HomeCalendarGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépés

Share
 

 Vad nyugati túra.

Go down 
SzerzőÜzenet
Kes Kontráz
Elemi mágus
Elemi mágus
Kes Kontráz

Hozzászólások száma : 2617
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jun. 04.
Age : 26

Karakter információ
Céh: -
Szint: 10
Jellem: semlege

Vad nyugati túra. Empty
TémanyitásTárgy: Vad nyugati túra.   Vad nyugati túra. Icon_minitimeVas. Jún. 25, 2017 7:34 pm

Egy nagy bevásárlás után érkeztem meg egy független céh-be ahol olyanoknak is van munka akik egyik törvénye szervezethez sem tartoznak. Éppen ezért az ilyen helyek a legjobb pénzforrások. Mivel mindig találni egy-két zsíros melót. És most is egyre vadászni jöttem. Éppen ezért nyugodtan oda sétáltam a faliújsághoz és szemeztem a felkérésekkel.
- Nézd! Ez hogy tetszik? – Kérdezte Raven mellettem állva és egy papira mutatva. Mostanában kedvelt szokása lett az hogy emberi formában mutatkozik mivel így minden hova bemehet és nem bámulják meg. Éppen ezért vette fel most is egy kislány alakját. Én erre meg néztem a kiírást.
- Nem jó. Messze van. Az út túl drága és sok idő. – Magyaráztam neki. Nem mintha nem megtudtam volna oldani de kalkulálni kellet a felmerülő költségekkel és az idővel. Éppen ezért kerestem az egyszerű munkákat.
- Kes ezt nézd meg ez nincs messze és jól is fizet. – Mutatott egy másik lapra. Rázéztem és nem tűnt rossznak.

Keresünk olyan mágust aki képes meg oldani bizonyos felmerülő problémát. A munka teljes ideje alatt szállás és ellátás garantált. A munkáért megfelelő fizetség jár. A munka helyszíne Silver valley, Fiore nyugati hegységében. A probléma sürgős ezért a korán érkezők előnyben részesülnek.

- Nem rossz és nincs innen olyan messze. Csak éppen semmi konkrétumot nem ír. – Ami általában vagy nem jelent jót vagy éppen a felkérés írásakor nem tudták még mi a probléma. Éppen ezért vonakodtam egy kicsit. Mivel már volt elég rossz tapasztalatom ezzel kapcsolatban. Éppen ezért elgondolkodtam rajta magamban. És akkor láttam meg egy bűnöző arcképét. És a kiírást hogy a Nyugati hegyekben garázdálkodik. Pont, kapóra is jött. Ha valami baj van a felkérésen megyek és megkeresem a krapekot és érte zsebelembe a jutalmat. Éppen ezért levettem a falról mind a két papírt.
- Rendben csináljuk meg. De azért ezt se haladjuk ki. – Mondtam és azzal meg indultam kifelé. Raven meg utánam.
- Rendben indulás! – Kiáltott boldogan a kislány. Aki számára ez egy jó mókának ígérkezett. Kimentem az épületből és oda sétáltam a mocim hoz. Ami már várt rám. A városokon belül hasznos kis közlekedési eszköz míg a hosszabb utakon is jól jön. Felültem rá és aztán Raven-t is felsegítettem. Majd meg indultunk a kiszemelt célpont felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gakuya Hara
Csillaglelkű mágus
Csillaglelkű mágus
Gakuya Hara

Hozzászólások száma : 47
Aye! Pont : 0
Join date : 2016. Jun. 04.
Tartózkodási hely : Valahol egy könyv társaságában.

Karakter információ
Céh: Soaring Griphon
Szint: 1
Jellem: Kaotikus Jó

Vad nyugati túra. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vad nyugati túra.   Vad nyugati túra. Icon_minitimeHétf. Jún. 26, 2017 12:07 am

A küldetések falát böngésztem abból az apropóból, hogy kezdek kifutni a gyémántjaimból. Össze is dobtam pár váltás ruhát, egy kis tartós élelmet valamint pár könyvet és felcsatoltam a csillagkulcsaim. Pár perccel később már lefele robogtam a lépcsőn a küldetések falát megcélozva. ahogy böngésztem a falat egy igen ködös megfogalmazású küldetésre lettem figyelmes.

Keresünk olyan mágust aki képes meg oldani bizonyos felmerülő problémát. A munka teljes ideje alatt szállás és ellátás garantált. A munkáért megfelelő fizetség jár. A munka helyszíne Silver valley, Fiore nyugati hegységében. A probléma sürgős ezért a korán érkezők előnyben részesülnek.

~ Miért is ne? Ha már munka legyen izgalmas... ~

Mivel gyorsan eldőlt, hova is megyek, mi okom lenne várakozni? Azonnal neki is indultam miután összepakoltam pár váltás ruhát, tartós ételt valamint lecsekkoltam a csillagkulcsaim. Kilépve a céhépületből (ami inkább egy kastélyra hajaz) meg idéztem kedves barátom, Pegasust.

- Hátas kapuja megnyitálak, Pegasus! -

Nem olyan kedvesen fogadott amikor megjelent, mint vártam volna egy barátomtól.

- Megint itt idéztél meg? A hegy tetején? Fogadjunk megint hóviharba kerülünk... Vagy megtámad valami! Tudod te, hogy mennyire...

De már befejezni nem tudta, ugyanis egy kockacukorral betömtem a száját.

- Minden rendben lesz. Kapsz majd sok kockacukrot, valamint neked kell kevésbé aggódnod... te nem tudsz meghalni. -

Azzal felkapaszkodtam a hátára és elindultunk a Nyugati hegység irányába. Még egy utolsó pillantásnál vettem csak észre, hogy a céhépületünk előtt egy motor áll. Nem gyakori látvány...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kes Kontráz
Elemi mágus
Elemi mágus
Kes Kontráz

Hozzászólások száma : 2617
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jun. 04.
Age : 26

Karakter információ
Céh: -
Szint: 10
Jellem: semlege

Vad nyugati túra. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vad nyugati túra.   Vad nyugati túra. Icon_minitimeSzer. Jún. 28, 2017 5:19 pm

Nyugodtan haladtam és élveztem az arcomat simogató sellőt. Éppen ezért a kényelmes utazásért ruháztam be egy motora. Ráadásul Raven sem vetette meg a kényelmes utazási módot. És emberi formában élvezte is a száguldást. Csak éppen a mágikus energiám csapolta meg a jármű a haladásért cserébe. Ám ez csak kis ár volt amit könnyen meg lehet fizetni. Ráadásul nekem meg volt bőven miből így nem volt gond a haladás. Égészen a völgy kezdetéig meg állás nélkül mentem. Ott a szem elétárult egy hatalmas nyílt terep, amit a hegyek fogtak közre. A látvány miatt lassítottam a tempón hogy megtudjam nézni hol kell dolgoznom. A hely nem tűnt veszélyesnek éppen ezért lassabban haladtam mint eddig. Ám egyszer csak Raven hátulról meg zúzta a ruhámat és egy mentális üzenetet, kaptam tőle.
~ Nézd ott fut valaki! ~ Hallatszott a hang a fejemben. Oldalra fordítottam a fejem és nem láttam semmit sem. Aztán a másik oldalra néztem égy nő volt az aki rohant. De nem felém hanem a hegyek felé. Pont amit az imént hagytam el. Nem értettem miért teszi ezt. Azonban a kislány mögöttem azonnal megszólalt.
~ Segítsünk neki! Hátha tud valamit. ~
~ Rendben. ~ Nyugtáztam és máris fordítottam a motoron nő irányába. Pontosabban a sziklák felé. Ahová tartott. Hamar oda is értem a hegység lábához ami körülvette a völgyet. Ahogy a nő oda ért egy nagyobb sziklás részen állt meg. A környék tele volt kavicsokkal és az egész rész egy hatalmas sziklának tűnt aminek a teteje lapos volt.
- Hölgyem jól van? – Tettem fel a kérdést a nőnek.
- Itt van el fog kapni ha lemegyünk a szikláról. – Mondta kétségbe esetten és rémülten.
- Mi van itt? Hol? – Kérdésekkel bombáztam.
- Maga ezt nem érti itt van a lábunk alatt. – Mondta tovább zaklatottan.
- Kes nézd érzékelek valamit a közelben. – Mondta Raven miközben előidézett egy mágikus panelt. Amin látszott a három életjel és egy nyújtott valami. Nem tudtam mi az de mivel a felszínen és a levegőben nem láttam semmit így csak az maradt hogy a föd alatt van.
- Szálljon fel! Elviszem! – Mondtam a nőnek.
- Nem érti ha lelépünk a szikláról elkap! – Kiabálta a nő.
- Raven Előre. – Mondtam a kislánynak és odanyújtottam a kezem amibe ő belekapaszkodott majd hátulról előre ültettem. A tankon ült és a mágikus paneljét kivetíttette elém így láthattam mi is történik. Erre a derekamon lévő akarat sálja körbefogta a őt hogy biztosan le ne essen.
- Kes vagyok a felkérésre jöttem. – Mondtam meg a nevem és a célom.
- Shille vagyok. Azért jöttem hogy segítséget. Kérjek. De az az izé itt van. – Panaszkodott tovább. – Nem léphetünk le a szikláról. Vagy elkap. – Magyarázta.
- Ha maga elbírt futni előle akkor kizárt hogy a motorom utolérje. – Magyaráztam meg neki a dolgot.
- Hát nem érti mit mondok nem lehet. – Jelentette ki Shille. Ami nekem már nem tetszett. Lebecsülnek csak úgy.
- Tudja mit legyen ahogy akarja. - Nyújtottam felé a kezem köszönés képen.
- Na végre felfogta. Üdvözlöm Silver valley-ben. – Mondta a nő és megrázta a kezem. Nekem sem kellet sok és megragadtam a kezét majd magamra rántottam. Ahogy a motorra esett. Azonnal behúztam a kuplungot és váltottam is egyesbe majd megcsavartam a gázkart. És már meg is indultunk le a szikláról. A nő egy hatalmasat sikított és szósoros értelmében belém ragadt a körmeivel. Én ezzel nem is törődtem csak húztam a gázt és pakoltam feljebb a sebességi fokozatokat.
- Kes követ az izé. – Mutatta Raven a mágikus paneljén megjelenő jelt.
- Na akkor nézzük milyen gyors. – Mondtam és növeltem a sebességet. A minek a hatására a jel eleinte lassan aztán egy jobban lemaradt. Mintha nem bírta volna a tempót velem. Igaz bőven büntető határ felé szaladt a mutató de nem érdekelt. Ahogy a jel végleg eltűnt az érzékelési tartományból. Lassítottam és meg álltam. A nő a hátamnál idegesen esett le a motorról.
- Maga örült! Mi lett volna ha elkap? – Kérdést szegezte nekem dühösen.
- Üljön fel és beviszem a városba vagy maradhat itt is. – Mondtam el neki a választási lehetőségeket.
- Rendben! – Mondta a nő dühösen és felült a hátam mögé ezúttal már saját akaratából és saját magának kényelmesen. Én újfent meg indultam és meg nem álltam egészen addig míg el nem értem a települést. Az egész egyetlen utca volt. Szó szerint át lehetett látni az egész településen. Ahogy meg érkeztünk egy nagy házhoz ami középen állt. Meg álltam és megkérdeztem.
- Ez az a hely igaz? –
- Igen. – Válaszolt a nő. – Ez Silver valley. Szép kis hely mi? – Kérdezte Shille.
- Az. – Nyugtáztam. Mivel a kicsi igaz is volt. Azonban nem szokásom válogatni hogy hol kell dolgoznom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gakuya Hara
Csillaglelkű mágus
Csillaglelkű mágus
Gakuya Hara

Hozzászólások száma : 47
Aye! Pont : 0
Join date : 2016. Jun. 04.
Tartózkodási hely : Valahol egy könyv társaságában.

Karakter információ
Céh: Soaring Griphon
Szint: 1
Jellem: Kaotikus Jó

Vad nyugati túra. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vad nyugati túra.   Vad nyugati túra. Icon_minitimeKedd Szept. 19, 2017 8:31 pm

Elég nyugodt utam volt Pegasus hátán, természetesen az állandó nyafogásától eltekintve, de azért mégis csak kellemes volt. A felhők aranyosan fodrozódtak fölöttem alattam pedig az erdő zöld pacaként suhant el. A táj egyre közelebb került hozzám, ahogy a sík terepet dombok kezdték pettyezni, mint az anyajegyek egy ember testét. Megsimogattam kedves csillaglelkem nyakát biztatásul, hogy már nem vagyunk annyira messze. Lassan az erdőtakaróval borított dombokat egyre sziklásabbak és magasak kezdték átvenni a helyüket, mígnem lassan visszatért az erdő és sziklákkal vegyesen borították az immáron előttem terülő hegyeket.
Be kellett, hogy valljam eltartott egy ideig mire sikerült leolvasnom a térképről, hogy merre voltam, de amikor sikerült, iszonyúan megkönnyebbültem. Nem is olyan sokára, már egy völgy terült el előttem, benne egy kis faluval, ami, ha minden igaz Silver Valley volt. Ahogy egyre nőtt a kis falu, azt vettem észre, hogy valami porfelhőt hagy maga után. Egyértelműen kivehető volt, hogy a falu felé tart.
Egy motor volt az, illetve jobban megnézve A motor. Az amelyik a céhház előtt állt. Nem tudtam kivenni ki vezeti, de nem ért annyit, hogy túl közel menjek. A céhemben időnként olyan emberek is feltűntek akiket inkább elkerülnék. Igyekeztem figyelmen kívül hagyni és észrevétlenül leszállni a falucskában, amikor elég közel értem. Nem láttam, hogy a motor sofőrje hova lett, de nem is nagyon érdekelt. Amikor földet értünk Megsimogattam Pegasus nyakát.
- Köszönöm, hogy elhoztál barátom! Tessék még egy kockacukor búcsúzóul. Add át üdvözletem a többieknek is! -
- Hát... végülis megenni nem ettek meg minket.. úgyhogy egész kellemes út volt... gondolom. Megmondom nekik is. -
Azzal eltűnt egy nagy puffanással. ~ Hjahhjjj... hogyan tovább? ~

- Elnézést! Egy mágus vagyok és az itteni küldetésre szeretnék jelentkezni! -

Léptem oda egy fiatal nőhöz, aki történetesen az első ember volt, akit megláttam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kes Kontráz
Elemi mágus
Elemi mágus
Kes Kontráz

Hozzászólások száma : 2617
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jun. 04.
Age : 26

Karakter információ
Céh: -
Szint: 10
Jellem: semlege

Vad nyugati túra. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vad nyugati túra.   Vad nyugati túra. Icon_minitimeSzer. Szept. 20, 2017 9:02 am

- Azonnal beszélni kell a Jony-val a polgármesterrel. – Mondta a nő aki már meg is indult nagy sebességgel.
- Mégis mi folyik itt? – Tetem fel a kérdést. Erre a nő meg állt és rám nézett. Raven pont ezt a pillanatot választott hogy a vállamra szálljon.
- A polgármester mindent elmond majd. – Mondta és aztán tovább ment. Én követtem hogy meg tudjam mi is zajlik éppen itt. A nő ment és mutatta az utat. Ám egy szer csak egy fiatal fiú lépett oda a nőhöz.
- Elnézést! Egy mágus vagyok és az itteni küldetésre szeretnék jelentkezni! - Kezdte a mondandóját.
- Rendben kövess te is. – Mondat a fiúnak. Nem is várt a válaszra csak bement az egyetlen kőből épült épületbe. Ahol éppen csak átlépett az ajtón és egy középkorú férfi sietett elé. Átlagos test alkatú fekete hajú férfi volt egyszerű öltönyben.
- Shille mi történt veled? – Kérdezte aggódva.
- Erick-et elkapta az egyik. – Mondta a nő szomorúan már szinte sírva.
- Mi? Hogyan? – Kérdezte a férfi aggódva.
- Meg próbáltunk segítséget hozni a közeli városból. És akkor valami kijött a földből és lerántotta. Nem tudtam meg menteni. Aztán engem is üldözni kezdett. Épp hogy meg menekültem mikor is összefutottam vele. – Mutatott rám. – A másik meg nem rég érkezett. Ők jöttek a kérésünkre. – Adta tudtára a polgármesternek.
- Értem. – Mondta a nőnek aztán hozzánk fordult. – A nevem Jonathan Smit. Én vagyok a polgármester. De minden ki csak Jony-nak szólít. Én küldtem a felkérést, mert feltűnt valami. Valami ami már sok embert elragadott. Épp azért hívtam ide önöket hogy segítsenek nekünk. – Kezdett el magyarázkodni. Olyan hangnemben beszélt mintha csak a barátaival tette volna. Teljesen közvetlen volt. – Egy lényt sikerült elkapni. Erre nézzétek meg! – Mondta és máris vezetet egy asztalhoz amin egy akvárium volt. Benne egy elég fura féreg szerű lénnyel, ami akkora volt mint egy macska vagy egy kisebb kutya.
- Ez lenne az. – Mondta. Én meg néztem a lényt.
- Ez kapott volna el egy embert? – Kérdést tettem fel.
- Kes ez nem az amit mivel mi találkoztunk. Az nagyobb volt ennél. – Mondta Raven a vállamon ülve.
- Így van! – Kiáltott közbe Shille. – Erick-et valami lerántotta és hatalmas volt. – Mondta a nő.
- Mi van? Az nem lehet. Nagyobbra nőttek. – Csodálkozott a férfi.
- Tudtok segíteni nekünk? – Kérdezte meg a polgármester. – ŐŐ….? – Akadt el mert nem tudta kivel is van dolga.
- Kes Kontáz vagyok. Ő meg itt Raven – Mutatkoztam be. – Én segítek. Mondtam bár nem tudtam hogy mit kellene tennem. De ha már ide jöttem nem hátrálok meg a munkától. Úgyis meg oldom valahogy.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Vad nyugati túra. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vad nyugati túra.   Vad nyugati túra. Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Vad nyugati túra.
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Fiore Királyság :: Máshol...-
Ugrás: