen csendbe beszivárogni, és ki hallgatni miről folyik bent a szót. Postotok a döntéssel záruljon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dead Shadorick
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Dead Shadorick

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 10
Join date : 2010. Aug. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : titok

Karakter információ
Céh: Skull Order
Szint: 4
Jellem:

Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitimeKedd Okt. 26, 2010 7:33 pm

A férfiak nem kívánnak egyhamar távozni, talán észrevették volna, hogy figyeljük őket, s ezért halogatják a távozást. Könnyen lehet, ám nem szeretnék mindig a legrosszabban hinni, így inkább elvetem ezt az ötletem. A társam egyre többet és többet ivott az alkohol tartalmú italából, amit nem igazán néztem jó szemmel. Minden esetre, inkább a srácokat figyeltem, semmint a társam egyre butább és bambább arckifejezését. Bár könnyen lehet, hogy a kölyök még józan volt, engem ez nem igazán érdekelt. Már lassan éjfélre járt az idő, amikor elindultak. Mikor felálltak az asztaltól a társaimnak jeleztem, hogy indulunk, majd miután kiléptek az ajtón rövid időre rá mi fizettünk és távoztunk.
A tollas férfiakat szerencsére feltűnés nélkül sikerült követnünk, úgy gondoltam az egyetlen lebukási veszélyünk, kissé iszákos partnerem állapota lehet, ám úgy tűnik a helyzet súlyosságára való tekintettel megpróbált minél józanabb és észrevétlenebb maradni. Majd háromnegyed órán át követtük őket, amikor letértek a poros útról. Ez engem csak még jobban arra sarkallt, hogy sötét dolgokkal gyanúsítsam őket, ám ezen dolgokat inkább meghagytam magamnak, továbbra is a sötétséget kihasználva követtük az idegeneket. Egy kisebb földútra tértek, majd távolabb már fényeket lehetett látni, talán egy kisebb falu lehet arra, de nem biztos. Nem igazán ismerem ezt a helyet, így nem igazán fogadnék senkivel sem.
Mikor közelebb értünk az építményhez észrevettem, hogy az nem egy kisebb falu, hanem egy hatalmas lakás. A kert egyszerűen gyönyörű volt, ám engem ez ugyanannyira érdekelt, mint a másik tehetős család kertje, semennyire. Az ereszek teli vannak díszítésekkel és még olyan sok más felesleges dologgal. Sosem bírtam az ehhez hasonló, kissé „felvágós” lakásokat, mintha így szeretnék jelezni, hogy az itt élők bizony az úgynevezett felső tízezer tagjai. Pedig, amilyen könnyen feljutottak a csúcsra, olyan könnyen le is zuhanhatnak. Hiszen, az élet egy mocskos játék, melyben legtöbbször helye van, erőszaknak, szerencsének, szerelemnek, bánatnak, kedvességnek, örömnek, s legfőképp halálnak. Mindezen dolgok alakulását a sors alakítja ki, amely ha akar ad, ha akar, elvesz, akár életet akár a számunkra legjelentéktelenebb dolgot.
- Mondd, tudod, hol vagyunk? – Kérdeztem az idegenvezető Zerifet. Szeméből azt vettem ki, hogy ő se tudja, merre is vagyunk pontosan, majd pár pillanat múlva a saját szájából is hallottam.
- Nem, sajnos még nem jártam erre. Nem bírok segíteni, sajnálom. – Tekintetében láttam, hogy valóban sajnálja a dolgot, minden bizonnyal ő is azt akarja, hogy a kölyköt minél hamarabb visszaszerezzük, ám itt és most nem bír nekünk segíteni. A három idegen átengedik az örök, akiket még csak most vettem észre. Ezek szerint nem lesz olyan könnyű behatolni, mint gondoltam. Ekkor azonban még több barbár kinézetű alak tűnik fel a színen, őket is beengedik az örök, ám egy mondatot sikerült elcsípnem sötétben kiélesedett hallásom segítségével. „A megbeszélésre jöttem” szöveg elég sokat mondott számomra. Ezek szerint nem csak annyian vannak, amennyit mi láttunk, s valamiféle céljuk is van az itt összegyűlteknek. A konkrét támadás lehetőségét elvetettem, hisz az emberfölénnyel nem jó ötlet szembeszállni. Úgy döntöttem ismét kezembe veszem a gyeplőt és mély, ellentmondást nem tűrő hangon megszólalok.
- Rendben, mivel többen vannak nálunk, így ha támadunk, biztos kikapunk, avval pedig a küldetésünk sikeressége teljesen elveszne, így én azt ajánlom feltűnés nélkül lopózzunk be. Vagyis, hát hogy én lopózzak be, mivel téged ismernek – Mondtam Zerin felé mutatva. – Te pedig elég feltűnő vagy. Látszik rajtad, hogy nem vagy gonosz. – Ekkor aztán eszembe jutott még egy az este folyamán történt dolog. Konkrétan az, amikor pár járókelőn segítettem a verekedés elkerülése érdekében. Mivel a kabátom miatt, igen feltűnő vagyok, így azt gondoltam talán azok is itt vannak, ha pedig észrevesznek, akkor én lebukom.
Drasztikus lépéshez folyamodtam, kabátomat levettem magamról, majd ekkor sötét tekintetű arcom láthatóvá vált. Nemrégiben egy fegyvermágussal folytatott harc során sikerült pár hegre szert tennem, ez pont kapóra jött, hogy még ijesztőbb legyek a számukra.
- Ti itt maradtok és figyelitek, hogy ki jön be, hátha lát Zerin valami ismerőst, Gonkuro rád bízom Zerin védelmét! – Mondtam ismét, ellentmondást nem tűrve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eigo Haruki
Elemi mágus
Elemi mágus
Eigo Haruki

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 2
Join date : 2010. Aug. 19.
Age : 30

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 3
Jellem:

Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitimeSzer. Okt. 27, 2010 3:00 pm

Nem siették el a dolgukat a kiszemelt személyek, de nem igazán bánkódtam mivel minél többet kellett várni annál többet ihattam. Egyik korsó után ittam a másikat de közben figyeltem a célszemélyeket is, akik hosszú várakozás után éjfél körül felálltak az asztaluktól és elindultak kifelé a kocsmából. Dead jelzett, hogy indulunk mi is, fizettünk és közben már kimentek az ajtón a tollas férfiak, mi pedig utánuk mentünk. Feltűnésmentesen követtük őket, amit nagyban elősegített az is, hogy sötét volt és sok növény volt az út mentén amik mögött bujkálhattunk, hogy nehogy észrevegyenek minket. Több mint fél óráig követtük őket, nem gondoltam, hogy ilyen messze van a rejtekhelyük, de az is lehet, hogy észrevettek minket és el akarnak csalni valahova messze a falutól, hogy lecsapjanak ránk. Ekkor letértek a poros útról majd egy földúton folytatták útjukat, nem sokra rá már fényeket láttam a távolban, nem tudtam még mi lehet a fény forrása, ám amikor közelebb értünk már tisztán látszott, hogy egy hatalmas házból áradnak a fények. A sötétség miatt nem láttam tisztán a kertet, de amennyit láttam belőle az szépen gondozott volt, ebből és a ház nagy méretéből pedig arra következtettem, hogy tehetős emberek tulajdonában van ez a ház.
- Mondd, tudod, hol vagyunk? - kérdezte Dead Zerint.
- Nem, sajnos még nem jártam erre. Nem bírok segíteni, sajnálom. - felelte idegenvezetőnk.
Közben figyeltem a célszeményeket akik odamentek a ház kapujához ahol őrök álltak, ezután valamit mondtak az őröknek és azok gond nélkül beengedték.
- Minket valószínűleg nem engednének be ilyen könnyen, lehet, hogy nekünk inkább a hátsó bejáratot kellene használnunk. - gondoltam magamban.
Közben még néhány bűnöző kinézetű egyén érkezett meg, de ekkor már értettem valamit abból amit az egyik mondott.
- A megbeszélésre jöttem. - mondta az idegen az őröknek.
Amióta itt vagyunk már jó páran érkeztek ide és ki tudja, hogy még előttünk hányan jöttek, úgy gondoltam sokkal többen vannak mint mi, így nem lett volna célszerű berontani hozzájuk.
- Rendben, mivel többen vannak nálunk, így ha támadunk, biztos kikapunk, avval pedig a küldetésünk sikeressége teljesen elveszne, így én azt ajánlom feltűnés nélkül lopózzunk be. Vagyis, hát hogy én lopózzak be, mivel téged ismernek. - mondta Dead Zerinnek. - Te pedig elég feltűnő vagy. Látszik rajtad, hogy nem vagy gonosz. - mondta nekem.
Ekkor levetette a kabátját, így láthatóvá vált az arca amin látható volt pár heg ami úgy nézett ki mintha harcban szerezte volna.
- Ti itt maradtok és figyelitek, hogy ki jön be, hátha lát Zerin valami ismerőst, Gonkuro rád bízom Zerin védelmét! - mondta Dead akin látszott, hogy nem tűr ellentmondást.
- Mióta vagy te itt a főnök? Nem fogod megmondani nekem, hogy mit csináljak. Azzal egyetértek, hogy ne támadjuk meg őket hanem próbáljunk feltűnés nélkül bemenni a házba, viszont nem hagyom, hogy egy jöttment figura utasítgasson. - mondtam Deadnek kissé ingerülten.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erza Scarlet
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Erza Scarlet

Hozzászólások száma : 1289
Aye! Pont : 30
Join date : 2010. Aug. 02.
Age : 30
Tartózkodási hely : Magnólia, céh ház

Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitimeSzomb. Okt. 30, 2010 12:00 am

Miután elcsitultak a kedélyek együtt indultok be. A kúria hátsó részén lévő kerítésen keresztül haladtok befelé lassan oldalazva. Több őr is utatok állja őket vagy kicselezitek vagy szép csöndben teszitek hatástalanná, de mindenképpen részletesen írjátok le utatok a házig. A házba már sokkal nehezebb a közlekedés, nagyon nagy ház és teli van félig megvilágított kis folyósokkal, olyan mintha egy út vesztőbe haladnátok. Végül egy ötét szobába kerültök, itt rejtőztök el egy éppen arra járőröző őr elől, és amikor indulnátok kifelé hangokat hallotok. A melletek lévő szobát egy csúsztatható ajtó választja el. Résnyire nyitva van.
-…tehát akkor holnap este. Rendben. - mondta egy férfi hang.
- azt akarom hogy olyan csöndbe csináljátok mint a fiúval. Tüntessétek fel vandalizmusnak, és takarítsátok el az öreget. – szólalt meg egy idősebb hang
- Teljesen iktassuk ki? – kérdezte a férfi
- Igen.
- Ugye tudja hogy már túl léptet a keretet, ezért felárat számolok. Eddig csak fiúról volt szó… - hangján érződik az indulat is.
- Tudom és ne aggódj meg kapod a pénzed és ha jól végzed a dolgod még több is.
- Mire gondol? – kérdezi vissza férfi kajánul.
- További munkálatokra…
- És a fiú? Vele mi legyen?
- Még ne öljétek meg, vele még lesz dolgunk ő lesz az első példa mit kap az aki szembe száll velünk, de azért nem kell vele finomkodni vele addig se.
- Ne aggódjon. Meglesz. - válaszolja
Ekkor többen is fel állnak és kivonulnak a szobából. Úgy nézik csak a végére értetek ide de ez is több a semminél. . Lehet nektek is el kéne tűnni még mielőtt lebuktok. Postotok a házból való kijutásig tartson!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eigo Haruki
Elemi mágus
Elemi mágus
Eigo Haruki

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 2
Join date : 2010. Aug. 19.
Age : 30

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 3
Jellem:

Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitimeVas. Okt. 31, 2010 4:11 pm

Miután lezárult a vita, együtt indultunk el a házba, körbe volt véve kerítéssel így az első akadály az átmászás volt, amit könnyen teljesítettünk. Ezután lassan, oldalazva haladtunk tovább és próbáltunk minél észrevétlenebbek maradni, csakhogy volt több járőröző őr is akik nem örültek volna a látogatásunknak, így valamit ki kellett találnom, hogy mivel tudnám elterelni a figyelmüket. Nem is tartott sokáig mire megszületett az ötlet amivel biztosan szabad utunk lesz az épületbe.
- Fire Magic. - mondtam el halkan a varázsigét.
A kertben levő növényekre céloztam amitől azok elkezdtem égni és a szélnek köszönhetően gyorsan tovább is terjedt a tűz. A következő pillanatban már hallottam, hogy valaki kiabál a ház elejétől.
- TŰZ VAN! TŰZ VAN! - kiabálta egy hang.
Ahogy arra számítottam, a járőröző őrök rögtön oda is futottak, hogy segítsenek a tűzoltásban és a becsapódó ajtók hangjából ítélve bentről is kiszaladtak páran, ami szintén a hasznunkra válhat. Rögtön be is osontunk a házba, viszont mint kiderült eddig könnyű dolgunk volt eljutni, hiszen bent nem tudtuk, hogy hova menjünk, sőt még azt se, hogy merre induljunk. Kívülről a ház nagynak tűnt, de belülről még nagyobbnak, tele volt félig megvilágított ki folyosókkal amitől először olyan hangulata volt mint valami föld alatti bunkernek, később meg már inkább útvesztőnek hívtam volna mert úgy tűnt, hogy nincs vége a folyosóknak és valahogy mindig ugyanoda jutottunk vissza akármerre mentünk. Egyszer csak lépteket hallottam, valaki közeledett felénk, gyorsan el kellett rejtőznünk nehogy észrevegyenek és riadóztassák a embereket a házban. Nem messze tőlünk megláttam egy ajtót, odarohantunk és bementünk, egy sötét szobában voltunk, nem láttam szinte semmit, így nem is tudom milyen funkciója lehetett a helyiségnek. Figyeltük a lépteket amint távolodnak és amikor úgy éreztem elég messze vannak már elindultunk kifelé a szobából, ám ekkor ismét hangokat hallottam, olyan volt mintha a szobából jött volna. Visszafordultam és észrevettem, hogy van egy másik ajtó is ami csúsztatható és résnyire nyitva is volt, lassan odamentem az ajtó mellé és hallgatózni kezdtem, hátha megtudok valami hasznos információt.
-…tehát akkor holnap este. Rendben. - mondta egy férfi hang.
- Azt akarom hogy olyan csöndbe csináljátok mint a fiúval. Tüntessétek fel vandalizmusnak, és takarítsátok el az öreget. - szólalt meg egy idősebb hang.
- Teljesen iktassuk ki? – kérdezte a férfi.
- Igen.
- Ugye tudja hogy már túl léptet a keretet, ezért felárat számolok. Eddig csak fiúról volt szó… - mondta a férfi de most már több indulat érződött a hangján.
- Tudom és ne aggódj meg kapod a pénzed és ha jól végzed a dolgod még több is.
- Mire gondol?
- További munkálatokra…
- És a fiú? Vele mi legyen? - kérdezte a férfi.
- Még ne öljétek meg, vele még lesz dolgunk ő lesz az első példa mit kap az aki szembe száll velünk, de azért nem kell vele finomkodni vele addig se. - felelte az öreg.
- Ne aggódjon. Meglesz. - mondta magabiztos hangon a férfi.
Ez után székek csikorgását majd lépteket hallottam amiből arra következtettem, hogy többen is felálltak és kimentek a szobából. Igaz, hogy a beszélgetésnek csak a végét hallottam, de hasznos információk hangzottak el, most már biztos voltam benne, hogy náluk van a fiú akit kerestünk. Megvártuk míg elcsendesül a folyosó, majd gyorsan kisurrantunk a házból. Kint láttam, hogy már eloltották a tüzet, de szerencsére még nagy volt ott a nyüzsgés mivel próbálták eltakarítani a sok hamut ami a növényekből maradt, így könnyű dolgunk volt és senki nem tartott fel minket a kifelé vezető úton. Kimásztunk a kerítésen és visszamentünk Zerinhez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dead Shadorick
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Dead Shadorick

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 10
Join date : 2010. Aug. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : titok

Karakter információ
Céh: Skull Order
Szint: 4
Jellem:

Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitimeHétf. Nov. 01, 2010 11:15 am

A kissrác nem nagyon akart belemenni a tervembe, aminek nem igazán örültem. Gyorsan végiggondoltam a helyzetünket, könnyen lehet, hogy a beszélgetésünk hangos vitába torkollana, amit az őrök könnyen észrevennének, és ugyanott járnánk, mintha megtámadtuk volna őket, rengeteg embert kell kiiktatnunk. Ennek tudatában úgy döntök, hogy legyen, had jöjjön velem az alkoholista. Legfeljebb lesz egy hulla, akit bírok majd irányítani a védelmem érdekében. Egy vállrándítással jeleztem, hogy akkor nekem mindegy.
Ezek után elindulunk megkeresni a megfelelő helyet a behatolásra. A kúria hátsó része kissé hívogató volt, így ott hatoltunk át a kerítésen. A biztonságunk érdekében lassan, oldalazva közlekedtünk a helyen. Egy ideig azt számoltam, hogy hány őrt is láttam az út során, aztán egy idő után azt vettem észre, hogy társam akcióba lendül. Mágiájának köszönhetően néhány növényt felgyújtott, majd az éjszakai szélnek hála a tűz tovább terjedt és az égő virágok szinte táncot jártak. A védtelen növények nem kezdtek el menekülni a pusztító tűz elől, hiszen mozgásra képtelen lényekről beszélünk. Ahogy egyre több és több virág égett, egyre több is porladt el és lett parázzsá. Az emberek kiáltásait észre se vettem, annyira magával ragadott a kis pusztítás, amelyet partnerem intézett. Végül aztán magamhoz tértem és a kölök után siettem. Volt egy kis előnye, ám hamar behoztam azt. Miközben egyenesen haladtunk, úgy döntöttem megfigyelem a mentőakciót. Annyira nem volt könnyű dolguk, mintha csak a virágokat kéne locsolniuk, hiszen a forró tűz kissé zavaró volt, s a füst is zavarta őket. Pár pillanatig figyeltem őket, majd ismét a feladatunkra koncentráltam. Pár pillanat múlva aztán sikerült behatolnunk feltűnés nélkül az építménybe.
Mikor körülnéztem, azt figyeltem meg, hogy hiába tudtunk idáig eljutni feltűnés nélkül, ugyanis ez a hely, minden valószínűség szerint még egy képzett navigátornak is nagy falat lenne. Rengeteg félig kivilágított folyosó, ráadásul mindig ugyanarra a helyre jutottunk vissza, akármerre is mentünk. Magamban azon agyaltam, mennyi esélye van annak, hogy esetleg a tulaj, direkt a vendégek idegesítésére több hasonló szobát is készített. Nem hiszem, hogy pont evvel mulatná az idejét, így eldöntöttem, hogy valóban magához vonz bennünket ez a helység. Ennek nem igazán örültem, hiszen így nagyobb lett az esélye annak, hogy nem találjuk meg annak a bizonyos megbeszélésnek a színhelyét. Pedig hát az elégé fontos lenne, már ha hasznos információhoz szeretnénk jutni. Egyszer csak aztán mögülünk léptek zajára lettünk figyelmesek. A fiú rögtön a legközelebbi szobába hatolt be, ahol szerencsénkre nem volt senki. Lassan, hogy miinél kisebb zajt csapjon az ajtó becsuktam azt. A kilincsről levéve a kezem megfordultam és az ifjú ügyködését figyeltem.
Az ifjú fejét szorosan az ajtóra tapasztotta, nyilván hallgatta a túloldalon beszélők szavait. Rövid idő után én is csatlakoztam hozzá.
- Azt akarom, hogy olyan csöndbe csináljátok, mint a fiúval. Tüntessétek fel vandalizmusnak, és takarítsátok el az öreget. –Agyam talán a hirtelen események miatt gyorsan kapcsolt. Tehát valakit ki akar csinálni ez a kékvérű bagázs. Fülemet tovább hegyezve újabb hangokat hallok.
- Teljesen iktassuk ki? – Kérdezte, egy erőteljesebb fiatal hang.
- Igen
- Ugye tudja hogy már túl léptet a keretet, ezért felárat számolok. Eddig csak fiúról volt szó…
- Tudom és ne aggódj meg kapod a pénzed és ha jól végzed a dolgod még több is.
- Mire gondol?
- További munkálatokra…
- És a fiú? Vele mi legyen? - kérdezte a férfi.
- Még ne öljétek meg, vele még lesz dolgunk ő lesz az első példa mit kap az aki szembe száll velünk, de azért nem kell vele finomkodni vele addig se. - felelte az öreg.
- Ne aggódjon. Meglesz. – Miután befejezték a beszélgetést székcsikorgást és léptek zaját hallottuk. Ezek szerint vége a megbeszélésnek, ami azt jelenti nekünk is jobb lesz sietni. Hiszen, most hogy ők is távoznak nagyobb lesz az esélye annak, hogy lebukunk. Úgy döntöttem, hogy ha már ilyen ügyes volt a kölyök, hogy neki köszönhetően ki tudtuk hallgatni őket, akkor már átadom egy kicsit Neki a vezetést. Mikor kiértünk az épületből, észrevettem, hogy a mentőakció sikeres volt és eloltották a tüzet. Végül sikerült feltűnés nélkül távoznunk is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erza Scarlet
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Erza Scarlet

Hozzászólások száma : 1289
Aye! Pont : 30
Join date : 2010. Aug. 02.
Age : 30
Tartózkodási hely : Magnólia, céh ház

Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitimeKedd Nov. 09, 2010 8:48 pm

Kint vagytok a darázsfészekből, végre kicsit fel lélegezhettek, de amit most meg tudtatok nem túl biztató. Nem maradhattok sokáig a ház közelében mert elég nagy a zsongás sok ott az ember, ezért kísérőtök fel ajánlja hogy az erdőn keresztül térjetek vissza, ez még ráadásul rövidebb is és senki nem láthat meg titeket. Út közben akár meg is beszélhetnétek mit tudtok eddig és ki mire következtetett. Mondjuk meg kell hagyni sok a kusza száll, elsőként is az a fickó aki ide vezet titeket, könnyen lehet hogy közre játszott Mihok eltűnésében. Valamint amit a házba hallottatok az se volt túl biztató. Zerin sötéten megjegyzi itt hogy szerinte Daren Úrra céloztak. Akár vitába is szállhattok vele de sajnos minden az ő állítása mellett szól. Ő aki jelenleg a város ura, ő irányít mindent valamint ha még a választás elött megölnék akkor előre hoznák a választást. Ez persze fel vet egy újabb kérdést is, ez igazából akkor értelmes döntés ha tudják hogy Daren mindent meg tesz fia megtalálása érdekében és még mágusokat is hívott e célból, de ha ez mind igaz akkor tégla lenne a házban? Kérdések halmaza közben haza értek. Hajnali 2 körül jár az idő, a ház ura már alszik igy a beszámolás holnap reggelre marad. Ti is térjetek nyugovóra, postotok a reggel eljövéséig tartson!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Magánküldetés: Daren megbízása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: Daren megbízása   Magánküldetés: Daren megbízása Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Magánküldetés: Daren megbízása
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Fiore Királyság :: Máshol...-
Ugrás: