HomeCalendarGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépés

Share
 

 A holtak titka

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Kiya Tadao
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Kiya Tadao

Hozzászólások száma : 302
Aye! Pont : 1
Join date : 2016. Nov. 08.

Karakter információ
Céh: -
Szint: 5
Jellem: Semleges

A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitimePént. Márc. 17, 2017 5:49 pm

A kismadár jelentésétől Kiya tisztában lett a helyzetükkel és azzal, hogy mekkora veszélyben is vannak.
~Ez esetben a nő ölébe is pottyanhatunk. Az igencsak kellemetlen meglepetés lenne. Nem hiszem, hogy bulinak fogná fel.~
Raven noszogatására Kiya magához képest meglepően komoly tekintettel bólint. Most érti, hogy nagy veszélyben vannak és bár szeret elég lazának tűnni, de nem vallaná magának sem, hogy kicsit ideges. Ez pedig csak nő mikor látja, hogy az ajtón kilép az a lény ami elrabolta a gyereket is. Mégsem pánikól be. Hamar felméri a helyzetet.
~Egy bestia testrészeit használta fel és az izmokon végzett átalakításokat. Ilyesmik már nekem is jutottak eszembe. A jövőben talán én is készíthetnék valami hasonló kis aranyost.~
Az ezüst hajú neki támad és látszólag méltó ellenfelek kerültek szembe egymással. Kiya pedig mivel szintén egy háttérből rosszalkodó mágus hamar leszűri, hogy a nekromanta nőnek mi lehet a célja ezzel a dologgal.
-Vagy menekül vagy gyorsan elintézi amit elkezdett. Nincs időnk ezt megvárni. Van egy ablak vagy hátsó ajtó vagy lyuk a falon vagy hasonló amin bemehetünk?
Egy kis idegesség kiérződik a hangjából úgyhogy ha magát kéne értékelnie azt kéne mondania, hogy az ötlet nem rossz viszont a stíluson javítani kéne. Viszont tény, hogy érdemes nagy reményeket fűzni magához. Viszont most nincs idő önmagát értékelni. Ha a kismadár vezeti valami ablakhoz vagy hasonlóhoz akkor őt követi, de ha nem akkor maga indul meg és kezd el futni a ház körül. Biztos benne, hogy van egy cseléd bejáró is ahol be tudnak jutni. Remélhetőleg nem fognak összefutni az éppen szökésben lévő nekromanta nővel. Ha mégis akkor is legalább megtörhetik annak a koncentrációját ezzel segítve az ezüst hajúnak. Bár butaság lenne ezért veszélybe sodorni Kiya-nak saját magát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kes Kontráz
Elemi mágus
Elemi mágus
Kes Kontráz

Hozzászólások száma : 2617
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jun. 04.
Age : 26

Karakter információ
Céh: -
Szint: 10
Jellem: semlege

A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Márc. 25, 2017 7:36 pm

- Több lehetőség is van a bejutásra. – Mondta Raven miközben Kiya közelében lebegett. Majd a fal felé fordult és lőtt egyet a mágikus fegyverével. Amiből egy vörös lövedék távozott és csapódott a falnak. Amint hozzá ért azonnal felrobbant és egy hatalmas nagy lyukat hagyott maga után a falban.
- Itt egy ha kell. – Mondta a kis madár boldogan miközben a nyurga férfire nézett.
- Kövess és én mutatom az utat. – Mondta a kismadár ahogy berepült az épületbe. És annak folyósólyán haladt tovább.

Ott álltam szemben a szörnnyel az épület ajtaja előtt. Tudtam jól hogy el kell intéznem a lényt mert később még bajt okozhat. Éppen ezért vártam nyugodtam míg a lény nem kezdte meg a támadást. Az által hogy a kétélű fejszéjét hátra lendítette és meg indult felém rohanni. Ekkor én is meg indultam felé rohanni ahogy csak bírtam. Majd ahogy közel értem hozzá ő a fegyverével megpróbált kettévágni. Ám én oldalra hajoltam és a fegyverem használva úgy védtem ki a támadást hogy az lepattanjon róla és a másik végén lévő pengével az ellenfelem oldalát hasítottam fel. Ezzel a módszerrel egy élőlényt is könnyen meg lehet ölni. Azonban az ellen felem nem élő volt. És fel sem vette hogy mélyen megvágtam. Azonnal visszavágott a fejszéjével. Amit épphogy képes voltam hárítani a fegyveremmel. A csapás ereje egy kicsit hátrébb tolt. Ám ahogy meg álltam és meg vetettem a lábam teljes erőből ellöktem magamtól. Aztán kihasználva a fokozott sebességem azonnal egy teljes erejű vágást indítottam meg. Egyenesen a fejét céloztam meg és találtam telibe. Így sikerült lefejeznem a lényt. A szörnyet. Ezzel véget vetve a harcnak. Az ellen felem mint egy rongy baba rogyott össze. Ami vagy azt jelentette hogy meg öltem vagy azt hogy a gazdája lemondott róla. Nem tudtam hogy meik. Így inkább elléptem a tetemtől. Azonban az semmi jelet nem mutatott. Ezért ott hagytam és meg indultam befelé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kiya Tadao
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Kiya Tadao

Hozzászólások száma : 302
Aye! Pont : 1
Join date : 2016. Nov. 08.

Karakter információ
Céh: -
Szint: 5
Jellem: Semleges

A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitimeSzer. Ápr. 12, 2017 4:26 am

Kiya eléggé rá van pörögve, hogy bejusson az épületbe. Már kezdene is körbe szaladgálni mire a kismadár nyugodtan válaszolt és kirobbantott egy méretes részt a falból. A nekromantának tátva maradt a szája.
~Pokolba. Ismét el lett véve a menőségem. Ezt nem hiszem el. Egy madár menőbb volt nálam. Nagyon bele kell húznom mert ez így nagyon gáz. Egy gonosz varázsló vagyok aki holtakat támaszt fel. Fekete köpenyem van és szemfedőm és mégis menőbb volt nálam egy madár. Azt hiszem ez a mélypont. Hagynom kellett volna ezt az egészet a francba mert már ez kezd szánalmas lenni.~
Sóhajt egyet. és bólint a madár mondatára.
-Rendben menjünk.
Ezzel megindult a lány után. A holtjait úgy irányította, hogy körülötte fussanak és ha bármi támadás érné akkor megvédjék. Ennyi védelmi előkészületet tett majd futott a madár után és közben azon elmélkedett, hogy a jövőben hogyan kerülje el az ilyen számára kimondottan kellemetlen helyzeteket.
~Talán kéne még valami a megjelenésemhez. Valami menő. Például egy gitár vagy egy motor. Nem a gitár lesz az. A motor talán. Viszont nem olcsó beszerezni egy mágikus motort és meg is kell tanulni használni. Meg a kis barátaimat sem tudom magammal vinni. Élőholt ló. Inkább csontváz ló. Ez egész jó ötlet. Olyan nekromantás és gonosz. Ijesztő. Magasabb vagyok ami alapból sokat dob, és a hátasom a túlvilág szülötte. Mint a halál lovagja olyan volnék. De király. Viszont nem túl kényelmes. Vajon, hogy lehet egy nyerget egy csontvázlóra tenni úgy, hogy ne csúszkáljon és biztos legyen. Biztos nem én vagyok az első akinek ilyen problémája van. Találok majd megoldást.~
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kes Kontráz
Elemi mágus
Elemi mágus
Kes Kontráz

Hozzászólások száma : 2617
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jun. 04.
Age : 26

Karakter információ
Céh: -
Szint: 10
Jellem: semlege

A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitimeSzer. Ápr. 19, 2017 5:32 pm

Raven repülés közben maga elé idézett egy mágikus panelt amin keresztül képes volt meghatározni az életjeleket és azokhoz navigálni. Bár az épület alaprajzát nem is merte de attól még sikerült megtalálni az ellenséget. Egy hatalmas ajtó volt ami csak éppen hogy nyitva volt.
- Az ajtó mögött lesznek. – Mondta Raven halkan csendesen. Miközben a nyíláshoz repült hogy benézzen. És a nyíláson keresztül meglátta az ellenséget. Aki az épület ebédlőjét vette birtokába. A teremben gyertyák égtek és világítottak. A fényüknél pontosan lehetett látni hogy mit is csinál a nő. Éppen a fejét fogta és erősen dörzsölte a szemeit.
A holtak titka - Page 2 J_anime
- Az a szemét elintézte a szolgám! – Szitkozódott miközben vadul fujtatott. Majd vett egy nagy levegőt és meg nyugodott. – Ne aggódj picinyem. – Mondta miközben megsimogatta az asztalon fekvő lány arcát. – Anyuci elintézi azt a kellemetlen alakot. Ezt követően kinyújtotta a kezét. – Jelenj meg! – Mondta és egy lizardman jelent meg szinte a semmiből.  A kezében egy hatalmas karddal ami egy átlag embernek túl nagy lett volna. A nő oda ment hozzá és elkezdett rajta matatni. – Ezzel készen is vagy. – Mondta majd felült az asztalra és kényelembe helyezte magát. Aztán elkezdett koncentrálni. Ezt követően a hulla ami csak állt egy helyben meg mozdult. – Ez megteszi. – Mondta a gyík. Aztán meg indult kifelé a teremből. Egyenesen nekirohant z ablaknak majd kiugrott azon keresztül. Ezzel rövidítette le az utat maga számára.
Raven nem tudta most mi van éppen ezért a társához fordult.
- Most mi van? – Tette fel a kérdést mivel nem tudta milyen mágia lehet amit  a nő használt.


Én éppen a lépcsőn sétáltam befelé az épületbe hogy végre sort kerítsek a fő ellenségre. Amikor is egy hatalmas csörömpölést hallottam. Majd nem messze tőlem valami a földbe csapódott. Jól felkavarta a port. Ám ahogy az elült meg láttam azt ami oda esett. Egy lizardman volt az a kezében pedig egy hatalmas kard.
- Megdöglesz!!! – Üvöltötte miközben felém rohant. Ahogy meg láttam azonnal megpróbáltam védekezni. Még szerencsém hogy nem tetem el a fegyverem. Azonnal aktiváltam annak mágiáját és úgy fogadtam a támadást. Amit csak éppen hogy sikerült hárítanom. Ám ahogy a két penge egymásnak csapódott azonnal éreztem hogy erősebb mint a bika volt. Mert a csapását alig bírtam hárítani. Csak nehezem tudtam megálljt parancsolni a bestiának.
- Nem rossz. – Mondta. Ami meg lepett mivel a lényen látszott hogy meg van dögölve csak éppen nem rohad. Az hogy meg szólalt meg lepett. Ám az még jobban amikor a semmiből előkerült a farka amivel oldalba vágott engem. Enne hatására elvesztettem az egyen súlyom és földre kerülve gurultam párat. Ahogy meg álltam azonnal fel álltam és meg ráztam magam. Újra felöltöttem az acél testem. Hogy védjem magam. Bár ugyan rajtam volt az acél páncélom de kellet az erősítés hogy bírjam a harcot a lénnyel. Most már kezdett elegem lenni a hullákból. Nem jön be hogy csak úgy felkelnek és járnak. Eddig tudtam ha meg ölök valamit akkor az úgy is marad. Most meg egyre másra másnak elő ezek a rég halott lények. Ez már egyáltalán nem tetszik. A holtak maradjanak csak holtan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kiya Tadao
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Kiya Tadao

Hozzászólások száma : 302
Aye! Pont : 1
Join date : 2016. Nov. 08.

Karakter információ
Céh: -
Szint: 5
Jellem: Semleges

A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitimeHétf. Május 01, 2017 8:49 am

Miközben a kismadár repült és figyelte az életjeleket és próbálta meghatározni merre is kéne menni aközben Kiya épp azzal volt elfoglalva, hogy kitalálja miképp lehet egy csontvázlóra nyerget tenni vajon. Az ajtóhoz érve Kiya kicsit lihegett és bólintott a kismadárnak. Ő nincs hozzászokva az ilyen futkározáshoz. Általában igyekezni szokott elkerülni a mozgás minden formáját hisz az fárasztó és ő mint sötét varázsló nem is kell, hogy rákényszerüljön. Ezért vannak a szolgái. Az ajtóhoz lépve ő is bekukucskált és szemügyre vehette a fő rossz...Nőt? Nénit? Látszólag nem úgy alakulnak a dolgok ahogy azt eltervezte. Viszont ezek szerint nem tud róluk. Ez és az egész helyzet kimondottan kellemes számukra. Ha úgy alakul akkor akár menekülhetnek is hisz nem is tudtak róluk. Viszont az nem volna túl menő dolog. A lizardman megjelenésére Kiya elvigyorodik. Imádja a nő stílusát. Ilyen lények alkalmazása valóban zseniális ötlet. Hogy a nő mit csinált azt a nekromanta is érdeklődve nézte. A meditálás és a lizardman gyors távozása vetett fel ötleteket Kiya-ban.
~Talán... Bár akkor nem hagyta volna magát így. És ha elfogytak az egyszerű hullái? Mennyit is öltek le? Volt egy kisebb sereg, de attól még nem lehetek biztos. Talán tévedek.~
A kismadár tekintetére Kiya fojtott hangon elmondta az elméleteit.
-Két varázslat van amit lehetséges, hogy megtett. Az egyik aminek kevésbé örülnék, hogy értelemmel ruházta fel a lényt és ez által annak harci potenciálját növelte meg drasztikus módon. A másik, ami előnyös volna számunkra, hogy elfoglalta a testet. Így annak az összes érzékszervét is megkapta a bőrérzékelés kivételével természetesen. Ha ez történt akkor a nő teste most üres és sebezhető. Ha viszont tévedek akkor az...hát...kellemetlen. A kislány érdekében veszélyes volna kockáztatni.
És nézte Kiya az asztalon ülő nőt. Ha bármi jelét látta annak, hogy az még a saját testében van akkor figyelmeztette a madárlánykát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kes Kontráz
Elemi mágus
Elemi mágus
Kes Kontráz

Hozzászólások száma : 2617
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jun. 04.
Age : 26

Karakter információ
Céh: -
Szint: 10
Jellem: semlege

A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Május 11, 2017 11:42 am

- Most csökkentettem le a mágikus erődet. Így már nem fogsz tudni védekezni. - - Mondta a gyík hangosan. Amit furcsálltam is mivel látszott rajta hogy hulla. Vagyis valaki nem csak irányítja, hanem még beszélteti is. Ráadásul elég jól mozgatja. És az amit mondott. Az erőmet csökkenteni. Na az ki van zárva. Legalább is nem éreztem hogy így lett volna. Azonban igaz is lehetett az amit mondott. Azonban ezt csak egy módon tudhattam meg. Használnom kell egy mágiát amit ismerek és azzal lemérni. Vagy egyszerűn csak támadni és lesz ami lesz. Éppen ezért meg pörgettem a fegyverem és köré gyűjtöttem némi levegőt majd egyet suhintottam és máris útnak indítottam a szélpengéket. Amik vadul törtek előre. Amire az ellen felem nem számított. Mivel így nem sokan használják a mágiát. Mintha csak egy repülő vágást indítottam volna el. Azonban hamar felül kerekedett a meglepetésen és a hatalmas kardja lapját használva hárította a támadásomat.
- Ez szép volt. De kevés. – Mondta vigyorogva. Ám nem vette észre hogy sikerült megvágnom a támadásommal.
- Épp elég. – Mondtam teljes nyugalommal miközben a fegyveremmel rámutattam. Erre ő magára nézett és észrevette hogy egy vágás átjutott és felsértette a pikkelyes bőrt. Ami nem volt súlyos azonban nekem épp elég volt hogy felmérjem tényleg letudta csökkenteni a mágikus erőmet.
- Hehehe. – Nevetett egy kicsit ahogy megnézte a sebet. – Belőled szép kis hullát fogok csinálni. – Mondta miközben mosolygott.
- Mintha én azt hagynám. – Mondtam és felkészültem a harcra.
~ Kes válaszolj! ~ Érkezett Raven-től egy gondolati üzenet.
~ Mi az? ~ Tettem fel a kérdést gondolatban.
~ Hogy mennek ott a dolgok? ~
~ Egy beszélő hüllővel küzdök ami már egy hulla. Ne aggódj végzek vele. ~ Nyugtattam meg a kismadarat.


Eközben az épületben Raven és a nyurga alak csendben vártak arra hogy most mi fog történni. - Szóval akkor csak ki kell derítenünk hogy most mi van? – Tette fel a kérdést a kis fekete madár. De nem várta meg a férfi válaszát máris maga elé idézett egy mágikus panelt és elkezdett rajta pötyögni.
- Kes válaszolj! – Lépet kapcsolatba Kes-sel a kismadár.
- Mi az? - Érkezett a nyugodt kérdés.
- Hogy mennek ott a dolgok? – Érdeklődött az állás felöl.
- Egy beszélő hüllővel küzdök ami már egy hulla. Ne aggódj végzek vele. - Érkezett a válasz.
Ekkor a kismadár oda fordult Kiya-hoz.
- Ha a halott tud beszélni az mit jelent? – Tette fel a kérdést a nekromantának.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kiya Tadao
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Kiya Tadao

Hozzászólások száma : 302
Aye! Pont : 1
Join date : 2016. Nov. 08.

Karakter információ
Céh: -
Szint: 5
Jellem: Semleges

A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitimeSzer. Május 17, 2017 12:51 am

Kiya komolyan bólint a kismadár következő kérdésére.
~Szóval erre is van valami trükkje. Ügyes azt meg kell hagyni.~
A trükk pedig nem más mint egy újabb panel megidézése és beszélgetés karót nyelt úrral. Nem rossz ötlet. Végül is az a gyík minden bizonnyal őt akarta megtámadni. Talán tud valami olyan dolgot mondani ami kisegítheti őket. Ez pedig meg is történik. A kismadár kérdésére Kiya elvigyorodik.
-Azt hiszem azt jelenti, hogy nekro néni teste most üres. Viszont akkor Hogyishívják nehogy megölje még a gyíkucit. Előttünk itt a lehetőség és azt jól tönkretenné. Ezt mondd meg szépen neki!
Kiya eléggé bizakodó a dologgal kapcsolatban. Csak azt reméli, hogy nem hagyott a nő itt valamilyen lényt, hogy vigyázzon a testére. Ő így tett volna bár ő biztos nem is hagyta volna el a testét egy ilyen pillanatban. Ahhoz képes, hogy az ellenfelük milyen erős, elég amatőr hibákat vét. Kiya többet várt volna egy tapasztalt gonosz varázslótól. Viszont neki itt a lehetőség, hogy bizonyítson mint gonosz varázsló. Bár úgy, hogy megment egy kislányt. Valószínűleg nem ezt a tettét fogják remegő térdekkel mesélni viharos éjszakákon, de mindegy. Ha már ez történt akkor nincs mit tenni. Ebből már nem jön ki rosszul. Vagyis, de csak ahhoz árulóvá kéne válnia és az több szempontból sem tetszene neki. Túl rizikós lenne felbosszantani Karót Nyelt urat és a kismadárral sincs semmi baja. Szóval ideje felkészülni a gyerekmentésre. Hullák? Megvannak. Fegyvereik? Megvannak. Szemkötő és gonosz kisugárzás? Megvan. Várjunk csak! Kiya hirtelen, idegességgel a hangjában a kismadárhoz fordul.
-Várj, várj, várj! A hajam ugye jól áll? A sok rohangászástól ugye nincs összevissza? Nem akarok szénaboglyával a fejemen gyereket menteni. Az gáz lenne. Van időnk fésülködni?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kes Kontráz
Elemi mágus
Elemi mágus
Kes Kontráz

Hozzászólások száma : 2617
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jun. 04.
Age : 26

Karakter információ
Céh: -
Szint: 10
Jellem: semlege

A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitimeVas. Május 21, 2017 8:42 pm

Ott álltam szemben a hüllővel és azon gondolkodtam hogyan intézzem el minél hamarabb. Ami megkímélne a lehetséges problémáktól. Ám ekkor egy üzenet jött Raven-től.
~ Kes fel kell tartanod ameddig csak lehet hogy nekünk legyen időnk elkapni a mágust. Rendben? ~ Na pont az amit nem akartam.
~ Rendben. De nem ígérek semmit. ~ Küldtem a gondolati választ. És ezzel le is záródott a beszélgetés. Ami csak annyit jelentett, hogy még több gondom lesz. Azonban most már nincs vissza út. Éppen ezért nem is haboztam, hanem nekirontottam az ellen felemnek. Dupla sebességgel és száguldtam felé. Mire az is nekem rontott. Teljes erőmből támadva vágtam a pengémmel felé. Amit ő a sajt kardja vágásával hárított. A két acél hatalmas csattanással ért össze. És akkor vettem észre azt amit eddig nem tudtam meg mondani. Az hüllő test erős és gyors. Képes volt velem felvenni a tempót amikor neki rohantam. És most meg visszatartja a vágásom. Ami csak még tovább nehezíti a dolgot hogy a bőre olyan mintha páncél lenne. Éppen ezért engedtem az erejének. De nem magam felé engedtem a kardját hanem az én fegyveremmel eltérítettem magamtól a pengét. És ahogy az sikerült lepattintanom a fegyverem másik pengéjével egy oldalsó íves vágással támadtam. Ami neki csapódott a bőrének és csikorogva pattant le arról. Ami csak az igazoltak hogy elég kemény. Ám nem volt időm ezen csodálkozni. Azonnal érkezett a választámadás. Egy alsó vágással. Amit még éppen hogy tudtam hárítani az alsó pengével. Azonban az egyen súlyomból kibillentett a támadás. És hátra lökött a támadás. Ami miatt távolabb kerültem az ellen felemtől. Még szerencsém hogy a nehéz testem miatt ez nem nagy távolság volt. Ha csak egy egyszerű ember lettem volna most biztos méterekre feküdnék a földön. Azonban nem ez történt. Ahogy meg álltam máris érkezett a következő támadás. Ami nem más volt mint egy fejmagas vízszintes vágás. Ami elől lebukva védekeztem. Ám ekkor vettem észre hogy még egy támadás is érkezik ami nem más mint a farka amit ostornak használt és a csapása adta perdűltét erősítette annak csapását. A fegyveremmel hárítottam a közepénél. Azonban az neki csapódott az acél páncélomnak és testemnek. Elég erős volt a csapás hogy egy embert leterítsen azonban velem nem volt olyan könnyű dolga. Felfogtam az ütés erejét és ezzel most háttal került nekem. Elengedtem a jobb kezemmel az Ikerarkas pengét és belesűrítettem az öklömbe nagy mennyiségű vasat, aminek a súlyával egy hatalmasat ütöttem a dög hátába. Ezzel löktem el magamtól messzire. Amitől a gyík pofára eszet és csúszott is egy keveset a földön. Ahogy meg állt azonnal fel is állt mintha meg sem érezte volna az ütésem. Ami a hulla mivolta miatt nem volt meg lepő.

- Nem. Szerintem jól áll. – Mondta vigyorogva a kismadár. Bár az emberi divathoz nem konyított és neki minden jó volt úgy ahogy volt. Raven az előtte lévő panelhez kezdett el beszélni.
- Kes fel kell tartanod ameddig csak lehet hogy nekünk legyen időnk elkapni a mágust. Rendben? –
- Rendben. De nem ígérek semmit. – Hangzott Kes-től a válasz. Amit követően bezárta a fekete madár a mágikus interfészt.
- Ezzel meg is volnánk. Most induljunk a lány meg mentésére már ha nem bánod. Mert ha Kes bedurvul akkor itt elszabadul a pokol. – Mondta Kiya-nak hogy ő is meg tudja. Azzal leszállt a földre és szépen lassan elkezdett besétálni a szobába. Miközben az ajtót nehézkesen tolta arrébb hogy beférjen. És ahogy bejutott azonnal a szeme elé került a terem és benne minden. A teremben ott volt az asztalokból állított oltár és rajta a két ember. A nekromanta és a kislány. És ahogy jobban körül nézett egy hullát látott a kezében egy kardal ami egyenesen felé indult meg ahogy az észre vette. A kis madár azonnal egy interfész ablakot idézett maga elé hogy védje magát. A hullától aminek a homlokán egy koponya szerű mágikus pecsét volt látható.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kiya Tadao
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Kiya Tadao

Hozzászólások száma : 302
Aye! Pont : 1
Join date : 2016. Nov. 08.

Karakter információ
Céh: -
Szint: 5
Jellem: Semleges

A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitimeKedd Május 23, 2017 10:26 am

Kiya meg lett nyugtatva, hogy a haja jól áll. Megkönnyebbülten fel is sóhajtott. Ha a hajával nincs gond akkor mással sem lehet. Már ha az ellenfelük nem hagyott hátra egy testőrt ami vigyáz rá. A hóhajú is ígért valamit majd ezt az ígéretet rögtön le is tagadta. Kiya máskor szívesen fennakadna ezen hisz ez a dolga, de most inkább elengedi. Ellentétben a megjegyzéssel amit a kismadár a hóhajúról mondott. Kiya is örülne ha aranyos lánykák így felnéznének rá akár még úgy is ha azok beszélő madarak és tényleg feldühíti, hogy az a stílustalan, sótlan alak vele ellentétben ilyen helyzetben van. Elvigyorodik hát és szarkasztikusan megjegyzi.
-Juj menjünk akkor mielőtt elszabadul a pokol.
A madarat maga és a hullái elé engedi. Ennek két oka van. Az egyik, hogy szeretné nem hinni, hogy bármi veszély van bent és ha mégis akkor a madár hamarabb érzékeli azt nála. A sorban a következők a három fegyveres-páncélos élő holtja és ő csak ilyen kíséret mögött érkezik meg. Amit jól is tesz mert tényleg van őr itt hagyva. A homlokon lévő jelre Kiya csak tippelni tud, hogy mi lehet, de most nem fejti ki egyiket sem. Inkább csak kötelező felesleges-bölcs tanácsokkal látja el a madárkát.
-Vigyázz vele! Veszélyes lehet.
Majd a bölcs két hulláját segítségnek küldi a madárkához akik a fegyverüket előreszegezve rohamozzák meg az ellent. Azért kettőt küld, hogy a túl sok harcoló ne akadályozza egymást és hogy saját maga ne maradjon védelem nélkül. Ha sikerül akkor megpróbál ő maga is beslisszanni a szobába és ha lehet minél távolabb kerülni a harcolászóktól. Ha ez sikerül még az asztal felé is megindul ahol a nekromantát és a kislányt látja. Próbálja megnézni milyen állapotban van a kislány. Közben a megmaradt hullája két lépésre sem távolodik el tőle. Kiya bátor, de nem annyira.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kes Kontráz
Elemi mágus
Elemi mágus
Kes Kontráz

Hozzászólások száma : 2617
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jun. 04.
Age : 26

Karakter információ
Céh: -
Szint: 10
Jellem: semlege

A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitimeKedd Május 30, 2017 9:14 pm

- Most bár tényleg akarlak a gyűjteményembe. Te leszel legjobb szolgám. – Mondta a gyíkhullán keresztül a nekromanta. Aztán maga elé tartotta a hatalmas kardot.
- Én nem fogom úgy végezni mint az a kislány akit elraboltál. – Mondtam és aztán vállszéles terpeszt vettem fel majd előre szegeztem a fegyverem.
- HAHAHAHAHAAAAAAA. Ez jó. – Nevetett fel az ellenfelem. - Az a gyerek lesz az áldozat. Vele fogyom meg idézni azt amiből a legerősebb szolgámat fogom létrehozni. Téged pedig arra foglak használni hogy a szolgám légy és kényeztess. HAHAHAHAHAAAAAA. – Ahogy kimondta azonnal tudtam mire is készül. Egy démont vagy hasonlót akar meg idézni. És a gyerek lesz az emberáldozat. Ráadásul amilyen fiatal tökéletes. Mivel garantáltan szűz. Vagyis jól meg gondolta mikor elrabolta. Ami azt jelenti vagy felkészült vagy csak hírtelen kapott a lehetőségen amikor meg látta a gyermeket. Mindegy hogy mi az igazság a gyermeket minél hamarabb kikel menteni. Mert ha valahogy mégis meg idéz valami dögöt az biztos hogy nem fog nekem tetszeni. Éppen ezért elkezdtem a jobb kezem lassan a bal csuklómhoz közelíteni és az azon lévő lakrimafonhoz értem vele. Aktiváltam azt és elkezdtem hívni Ravent. Ugyan nem hagytam, hogy sokáig tárcsázzon, csak megcsörgettem, hogy vegye a jelzést. Nem voltam biztos benne hogy még fenn áll a kapcsolat. Ezért jeleztem neki, hogy lépjen velem kapcsolatba. Azonban az ellen felem nem akart várni a begyűjtésemmel és meg indult felém. Én erre azonnal dobbantottam egy nagyot mire a földből előtört egy mágnes oszlop. Ami meg lepte a hullabőrben lévőt. Mivel hogy előtte tört elő és abban a pillanatban magához rántotta a fegyvertét. Ugyan én is éreztem a vonzást, azonban én képes voltam meg szüntetni a rám ható részét és így nekem nem ártott. A nekro erre dühös lett és fel üvöltött. A meg lepetés jól szült el. Azonban nem volt túl jó. Mert csak a fegyverét tudtam elvenni. És ahogy abba hagyta az üvöltést azonnal felém rohant. A karmaival akart engem felszabdalni. Azonban nekem sem kellelt több és meg indultam felé teljes sebességgel. Abban a pillanatban ahogy elég közel kerültünk egymáshoz azonnal meg indítottam egy teljes erejű vágást felé. Amit ő a jobb karjának tenyerével fogott fel. Ezzel elütöttem a kezét. Ám a másikkal támadt vissza. Amit az előzőhöz hasonlóan próbáltam meg elütni. Ám a hüllő tenyere felfogta a vágásom és meg állította azt. A kezét a pengém jó mélyen bevágta az ujjánál és meg akadt a csontban. Ahogy a penge meg állt azonnal ráfogott a pikkelyes újaival. Erre én meg próbáltam kirántani a kezéből. Azonban nem engedte el. És még a másik kezével is ráfogott a fegyveremre. Ezzel akadályozta meg a további használatát.
~ Kes! Mi az? ~ Érkezett egy hírtelen kérdés Reven-től. Amivel meglepett és elvonta a figyelmem. Amit az ellen felem kihasznált és hátra taszított. Épphogy csak vissza szereztem az egyensúlyom és ellen tartottam a nyomásnak amit rám fejtett ki.
- Most véged van. – Gúnyolódott rajtam a hulla.
- Ne olyan gyorsan. – Mondtam miközben teljes erőmből kezdtem el visszatolni.
~ Raven azonnal vidd onnan a lányt! ~ Hangzott a gondolati parancs. Amit követően már nem törődtem többet a kommunikációval.
- VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! – Üvöltöttem és az acéltestem minden erejével elkezdtem tolni az ellen felem. A kezemben lévő fegyver ereje is még rám hatott így még nagyobb erővel taszítottam az ellen felem hátrafelé.
- MI? MI? MI ez? – Lepődött meg az általam kifejtett erőn. Ami egyre jobban taszította hátrafelé. Erre válaszul felém harapott a hatalmas nagy fogaival. Amiktől én hátrahúztam a fejem hogy ne kapjon el. Bár tudtam hogy az acél testem kibírja a harapását azonban nem akartam hogy összenyálazzon. Ezzel a támadásával állította meg az előre törésemet. Ám ahogy elrántottam a fejem a két kezemet összerántottam és ahogy össze értek azonnal alkotni kezdte. Meg jelent a vállamon egy gépfegyver ami nagyon meg lepte az ellen felem. Nem számított erre. Ahogy megjelent azonnal tüzet nyitott és csak ontotta magából az acél lövedékeket. Amik csak úgy szaggatták a hulla testét. S a sok közeli találat meg is tette a maga hatását. Egy fejnyi lyukat sikerült lőnöm belé. Amitől ár nem tudott tovább mozogni. Azonban a fegyverem leszakadt a páncélomról amire alkottam. És egy hatalmasat csattat a földön.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kiya Tadao
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Kiya Tadao

Hozzászólások száma : 302
Aye! Pont : 1
Join date : 2016. Nov. 08.

Karakter információ
Céh: -
Szint: 5
Jellem: Semleges

A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jún. 10, 2017 3:51 pm

Kiya be tudott jutni a terembe. Szebb időket is megélt már. Fénykorában azt mondták volna rá, hogy elegáns étkező. Most már leginkább azt, hogy romhalmaz. Persze a nekromantának nincs túl sok ideje nézelődni és véleményt alkotni a kolléganő stílusáról hisz harci helyzet van és sietni kell. Az őrnek itt hagyott hulla erős és gyors viszont látszik a mozgásán, hogy nem irányítják. Ez pedig az ő előnyük. Ha ügyesek akkor hárman legyőzhetnék, de Kiya egy sokkal egyszerűbb megoldást tervez. Elvágja a probléma gyökerét ami az asztalon üldögélő tudattalan test nyaka. A maradék hullájával oda is tudnak gond nélkül sétálni. A nekromanta látott már halált méghozzá nem is egyet, de ő maga sosem ölt még senkit és ha egy lehetősége van akkor nem is kíván. Attól még, hogy a saját világszemlélete nem ítéli el bűnnek a gyilkosságot attól még ő maga nem kívánja megérezni milyen lehet elvenni egy életet. Ez persze nem azt jelenti, hogy vacillál a gyerektolvaj, véreskezű nekromantanő megölésén hanem, hogy nem a saját kezével öli meg hanem a hullája segítségével. Attól még, hogy a parancs tőle származik attól még mivel nem a saját kezével tette ezért úgy véli, hogy nem ő ölte meg. A hullájának kiadja a parancsot gondolatban, aki érzelemmentesen odasétál az asztalon üldögélőhöz, a feje fölé emeli a kardot és lesújt. Ő maga pedig közben a kislányhoz lép oda és egy kedvesnek szánt, de valószínűleg ijesztőre sikeredet farkasvigyort villant. Ha a lány megvan kötözve akkor a köteleit elkezdi kibogozni és közben szintén megnyugtatónak szánt, de nem úgy sikerülő suttogással igyekszik a lány bizalmát elnyerni.
-Ne nézz oda drága! Kiya bácsi azért jött, hogy megmentsen és hazavigyen. Gyere csak szépen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kes Kontráz
Elemi mágus
Elemi mágus
Kes Kontráz

Hozzászólások száma : 2617
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jun. 04.
Age : 26

Karakter információ
Céh: -
Szint: 10
Jellem: semlege

A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jún. 22, 2017 2:52 pm

A támadást felfogta a mágikus panel. Ami ki is tartott és megvédte a kis madarat a támadástól. Ám jött is a felmentő sereg két hulla képében akik felvették a harcot az ellenséggel. Több sem kellet Raven-nek és azonnal szárnyra kapott és eltűnt onnan hogy ne legyen útban. Azonban ahogy elég távol ért ő maga is beszállt a harcba. Méghozzá egy nagyobb mágikus panelt lőtt a hullának. Míg a két másik próbálta felkoncolni. Ahogy a támadása telibe találta a hullát a lábán lévő lakrimaphone meg csörrent egyszer. Ezt észre véve a kismadár azonnal maga elé idézett egy interfész ablakot és kapcsolatba lépett Kes-sel.
- Kes! Mi az? – Tette fel a kérdést.
- Raven azonnal vidd onnan a lányt! – Hangzott az egyértelmű parancs. Amit a kis madár azonnal teljesíteni is kart azonban ahogy a gyermek felé fordult látta hogy Kiya már a gondjaiba vette. Míg a harmadik hullája a nekromanta nőre készült lecsapni. Aki az utolsó pillanatban megmoccant. Ami miatt nem sikerült a hullának végeznie vele csak súlyosan megsebesíteni egy hatalmas vágással. Amire a nő fel üvöltött.
- VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! –
Ez csak azt jelentette hogy a kint folyó harcnak vége van. Vagyis már nem kell tovább csendben maradni. A kismadár a harcoló hullák felé fordult és egy robbanó lövedékkel kínállta meg. Ami ahogy becsapódott egy nagyot robbant és felkavarta a szobában a levegőt. És a lökés hullám betöri az ablakokat.
Ahogy a robbanás véget ért és minden lenyugodott. Raven a nyurga férfi felé fordult és látta hogy az a karjában tartja a gyermeket. Ezt követően a nő felé fordult aki az asztalon feküdt a vágás után.
- Ti momomomost mememeg phhh döglötök! – Hörögte vért köpve ki a szájából. Ám látszott rajta hogy a végét járja már csak épp hogy él

Én ott álltam a gyík hulla előtt és vártam hogy mi lesz vártam hogy támad e még. Ám egyszer csak egy hangos üvöltés hallatszott. Oda fordultam az irányába és már tudtam hogy az az épületből jön. Biztosra vettem hogy az ellen felem volt az aki üvöltött. Éppen ezért meg indultam az épület felé mikor is egy hatalmas robbanás törte ki az ablakokat az emeleten. Erre én eltettem a fegyverem a szákomba és összecsaptam a két kezem majd egy lépcsőt alkottam a kitört ablakhoz hogy azon át feljussak oda.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kiya Tadao
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Kiya Tadao

Hozzászólások száma : 302
Aye! Pont : 1
Join date : 2016. Nov. 08.

Karakter információ
Céh: -
Szint: 5
Jellem: Semleges

A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitimePént. Jún. 23, 2017 8:58 pm

A kislány ki lett szabadítva és a nekromanta egyből magához is ragadta nehogy véletlenül úgy találja gondolni, hogy a menekülésre eljött az idő. Igaz, hogy a menekülésre eljött az idő, de előbb az el rablóját meg illene ölni nehogy utánuk eredjen például egy kisebb sereg élén. Az alkalom pedig adott. Kiya a gyereket magához szorítja, hogy annak még véletlenül se kelljen a halált látnia, de olyasmi történik amit a nekromanta nem akart, hogy megtörténjen. Mégpedig, hogy az utolsó pillanatban a nő megmozdul és nem teljesen sikerül egy halálos sérülést bevinni. A kiáltásra Kiya is össze rezzen. Ezt egyáltalán nem akarta. Így ez már túl veszélyes is lehet számára. A hirtelen robbanástól hátra is esett és a gyereket ösztönszerűen magához szorította. Ahhoz képes, hogy férfi és gonosz varázsló nagyon jó anyai ösztönei vannak. A nő hörgését hallva egyből gondolati utasítást adott minden hullájának a nő megölésére akik amennyiben elég épen vannak a kardjukat előreszegezve megrohamozzák a halálán lévő nőt. Kiya nagyon már nem gondolkodott. Kiadta a parancsot és igyekezett elhátrálni a nőtől miközben egyik kezében a gyereket tartotta. Ha tud akkor egészen a falig kúszik, hogy annak nekivesse a hátát az egy kicsit megnyugtatja, de még ez után sem néz szét. Tisztában van az ellenfelük erejével és tudja, hogy azt a nőt most magukra haragították. A pánik miatt pedig nem is igyekezett olyan dolgokat figyelni amit egyébként tiszta fejjel szokott. Például nem kereste a robbantás okát és azt sem merre kéne menekülni vagy merről jöhet baj. A háta a falnak van döntve, onnan nem bánthatják és más nem fontos.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kes Kontráz
Elemi mágus
Elemi mágus
Kes Kontráz

Hozzászólások száma : 2617
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jun. 04.
Age : 26

Karakter információ
Céh: -
Szint: 10
Jellem: semlege

A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jún. 24, 2017 8:15 pm

Felérve a lépcsőn beléptem a terembe és egy elég feldúlt kép fogadott. Minden össze vissza. Kiya a kislányt szorongatta a karjaiban a falnak dűlve. Míg egy hulla egy női holtestben lévő kardot szorongatott és közben bamba üres tekintettel bámult. Két másik páncélos hulla meg közel hozzá álltak lefagyva mintha megszakadt volna az adás. Egy negyedik hulla meg darabokban hevert a padlón. Raven meg a levegőben repkedett enyhén kábán.
- Mi történt? – Tettem fel a kérdést. Amire a kis holló azonnal hozzám repült és neki csapódott a mellkasomnak. Meg fogtam hogy ne essen le.
- Kes. Kes. Az a nő volt a főnök ő irányított mindent. És a lányt meg mentettük. A hullák meg végeztek vele. Én meg én meg én meg felrobbantottam egy hullát. Vagyis meg öltem vagyis én gonosz vagyok? – Kérdést tette fel már-már sírva.
- Nem vagy gonosz és az már régóta halott volt te csak meg szabadítottad az irányítás alól. – magyaráztam a kismadárnak.
- Bizti hogy nem vagyok rossz – Kérdezte félve.
- Biztos. Én csak tudom mi a gyilkosság. – Nyugtattam meg. Ez után oda fordultam a földön ülő nekromantához aki csak úgy szorította a gyermeket mintha a sajátját akarná az élete árán is megvédeni.
- Kelj fel! Vége van. Meg ölted a nőt. Most már nincs baj. - Mondtam neki hogy térjen maghoz. És tényleg vége volt nem volt semmi más hátra mint vissza vinni a gyermeket a fogadóba az anyjához. Ám még mielőtt ezt meg tettük volna még hátra volt a nyomok eltüntetése, mivel nem akartam hogy valami hülye folytassa a félbe hagyott munkát. Mivel az emberek elég hülyék a hoz hogy olyan dolgokkal szórakozzanak amit nem ismernek és nem értenek. Éppen ezért egy ki lángot hoztam létre a kezemben és aztán lángszóró módjára elkezdtem felégetni a bútorokat és mindent amit csak lehet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kiya Tadao
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Kiya Tadao

Hozzászólások száma : 302
Aye! Pont : 1
Join date : 2016. Nov. 08.

Karakter információ
Céh: -
Szint: 5
Jellem: Semleges

A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jún. 24, 2017 9:25 pm

A hullák megindultak a nő felé és amelyik elsőként ért oda az át is döfte. A nekromanta viszont továbbra is csak szorította a lányt magához és döbbenten nézte a nő immár mozdulatlan testét. Először fel sem fogta mi történt. Leragadt még ott, hogy a nő hirtelen felkelt. Az is csak tompán fogta fel, hogy az ablakban megjelent Karót Nyelt úr. Próbálta összerakni az elmúlt pár pillanat eseményeit és aztán arról is meg kellett győzni magát, hogy tényleg az történt amit látott. Ez persze nem történik olyan egyszerűen. Még mikor közlik is vele, hogy vége akkor is csak tompán bólint. Meglepetten néz a lánya akit továbbra is szorongat és remegő ajkakkal elmosolyodik. Valahogy az egyébként is halott sápadt bőre mintha még fakóbb lenne.
-Vége. Ezzel végeztünk.
Majd felkel és továbbra is a karjában tartja a lányt. A hulláira néz és halkan motyog.
-Ez nem lesz jó. Kell rájuk valami köpeny. Így túl feltűnőek és jönnek a fogdmegek.
Kicsit máshol jár még mindig. Akkor lepődik meg mikor Karót Nyelt úr nekikezd felgyújtani a helyet.
-Hé! Hééé! Én még szétnéztem volna néhány szakmai könyv után. Ki tudja milyen ereklyékre lehet ennek a könyvtárában találni. Biztos van könyvtára.
Kiya márpedig nem csak a kislányért kockáztatta az életét. Itt könnyen találhat olyasmiket amik elősegítik őt az emberi vagy állati anatómia minél mélyebb megismerésében és hogy minél jobb fegyvereket készíthessen a halottakból. Meg ugye egy köpenyt vagy valamit keresni kéne a barátaira. Nélkülük ugyanis ő nem menne nagyon sehová. A hullái nélkül ő nem ér semmit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kes Kontráz
Elemi mágus
Elemi mágus
Kes Kontráz

Hozzászólások száma : 2617
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jun. 04.
Age : 26

Karakter információ
Céh: -
Szint: 10
Jellem: semlege

A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitimeKedd Jún. 27, 2017 7:19 am

Bár hallottam Kiya kérését még sem foglalkoztam vele mivel ő még nem tudta mi az amire a nekromanta készült. Éppen ezért ahogy a lángok beborították az asztalt abba hagytam a tűz táplálását és hagytam égni.
- Az a nő fel akarta áldozni a gyereket hogy meg idézzen valamit. Ha tanulni akarsz tőle akkor nyugodtan öld meg azt a gyermeket. Mert csak úgy léphetsz a nyomdokába annak a nőnek. – Itt tartottam egy ki szünetet hogy elgondolkodjon mit is akar. Bár amilyen érdeklődést mutatott a kislányok felé biztos nem akarta volna megtenni. – Ha meg ruha kell a hulláknak, keress az épületben nyugodtan én csak a nő nyomait, tüntetem el. Egész biztos csak ide vette be magát, hogy elvégezze a rituálét. Az itt élőket meg rászabadította a falúra hogy ne zavarják meg a munkáját. – Folytattam a magyarázatot.
- Kes? Te meg miről beszél én nem értek semmit. – Kezdett panaszkodni Raven a karomban.
- A nő mondta mikor kint harcoltunk. Megöl és én leszek az aki segít neki legyőzni valamit amit meg akar idézni. – Magyaráztam el a dolgokat. – A gyermek szűz áldozatnak kellet ami biztos valami szörnynek kellet. Éppen ezért az a legjobb, ha nyoma sem marad az egésznek. – Mondtam majd elkezdtem a lángokat elcsitítani mivel már eléggé elégette a nyomokat.
- De csinálj amit csak akarsz nem érdekel. – Mondtam majd meg simogattam kismadár fejét. – Te voltál aki felrobbantotta a szobát nem igaz? – tettem fel neki a kérdést.
- Igen. Bocsi nem kellet volna. – Mondta bűnbánó arccal.
- Zárt térben önveszélyes használni többet ne tedd! – Okítottam ki a kismadarat.
- Rendben nem fogom többet. – Mondta miközben lebiggyesztette a csőrét.
- Jó. Akkor minden rendben van. – Majd oda fordultam Kiya-hoz. – Ha fegyver kell szólj és adok én neked olyat ami képes a hasznodra válni. –
- Úgy van az én fegyveremet is Kes készítette. És láttad milyen jó. – Dicsekedett a kis holló.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kiya Tadao
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Kiya Tadao

Hozzászólások száma : 302
Aye! Pont : 1
Join date : 2016. Nov. 08.

Karakter információ
Céh: -
Szint: 5
Jellem: Semleges

A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jún. 28, 2017 1:20 pm

Kiya még mindig kicsit az események hatása alatt van, de az amit hall még így is megüti. Tompán meg is jegyzi.
-Ez nem nekromancia.
Nem azért jegyezte meg, hogy védje a szakma hírnevét mivel az nem érdekli. Magának jegyezte meg. Sikeresen egy pillanatra kizárja a külvilágot és ami itt történt az elmúlt percekben és a tanulmányait veszi át. Egyrészt a nekromancia lényege, hogy élettelen lényeket használsz az akaratod szerint. Nagyon kevés olyan nekromanta mágia van amely során értelemmel rendelkező lény jönne létre és ott is megfelelő formulákkal ha kordában nem is tartható, de megelőzhető, hogy a teremtőjére támadjon. És kevés olyan lény van akit idézni kell és nem magának a nekromantának létrehozni. Az pedig a nekromancia magasiskolája. Másrészt a nekromancia egyedül mágikus energiát alkalmaz és nem kíván áldozatot. Kiya nem is érti miért ez. Ő maga is feláldozna másokat ha az élete múlna rajta, de a hatalomhoz más mód is van. Olyan amely során nem hal meg egy csomó ártatlan és nem kell gyereket ölni sem. Az utóbbi Kiya számára talán lehetetlenség is volna. Túl nagy lelki sebet okozna neki ha ilyesmit tenne. Még neki is van lelkiismerete még ha nem is olyan erős mint az átlagembereknek. Azért még szintén tompán megjegyzi.
-Akkor is hülyeség volt elégetni. A tudás önmagában nem gonosz csak amire használják. Ezt te tudhatnád.
Teszi hozzá mielőtt gyerekkel a kezében és a hulláival megfordul, hogy szétnézzen. A legtöbb jófiú egyenesen fél a gonosztól és nem is igyekszik megismerni ez pedig a gyengeségük. Ahogy az is, hogy ők döntik el mi a gonosz. Ez jelentősen behatárolja őket. Ha valaki emberi testeket éleszt fel és a hátukon cipelteti magát, hogy el ne fáradjon az gonosz mágia. Ha pedig valaki mint Karót Nyelt úr is fegyvereket teremt és másodpercek alatt félszáz ellenfelet megöl az kevésbé gonosz mágia. Erre gondolt ezzel a mondattal, hogy Karót Nyelt úr tudhatná, hogy a tudás a felhasználótól függ, hogy gonosz-e hisz maga is tud fegyvereket teremteni amivel ölni lehet és páncélokat amikkel meg lehet valakit védeni. Egyébként nem nagyon talál olyan jól kinéző viseleteket mint amiket ez előtt hordtak a hullái, de legalább csak nagyon közelről és a csuklyájukat és a kalapjukat félrehúzva mondják meg róluk, hogy halottak. Közben pedig a kislánnyal is foglalkozik.
-Ne félj most már vége van. Haza viszünk anyukádhoz. Nagyon féltett téged. Mondjuk meg is tudom érteni, hogy félt. Ha lenne egy ilyen cuki lányom én is félteném. Mondd, hogy hívnak?
-Litzy.
Hallatszott a félénk válasz. A gyerek nem nagyon bízott a furcsa alakban aki halottakat mozgatott mint az ijesztő néni aki elrabolta őt. Kiya-t ez nem nagyon zavarta.
-Litzy? Szép név. Én Kiya vagyok, de már bemutatkoztam. Figyelj! A barátaimról ha lehet ne szólj senkinek csak mikor már elmentem. Az emberek valamiért nem szeretik őket. Tudod nem volna szép dolog beárulni azt aki segített téged megmenteni ugye?
Nézett kérdőn a lányra aki inkább a félelem miatt bólogatott. Kiya pedig kedvesnek szánt, de inkább ijesztő mosollyal megköszönte.
-És mondd, Litzy fáradt vagy? Sok minden történt ma ha szeretnél nyugodtan elaludhatsz.
-Köszönöm nem vagyok fáradt.
Ki akarna elaludni miközben egy ismeretlen fura alak karjaiban van.
-Hát jó.
Mire visszaért Karót Nyelt úrhoz addigra a lángok már el is aludtak. A kapott ajánlatra a kis hollóra gondolt majd elvigyorodott.
-Tagadhatatlan, hogy szép tűzijáték volt. Bár én nem vagyok egy olyan ember aki személyesen fegyverekkel oldaná meg a gondjait. Én inkább kerülöm a bajt. Meg ugyebár egy nincstelen vándor vagyok. Viszont ha mégis szükségem volna rá tudom kit keressek és másnak is szívesen ajánllak ha nem gond. A nem túl vidám Karót Nyelt bácsi egy kedves kis holló társaságában.
Vigyorog Raven-re. Viccelődik Kes-el nem sértegetni akarja.
-Na, menjünk a városba mielőtt Litzy elalszik itt a karomban. Bár be kell valljam szívem szerint vissza se adnám hanem megtartanám. Olyan jól esne a társasága a hosszú utazásokon. Nem lennék magányos.
Ha a kislány eddig nem bízott meg Kiya-ban akkor most már nagyon nem. Segítségkérőn néz Kes felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kes Kontráz
Elemi mágus
Elemi mágus
Kes Kontráz

Hozzászólások száma : 2617
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jun. 04.
Age : 26

Karakter információ
Céh: -
Szint: 10
Jellem: semlege

A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jún. 29, 2017 6:42 pm

Az hogy Kiya mit panaszkodott nem nagyon bírt érdekelni. Én tudtam mi volt a nő valódi célja és azért pusztítottam el a kellékeit. Ami miatt gyorsan le tudtuk zárni az egészet. És vihettük haza a gyermeket az anyához. Ami jelezte hogy már vége is az egésznek. Ami jó hír volt a számomra ugyan is nem kis energiát mozgósítottam a harc érdekében. Éppen ezért amikor a férfi visszaért a hulláival és meg indultunk a falúba. Ám az amit mondott kicsit meglepett. Még kezdő lehet a harcok terén ha azt hitte mindig ott lesz neki a mágia és a hullái hogy segítsenek rajta. De ezt majd a saját kárán úgyis megtanulja hiába is mondok neki bármit. Hagyni kell hogy az ember elkövesse a saját hibáit és azokból tanuljon. Mint ahogy tettem azt én magam is. És ahogy ezt kigondoltam eszembe jutott hogy bizony én is voltam üres zsebű nem egyszer. Azonban már elértem hogy annyim legyen mindig amennyi éppen kell. De az sem egy pillanat volt. Gondoltam végig magamban a dolgokat. Ám ekkor Raven aki a vállamon üldögélt egyszer csak leugrott és újra felvette az emberi kislány formáját. Ez meg lepett. Ám amikor oda ment a másik kislányhoz meg értettem miért csinálta. Barátkozni akart és ember formában könnyebben megy.
- Hello! - Kiáltotta boldogan. – Én Raven vagyok és te? –
- Én Litzy vagyok. – Mondta félve a másik.
- Ne aggódj, már nincs miért félni, elintéztük azt a gonosz nénit. – Mondta büszkén.
- Köszönöm. – Válaszolt félve a kislány.
- Nyugi! Kiya nem fog bántani ő jó ember. Látod még a szolgáit is hogy felöltözteti. –
- Uhm. – bólintott a gyermek. Erre Raven elő idézett egy mágikus panelt amin elkezdett pötyögni és aztán megmutatta a másik lánynak hogy mi is történt. Kiya milyen hősisen rohant hogy kiszabadítsa. És hogy védte meg. Igaz néhol elmosódott a kép mivel csak azt mutatta meg amit ő maga is látott. És volt hogy csak úgy kapkodta a fejét. Éppen ezért volt néhány rész amit nem lehetet rendesen látni.
- Látod. Ez történt. – Magyarázta a dolgokat. – Hé nem akarsz lejönni? - Kérdésre a kislány kimászott a férfi karjából és Raven-nel együtt ment tovább. Tett szett neki hogy egy vele egy korú gyerekkel beszélgethet és a mágia is lenyűgözte. Hamar megbarátkozott a két gyermek és elkezdtek nevetgélni. És aztán már nem is álltak le. Összesúgtak aztán nevettek. És ők így elvoltak. Egészen addig míg egyszer csak meg nem álltak. Litzy hátra tett kézzel illegette magát mintha nem nagyon akart volna valamit.
- Kiya le tudnál hajolni egy kicsit? – Kérte meg Raven. A nekromanta engedelmeskedett. Raven meg elkezdte noszogatni Litzy-t. Erre a kislány odalépett a férfihez.
- Köszönöm onii chan. – Mondta majd megpuszilta a férfi arcát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kiya Tadao
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Kiya Tadao

Hozzászólások száma : 302
Aye! Pont : 1
Join date : 2016. Nov. 08.

Karakter információ
Céh: -
Szint: 5
Jellem: Semleges

A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jún. 29, 2017 7:57 pm

Kiya a napja nagy részét parancsolgatással szokta tölteni. A holtestek hatalomba vétele szokta az erejét venni és kettőt létre is hozott. Ő inkább csak a veszélyek miatt és a rohangálástól fáradt le. Le tudna már pihenni ő is és nem csak a lány a kezében. Raven alakváltása és hozzá sétálásra ő is érdeklődve néz, de Litzy-vel kezdd beszélgetésbe. Ő nem is szól ebbe bele csak akkor fúj egyet és vonja fel az orrát tettetett sértődöttséggel mikor jó embernek lesz nevezve. Ugyanis attól még, hogy gyerekeket ment és nem keresi a bajt attól még gonosz varázsló. Hogy miért? Mert nem hisz a szeretetet és a jóság erejében ahogy az általános értékekben sem. A saját bőrén is ezt tanulta és a mestere sem cáfolta meg soha ezt a felfedezését. A legtöbb jófiú betartja a szabályokat, a legtöbb rossz fiú pedig megszegi azokat, de ő saját szabályok szerint él és ezért gonosz varázsló a saját elképzelése szerint. Ahogy nézi amit Raven a kislánynak mutat rá kell jönnie nem néz ki olyan menőn mint elvárná magától. Litzy talán még így is hálás hisz hősies volt, de ő maga másképp képzelné ezt el a jövőben. Például nem gyalog menne be hanem egy élőholt lovak által húzott harci szekéren. Berobbantotta volna az ajtót a nőre és két csettintéssel egy élőholt sereget létrehozott volna és magához rántotta volna a kislányt majd gonosz nevetéssel elrepült volna egy csontsárkány hátán. Szép ábránd attól aki maximum öt élőholtat tud létrehozni. Bár nem szívesen, de leteszi a kislányt, hogy barátkozzanak. Egész könnyen is megy nekik. Néhány emléket felidéz benne mikor még ő is gyerek volt és milyen könnyen tudott barátokat találni. Meg az is jól esett neki ahogy Raven igyekezett jobb képet alkotni róla Litzy szemében. Meg is jegyzi Kes-nek csak úgy egymás között.
-Rendes lányod van neked.
~Többet is mosolyoghatnál.~
Bár nem is lehet mindenki olyan idegesítően vidám mint ő. A lányok vidám csicsergése egész kellemessé teszi a sétát pedig a nekromanta nem szokott az ilyesmihez. Most is csak azért nem egy hullájával cipelteti magát mert az rontja az imázsát. Arra, hogy a lányok készülne valamire értetlenül mosolyog.
-Ajjaj! Van okom félni?
A kérésnek pedig természetesen eleget is tesz. Meghajlik magas, karcsú alakja és akarata ellenére nem túl bizalomgerjesztően elmosolyodik.
-Mit szeretnétek lányok?
Maga sem tudja mi fog következni. Valami olyasmire gondol, hogy talán meg lesz köszönve neki a megmentés, de amit kap az teljesen meglepi. Egy pár pillanatig csak döbbenten pislog, majd a kezét meglepetten a szívére teszi és vidáman felkurjant, felkapja Litzy-t, forog vele kettőt majd leteszi nevetve.
-Bármikor máskor is te kis tündérke. Ha valaha egy magamfajta gonosz varázsló segítsége kell csak gondolj rám erősen és megjelenek hisz én vagyok Kiya Tadao a halál ura, a pusztulás előfutára, a káosz hírnöke és a cuki kislányok megmentője.
Ismétli el a kocsmában is előadott monológját amiben most már csak a pusztulás előfutára cím alaptalan és a káosz hírnöke túlzás. Raven buksiját is megsimogatja.
-Te pedig szintén egy nagyon rendes kislány vagy tudod-e?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kes Kontráz
Elemi mágus
Elemi mágus
Kes Kontráz

Hozzászólások száma : 2617
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jun. 04.
Age : 26

Karakter információ
Céh: -
Szint: 10
Jellem: semlege

A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitimeVas. Júl. 09, 2017 6:05 pm

- Tudom. – Mondta Raven mosolyogva. – Hiszen én egy nagyon jó kislány vagyok. – Ezt kimondta és már is fordult Linzi-hez és mosolyogva rohantak előre. Én csak nyugodtan haladtam tovább. És néztem a két gyermeket. Az előbb még nem is olyan régen egy ádáz csatában volt részük most meg úgy tesznek, mintha nem is történt volna semmi sem. Nekik még könnyű nem terhelik őket nagy gondok. Még könnyen veszik az életet. Ami nekik jó. És így is kell lenni. Elég ha a felnőttek vesznek mindent komolyan. Hogy ők meg maradhassanak ilyennek. Ahogy ezt végig gondoltam Kiya-ra néztem és amit eddig láttam tőle az nem valami sok volt. De van benne lehetőség. Egy hullagyalázó akinek van szíve. Lelkes amatőr, aki vágya az erőt. És van benne annyi tartás hogy ne mások élete árán érje el. Ha eleget gyakorol bármi lehet belőle. Éppen ezért egy kis kezdő lökés megadása talán nem is olyan rossz ötlet.
- Kiya! – Szólította meg. – Ha erőt és tudást akarsz szerezni. Akkor vagy keress egy mestert és tanulj tőle. Vagy pedig Járd a magad útját és te magad fedezz fel mindent. De bárméket is választod. Soha ne feledd a mágia nem lesz mindig ott hogy használd. És akkor csak a saját erődre támaszkodhatsz nem másra. – Adtam tudtára azt amit én már réges-régen a saját bőrömön megtanultam. Hogy igen is kell a fizikai erő. Mert a mágia csak egy eszköz ahhoz, amit el akarsz érni. És én jól tudom hogy amit én el akarok érni az még nagyon messze van és még nekem is rengetget kell tanulnom és fejlődnöm hogy azt eltudjam érni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kiya Tadao
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Kiya Tadao

Hozzászólások száma : 302
Aye! Pont : 1
Join date : 2016. Nov. 08.

Karakter információ
Céh: -
Szint: 5
Jellem: Semleges

A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Júl. 13, 2017 6:08 pm

Kiya megmosolyogta a hollólányka őszinteségét. Mikor azok ismét előreszaladtak játszani és beszélgetni ő újra kiegyenesedett. Magas karcsú alakja kimondottan bizarr hatást kelt ahogy meghajlik és ahogy ismét kiegyenesedik és ezen a fekete köpeny sem javít sőt. Bár Kiya kimondottan ezért hordja, hogy gonosz varázslós összhatást keltsen. Mosolyogva halad tovább az úton. Nehéz a sok szerep miatt a fejébe látni, de Raven most tényleg megmelengette egy kicsit a gonosz varázslóhoz képest túl könnyen megolvadó szívét. A mestere halála óta nem nagyon alakított ki kapcsolatokat. Gyerekekkel persze próbált, de nem túl nagy sikerrel. A magány pedig nem tesz túl jót az embernek főleg ha nem teljes hanem az emberi kapcsolatok érzelmek nélküli hullákkal vannak helyettesítve akik követik az illető parancsait. Szóval ezt az emléket a nekromanta megőrzi magának. Az ezüst hajú megszólalására meglepetten kapja oda a fejét. Nem hitte volna, hogy számíthat beszélgetésre a másiktól. Amit kap az persze nem az aminek kimondottan örül hisz ő nem olyan aki a tanácsokat nagyon megfogadná főleg ha nehezek mint amit most is kapott.
-Én egy gonosz varázsló vagyok. A mágia nekem mindig ott lesz és minél hatalmasabb leszek annál több mindent megtehetek vele. A nekromancia is láthattad mire képes, de ez még semmi nem volt ahhoz képest amivé én fogok válni. Megidézni valamit és megpróbálni elnyerni a kegyét? Ostobaság! A nekromanta az úr és nem kell az idézett vagy létrehozott lényei kegyességében reménykednie. Ha a lénye nem szolgálja őt vagy nem hódol be előtte akkor ő nem is érdemes a nekromanta névre. Úrnak lenni azt jelenti légy hatalmas és azt a hatalmat képes légy uralni, de mindenekelőtt, hogy nem te vagy aki bemocskolja a kezét. Ilyen leszek sőt ilyen vagyok én is és már most lehetőségem van biztonságos távolból intézni bármit és minden problémámat a szolgáimra bízni. A jövőben pedig a szolgáim száma nő majd és a lehetőségeim, hogy akaratomat érvényesítsem ha kell szintén. A mesterem pedig halott és nem fogok még valakit keresni aki morzsákat szór elém, hogy még véletlenül se szárnyalhassam túl. Sokat köszönhetek neki, de ő is megmondta csak magamban bízhatok. Bár ezt mint ma is néha megszegem, de mindegy.
Sok mindent hordott össze. A másiknak van miből szemezgetnie, de arra rájöhetett, hogy a nekromanta másképp gondolkozik a mágiáról és a fizikai erőről mint ő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kes Kontráz
Elemi mágus
Elemi mágus
Kes Kontráz

Hozzászólások száma : 2617
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jun. 04.
Age : 26

Karakter információ
Céh: -
Szint: 10
Jellem: semlege

A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 18, 2017 2:20 pm

A nekromanta válasza nem igazán lepett meg. Azonban elfogadtam a látásmódját. Mivel tudtam hogy neki még meg kel tapasztalnia egy két dolgot. Ezen felül én meg tettem amit kellet a többi már rajta áll. Éppen ezért nem is nyaggattam tovább csak haladtam nyugodt tempóban. Hiszen már látszott az út vége. Vagyis az apró kocsma ahol az egész kezdődött. Vagyis már csak annyi maradt hátra hogy leadjuk a gyermeket a z anyának, aki már biztosan nagyon hiányolta. Én meg már vártam hogy befejezzem az egészet. Bár ez csak részemről lehet így mivel Raven és a kislány nagyon jól elvoltak egymással ami csak még nehezebbé tette az eljövendő elválaszt. Azonban ezen nem lehet segíteni. Így amikor oda értünk az ajtóhoz nagy lendülettel nyitottam ki azt. Aminek a pillanatában az egész kocsma azonnal elcsendesedett és mindenki szeme reám szegeződött. Majd ahogy beléptem mögülem előszaladt Litzy.
- Anyu! Anyu! Anyu! – Kiabálta ahogy odarohant az édes anyához aki sírva fakadva ölelte magához a gyermekét. Erre a látványra minden ki csak úgy bámult nem akarták elhinni hogy a gyereknek nincs semmi baja. Igaz egy kicsit koszos volt a ruhája és borzas a haja azonban ezen kívül semmilyen problémája nem volt. Ami azért még a nem nagy baj kategória volt nálam. Igaz az anyát ez a legkevésbé sem érdekelte. Neki elég volt az hogy újra a karjaiban tudhatja a lányt. Én nem törődve az egésszel odamentem a pulthoz.
- Egy üvegsört kérek. – Mondta a pultosnak, aki azonnal engedelmesedett és elém tette a rendelésem.
- A ház vendége. – Mondta halkan és félve. Amit nem értettem. Mivel még nem is csináltam semmit sem amitől félnie kellet volna. Bár lehet hogy a kis bemutatóm elég mély hatással volt rá. Azonban én ezzel nem is törődtem. A fejemben felmerült a nagy kérdés vajon most mit tegyek, vágjam be hogy fizessenek vagy hagyjam az egészet a fenébe. Bár mivel Raven kért meg így inkább nem is foglalkoztam vele. És ekkor néztem a kis társamra, aki boldog tekintettel figyelte anya és lánya ölelkezését. Számára ez talán többet ért mint a pénz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kiya Tadao
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Kiya Tadao

Hozzászólások száma : 302
Aye! Pont : 1
Join date : 2016. Nov. 08.

Karakter információ
Céh: -
Szint: 5
Jellem: Semleges

A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 18, 2017 9:16 pm

Az út további része csendben telt el. Csak a lányok csevegtek vidáman. Ez pedig Kiya gonosz szívének is jól esett, hogy Litzy nem kapott súlyos lelki sebeket. Ő kapott olyanokat gyerekkorában és a mestere bár a maga módján rendes ember volt, de olyasmiket tanított neki amivel a gyermeki ártatlanságot és naivitást teljesen kiűzte belőle. Hogy emiatt szereti annyira a gyerekeket azt nem hiszi, de az biztos, hogy emiatt jobban értékeli az ő csillogásukat a saját sötétsége mellett. Az út végét is lassan látni kezdték aminek a nekromanta kimondottan örült. A sétáláshoz nem szokott gyenge lábai már teljesen elfáradtak. Az utat egyszer ma már megtette a kocsmáig, de másodjára még rosszabb hisz még fáradtabb. Örül is mikor végre eljutnak a kocsmához. Karót Nyelt úr lép be elsőként.
~Na, persze. Ismét learatja a babérokat. Felvágós.~
Persze a babérok elmaradtak akkor is mikor a kislány berohant és az anyja nyakába ugrott. Hát persze csőlátású falusiak akik számára hihetetlen dolog a mágia és az, hogy ilyen dolgokat meg lehet oldani. Tipikusan az ilyenek szokták rágyújtani az emberre a házat csak azért mert nekromanta. Kiya nem is miattuk indult útnak. Talán a kalandból. Abból viszont mára ennyi éppen elég is volt. Ő is odalépett a pulthoz a kis társaságával.
-Nekünk egy szobát adj. Ha csak egy ágy van az sem gond. A fiúk majd a földön alszanak.
Miközben a fogadós a kulcsért elsietett Kes-hez fordult.
-Én asszem mára elteszem magam. Holnap reggel pedig tovább is állok mielőtt*Közelebb hajolt.*bajba kerülnék. Remélem még találkozunk. Ez főleg rád igaz Raven.*Fordul a kislányhoz.*Egy fénylő kis csillag vagy a sötét éjszakában.
Majd jött is a fogadós a kulccsal, elmondta, hogy a szoba az emeleten van a harmadik és ha más nincs akkor Kiya a hullával jazzkezezve elindul az emelet felé. Kiya közben dudorászik és a megfelelő pillanatokban tapsolnak is a ritmusra. A Nagy Kiya Tadao sosem távozik feltűnésmentesen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kes Kontráz
Elemi mágus
Elemi mágus
Kes Kontráz

Hozzászólások száma : 2617
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jun. 04.
Age : 26

Karakter információ
Céh: -
Szint: 10
Jellem: semlege

A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 25, 2017 5:56 pm

Miután Kiya elvonult a hulláival. Akikről a tömeg még mindig azt hitte hogy élők. Én is kértem egy szobát amit ahogy meg kaptam azonnal meg indultam Raven társaságában. Egy egyszerű egy ágyas szoba volt amit kivettem mivel nem akartam túl sokat költeni. Ezen felül tényleg csak azért kellet hogy aludjak egyet. Ez után a ramazuli után. Raven kipróbálta az ágyat egy hatalmas ugrással és amikor rájött hogy szórakoztató ha az vissza dobja. Hamar ugrálóvá vált a fekhely. Amit bár én nem nagyon bántam legalább lefárasztotta magát és könnyebben lehetett kezelni. Ahogy kifáradt kiterült az ágyon. Tetszett neki hogy embernek nézik és úgy is kezelik. Nem pedig mint egy kis állatot. Bár részemről ő mindig is egy társ volt. Éppen ezért mindig is úgy bántam vele. Talán ezért lehet hogy ő sem úgy tekintett rám mint egy gazdára hanem mint egyenlő félre. Aki meg védi ha kell, és mindig vele van. Talán ennek tudatában volt ő is mert nagyon hamar elaludt. Én is követtem a példáját. És aludtam egy jót. Másnak korán reggel keltem és Raven is velem ébredt. Meglepve tapasztalta hogy újra madár lett. Ami azért volt mert amikor aludt akkor nem volt tudatánál és nem tartotta fen a mágiát. Azonban gyorsan orvosolta és újra átváltozott emberré. Ezt követően elindultunk elhagyni a szállást. Ám ahogy a pult hoz értünk a pultos meg állított és egy nagy erszényt nyújtott át nekem. Mondván az emberek hálájuk jeléül küldik amiért megmentettük a kislányt. Raven meg egy kis virágos hajcsatot kapott pluszba, aminek nagyon tudott örülni. Majd távoztunk és haladtunk tovább az utunkon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kiya Tadao
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Kiya Tadao

Hozzászólások száma : 302
Aye! Pont : 1
Join date : 2016. Nov. 08.

Karakter információ
Céh: -
Szint: 5
Jellem: Semleges

A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitimeSzer. Júl. 26, 2017 1:43 pm

Ő nem egy korán kelő típus. Szereti kiélvezni az élők azon képességét, hogy kipihenhetik a fáradtságukat. A hullák nem fáradnak el úgyhogy ők nem tudják ezt megtenni. Szomorú dolog bár Kiya nem szokta megkönnyezni ezt a tényt. Szóval jó sokáig alszik. Tegnap este azt mondta mielőbb, de a lusta embereknek a mielőbb sok minden lehet. Főleg, hogy előző nap tényleg alaposan lefárasztotta magát. Jól is esett az alvás. Heverészik még kicsit reggel majd felkel. Nyújtózkodik kicsit, kifésülteti a haját az egyik hullájával és lemegy a fogadó részbe. Ott a fogadóshoz fordul.
-Napot. Adj valami hideg élelmet pár napra egy főnek. A társaim kizárólag maguk fogott vadhúst esznek. Meg ezt töltsd meg borral.
Nyújtja a kulacsát át. A fogadós gyorsan teljesíti is amit kért majd egy szütyőt is ad. A kérdő pillantásra elmondja, hogy az emberek gyűjtötték amiért megmentették a kislányt.
-Óh értem. Le kívánjátok kenyerezni Kiya Tadaot a nagy varázslót. Hát sajnálom, de engem nem lehet. Talán ha egy aranyos lánykát ajánlanátok akkor elgondolkoznék, de így biztos nem.
Ezzel átvette a kért csomagját meg a pénzt és felvont orral kisétált a fogadóból. A pénz mindig jól jön. Egy darabig ezek szerint nem fog felkopni az álla. Büszkén sétál a város utcáin kíséretével akik már nem olyan sötétek és ijesztőek mint mikor idejött velük hisz már nem nem mind fekete köpenyben vannak, de még így is elég gyanúsak ahhoz, hogy ne kívánják keresztezni Kiya útját. Mikor kiért a városból és már nem is látták őt akkor ugrott fel az egyik hullája hátára és kezdte el cipeltetni magát.
-Előre cimbora! Egy szebb jövő felé!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
A holtak titka - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A holtak titka   A holtak titka - Page 2 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A holtak titka
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Fiore Királyság :: Máshol...-
Ugrás: