HomeCalendarGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépés

Share
 

 Yuri & Dead

Go down 
SzerzőÜzenet
Dead Shadorick
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Dead Shadorick

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 10
Join date : 2010. Aug. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : titok

Karakter információ
Céh: Skull Order
Szint: 4
Jellem:

Yuri & Dead Empty
TémanyitásTárgy: Yuri & Dead   Yuri & Dead Icon_minitimeKedd Nov. 09, 2010 7:51 pm

Nemrég kerültem a Skull Orderbe, mindent megtettem egy csapat megalakításának érdekében, ám a társaim mind gyengének bizonyultak, ezért inkább hagytam a dolgot. Igazából nem tudtam, minek nekem még csapat is, hiszen egyedül is képes vagyok küldetéseket véghezvinni, talán ez azzal járna, hogy ebbe a csapatba jöttem. Mindegy, egyelőre úgy döntöttem, hogy hagyom az egészet, majd jönnek hozzám, hogy lépjek be valakikhez aztán majd eldől a dolog. Az egyik éjjel aztán eldöntöttem, hogy teszek egy kis túrát. A közelben volt egy hegy, amelyet nem sűrűn jártak emberek, így úgy döntöttem arra megyek. Természetesen pár ruhát beleraktam a hátizsákomba és jól megtömtem kajával is azt. Igazából nem tudtam mennyi időt fogok ott tölteni, hiszen nincsen sok kedvem visszatérni ide, de ha elfogy az étel, akkor mindenképp visszajövök.
Végül nekilódultam a hegy felé, bár párszor eltévedtem és ezért útmutatásért kellett rimánkodnom, általában azért jó utat mutattak. Talán a gyilkos tekintetem és kissé ijesztő arcom kéztetet őket erre a cselekedetre engem nem nagyon érdekelt. A lényeg az volt, hogy odataláltam és ez elég boldoggá tett engem. A hegy tetejére érve egy egész szép helyet sikerült megpillantanom. Egy egész nagy füves mező tárult szemem elé, majd balra tőlem egy kisebb folyó is csobogott, ami minden bizonnyal valami nagyobb helyről jöhetett. Eldöntöttem, hogy ennek a kis folyónak a forrását később majd felfedezem, de előtte még meg kellett néznem valamit.
A mezőn átvágva sikerült megtekintenem a hegy lelátását a másik irányba. Mikor megláttam a tájat nem igazán lepődtem meg, ott is volt egy kisebb község. Először azt hittem az emberek ezt az utat használják, így rövid ideig magamban szidtam a városi embereket. Ám ekkor vettem észre, hogy az út, amely az embereket vezeti helységről helységre, egy éles kanyart vesz a hegy előtt. Ennek igazán örültem és magamban fellélegeztem. Ekkor az jutott eszembe, hogy az okosabb és erősebb emberek talán levágnák az utat, de ez már nem érdekelt engem, inkább visszamentem a hegy másik végéhez.
Újabb pár perc telt el, avval hogy visszaérjek oda, ám időm olyan sok volt, mint a tenger, így nem igazán érdekelt a dolog. Mikor visszaértem megkerestem a kis folyó forrását és nagyjából fél óra után meg is találtam. A vékony vízfolyamot követve egy kisebb tóféleséghez értem, ahonnan a hideg víz tőrt fel. Valószínűleg össze-visszafröcskölt volna a folyadék, ám valakik még régebben egy kis tavat csináltak az alaktalan vízfolyam helyett. Ennek igazán örültem, így legalább kicsit lebírtam magam hűteni.
A táskámat leraktam a földre, én pedig lassan elkezdtem levenni a kabátom. Emlékszem, mikor még régebben levettem ezt a ruhadarabot előtört a jobbik énem. Ám mostanra megismertem őt és szövetséget kötöttem vele, így csak akkor bukkan elő, amikor nekem is megfelel. Gondolataim után aztán gyorsan ledobtam a kissé nehéz darabot, majd a könnyebb felső öltözékeket is levettem, mikor az alsótestem is teljesen csupasz lett egyik lábam beletettem a vízbe. Szerencsére nagy méretemnek hála ez nem volt olyan nehéz, ám a víz elég hideg volt, de ez most nem érdekelt. Másik lábam is beletéve elsétáltam a kis tó másik végébe, majd elfeküdtem benne.
Valamiért rossz érzés lett rajtam úrrá, ezért egy hullát keltettem fel a föld alól és elküldtem járőrözni. Miután biztos lehettem abban, hogy ha valaki meg akarna zavarni arról nagy valószínűséggel tudni, fogok úgy döntöttem magamba fordulok kicsit. Magamban eldöntöttem, hogy ezt a helyet többször is meg fogom majd látogatni és egyszer majd a drágámat is elhozom. Épp elképzeltem volna, ahogy Sophommal itt játszadozom, ám ekkor a szolgám érdekes dolgot jelentett.
Egy élőlény volt a környéken, mi több ha hinni lehetett a szavainak, akkor egy ember. Azt a parancsot adtam ki neki, hogy vezesse ide őt, aztán majd ha érdemes rá, legfeljebb én magam végzem vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wakana Yuri
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Wakana Yuri

Hozzászólások száma : 43
Aye! Pont : 0
Join date : 2010. Oct. 23.
Age : 24
Tartózkodási hely : Valahol Fiore Királyságában.

Karakter információ
Céh:
Szint: 1
Jellem:

Yuri & Dead Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yuri & Dead   Yuri & Dead Icon_minitimeKedd Nov. 09, 2010 8:57 pm

Megint indulhattam tovább. A falut, ahol ez alkalommal megszálltam egy hegy választotta el a szomszédos településtől. Úgy látszott, hogy hegyet kell mászni, ám igencsak meglepődtem mikor a falu határába érve azt tapasztaltam, hogy az út egyszer csak elkanyarodik, és kikerüli a hegyet. Meglepett a dolog, de nem volt mit tenni, így elindultam volna a hegy irányába, ha egy idős női hang nem késztet visszafordulásra.
-Nem ajánlatos arra menni, kisasszony.- Szólalt meg a mögöttem álló hölgy, mire én egy gyors mozdulattal visszafordultam. Ahogy szembe fordultam a megszólítómmal, azonnal észrevehettem, hogy egy koros nővel van dolgom, aki felemás pillantásom láttán igencsak meglepődött.
-Mégis miért ne menjek arra?- Kérdezek rá az okra amiért vissza kellett forduljak. Eléggé zavar, hogy hátráltatnak, de csak nem hagyhatom ott, ha már megszólított. Kérdő pillantással vizslatóm a nőt, aki erre feleszmél csodálkozásából, és válaszol is.
-Mert a hegy el van átkozva. Aki arra megy eltűnik.- Adja meg a választ a nénike, mire én csak elmosolyodok. Még hogy elátkozva? Igazán érdekesnek találom ezt a kijelentést, így csak mosolyogva válaszolok vissza az anyókának.
-Ha a hegy átkozott akkor tökéletes biztonságba mászhatom meg, hisz én is átkozott vagyok.- A nő arcára csodálkozás ül ki, amivel én nem törődöm. Megfordulok, és elindulok a hegy teteje felé.

---

Talán mégsem volt olyan nagy ötlet a hegyen elindulni, mint ahogy elsőnek tűnt. Már órák óta barangoltam a rengetegben, mikor egy ember körvonalait véltem felfedezni tőlem elég nagy távolságban. Fogalmam sem volt róla, hogy ki lenne az, aki rajtam kívül olyan vakmerő, hogy nekivág a hegynek. Nem igazán volt jobb ötletem, minthogy követem. Persze a távolságot megtartottam, és reméltem, hogy nem vesz észre. Végül egy tisztásféleségre érkezett, ahol egy kisebb tó is állt. Láttam, hogy valaki van a vízben, így egy kis reménnyel közeledtem. Reméletem, hogy kapok valami kis útbaigazítást, mikor elég közel értem megszólaltam, igaz halkan, de mégis érhetően.
-Szeretnék egy kis útbaigazítást kérni.- Szólaltam meg, bár egy kicsit tartottam a beszélgetéstől. Reméltem, hogy nem lesz probléma, és eljutok a következő faluba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dead Shadorick
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Dead Shadorick

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 10
Join date : 2010. Aug. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : titok

Karakter információ
Céh: Skull Order
Szint: 4
Jellem:

Yuri & Dead Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yuri & Dead   Yuri & Dead Icon_minitimeSzer. Nov. 10, 2010 2:23 pm

Az aszott testű szolgám kérésemnek eleget tett és elém vezette a „vendéget” kisebb meglepetésemre egy nővel találtam szembe magam. Bár engem nem igazán érdekelt a neme, mégis a másik Énem ennek hatására előbújt rejtekéből. Azt hangoztatta, hogy legalább vele ne végezzek. Mivel más kérésére szerencséjére nem igazán akadt, így úgy döntöttem ennek a dolognak eleget teszek. Ekkor a nő felszólalt. Kérése kissé meglepett, csak nem hiszi azt, hogy valamiféle gondolatolvasó vagyok, és esetleg tudom, hogy merre tart. Csak mert sajnos fogalmam sincs, hogy merre akar menni a hölgy. Rövid idő után felszólaltam. Természetesen még nem soroltam el neki problémáimat, hiszen egyelőre nem igazán voltam szalonképes.
- Elnézést, megkérhetlek, hogy fordulj el, bár ha nem zavar a látvány felőlem továbbra is figyelhetsz. - Szavaim után kikeltem a fürdőből, majd a lányra se nézve elkezdtem felvenni a ruháimat. Kezdve az alsótestemmel, majd miután a felsőtestem is takarta elég ruha a nő felé fordultam. – Először is helló! - Üdvözöltem először is, mielőtt bármi mást mondtam volna neki, az előző figyelmeztetésemen kívül. – Másodszor, sajnálom, de nem bírok segíteni. – Válaszoltam kérésére, majd hozzátettem. – Ugyanis, nem igazán tudom, merre tartasz, ha ezt elárulod talán bírok segíteni. - Köpenyem kivételesen nem vettem fel, így megcsodálhatta kissé ijesztő arcomat.
A biztonság kedvéért a halott testbe küldött mágikus kapcsolatot nem szüntettem meg, inkább visszaküldtem járőrözni a környékre, hátha jönne még valaki. Ki tudja, talán a lány egy legális céhhez tartozik és azért jött, hogy fejemet vegye, s talán társai is vannak. Ha pedig valóban beigazolódna a gyanúm, nem szeretném, ha előbb találnának meg ők, minthogy én tudomást szerezzek az ittlétükről. A lány válaszát várva a tekintetem tulajdonképp a felemás szemébe fúrtam. Nem igazán akartam szemével kapcsolatban kérdést feltenni, hiszen nem vagyok az a fajta, aki kinézet alapján ítélne meg, bárkit is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wakana Yuri
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Wakana Yuri

Hozzászólások száma : 43
Aye! Pont : 0
Join date : 2010. Oct. 23.
Age : 24
Tartózkodási hely : Valahol Fiore Királyságában.

Karakter információ
Céh:
Szint: 1
Jellem:

Yuri & Dead Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yuri & Dead   Yuri & Dead Icon_minitimeSzer. Nov. 10, 2010 5:34 pm

Ahogy a férfi megszólal szinte azonnal engedelmeskedem. Habár elfordulok a látóterem szélén, elmosódottan, de látom a mozdulatait. Nem igazán bízom meg benne. Valami azt súgja, hogy ő is így van ezzel. Nem akarom rávenni, hogy mindenképpen bízzon benne, mert azzal, csak a bizalmatlanságát növelném. Ahogy ismét megszólal visszafordulok és én is köszönök.
-Üdv!- Nem beszélek a leghangosabban, így alig lehet hallani, amit mondok. Nem áll szándékomban semmi olyat tenni amivel növelném a bizalmatlanságát. Ahogy rávilágít arra, hogy nem mondtam meg, merre is tartok, azonnal összeszedem gondolataim, amik eddig eléggé elkalandoztak a férfi kilétét illetőleg, és megpróbálok valami épkéz-láb válasszal előállni.
-Nekem már az is megtenné, ha elvezetnél az útra.- Szólalok meg ismételten, habár most egy kicsit nagyobb hangerővel, de még így is eléggé halkan. Mikor észreveszem, hogy az az emberforma valami amit idáig követtem eltűnik biztos lehetek benne, hogy valami rosszat feltételez rólam. Talán azt gondolja, hogy meg akarom ölni, vagy valaki utána küldött. Valahogy nem tetszik, hogy ilyennek néz, így ismételten megszólalok, hogy hangot adjak nemtetszésemnek.
-Nem kell tartanod attól, hogy társaim vannak.- Szólalok meg halkan a férfivel a szemkontaktust továbbra is tartva. -Nem áll szándékomban harcba bonyolódni, szóval nyugodtan visszahívhatod a bábod.- Tisztán, és érthetően közölem álláspontom, és remélem, hogy nem ébresztek ezzel még nagyobb bizalmatlanságot benne. Nem áll szándékomban harcba keveredni, így nincs semmilyen mögöttes szándéka annak, hogy megszólítottam. Igazából valakitől mindenképpen segítséget kellett volna kérnem, de egy kicsit megnyugtat, hogy nem egy egyszerű emberrel futottam össze, hanem vele. Az egyszerű emberek általában megijednek felemás szemem láttán, és nem leszek a segítségemre. Csak néhányan vannak, akik hajlandók segítő kezet nyújtani egy magamfajtának, és ők is valamilyen hátsó szándékkal. Általában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dead Shadorick
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Dead Shadorick

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 10
Join date : 2010. Aug. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : titok

Karakter információ
Céh: Skull Order
Szint: 4
Jellem:

Yuri & Dead Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yuri & Dead   Yuri & Dead Icon_minitimeSzer. Nov. 10, 2010 6:40 pm

A lány válasza kissé gyanúsabbá tette őt. Hiszen, ha konkrét célja sincs, miért pont ide keveredett, miért nem bírt volna egy átkozott szörny közelébe menni, vagy esetleg eltévedni egy medve barlangjában, vagy akárhol máshol, csak ne az én sziesztám zavarja. De már nem tehetek ez ellen semmit, hiszen már itt van, és én nem bírok az időben utazni, de talán jót is tesz a kis pihenésemnek a társasága. Egy ember konkrét cél nélkül, talán bírnék nevelni belőle egy megfelelő társat vagy épp alattvalót. Bár, alattvalókra nem igazán lesz szükségem, inkább egy társat próbálok csinálni belőle. De ehhez először is csatlakoznia kéne a céhemhez. De vajon ő ezt akarja-e, mindegy egyelőre még az se biztos, hogy valóban kelleni fog nekem, mint bajtárs.
Az újabb szavai kissé megleptek, vajon hazudik vagy sem. Minden bizonnyal igazat mond, hiszen másként nem vetette volna fel, ennek a lehetőségét. Emiatt úgy döntöttem, hogy a döglött testbe vetett mágiahullámot megszüntettem és a lány felé fordultam. Hosszú barna haja csípőjénél ért véget, ami valamiért tetszett, nem tudom miért, de jól nézett ki. Talán mert még nem láttam hasonlót vagy csak mert, csak úgy. Hozzám képest elég kicsi volt, ám másokhoz képest talán átlag magasságú lehet, nem tudom hány éves lehet, így nem nagyon szeretnék tippelgetni.
Időközben lassú léptekkel indultam meg a lány felé, nem léptem túl nagyokat, hogy minél tovább tartson odaérnem, evvel is fokozva a drámai hatást. Mikor nagyjából fél méteres táv volt kettőnk közt mind a két szememmel a normálisabb szemébe néztem abban reménykedve, hogy avval lát.
- Nem igazán félek a támadásoktól, megszoktam már a dolgot, de jobb tudni, ha valamiféle veszély fenyeget. – Árultam el a lánynak, majd hozzátettem. – A nevem Dead Shadorick, a tied? – Kérdeztem tőle, majd a válasza után eldöntöm, hogy elvezetem-e az útra, vagy esetleg egy sötétebb helyre, ahol nyugodtan bírok végezni vele. Az elmémben felhangzó második ötlet hallatán a gyengébb másik felem elkezdett papolni, hogy megígértem, hogy nem bántom meg hasonlók. Mivel nem akartam legyengülni egy ember közelében, így úgy döntöttem megint csak elvetem az ölés ötletét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wakana Yuri
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Wakana Yuri

Hozzászólások száma : 43
Aye! Pont : 0
Join date : 2010. Oct. 23.
Age : 24
Tartózkodási hely : Valahol Fiore Királyságában.

Karakter információ
Céh:
Szint: 1
Jellem:

Yuri & Dead Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yuri & Dead   Yuri & Dead Icon_minitimeSzer. Nov. 10, 2010 7:44 pm

Ahogy a szemben álló férfi elindult felém, én szemem végig rajta tartottam. Valahogy nem volt valami sok kedvem ahhoz, hogy közelebb kerüljek hozzá, ám ő másképp látta a dolgot, így csak egy helyben állva figyeltem, ahogy közeledik. Majd végül ő törte meg a köztünk rövid ideig beálló csendet.
-Valahogy én is így vagyok ezzel. jobb szeretem az ilyet tudni, minthogy meglepetésként érjen egy támadás.- Szólalok meg, miután ő befejezte a beszédet. Látszik, hogy barna szemembe néz. Nagy valószínűséggel arra tippel, hogy a másikkal nem látok, azonban nagyot téved. Mikor ő is bemutatkozik nekem is ezt kell tennem, bár nagyon nem akarom elárulni a nevem. Nem szeretem csak úgy elárulni másoknak a nevem, de ez rám ragadt a falubeli szokásokból, így kénytelen vagyok kinyögni a nevem, bár ezt rövid hallgatás után teszem csak meg.
-A nevem Wakana Yuri.- Nyögöm ki végül, kicsit sem szívesen. Mivel a velem szemben elhelyezkedő Dead még mindig a barna szemembe néz, így nem tudom megállni, hogy ne közöljem vele, hogy a másikra is látok.
-A másik szememre is látok, szóval nem kell ezt csinálnod.- Szólalok meg egy kicsit csípős hangsúllyal. szemem a nálam magasabb beszélgetőpartneremen tartva. Nem áll szándékomban rosszat gondolni róla, ám szeretem szemmel tartani azokat, akiket még nem ismerek eléggé, hogy képes legyek egy kicsit megbízni bennük. Valahogy Dead sem nyeret még el a bizalmam, hisz ő is bizalmatlanul fordult felém. Nem igazán tudom, hogy hogyan is kellene rá gondolnom, mert nem érzem sem ellenségnek, sem barátnak. Valahogy olyan semlegesnek tűnik, de valószínűleg nem az, így óvatosnak kell vele lennem, mert nem tudom, hogy mire készülhet. Ha elvezet az útra, akkor megköszönöm, és tovább megyek, ha nem... Azon még gondolkodnom kell egy kicsit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dead Shadorick
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Dead Shadorick

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 10
Join date : 2010. Aug. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : titok

Karakter információ
Céh: Skull Order
Szint: 4
Jellem:

Yuri & Dead Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yuri & Dead   Yuri & Dead Icon_minitimeCsüt. Nov. 11, 2010 5:40 pm

Miután bemutatkozott azt is elárulta, hogy a másik szemére is lát, így azt is szemmel tartottam, majd rövid habozás után a köpenyem ott hagyva elindultam az út felé, amerre kérte. Mikor elhaladtam mellette megszólaltam.
- Kövess! – Szavaim után a lány reakcióját meg se várva indultam el a megfelelő irányba. Szerencsére nem volt még olyan rég az, hogy idejöttem, hogy elbírjam felejteni az utamat. Rövid ideig néma csend honolt köztünk, én végül én törtem meg a csendet. Ez egy igen ritka alkalom volt tőlem, hiszen jobb szerettem a teljes csöndet, semmint bármiféle zajt is, amely megzavarhatta az általam oly nagyra tartott hangtalanságot. – Egyébként, mondd nincs valamilyen célod neked? – Ekkor jutott az eszembe egy igen fontos dolog, hogy egy feltett kérdésre az emberek általában vissza szoktak kérdezni, az pedig, ha nem válaszol valaki egy téma keretén belül, amelyet ő maga kezdeményezett igen nagy bunkóság. Legalább is én így gondolom. Ám sajnos a szám gyorsabban járt, mint az eszem, így elkerülhetetlen volt a dolog. Ha pedig már elkerülhetetlen, akkor már én válaszolok előbb, hátha evvel is biztatom őt. – Tudod, az én célom, hogy én legyek a világ legerősebb nekromantája! – Fejeztem be a mondandómat, majd tovább sétáltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wakana Yuri
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Wakana Yuri

Hozzászólások száma : 43
Aye! Pont : 0
Join date : 2010. Oct. 23.
Age : 24
Tartózkodási hely : Valahol Fiore Királyságában.

Karakter információ
Céh:
Szint: 1
Jellem:

Yuri & Dead Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yuri & Dead   Yuri & Dead Icon_minitimeCsüt. Nov. 11, 2010 6:24 pm

Ahogy azt mondta kövessem, azonnal elindultam. Szinte futottam utána, hisz azért ő nagyobbakat lépett, de nem érdekelt amíg kivisz az útra. A köztünk beálló csendben az erdő minden zaja hallatszott, és ez igazán kellemes volt. Már egy kicsit hozzászoktam az ilyen környezethez, de most, hogy már elég régen volt ilyenben részem, valahogy másképpen hatott rám. Nem tudom elírni azt az élményt, melyet ez a halk összhatás keltett bennem, de nem élvezhettem sokáig ezt a kellemes hangot, mert a nem sokkal előttem haladó Dead megtörte a csendet. Ahogy rákérdezett a célomra, egy kissé kelletlenül, de a válaszon kezdtem el törni a fejem. Azonban mielőtt választ adhattam volna, elmondta az ő célját. Egy kissé meglepett, hogy valaki ilyen vágyat dédelgessen, de ez az ő dolga. a kérdésére végre találta valami értelmes választ, és azt szinte azonnal ki is mondtam.
-Keresek valakit, mert megígértem neki, hogy megölöm.- Csak utólag döbbentem rá, hogy túl sokat árultam el. Nem volt kedvem az ehhez a mondathoz kapcsolódó kérdésekre válaszolni, de már nem volt mit tenni. Ha egyszer kimondtam, már nem vonhatom vissza. Sajnos most már nincs mit tenni, minthogy valami értelmes válaszon kezdjek el gondolkozni a valószínűsíthető kérdésekre. Azonban ez nem sikerült. A gondolataim valahogy mindig visszatértek az ő céljához. Nem tudom, hogy miért furcsálltam annyira, hogy ő szeretne lenni a legerősebb nekromanta a világon, de mégsem tudtam a gondolataim elszakítani ettől az aprócska tényről. Valahogy nem hagyott nyugodni a tudat, hogy ő ilyen célt akar elérni. Egy kicsi kétség is felmerült bennem azt illetően, hogy tényleg nem fog bántani, bár ezt a gondolatot a lehető leggyorsabban próbáltam megcáfolni, és sikerült is. Hisz már akkor megölhetett volna mikor meglátott. Nem kellett volna hozzá sok, így egy kicsit megnyugodtam. De még mindig nem bízok meg benne. Valami azt súgja, hogy ne tegyem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dead Shadorick
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Dead Shadorick

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 10
Join date : 2010. Aug. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : titok

Karakter információ
Céh: Skull Order
Szint: 4
Jellem:

Yuri & Dead Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yuri & Dead   Yuri & Dead Icon_minitimeCsüt. Nov. 11, 2010 9:21 pm

A lány válasza kissé meglepett. Nem értettem, miért ilyen bátor, hogy egy hozzám hasonló idegennek képes elárulni az életcélját, mely tulajdonképpen elég sötét. Talán azon tény miatt volt képes kiejteni ezen szavakat, mert én magam is elárultam, milyen sötét és gyilkosságokkal teli út áll előttem. Végül is, ha belegondolok talán jó volt, hogy elárultam neki az életem célját. Így legalább nem kell előle titkolnom semmit se, s ő is nyitottabb lesz felém, ha már ilyen könnyen elárulta, hogy végezni akar egy egyénnel. Ezek után az eszembe jutott egy elég furcsa ötlet, ha ő úgyis végezni akar valakivel, akkor miért ne segíthetnék felkeresni az illetőt, illetve cserébe ő is segíthetne engem.
- Segíthetek. – Mondom neki először kissé halkan, majd kicsit felbátorodva újabb szavakat teszek hozzá. – Nem is, segíteni fogok megkeresni azt a fickót. – Mondtam neki, immár elég hangosan. Nem értettem, mire fel ez a nagy segítőkészségem, de talán az lehet a dologban, hogy a nő esélyes az első társam posztjára. Ez pedig kissé felerősítette a felé vezetett megbízhatóságom, ráadásul úgy érzem, a leányzó az én mágikus szintem alatt van. Talán azért mert korban alattam van, vagy, mert célja jóval kisebb az enyémnél, nem tudom és tippelni sem szeretnék, ám az ösztöneim ezt súgják. – Egyébként szabad valamit megtudnom kegyed jelenlegi életéről, mit csinál mostanság és van-e valami fontos dolog, amiről jobb, ha tud egy ember, ha magával sétálgat? – Nem igazán értem, miért tettem fel ezt a hosszú és számomra kissé értelmetlen kérdést. Mivel kérdésem kissé közvetlenül hatott, így úgy döntöttem, hogy még az ő szavai előtt tartok magamról egy kisebb előadást.
- Én a napjaimat a Skull Order céhnél tengetem egyelőre még nincsen csapatom és nem is ismerem annyira a tagokat, mint mások, ám szeretnék minél hamarabb munkát vállalni, ha máshogy nem, hát egyedül. Egyébként egy elég könyörtelen gyilkos vagyok, aki bárkivel képes végezni, ha az érdekei úgy kívánják, de nyugodj meg, most nem vagyunk olyan helyzetben, hogy küzdenem kéne veled! – Miután ezt elmondtam a lány válaszát vártam, hátha valamit reagál a mondataimra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wakana Yuri
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Wakana Yuri

Hozzászólások száma : 43
Aye! Pont : 0
Join date : 2010. Oct. 23.
Age : 24
Tartózkodási hely : Valahol Fiore Királyságában.

Karakter információ
Céh:
Szint: 1
Jellem:

Yuri & Dead Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yuri & Dead   Yuri & Dead Icon_minitimePént. Nov. 12, 2010 5:21 pm

A lehető legjobban próbálom magam visszafogni, hogy ne vágjam a fejéhez: "Nekem nem kell segítség!" Ehhez elég nagy önuralom kell, hisz már sokadjára hallom, hogy a segítségemre lesznek. Akárhogy próbáltam elmagyarázni ezeknek az embereknek, hogy magam akarom megoldani, nem értették meg. Általában megkaptam, hogy túl fiatal vagyok az ilyen dolgokhoz, de én nem így érzem. Nagyot sóhajtva törődöm bele, abba, hogy Ő már döntött is, és az én véleményem egy cseppet sem érdekli. Eztán a jelenlegi életemről kérdez, de mint az előbb is elmondja az Ő verzióját. Valahogy nem igazán érdekel, hogy egy sötét céhhez tartozik. Nekem aztán oly' mindegy, hogy ki hol tartja magát számon. Mikor megemlíti, hogy könyörtelen gyilkos egy pillanatra valami kellemetlen érzés rántja görcsbe a gyomrom. Nem tudom, hogy miért is történt ez, de ez az érzés egy kis ideig nem hagyott nyugodni. mikor befejeztem a mondanivalóját nekem kellett megszólalni. Igaz kelletlenül, de csak mondanom kellett valamit.
-Én jelenleg nem tartozom sehova. A napjaim egyhangúan telnek az utazással. Illetve ajánlatos messze elkerülni, mert az emberek nagy többsége megijed, ha meglát.- Ekkor egy kis szünetet tartottam. Nem tudom, hogy miért is, a tudatalattim azt súgta, hogy itt álljak meg egy pillanatra, majd folytattam. -Nem ijedtem meg attól, hogy könyörtelen gyilkosnak vallottad magad. Hidegen hagy a dolog, amíg nem állsz az utamba.- Fejeztem be mondanivalóm. Nem igazán volt kedvem tovább beszélni, meg amúgy sem volt mit mondanom, így vártam, hogy Ő mondjon valamit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dead Shadorick
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Dead Shadorick

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 10
Join date : 2010. Aug. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : titok

Karakter információ
Céh: Skull Order
Szint: 4
Jellem:

Yuri & Dead Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yuri & Dead   Yuri & Dead Icon_minitimeCsüt. Nov. 18, 2010 6:49 pm

A lány válasza közben megállt, mire én is megálltam. Szavait tovább hallgatva nem fogott el semmiféle érzés, inkább csak mélyen a szemébe néztem. Tekintetem nem mutatott más érzelmet, csakis egy kis kíváncsiságot, majd tekintetem elkaptam a lányról, majd lábaim ismét mozgásba lendültek. Természetesen séta tempóban, nem pedig menekülésre, majd pár pillanat múlva, nagyjából két méter megtétele után ismét megszólaltam.
- Nem is vártam semmiféle érzést, azt hiszem épp erre utaltam, ha figyeltél./b] – Próbáltam utalni arra, hogy utolsó szavaimmal éppen hogy nyugtatni akartam. Miközben lábaimat közepes tempóval szedtem egy kicsit gondolkodtam. Pár másodperccel később ismét megszólaltam. –[b] Amúgy nem gondolod, hogy egy céhben nagyobb esélyed lenne a célszemélyed megtaláláshoz? - Próbáltam arra célozni a lánynak, hogy egy céh többet tud mindenről, mint önmagában egy személy. Hiszen a céhekben sok -féle és fajta ember fordul meg, legyen az illegális vagy legális egyaránt. Az emberek bárhonnét jöhetnek, ahol találkozhatnak emberekkel és információcserét folytathatnak. – Egyébként, pontosan kit is keresel? Hátha tudok róla valamit. – Teszem fel neki a kérdést, amivel talán inkább kezdeni kellett volna, semmint ennyire elhanyagolni az egyed pontos kilétét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wakana Yuri
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Wakana Yuri

Hozzászólások száma : 43
Aye! Pont : 0
Join date : 2010. Oct. 23.
Age : 24
Tartózkodási hely : Valahol Fiore Királyságában.

Karakter információ
Céh:
Szint: 1
Jellem:

Yuri & Dead Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yuri & Dead   Yuri & Dead Icon_minitimeCsüt. Nov. 25, 2010 6:09 pm

A férfi szavai elgondolkodtatnak. Valahogy nem igazán érzem úgy, hogy ennek a dolognak a terhében mással is kellene osztoznom. Valahogy nem igen tudom összeegyeztetni a dolgot, de lehet, hogy van benne valami igazság. Elizabeth is ezzel jött, hogy csatlakozzak egy céhhez. Neki nemet mondtam, de a mellettem haladónak most nem mondok erre semmit. Mikor rákérdez arra, hogy ki is az akit keresek szinte azonnal válaszoltam. Kicsúszott a számon, és mire észrevettem nem tudtam már visszavonni.
-Egy Break nevű fekete mágust.- mivel már kimondtam nem volt mit tenni. Vártam a választ, hátha valami jó is kisül ebből a véletlenből. Szerettem volna minél többet megtudni a hollétéről. Reméltem, hogy talán még életben van, bár már régóta az az érzésem van, hogy nem él.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dead Shadorick
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Dead Shadorick

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 10
Join date : 2010. Aug. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : titok

Karakter információ
Céh: Skull Order
Szint: 4
Jellem:

Yuri & Dead Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yuri & Dead   Yuri & Dead Icon_minitimeCsüt. Nov. 25, 2010 7:35 pm

A lány azt válaszolta a személlyel kapcsolatos kérdésemre, hogy egy Break nevű alakot keres. Nem ismertem ilyen nevű egyedet, így nem igazán bírtam segíteni. Ám, avval hogy elárulta egy fekete mágus az, megnőtt annak az esélye, hogy már levadászták. Könnyen lehet, hogy már nem él a fickó, de hát ki tudja, talán elég erős és kissé szerencsés is. De én nem tudom, még soha nem hallottam a nevét. Ám az is lehet, hogy pont a Skull Orderben tanyázik, akkor pedig elég suta vagyok. Habár nem vagyok ott túl rég óta, így nem nagyon ismerek senkit sem onnét.
- Sajnálom, de én nem bírok segíteni – Adtam tudtára a személyes álláspontom, majd hozzátettem. – De a szálláson könnyen lehet, hogy tudnak valamit. Az alvilágban tudhatnak róla valamit talán. – Mondtam neki, miközben a hegyről sétáltunk lefele. Innen még egy negyed óra a város, onnét meg öt perc a céhközpont, ahonnét megtudhat valamit a nő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Yuri & Dead Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yuri & Dead   Yuri & Dead Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Yuri & Dead
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Fiore Királyság :: Máshol...-
Ugrás: