HomeCalendarGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépés

Share
 

 Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Elfman
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Elfman

Hozzászólások száma : 315
Aye! Pont : 1
Join date : 2010. Sep. 20.
Age : 30

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitimeCsüt. Jan. 20, 2011 11:34 am


Fiatal mágusok!

Legújabb szerkezetem megépítéséhez feltétlen szükségem van pár segítő kézre. Részletek személyesen, az Acalypha-Magnolia úti Dühös Bika fogadóban, a megbízás keltétől egy hétig. Szakképzettség nem szükséges.
Jutalom: 50.000 gyémánt teljesítéskor

- Martialis VariniusMartialis Varinius egy nagytudású varázstárgykészítő és gólemmágus, találmányai és szerkezetei Fiore-szerte híresek. Ha érdekel titeket a küldetés, induljatok útnak a fogadóba, közben pedig valahogy találkozzatok is össze! Postotok addig tartson, hogy beléptek a fogadóba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Uetto Shasu
Alakváltó mágus
Alakváltó mágus
Uetto Shasu

Hozzászólások száma : 22
Aye! Pont : 0
Join date : 2010. Dec. 07.

Karakter információ
Céh: Lamia Scale
Szint: 2
Jellem:

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitimeSzomb. Jan. 22, 2011 7:59 pm

Mielőtt visszatértem volna a Lamia Scale székházába, egy rövid kitérőt tettem a partok mentén. Mondhatni fel akartam fedezni a folyók torkolatait, mielőtt újra a városunk felé vezető folyó áramlata ellen vetem magamat. Nem hagyhattam ki persze Magnolia partjait, a szirtek között fekvő csendes öböllel, amire a Fairy Tail palotája néz. Kellemes emlékek leptek el, sőt, amikor a partok mentén elúszva kiszálltam a vízből, mintha pár ember leintegetett volna a partfal tetejéről...
Az emlékekre gondolva, és vállat rándítva (ami halformában egy jókora irányváltást okozott) a város kis rendszabályozott folyója felé fordultam, hogy aztán a klánház előtti placcra kiugorjak újra, és elgyönyörködjek a látványban. Éppen ekkor hozott egy fiatal küldönc egy papírt, amit táskájából kapott elő rohanvást, majd amint meglátott felém is szaladt, és a papírt a kezembe nyomta.
-Sietnem kell, mert a mester megnyuvaszt, ha ezek nem kerülnek ki legalább egy tucat céhbe a nap vége előtt. Tegyék ki - és már rohant is tovább hatalmas sebbel-lobbal, az utolsó szavakat pedig visszhangozva verte vissza a remekül rakott utcák köve. -Köszönööööööm!
Pislogtam párat, és ránéztem a papírra. Egy rövid hirdetés volt, mágusok számára. Egy munka, amiért éppen a céhembe tartok, és valószínűleg ott is megtalálhatom majd... Vagy talán mégsem, hisz elég messze vagyunk Magnoliától. Minden esetre megfordultam, és bevittem a kapun a hirdetést, hogy eljusson a megcélzott közönséghez. A kapuban egy mosolygós arcú lány várt, Mirajane-san, aki előre üdvözölt.
-Rég láttunk Shasu-san. Mi szél hozott?
-Nos, egy véletlen folytán az én kezembe adta egy.. futár - megmutattam a lánynak a hirdetést. -Azt hitte, hogy Fairy Tail mágus vagyok - a mondatomra Mirajane csak egy sejtelmes mosollyal válaszolt, miközben elolvasta azt, majd visszaadta nekem.
-Nos, mivel nem jutott el hozzánk, nem hinném, hogy kitehetem. A munkák elfogadtatásának elég szigorú szabályai vannak. De szerintem meg kellene próbálnod. Szerintem illene hozzád a küldetés is.
-Úgy gondolod? - a kérdésem elég őszinte és meglepett volt. Mintha Mirajane tudna valamit a hirdetőről. -Akkor azt hiszem meglátogatom a helyet... Ha jól sejtem, viszont nincs túlzottan vízközelben.
-Emiatt ne aggódj, egy gyors kocsiút és ott is vagy - mondta, és kisétált a kerítéshez. A kezét magasba tartva integetett egy keveset, mire a hír túloldaláról egy kocsis megfordította a kis zörgőjét, és átkopogott a bejárat elé.
-Köszönöm - mondtam, ami után Mirajane eligazította a kocsist, majd zötyögve megindultunk a köves úton. A fehér hajú lány sokáig állt még a kapuban, majd amikor a térről kivezető egyik főutca elnyelt minket, megfordult, és visszatért a klánházba.

Az út végül tényleg rövidre sikeredett, engem pedig egy kellemes út menti fogadó előtt állva hagyott el a kocsis. Beléptem az ajtón, és a számomra kicsit szokatlan vidám, csacsorászó, evő-ivó társaság egy időre elvette a figyelmemet arró, hogy éppen mit is keresek. Amikor újra arra koncentráltam, hogy vajon hol is fogom megtalálni a feladatot hirdető mágust, egy fal menti asztlra esett a figyelmem, ami fölött a hirdetés plakátja lógott. Egy fiatal lány ült egyedül a táblánál, amíg oda nem léptem, és egy fejbólintással a túloldalán levő székhez ültem. Sosem voltam egy társasági lélek, és a Fiorébe érkezésem óta a nőkkel sosem voltam túlzottan közeli...


A hozzászólást Uetto Shasu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 24, 2011 7:07 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elizabeth Colmen
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Elizabeth Colmen

Hozzászólások száma : 159
Aye! Pont : 0
Join date : 2010. Nov. 05.
Age : 24

Karakter információ
Céh:
Szint: 2
Jellem:

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitimeSzomb. Jan. 22, 2011 9:36 pm

Ahogy hazafelé haladtam ebéd után elkezdtem számolgatni, hogy mennyi gyémántom maradt és szörnyülködve tapasztaltam, hogy sürgősen kell keresnem valami megbízást mert ha így folytatom körülbelül egy hétig lesz elegendő a pénzem ami valljuk be nem túl sok idő. Így elkezdtem nézelődni és hallgatózni Magnolia utcáin hátha valami megbízás félét találok, vagy legalábbis valami pénzszerzési lehetőséget. Úgy két órás keresgélés után egy kis plakátra lettem figyelmes:

Fiatal mágusok!

Legújabb szerkezetem megépítéséhez feltétlen szükségem van pár segítő kézre. Részletek személyesen, az Acalypha-Magnolia úti Dühös Bika fogadóban, a megbízás keltétől egy hétig. Szakképzettség nem szükséges.

Jutalom: 50.000 gyémánt teljesítéskor
- Martialis Varinius

Elgondolkodva olvastam el a plakátot majd hosszas megfontolás (rögtön olvasás) után eldöntöttem, hogy én megkeresem a fogadót és ha lehet segítek annak a Martialis nevezetű embernek. Igaz, hogy leginkább a pénz vonzott, de azért a kíváncsiságom sem hagyott nyugodni, hogy vajon miben kéne segíteni? Ezzel a gondolattal és a plakáttal a kezemben indultam haza, vagyis az ideiglenes szállásom felé ott beleraktam táskámba a tojást , szegény tojást már most elkezdtem sajnálni, de nem tehetek róla , hogy nincs annyi pénzem , hogy csak azért béreljem továbbra is a szobát mert ott van egy tojás ami bőven elfér a táskámban is és így legalább tudom, hogy mi van vele. Ezért már a táskával a hátamon indultam a Dühös Bika fogadóba és ráadásul szokásomhoz híven az utazási módom megegyezett a sétával szerintem ez a legegészségesebb bár az biztos, hogy nem a leggyorsabb módja, de egy hétig lehet jelentkezni a küldetésre. Csak van még időm a sétára... , de végül csak meggondoltam magam mivel már így is elég fáradt voltam és nem akartam túl fáradtan odaérni a küldetésre így egy arra járó kocsissal vitettem el magam a fogadóig ami valljuk be egész jó helyen volt.
Ahogy beléptem a fogadóba első dolgom az volt, hogy körülnézek hátha megtalálom Martialist, de mivel fogalmam sem volt arról, hogy hogy nézhet ki így inkább egy fal menti asztal felé kezdtem el sétálni és szerencsémre ott megpillantottam a hirdetés plakátját az asztal felett így odaültem le. Hátha a hirdető is idetéved még ma és miközben várakoztam a vidáman beszélgető embereket figyeltem. Mindegyikük olyan felszabadult volt és senki nem ült egyedül rajtam kívül, most tűnt fel igazán, hogy milyen egyedül is vagyok valójában.
Azonban önsajnálatomat megszakítva egy férfi ült le velem szemben és egy biccentéssel köszönt.
-Hello!- Köszöntem én is kissé szórakozottan miközben gyors végig mértem a férfit, nem valószínű, hogy ő tette volna ki a hirdetést szóval valószínűleg ős is jelentkezni szeretne.
-Te is jelentkezni szeretnél?- Teszem fel kérdésemet miközben a hirdetésre pillantok, de a férfi nem szól semmit csak bólint válaszként, na úgy tűnik nem csak én vagyok az egyedüli aki nem túlságosan szeret beszélni és mivel ne volt semmi mondandóm így ismét a fogadóban ülő többi embert kezdem el figyelni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glen Ordway
Gealdor
Gealdor


Hozzászólások száma : 142
Aye! Pont : 4
Join date : 2010. Dec. 21.
Age : 29

Karakter információ
Céh: Quatro Cerberus
Szint: 4
Jellem:

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitimeSzomb. Jan. 22, 2011 11:26 pm

Az élet egyenlőre semmit sem tartogatott Glen számára. Alig csatlakozót a Quatro Cerberus-hoz, épphogy elkezdhetett volna megismerkedni a cég többi tagjával, mivel az az egypár akivel eddig találkozott, a nevükön kívül nem sokat jelentettek neki. De ugyanakkor az ismerkedés és a beilleszkedés között, rákellet döbbennie valami ennél is fontosabbra. Méghozzá, hogy hiába a céh tagja, valahol kell laknia is és nem élősködhet másokon, bár eddig is tetet volna. Arra nem nagyon emlékezett, de ha így azelőtt, mind amire emlékszik az életéből, akkor nem lehet büszke mindarra, amit elért az életben.
De újfent szerencséje volt. Épen az ilyen eshetőségekre találtál fel hirdetőtáblát, rajta a kis cetlit, amire lehetett írni és ami rajta volt, az kölcsönös hasznos volt. Glen hossz percekig némán állt ezen hirdetőtábla ellőt, ahogyan végigszemezgetve azt, végül ráakadt valami egyszer kis melóra, ami hát elégé jól fizetett elsőre.

- Akkor ezt elvállalom!- mosolygott elégetten, ahogyan lágyan levette a papírt a tábláról, majd útnak indult, úgy ahogy volt. Hát igen nem nagyon volt tisztában a dolgokkal, főleg, hogy felszerelés nélkül ostobaság utazni, sőt őrültség, ahogyan azért legyen valami kis kontra is a dologban. Glen-nek nem volt semmilyen azon kívül ami rajta volt, ezért is kelet neki a pénz, bár ezt nem hangoztatta volna.

De pénz híján, ellentétben sok utazóval ő gyalogolt, stoppolt és az utazok szerencséjét élte át, ahogyan valaki segített rajta, valaki csak továbbhajtott, átnézett rajta, mivel inkább keltette egy koldus kinézetét, mind egy varázslóét. De ismét szerencséje volt, mind mindig. Egy öreg férfi megsajnálva őt elvitte, mivel hát arra volt dolga. Utazó volt ő, kereskedő, aki egy közeli városba vitte a drága kis holmiait, ahogyan az egész út alatt beszélgettek, bár inkább Glen hallgatta, hogy az öreg nitt össze nem hord és nem is zavartatva magát beszél arról, ami eszébe jut. De sebaj, az út így is rövidebbnek tűnt, ahogyan Glen leugorva a székéről, elköszönt az öregtől és éhesen bekullogott a fogadóba.
És abban a pillanatban állt meg az élet, ahogyan egy pillanatra minden szem ráterelődött, majd egy nagydarab férfi lépett elé, ahogyan oldalról inkább nézett ki egy óriás és törpe első találkozásának a helyzet, mind barátságos közeledésnek.
- Helló! -nézett fel a hatalmas férfira Glen, ahogyan rámosolygott.
- Koldusokat nem szolgálunk ki kölyök! - morgott rá a férfi, ahogyan Glen zavarában megvakarta a tarkóját, ahogyan a zsebébe nyúlt.
- Nem vagyok koldus! Feladatom van, tessék! Látod? -mutatta fel a cetlit, ahogyan a férfi ránézve arra a kis összegyűrt papira hatalmas nevetésben tört ki, ahogyan megveregette a fiú vállát, ahogyan az ütések szint majdnem összetörték őt.
- Jó vicc! Hogy te mágus. Ez jó! Na de lássuk, hogy igazat mondasz-e...- karolta át, ahogyan mélyen a szemébe nézett.- … ha mágus vagy,m akkor biztos van nálad kis pénz is, hiszen ez a különbség a koldus és mágus között.
- Tényleg?! -nézett a férfira meglepetten- Pénzem nincs! -nevette ő is el magát – Azért vagyok itt! - Hámozta ki magát a férfi kezei közül, ahogyan beljebb akart haladni, de nem volt ezúttal akóra szerencséje. - Erős marok helyeződött a vállára, ahogyan a magasba emelve őt szó szerint megfordította egy kézzel.
- Akkor nem mész sehova. Már mondtam, hogy koldusokat nem szolgálunk ki! -nézett immáron mérgesen a nagydarab fazon, miközben Glen arcán egy izzadságcsepp húlt végig.
- Hát akkor ez patthelyzet igaz? -nevetett, ahogyan a kis jelenet magára vonta a beljebb ülök tekintetét is és lehet, hogy másokét is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elfman
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Elfman

Hozzászólások száma : 315
Aye! Pont : 1
Join date : 2010. Sep. 20.
Age : 30

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitimeKedd Jan. 25, 2011 11:05 pm

Elizabeth és Uetto asztalához egy kézműves ruházatot és nagyítós szemüveget viselő, alapvetően szimpatikus öregúr sétál oda.
- Úgy érzem mágusok, nemdebár...? - egy pár pislantás után már határozottabban bólint. - Tudjátok a szakmám kelléke a jó mágikus érzék. Martialis Varinius, varázstárgykészítő, ő pedig itt a társam, Leviathan.
Egy pillanatra egy hatalmas méretekkel megáldott, izmos férfinak tűnik, de tüzetesebb vizsgálat után kiderül, hogy egy mesterien megmunkált agyaggólemről van szó.
- A fiatalúr is amott, gyere csak ide. Majd én fizetem a számláját - int Martialis Glen és a nagydarab férfi felé, mire az kelletlenül, de elengedi. Ebben az elhatározásban nyilván az öreg kísérője is szerepet kaphatott, mert innentől messzire kerül titeket.
- Nos, térjünk is akkor a tárgyra - közli a bemutatkozás után. - Egy szomszédos országból megrendeltek tőlem egy nagyon fontos készüléket, amihez szükségem lenne néhány alapanyagra a környékről. Azt hiszem megérne nekem némi készpénzt ha segítenétek összeszedni, amíg én felépítem a többi részét. Ne adjátok tovább senkinek - mondja, miközben látszik rajta, hogy élvezi a figyelmet, és belehalna, ha nem kotyoghatná ki a dolgot - de egy kényes víztisztító készülékről lenne szó, ami egyszerre nagy mennyiségű vízet lenne képes átszűrni! Tessék, itt a lista... ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mi mire jó, szívesen elmondom...
Feltételezem nincsenek felesleges napjaitok a magyarázatra, úgyhogy akár el utasíthatjátok. Pusztán három dolog szerepel a listán:

1. Goblinhaj
2. Zafírvíz
3. Kristályhomok

Ezután elétek tesz három érdekes, sisakszerű szerkezetet.
- Ezzel tudtok víz alatt lélegezni, szükségetek lesz rá. Van még kérdés?
Ha már nincs, akkor sok sikert kíván nektek, és felsétál az emeletre (a gólem persze marad). Válasszatok, hogy mivel kezdtek, és lépjetek ki a fogadóból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Uetto Shasu
Alakváltó mágus
Alakváltó mágus
Uetto Shasu

Hozzászólások száma : 22
Aye! Pont : 0
Join date : 2010. Dec. 07.

Karakter információ
Céh: Lamia Scale
Szint: 2
Jellem:

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitimeSzomb. Jan. 29, 2011 7:43 pm

- Úgy érzem mágusok, nemdebár...? - az öregúr aki odalépett hozzánk egy pár pislantás után már határozottabban bólintott. - Tudjátok a szakmám kelléke a jó mágikus érzék. Martialis Varinius, varázstárgykészítő, ő pedig itt a társam, Leviathan.
A hatalmas termetű férfiról lerítt, hogy valamiféle mágikus hatás alatt van, vagy éppen mágikus borítás takarja az egész testét. Akárhogyan is képzeltem, nem bírtam volna elviselni egy ilyen zárt és nehéz viseletet hordani, ezért, habár szolgálónak tűnt, számára is bólintottam egyet köszöntésként. -A fiatalúr is amott, gyere csak ide. Majd én fizetem a számláját - az öreg kedvesen állt hozzánk, ez meg is tetszett benne, de talán nem is meglepő, hogy az idősebbbek iránt nagyobb bizalommal élek a Fiorei történetem után...
- Nos, térjünk is akkor a tárgyra - közli az úr miután mind az asztalnál voltunk. -Egy szomszédos országból megrendeltek tőlem egy nagyon fontos készüléket, amihez szükségem lenne néhány alapanyagra a környékről. Azt hiszem megérne nekem némi készpénzt ha segítenétek összeszedni, amíg én felépítem a többi részét. Ne adjátok tovább senkinek - a szemében látni lehetett azt a hasonló átélt örömöt, amit abban a kis ósdi zöldséges bolltban láttam annak idején az öreg arcán, amikor a vevőivel beszélgethetett miközben eladott -de egy kényes víztisztító készülékről lenne szó, ami egyszerre nagy mennyiségű vízet lenne képes átszűrni! Tessék, itt a lista... Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mi mire jó, szívesen elmondom - a felkínálkozó alkalomra természetesen bólintottam, és habár éreztem, hogy nem lenne biztos, hogy érteném amiről beszél, minden esetre ha elmond pár dolgot ezekről a dolgokról talán gyorsabban rájuk találunk, majd amikor elénk rakta a sisakokat, és elmondta mire használhatjuk őket, felkaptam a tekintetem.
-Tehát ezek mind víz alatti növények-szerek? Ha igen, akkor ha megkaphatnám a leírásukat, vagy hogyan néznek ki, megkönnyítené a dolgomat. Talán ismerem is mindet... Csak nem éppen olyan téren, mint Varinius-dono - amennyiben a megbízónk furcsán nézne rám ezek nyomán, felállok, hátratolva a székemet, és az asztalra támaszkodva átalakulok tigrishallá. Csupán pár pillanatot töltök ebben az alakban, majd az eredeti pozíciómba visszatérve vissza is ülök az asztalhoz.

Mindezek után persze, végighallgatva a magyarázatokat amiket kapok, és a társaim esetleges kérdéseit-megállapításait, jobbára szótlanul várom ki az indulást. Majd akkor beszélek, ha már a többiekkel az úton, együtt tartunk valamerre, hogy elvonhassam a figyelmemet a száraz utazásról...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elizabeth Colmen
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Elizabeth Colmen

Hozzászólások száma : 159
Aye! Pont : 0
Join date : 2010. Nov. 05.
Age : 24

Karakter információ
Céh:
Szint: 2
Jellem:

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitimeKedd Feb. 01, 2011 9:42 am

Nem sokkal később, hogy a férfi leült az asztalhoz egy kézműves ruházatot és nagyítós szemüveget viselő öregúr sétál oda hozzák.
- Úgy érzem mágusok, nemdebár...? - egy pár pillantás után már határozottan bólintott ezzel megválaszolva saját kérdését.-Tudjátok a szakmám kelléke a jó mágikus érzék. Martialis Varinius, varázstárgykészítő, ő pedig itt a társam, Leviathan.
Ahogy a hatalmas férfira nézek egy kis idő után feltűnik, hogy valójában nem is egy férfi hanem egy agyaggólem már ha jól nézem mivel eddig még egy agyaggólemet se láttam csak halottam róla.
-A fiatalúr is amott, gyere csak ide. Majd én fizetem a számláját - int az öreg, szóval ezek szerint hárman leszünk a küldetésen.
- Nos, térjünk is akkor a tárgyra - közli Martialis miután mindannyian már az asztalnál voltunk. -Egy szomszédos országból megrendeltek tőlem egy nagyon fontos készüléket, amihez szükségem lenne néhány alapanyagra a környékről. Azt hiszem megérne nekem némi készpénzt ha segítenétek összeszedni, amíg én felépítem a többi részét. Ne adjátok tovább senkinek- mondja s látszik rajta, hogy élvezi, hogy erről beszélhet- de egy kényes víztisztító készülékről lenne szó, ami egyszerre nagy mennyiségű vizet lenne képes átszűrni! Tessék, itt a lista... ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mi mire jó, szívesen elmondom...
Számomra nem érdekes, hogy mire jók a felsorolt dolgok, de mivel Uetto rögtön kapott az alkalmon így azért én is meghallgattam a magyarázatot.
- Ezzel tudtok víz alatt lélegezni, szükségetek lesz rá. Van még kérdés?- mondta ami engem közel sem nyugtatott meg, nem szeretek ilyen időben vízben úszkálni, bár remélem nem csak a vízben kell majd keresgéli.
-Tehát ezek mind víz alatti növények-szerek? Ha igen, akkor ha megkaphatnám a leírásukat, vagy hogyan néznek ki, megkönnyítené a dolgomat. Talán ismerem is mindet... Csak nem éppen olyan téren, mint Varinius-dono - mondja a velem szemben ülő férfi.
Végig hallgatva a magyarázatot végre valahára elindulunk a többiekkel megkeresni az első dolgot a listáról.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glen Ordway
Gealdor
Gealdor


Hozzászólások száma : 142
Aye! Pont : 4
Join date : 2010. Dec. 21.
Age : 29

Karakter információ
Céh: Quatro Cerberus
Szint: 4
Jellem:

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitimeSzer. Feb. 02, 2011 5:41 pm

Glen arcára széles mosoyly ült, ahogyan az öreg szavai elértek hozzájuk is. Ahogyan az őt fogva tartó férfi keze meggyengült és elengedte őt, majd legyőzötten odébbállott. A fiatal mágus, még pazarolt rá, néhány pillanatot ahogyan eltűnt a tömegben és az egyik kijáraton Glen szeme eelől ahogyan lassan odasétált a kis csapathoz, leülve a Elizabeth mellé.
- Hu... köszönöm a segítséget! Nagyon szigóruak erre az emberek és gorombák! - köszönte meg egyszerűen az öreg segítségét, ahogyan a mellett álló hatalmas férfira nézett.
Elsőre semmi különöset nem lehetett látni, de ez minden pillanatban változott. Aki messzebbről embernek tűnt, az tökéletesen nem volt az. Közelről akárki leszűrte ezt a tényt, de mivel Glen először látott ilyent, egyértelmű volt, hogy a tekintette inkább rajta lebzselt, mind a férfi szavain. Na nem azt akarom mondani, hogy esetleg nem figyelt oda, de csak fél fülel hallgatta őt, ahogyan a sisak halk koppanása végül odavonzotta az ő figyelmét is.
Kezével megtámasztva a fejét, könyökölt az asztal lapján, ahogyan a másik kezével a sisak tétjével játszott. Tekintete azonban csakhamar ráterelődött a különleges férfira, ahogyan halkan felsóhajtott a fiú kérdésén, ahogyan a kis mosoly kiült az arcára.
~ Okos! Mindig a megszerezhető információval kell törődni elsőként. Ha tudjuk hogyan néz ki és azt, hogy esetleg hol találkozhatunk vele, hol keressük, időt és fáradságot spórolhatunk meg... bár ezek után egyértelmű, hogy a víz alatt kell majd keresnünk valamilyen módon. Nem éppen a legjobb hely a számomra, de nincs mit tenni. ~ újra felsóhajtott, ahogyan az öreg férfira nézett, hogy tökéletesen halhassa annak a válaszait és annak befejeztében, ha nem hangzott el addig, felteszi a kérdését.
- De ami lehet, hogy fontosabb, mi várhat ránk? -kérdezte nyugodt hanglejtéssel- Mivel mágusukat bérelt fel, gondolom nem csak arra kell majd odafigyelnünk, hogy dalolva és mosolyogva megszerezzük a tárgyakat! - dőlt hátra lassan, ahogyan a mosoly lefagyott az arcáról és végre komoly volt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elfman
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Elfman

Hozzászólások száma : 315
Aye! Pont : 1
Join date : 2010. Sep. 20.
Age : 30

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitimeVas. Feb. 06, 2011 2:17 pm

(Egy kisebb leírást találtok a listán, de kép nincsen. Mivel nem választottatok ezért feltételezem hogy az elsővel, a Goblinhajjal kezditek Smile )

Az első pont a listán:

1. Goblinhaj

Egy goblin egy marokra való szőre. A közelben két törzs is él, amely a környék adottságai miatt megfelelnek a feltételeknek. A fogadótól keletre találjátok őket, egy kisebb lápvidéken. Nem nehéz megtalálni őket, mert elég hangosak.

Róluk van szó

Ez a nem túl bő leírás alapján kell hát találnotok egy goblint, amitől megszerezhetitek a szőrt. Keletre indulva nemsokára meg is találjátok a lápvidéket, és igazán kevés bolyongás árán meg is találjátok a célpontotokat: irdatlan sivalkodás közepette 20-30 goblin (amilyen fürgék, nehéz megszámolni őket) püföli egymást apró botokkal. Megpróbálhatjátok tőlük megszerezni a szőrt, vagy kutathattok tovább, biztonságosabb helyen próbálkozva.

Postotok azzal záruljon, hogy a.) kitaláltok valamit, hogy hogyan szerezzétek meg a goblinhajat ettől a csoporttól, vagy b.) továbbindultok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Uetto Shasu
Alakváltó mágus
Alakváltó mágus
Uetto Shasu

Hozzászólások száma : 22
Aye! Pont : 0
Join date : 2010. Dec. 07.

Karakter információ
Céh: Lamia Scale
Szint: 2
Jellem:

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitimeKedd Feb. 08, 2011 1:00 pm

A feladat jelenlegi részéhez szimplán csak nem tudtam volna hogyan hozzáállni-hozzálátni, így figyelő álláspontba helyezkedtem, és reménykedtem, hogy a lápvidéken találunk majd számomra is megfelelő vizeket, illetve a kis lények vízben élnek, de nem sokat fűztem ebbéli reményeimhez.
-Azt hiszem, hogy a feladat jól meg fog oszlani köztünk - mondtam a többiekre nézve. -Nem hinném, hogy egy szárazföldi akadályt igazán sikeresen veszek. Számítok rátok - jelentettem ki egy bólintással, majd inkább kivontam magamat a megbeszélésből és stratégiázásból, viszont maradtam megfigyelő, hogy legalább az elmélettel és a többiek mágiáival tisztában lehessek.

Az induláskor egyszerű pozíciót vettem fel: követtem a legmerészebbet, és kerestem a szememmel a területet vizek után, amik akárhogyan is hatoltunk egyre mélyebbre a lápos területen, mindössze néhol bukkantak fel össze nem kötődő foltokban, mint pocsolyák, inkább mint tavak. Egyetlen alkalom volt, amikor úgy gondolhattam egy nagyobb kiterjedésű vízre, hogy megér egy próbát a merülés, de végül az alig mélyedő vízben sehol sem találtam tovább vezető csatornákat, ahol kereshettem volna utakat további medencék felé, hogy meggyorsítsam a keresést.
-Nincs siker, talpalnunk kell, hogy megleljük őket - mondtam az üledékes vízből kiemelkedve, viszont arra lettem figyelmes, hogy egy éles sipítással valamiféle haddelhadd kezdődött a környéken. A társaim gyorsabban reagáltak, és követték a hangokat, mire ki is lyukadtunk egy nagyobb száraz tisztásra, ahol a kis apróságok husángokkal csépelték egymást.
-Két törzs él itt, nemde? Háborúban állhatnak... Gondolom - az érdekes kis jószágokat nézve fel kellett húznom a szemöldökömet; valahogy nem értettem, mire is kellünk mi, hisz ilyen kis lények közül nem lehet túl nehéz egyet kiszedni egy ártatlan szőrvágásra - ettől viszont még meghagytam a kezdeményezést a többieknek.

[Bocs a színváltásért de nem akartam, hogy szemrákot kapjunk a kékemtől.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elizabeth Colmen
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Elizabeth Colmen

Hozzászólások száma : 159
Aye! Pont : 0
Join date : 2010. Nov. 05.
Age : 24

Karakter információ
Céh:
Szint: 2
Jellem:

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitimeSzomb. Feb. 12, 2011 11:59 am

Ahogy olvasgattam a lapon szereplő dolgokat rá kellett jönnöm, hogy nem kaptunk túl részletes leírást, ráadásul még a goblinok keresgélnünk is kell, na nem mintha ellenemre lenne a séta, csak a lápvidék semmi jót nem jelent, számomra legalábbis.
-Azt hiszem, hogy a feladat jól meg fog oszlani köztünk – mondta Uetto. -Nem hinném, hogy egy szárazföldi akadályt igazán sikeresen veszek. Számítok rátok.
Ahogy ezeket a szavakat mondta akaratlanul is elmosolyodtam, számít ránk. De rég hallottam már azt, hogy valaki számít rám.
-Nekem viszont inkább a szárazföld a terepem.- Mondtam nem sokkal azután, hogy az egyik társam elmondta az ő álláspontját majd elindultam a fiúkkal a fogadótól keletre lévő lápréteg felé. Ahogy egyre haladtunk befelé a láprétegben kezdtem kicsit megnyugodni, hogy nem túl vizes, mocsaras hely, leszámítva azt a pár pocsolyát amit könnyedén ki is kerültem.
-Amúgy engem Elizabeth-nek hívnak!- Mutatkoztam be hátha akkor a fiúk is elárulják a nevüket és úgy legalább könnyebb lesz a kommunikáció ha valami történne.
Nem sokkal ezután egy kisebb tavacskában Uetto megpróbálkozott a merüléssel, de nem sokkal ezután vissza is tért azzal a hírrel, hogy nem járt sikerrel és eközben furcsa éles sipítozásra lettünk figyelmesek melynek forrását meg is kerestük és így találtunk rá egy goblin csoportra akik éppen egymást püfölték botokkal.
-Lehetséges- válaszoltam kissé elgondolkodva Uetto kérdésére, majd kissé jobban szemügyre vettem a goblinokat és arra a meglapításra jutottam, hogy ehhez a feladathoz nem is kellenének mágusok.
-Mi lenne ha bekerítenénk egyet?- Érdeklődtem miközben az egyik goblinra mutattam a csoport szélénél. Mivel Glen bólintott, hogy segít így elindultunk hát ha megbírjuk fogni egy kis "haj" vágásra a kiszemelt goblint.A hozzászólást Elizabeth Colmen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 13, 2011 6:57 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glen Ordway
Gealdor
Gealdor


Hozzászólások száma : 142
Aye! Pont : 4
Join date : 2010. Dec. 21.
Age : 29

Karakter információ
Céh: Quatro Cerberus
Szint: 4
Jellem:

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitimeVas. Feb. 13, 2011 5:56 pm

Hát elég sok minden történt igencsak rövid idő alatt. A kérdésekre a válasz ott volt a szemünk előtt és bár a saját, úgymond egyéni információszerzésre hajazó kérdésekre válasz nem igazán érkezett, így a három mágus elindult a lépvidék felé, hátba végleg beleragadnak a fertőbe. Bár ez szerencsére nem történt meg.
Az alig járható kisebb ösvények között semmi különösebbet, csak szúnyogokat lehetett találni, vagyis Glen ezeket találta meg, mert a kis élőködök valamilyen módon nagyon is szerették őt. És ami az elején csak kellemetlen dolog volt, az az idő előrehaladtával egyre idegesítőbb vére menő játszmává alakult. Amin lényegében az sem segített olyan sokat, hogy Shasu alámerült a víz alá és ezzel megmutatta a mágiáját, hiszen Glen nem volt alakváltó, nem tudott a víz alá menekülni, hiába kapott volna arra jobb útvonalat! Na jó ott volt furcsa készülék is, mely a hóna alatt cipelt magával, de egyenlőre nem akarózott neki a használat alá vonni azt.
- Én pedig nem szeretek vizes lenni! A ruhám lassan aszárad és amúgy sincs nálam csere, szóval ha eljön az ideje, csak akkor használjuk a vizet ne előbb. Főleg, hogy ez a víz nem épen egészséges... -válaszolt ő is alakváltó szavaira, Elizabert után.
És bizony az sem segített sokat, hogy Elizabeth megpróbálta elvonni a figyelmét azzal, hogy bemutatkozott neki, ugyan kissé sikerrel járt, ezt elehet mondani, hiszen a fiú figyelme így a lányra terelődött és nem a vérszopókra.
- Glen! - mutatkozott be mosolyogva a lánynak- Örülök, hogy megismerhetem hölgyem... -közölte a lánnyal viccelődve, ahogyan mellette sétált és lassan elérték azt a kis tisztást is.
~Hu mennyien vannak. Goblinok mi? Mintha olvastam volna már ezekről a kis jószágokról. Amennyire aranyosak olyan veszélyesek is tudnak lenni és van valami a hajukkal is, ami nem jut eszembe...~ gondolkozott ahogyan az egyik kidőlt fa törzsén üldögélve nézte a kis harcos állatkákat, ha lehet őket állatoknak nevezni. A társaik megjegyzésére és ötletére pedig csak bólintott helyeslően, hogy igazuk van, de mielőtt akármit is mondhatott volna Elizabeth elindult a célgoblin felé, ahogyan mosolyogva Shasu-ra nézett.
- Nem mész vele mi? -állt fel a fáról- Akkor megyek én, te pedig ha valami történne, vond el a figyelmüket. Mást úgysem tehetsz! -tanácsolta a fiúnak, ahogyan a lány mögött haladt nem messze. - És hogy akarod megfogni ha? -kérdezte tőle suttogva, ahogyan megpróbálta megállítani. - Ha terv nélkül megyünk, abból mindig csak baj születik. - mondta neki- A legjobb lenne, ha elveszed a kis botját és meg elkapva a száját berántjuk a bokorba és messze a kis társaitól megnyírjuk. A végén még szövetkeznek ellenünk és mi járunk pórul. - ajánlotta fel a tervét a lánynak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elfman
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Elfman

Hozzászólások száma : 315
Aye! Pont : 1
Join date : 2010. Sep. 20.
Age : 30

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitimeKedd Feb. 15, 2011 9:59 am

Óvatosan kiléptek a rejtekhelyetekről, hogy elkapjatok egyet, de amint felbukkantok, hirtelen mindegyik abba hagyja, amit addig csinált, és egyenesen rátok mered. Nem is gondolná az ember, hogy néhány rózsaszín vakarék ilyen fenyegetően tud kinézni...
Hirtelen harcias visítással felétek lódulnak, és bár mágiával megpróbálhatjátok rendszabályozni őket, meglepően szívósak, és azonnal visszatérnek a harcba. A huszonpár goblin már erősen szorongat titeket, amikor az egyik véletlen fellöki a másikat, egy harmadik erre viszont tarkón vágja a vétkest. Robbanásszerűen újra kitör a harc, de ezúttal három fél közt: a két goblincsapat, miközben fáradhatatlanul püföli egymást, ügyet vet arra is, hogy nektek is oda-odasózzanak. Végül hosszas küszködés és sok zúzódás árán sikerül valamelyikőtöknek megragadni az egyiket... Postotok eddig tartson.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glen Ordway
Gealdor
Gealdor


Hozzászólások száma : 142
Aye! Pont : 4
Join date : 2010. Dec. 21.
Age : 29

Karakter információ
Céh: Quatro Cerberus
Szint: 4
Jellem:

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitimeCsüt. Feb. 17, 2011 9:14 pm

/Uetto Shasu kérésére ebben a körben én írok először! //

Glen ledermedt, ahogyan előlépve és egyben lelepleződve szembetalálták magukat a rózsaszín kis tömegek, akik némán és szinte izzó szemekkel nézték őket. Mindegyikük felhagyott a másik püfölésével és a közös ellenségre koncentrálva csak rájuk meredtek. Glen érezte, hogy senki sem mozdult körülötte, a néma csend és a helyzet egyértelműen jelezte, hogy hatásszünet történt. Nem szabad megmozdulni, mert akkor leszabadulhat a pokol.
~ Milyen kis vadaké veszélyesek. Sőt félelmetesek, ahogyan rám néznek, komolyan zavarban érzem magam és dühít is egyben ez a kíváncsi arcuk, vagy dühös arcuk? Akárhogyan is, a tervünk befuccsolt és félek, hogy ez csak a kezdett lesz. Még jó hogy hárman vagyunk...~ mosolyodott el, ahogyan lassan felemelte a kezét és mosolyogva, na meg barátságos arcot vágva integetni kezdett nekik, aki hát, elégé feltüzelve ezen, visítva rontották rájuk.
- Vigyáz! - a fiatal rúnamágus pedig, mintha védeni akarná a mellett lévő lányt, azonnal belépett elé, ahogyan fél srégen a levegőbe írta a WIND szót. (Ha fél srégen írjuk a levegőbe támadó hatású mágiaként érvényesül a Solid Script /Tömör írás/) Az írás körül a levegő materializálódott, ahogyan egy jó tízméteres sávban a légnyomás egyszerűen leterítette a kis jóságokat, de azok, mintha fel sem fogták volna a pofonnal felérő légnyomást, azonnal felpattantak és visítva tovább rohamozták a kis csapatott.
- Te jössz! - lépett el Elizabeth elől, átadva neki a helyet, hogy talán az ő mágiája hasznosabbnak fog bizonyulni, mind a sajátja.
~ Szivós ki dögök...~ dörmögte magában, ahogyan az egyik bot telibe találta a lábát, hiszen az egyik kis állat elérte őt sikeresen, de cserébe a fiú lendülő lábba újra a földre terítette a azt ~Értelmetlen mágiát használnom. Az Enchantment /Megbűvölés/ nincs elég időm, ahogyan a Solid Script-em nem hatékony ellenük! Most mit tegyek?~ ugrott fel az egyik kidőlt fára, hogy ne tudják elérni őt, ahogyan abban a pillanatban minden megváltozott. Glen szemtanúja volt, ahogyan a szövetséget kötött kis krapekok újra egymásnak esnek és püfölni kezdik egymást. ~Nem valami intelligensek, ha ez így halad tovább, azt kell kihasználnunk!~ gondolta, ahogyan éles visítás mellett, rádöbbent, hogy az egyik társa elkapta az egyiket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elizabeth Colmen
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Elizabeth Colmen

Hozzászólások száma : 159
Aye! Pont : 0
Join date : 2010. Nov. 05.
Age : 24

Karakter információ
Céh:
Szint: 2
Jellem:

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitimeSzomb. Feb. 19, 2011 9:15 am

Ahogy szépen óvatosan előjöttünk a rejtekhelyünkről az előbb még verekedő goblincsapattal találtuk szembe magunkat, ami nem kicsit meg is lepett. Eddig még csak verekedtek most meg már mindannyian minket figyelnek így teljesen lehetetlené téve azt, hogy egy kis szőrt szerezzünk valamelyiktől. Ráadásul olyan fenyegetően néznek ránk mintha pillanatokon belül már minket akarnának püfölni ahelyett, hogy egymást vernék továbbra is. Valamiért nekem az, hogy egymást ütik továbbra is az jobban tetszene...
Végül Glen lassan felemelte a kezét és mosolyogva integetni kezdett a kis goblinok felé, akik valahogy nem hatódtak meg ettől sőt visítva támadásba lendültek. De mielőtt még bármit is tehettem volna Glen elém állt ezzel védve engem. Vagyis tévedtem nem akart védeni ezzel hanem már a Wind szót írja fel a levegőbe és ennek hatására jó pár méterre a goblinokat leterítette a légnyomás, de mintha semmi sem történt volna álltak fel gyorsan és tértek vissza eredeti tevékenységükhöz, hogy minket verjenek el.
-Death Spike!- Mondtam és egy csontdárdát húztam elő a földből majd a dárdával próbáltam ütni a goblinokat mintha a dárda csak egy bot lenne, mivel nem akartam szegény kis állatokat megölni, csak egyszerűen rávenni arra, hogy ne támadjanak, de ez nem igazán jött be. Erre akkor jöttem rá igazán mikor az egyik a kis botjával Glen lábát kezdte el püfölni amin én személy szerint jót szórakoztam egészen addig amíg az én lábamat is el nem kezdték ütni.
~Valamit nagyon gyorsan kikéne találni mert ha ez így halad akkor mi leszünk elverve és még szőrt se tudunk szerezni!~ Gondolkodtam el egy kicsit aminek az lett a vége, hogy még több goblin ütötte a lábam a botjával akiket egy elegáns rúgással arrább is rúgtam, de ahogy földet értek rögtön ismét felálltak és támadtak tovább pont mint az a varázslat után amit Glen csinált. Aki most éppen egy kidőlt fára ugrott fel.
~Ezek szerint már ő is rájött, hogy túl szívósak ehhez ezek a kisdögök, hogy a mágiánk használjon is bármit…~ Gondoltam és szinte ebben a pillanatban az egyik goblin véletlen ráesett a másikra mire egy harmadik jól tarkón vágta és erre ismét elkezdődött a csata most már csak a goblinok között, vagyis leginkább közöttük mert azért nagy gondot fordítottak arra is, hogy egy-két goblin még mindig minket verjen.
~Ch… igazán verhetnék inkább csak egymást nekem már fáj a lábam!~ Gondoltam majd egy hirtelen ötlettől vezérelve ahogy arrább rugdostam a közelemből a goblinokat, így már csak egy maradt ott mellettem akinek hirtelen kiszedtem a kezéből a botját mire felvisított és felkaptam, hogy hátha egy kis szőrvágást eltudunk intézni.
~Ha meg nem akkor azt hiszem tényleg minket fognak elverni….

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Uetto Shasu
Alakváltó mágus
Alakváltó mágus
Uetto Shasu

Hozzászólások száma : 22
Aye! Pont : 0
Join date : 2010. Dec. 07.

Karakter információ
Céh: Lamia Scale
Szint: 2
Jellem:

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitimeSzer. Feb. 23, 2011 7:27 pm

Szerencsétlenül éreztem magamat. Egy nagy rakás buzgó szőrmócsinggal kellett megküzdenem a szárazföldön egy maréknyi szőrért, és még egy botom sincs, amivel távol tartanám őket magamtól. Ezzel a lelkiállapottal küzdelembe menni pedig nem volt túl egészséges - a lehetséges sikereimet is elvette a borús bosszúság, ami elült rajtam annak ellenére, hogy milyen kezdete volt a küldetésnek...

A kis vakarékok visítozó-sápítozó csürhéje valamiért verte egymást, ami nekünk elvileg jó volt, de az előtörésünkre minden mozgás megállt és mi váltunk célponttá, gyakorlatilag hadakozhattunk mindennel amink volt, hogy ne verjen minket kékre és zöldre a sok kis rózsaszín pamacs. Röviden ez sehogy se ment, azaz talán a többieknek igen, miközben én kézzel lábbal rúgkapálva megpróbáltam magam a spontán tömeg közepéről kiverni, fölöttébb sikertelenül és véresen.
Talán pont ezért fogyott el a türelmem félúton, és egyszer csak egyet gondolva elvetettem magamat a legnagyobb tömeg felé, és átváltoztam tigrishallá. A számat tágra tátva zuhantam be a visító goblinok közé, akik szerencséjére egyet sem találtak meg az ujjnyi fogaim, mert az ott maradt botot kellemetlen reccsenéssel zúztam szét, mire a kis jószágok hirtelen elhúztak tőlem. Visszaváltoztam emberi formámra, és újra felálltam, mire a tömeg egymást lökdösve kezdett el hátrálni előlem, és a kialakult tumultusban az egyikük összeakadt egy korábbi ellenfelével, mire kialakult egy kisebb közjáték, és a végén már számomra átláthatatlanul püfölte egymást minden goblin, a mellé, hogy tőlünk is távol maradtak, és figyeltek arra is, hogy mi is kapjunk a jóból. A mi persze itt már csak a társaimat jelentette, mert én megelégeltem a csihipuhit, és távolabb maradva figyeltem mikor lesz végre esélyem elkapni az egyik kis vakarékot.
Ezt az esélyt pedig Elizabeth hozta el azzal, hogy önmagából kikelve rúgta el magától a támadóit, és az utolsónak a meglepettségét kihasználva magához is ragadta az egyik karját, az pedig sipákolva-vonyítva vergődött a szorításban. Több se kellett, felé vetettem magamat, és hallá változtam az ugrás közben, hogy ráharaphassak a kis dögre...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elfman
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Elfman

Hozzászólások száma : 315
Aye! Pont : 1
Join date : 2010. Sep. 20.
Age : 30

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitimeHétf. Feb. 28, 2011 11:32 am

A goblin veszett rugkapálás közepette vergődik Elizabeth karjaiban, amikor meglátja a felé repülő tigrishalat. Egy hatalmas, fülrepesztő sikollyal kirántja magát a kezéből, majd a tarkóját dörzsölgetve elrohan a lápvidékben, a többi meg utána. Nem igazán értitek a helyzetet, de mivel a markotokban maradt egy nagy adag szőrcsomó, nem is igazán tűnhet fontosnak. Jöhet is a következő pont a listán:

2. Zafírvíz: tiszta, mágikus energiákkal sugárzó víz, zafírba zárva. A Keoni alján állítólag találni néhányat. Egyetlen darab, kétökölnyi kristályra lenne szükségem; a mágikus sugárzások miatt ne maradjon sokáig egy embernél.

A leírás alatt egy rögtönzött térképet láttok, ami egyenesen egy tóhoz vezet (ennek a neve 'Keoni'). A távolból még halljátok a goblinok csapta zsibvásárt, időnként össze is találkoztok egy-kettővel, de ezeket már nem nehéz elkerülni vagy legyőzni.

Postotok addig tartson, hogy végül elértek a tó partjára, és alámerültök.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glen Ordway
Gealdor
Gealdor


Hozzászólások száma : 142
Aye! Pont : 4
Join date : 2010. Dec. 21.
Age : 29

Karakter információ
Céh: Quatro Cerberus
Szint: 4
Jellem:

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitimeSzer. Márc. 02, 2011 8:43 pm

Mindenki tette a dolgát. Míg Elizabeth is előszedte a mágiáját, sőt annak ellenére, hogy a Shasu gyerek hallá változott a szárazföldön, ami mondjuk elégé kockázatos volt, hiszen mi lett volna, ha mondjuk a kis dögök kedvenc eledele a tigrishal és amint meglátták volna a feléjük repülő halat elkapva vitték volna magukkal, hogy megsüssék és megegyék, bár ilyen lényektől még az kis kitelne, hogy nyersen aljának neki lakomázni. De éppen az ellentéte történt. A kis vakarcsok féltek a nagy haltól, a nagy fogaitól, jobban mind a varászlattól, éppen ezét még a társukat is hátrahagyva menekültek, bár az a kis goblin is megszokott, ugyan odaadva a kis csapatnak a céljukat, a maréknyi szőrét, melyet a jó kislány kapott le róla, amikor az rúgkapálva próbált menekülni, hisztérikus visítozik közepetette.
Ahogyan Shasu visszaváltozott emberé, Glen is lejött a fáról, ahogyan leülve arra, a lábait kezdte masszírozni, hiszen egy két bot eltalálta, sőt olyan volt számukra mind egy pinata, bár ő magát hiba ütötték volna, cukrot nem kaptak volna cserébe.
- Szivós kis dögök...- dörmögte mérgesen, ahogyan felállt a rönkről- De mindegy a célunk megvan nem? -lépett közelebb a Elizabeth-hez, hogy megnézze a kis szőrcsomót – Ennyit szenvedni egy maréknyi hajért...- sóhajtott fel, ahogyan a lányt nézte. ~Az a mágia...Death Spike … biztosra veszem, hogy fekete mágia volt...~ gondolkodott, de nem tette szóvá – Ügyes voltál! -csapott egy nagyott a lány hátára nevetve. - Na indulás a …. a.... hova is? -kérdezte a csapat másik két tagjától.
Előkapva térképet, kisebb tanakodás kezdődött, ahogyan megtalálva a következő helyszín pontos helyzetét, ideje volt itt hagyni ezt a lápot. ~ Szóval a víz alatt? Mi lesz a harmadik helyszín... a füstölgő láva közepe lesz?~ gondolta, ahogyan útnak indultak, végül jó volt gyorsan letudni a dolgokat és még sötétedés előtt.
- Öö... nem azt akarom mondani, de elég némák vagytok... ennyire.... áááááá.... visszajöttek! - mutatott ijedten egy, a fák mögül kilépő egy szem kis goblinra, ahogyan a kiáltozás megtette a hatást az azonnal elszelelt - … hu, ezt megúsztuk nem gondoljátok? -kérdezte tőlük ismét, kissé zavarban lévő arckifejezéssel. De ennyi elég is volt számára, azután ős csendben maradt és a kis csapat lassan elérte a tavat is – De nagy és szép! -örült Glen mind egy kisgyerek a játéknak, ahogyan lenyugodva visszasétált a víz partjáról – Akkor használjuk ezeket és merüljünk alá... észrevételek? -váltott egy pillanat alatt komolyra, ahogyan meghallgatta mindenki szavait, miközben próbálgatta az ajándékba kapott felszerelést, de ha voltak is, vagy nem észrevéltelek és lassan lemerülve gy új világ tárult a szeme elé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elizabeth Colmen
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Elizabeth Colmen

Hozzászólások száma : 159
Aye! Pont : 0
Join date : 2010. Nov. 05.
Age : 24

Karakter információ
Céh:
Szint: 2
Jellem:

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitimeSzomb. Márc. 05, 2011 7:04 pm

Ahogy a goblint elkaptam még akkor is rúgkapált már majdnem azon voltam, hogy lehet el kéne engedni szegény kis állatkát és valami más módot kéne találni a szőrének a megszerzésére mikor Shasu hirtelen hallá változott és a goblin felé vetette magát. Ami hirtelen nagy sikollyal tépte ki magát kezeim közül. Ez volt az utolsó reakció amit vártam volna a goblintól mivel eddig hiába használtunk mágiát rá se hederítettetek, de egy haltól meg ennyire megrémül, ez azért kicsit furcsa, bár ki tudja mitől félnek ezek a kis vakarcsok?
Lassan kezemre pillantok melyben még mindig ott szorongatom a szőrcsomót majd Shasu is visszaváltozik és Glen is leugrik a fáról, majd le is ült és elkezdte masszírozni a lábát, most így belegondolva eléggé fáj a lábam, a küldetés után biztos fogok egy-két kék foltot találni a lábamon.
- Szívós kis dögök...- dörmögte mérgesen Glen, ahogyan felállt a rönkről.
-Ja sajnos, de a lényeg, hogy már eltűntek- mosolyodok el miközben beszélek majd lassan közelebb sétál hozzám Glen és szemügyre veszi a szőrcsomót.
-De a lényeg az, hogy megvan és volt értelme szenvedni, bár sokkal jobb lett volna, ha nem támadnak ránk- mondom majd a szőrcsomót táskám egyik kis zsebébe rakom nehogy véletlen elveszítsük, mert még egy goblin támadást már nem élnénk túl, bár lehet, hogy könnyebb dolgunk lenne mivel az előbb megmutatkozott, hogy félnek a halaktól.
– Ügyes voltál! -Csapot egy nagyot a hátamra Glen aminek köszönhetően kiesik kezemből a táskám, de még sikerül azelőtt elkapnom, hogy az földet érne és eltörne a benne lévő tojás.
-Kössz!- Morgom magam elé miközben felveszem hátamra táskám majd Glen fel tesz egy nagyon helyén való kérdést. Ezért elő is vettük a térképet és elkezdtük az nézegetni, hogy most merre tovább, majd mikor ezt kitaláltuk indultunk el, vége valahára hátrahagyva ezt a ronda lápot.
- Öö... nem azt akarom mondani, de elég némák vagytok... ennyire.... áááááá.... visszajöttek! - Mondja Glen és én már épp válaszolnék is neki, de ekkor felkiált és követve pillantását meg is pillantom félelme okát, egy goblin az, de Glen kiáltása után szinte rögtön el is fut.
-Egyenlőre megúsztuk, de mi lesz később?- Teszem fel kérdésemet, majd miután a fiúk válaszoltak kérdésemre csöndben sétáltam tovább és nézelődtem s ahogy a tó partjához értünk mosolyogva kezdtem el figyelni a tájat. Ami nagyon is szép volt, a tó kék vízén vakítóan tükröződött vissza a nap fénye és Glen arcán is gyermeki mosoly jelent meg mint aki épp most kapta volna meg a hőn áhított játékát, majd kissé már lenyugodva sétált oda hozzánk.
-Akkor használjuk ezeket és merüljünk alá... észrevételek? - Beszél már nagyon is komolyan ami kissé meg is lep nem hittem volna, hogy ilyen gyors hangulatváltásai vannak, bár az is lehet, hogy csak rá jött, hogy megbízása van és komolyan kéne venni.
-Különösebben nincs, azt hiszem ez inkább Uetto terepe lesz mint a miénk- nézek Glenre, mivel én személy szerint nem igazán vagyok az a túlságosan vízkedvelő típus, de mivel más választásom nem volt így felvettem a kapott szerkentyűt s táskámat a tó partjára letéve merültünk alá a vízbe a fiúkkal.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Uetto Shasu
Alakváltó mágus
Alakváltó mágus
Uetto Shasu

Hozzászólások száma : 22
Aye! Pont : 0
Join date : 2010. Dec. 07.

Karakter információ
Céh: Lamia Scale
Szint: 2
Jellem:

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitimeHétf. Márc. 07, 2011 4:05 pm


- Szívós kis dögök - Glen volt az első, aki megszólalt az aprónép gyors elszelelése után, miközben megközelítette a maroknyi szőrt a kezében tartó Elizabethet.
-Ja sajnos, de a lényeg, hogy már eltűntek... És volt értelme szenvedni, bár sokkal jobb lett volna, ha nem támadnak ránk - a lány eltette a szőrt, és igazából ez volt az egyetlen, ami ekkor érdekelt. Habár kiderült, hogy az életveszély komoly hatást mért a goblinokra, nem lett volna kedvem kergetni őket, vagy éppen újra szembeszállni velük.
– Ügyes voltál! - Glen energetikus belépője a társaságba kissé furcsának tűnt, elvégre is még vízi mágusként is hozzátettem a sikerhez magam valamennyire - aláírtam persze, hogy nem vagyok fiatal és szép lány, aki tetszhet Glennek...
-Kössz! - Elizabeth, habár kissé nehezen vette Glen figyelmét hamar rátért a következő pontra, azaz a következő anyagra amit be kell szereznünk. A térképet olvasva, már amennyire laikusként be tudtam lőni magunknak a tavat irányban és távolságban csak alig-alig figyeltem fel a lejátszódó közjátékra, inkább a térképen és a mellette levő információn járattam a fejemet. A zafírvíz ismerősnek csengett - persze nem névben, hanem küllemében, a csillogó zöldes kristály valójában, ami a víz alatt szinte észrevétlenül húzódik meg, hisz benne is vízként csillan a rászűrődő fény.
-Az lenne vajon... - Talán még kölyökként, talán pont az életem első útját indító mágus drágakövei között találtam ilyet a tenger padlóján, amikor a holmija szerte széjjel sodródott a dagállyal...
-Akkor használjuk ezeket és merüljünk alá... észrevételek? - Glen szavai voltak az elsők, amikre felfigyeltem. Elbambultam, de legalább a csodás látványban volt részem, amit a jókora csillogó víz felszíne jelentett. Egyből elfelejtettem a térképet és a leírást és a partra sétáltam, majd a lábammal megpaskolva a vizet bele is borzongtam lassan annak ismerősen simogató hidegébe.
-Különösebben nincs, azt hiszem ez inkább Uetto terepe lesz mint a miénk - én már mosolyogtam. Valóban, ez az én terepem, de ezt a többiek aligha tudhatták olyannyira jól, ahogyan én magam is éreztem. Csupán bólintottam egyet hátrafelé és át is adtam a még nálam levő listát a táskájával bajlódó Elizabethnek, majd beljebb sétáltam a vízbe és felszökkentem, hogy pár pillanaton belül már jókora macskahalként íveljek egy fejest a tóba.

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Giantcatfish
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elfman
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Elfman

Hozzászólások száma : 315
Aye! Pont : 1
Join date : 2010. Sep. 20.
Age : 30

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitimeSzer. Márc. 09, 2011 11:23 am

Ahogy egyre lejjebb merültök, feltűnik, hogy mennyire mély a tó, és hogy mennyire langyos a víz még a nagyobb mélységekben is. A tó aljára már nem igazán szűrődik le a fény, de mivel a víz kristálytiszta, és valami kékes derengés is van lent, ezért közel olyan jól láttok, mint odafent. Az egyetlen probléma az, hogy nem halljátok egymást, úgyhogy kézjelekre szorultok. Logikusnak az tűnik, hogy az erősebb derengés felé induljatok.
Minden tökéletesen nyugalmas, de ahogy haladtok, egyre zavarba ejtőbb halak úsznak el mellettetek. Eleinte csak zöldes-kéken világítóak, de útközben láthattok szőrös, kétfejű, vagy emberlábú példányt is. Végül egy hasadékban megtaláljátok a keresett, élénken világító kristályt is, amit probléma nélkül felszedhetnétek, ha történetesen a mellette ácsorgó, négy méter magas, egyik keze olló másik keze láncfűrész rák nem meredne rátok.

Szerezzétek meg a kristályt! Azt, hogy megharcoltok vele, vagy egyéb taktikát választotok, rátok bízom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Uetto Shasu
Alakváltó mágus
Alakváltó mágus
Uetto Shasu

Hozzászólások száma : 22
Aye! Pont : 0
Join date : 2010. Dec. 07.

Karakter információ
Céh: Lamia Scale
Szint: 2
Jellem:

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitimeHétf. Márc. 21, 2011 1:44 pm

A víz csodálatos volt - a tisztasága és simasága el tudott volna csábítani, hogy maradjak itt hosszabb időre is, sőt, telepedjek meg a környékén. Abban viszont már biztos voltam, hogy nem egyszer járok majd itt újra, hiszen csak a tó vizét érezni is olyan élménynek tűnt, amiért megéri majd újra meg újra a szárazföldet járni.
Azonban a hely varázsa változott, egyre jobban, és egyre nagyobb mértékben, ahogy elhaladtam a mélységek felé, először csak egyedül. A halakat a tó kékesen derengő mélye felé felváltották a bizarrabbnál bizarrabb lények, mintha csak hibás, félbemaradt transzformációk eredményeit néztem volna. A torz figurák gondolkodásra késztettek, és habár nem sűrűn vettem elő tudásomat, véltem sejteni, hogy ezek az elváltozások valamilyen mágia, vagy mágikus hatás eredményei lehettek, ezt is csak azért, mert átváltozásnak tűnő elváltozások voltak a furcsa lényeken. Ezután jutott eszembe a figyelmeztetés a mestertől, a zafírvizet felváltva, rövid ideig tarthatjuk magunknál majd, annak mágikus sugárzása miatt.
Visszafordultam hát, és a társaim felé vettem az irányt, átváltoztam macskahallá, hogy a lehető legkönnyebben észrevegyenek, majd amikor megtaláltam a felém evickélő párost, táncolni kezdtem előttük köröket úszva, és a felszínre mentem, és amint a felszínen voltak, elmondtam amit csak sejtettem.
-A mélyben furcsa lények tanyáznak, amik valószínűleg a zafírvíz sugárzása miatt torzultak el. Eddig egy sem volt agresszív, de lehet, hogy találkozunk valamivel. Minden esetre én nem vagyok jó harcos, inkább lopom el a követ és viszem gyorsan a partra, hiszen engem talán még nem is szúrna ki egyből egy tómélyi lény - megvártam a válaszukat, majd amikor megegyeztünk végül, visszaváltoztam hallá, és jó pár méterrel előttük lavírozva, körülúszva a környéket tartottam egyre mélyebbre.
Amint a félhomály végleg beállt, és a felülről érkező napsugarak már csak annyit értek, mint a kékes derengés alulról, megláttam a hatalmas alakot. A páncélos, akinek koránt sem kellett volna akkorának lennie, amekkora volt, és akinek a karján ott volta a hatalmas fegyver, egyértelműen nem természetes volt, még a zafírvíz jelenlétében sem elfogadható mértékig. Őrizte az anyagot, mintha valaki rajta akarta volna tartani a kezét, és mintha ő maga nem érezte volna a torzító hatást, vagy éppen pont általa született volna. Bevártam a társaimat, átalakultam emberré, majd a rákra mutattam, és végül tigrishallá változva eltűntem a fenék felé, hogy a növényzete és a talaj kövezete között megbújva juthassak a zafírvíz közelébe, lehetőleg megkerülve az őrt.

A terv végül sikeresnek is tűnt. A nagyobb sziklák és hínárerdők között könnyedén a kéken világló- pulzáló anyag közelébe jutottam talán egy negyed óra alatt, ahol viszont egy újabb probléma állított meg. Az anyag és az őre kiöltek a közelükből minden életet már, így mindenképpen fel kellett fednem magamat, még akkor is, ha a széles páncélú rák-szerzet háta mögött kellett megtennem azt.
Egy utolsó elszánás és egy utolsó ellenőrzés a lehető leggyorsabb út iránt, majd nekiindultam, méghozzá a lehető leggyorsabban, tátott szájjal, hogy amint csak elérem a világító kövekkel megszórt kopár talajt, egy nagyobbat a fogaim közé zárva rajtolhassak is kifelé. A rák, mintha csak megérzett vagy hallott volna, azonnal fordulni kezdett felém, azonban az utolsó pillanatban valami becsapódott, és csikorogva pattant le a páncélján, és ő a láncfűrészét felbúgatva indult meg felfelé. A társaim mentettek meg, én pedig a fogaim közé zárva egy nagyobb követ szorgosan csapkodtam magamat a felszín felé.
A kő a fogaimat is áthatotta, és pulzálásával a késszerűen erős csontok is érzékennyé váltak. Undorral köptem ki a már nem is annyira gyönyörű anyagot, és a parton, rosszullétemet kerülgetve ültem meg és vártam a társaimat. Nem akartam visszamenni abban az állapotban...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elizabeth Colmen
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Elizabeth Colmen

Hozzászólások száma : 159
Aye! Pont : 0
Join date : 2010. Nov. 05.
Age : 24

Karakter információ
Céh:
Szint: 2
Jellem:

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitimeKedd Márc. 22, 2011 9:36 pm

Uetto csak bólintott megerősítésként, hogy ez az ő terepe és azzal ahogy a vízbe ugrott és ugrás közben átváltozott hallá azzal csak még jobban megerősítette ezt a tényt, hát igen én személy szerint annyira azért nem rajongók a vízért ha csak nem épp egy órás fürdésről van szó vagy strandról. De mivel erről most szó sem lehetett így beleraktam a térképet a táskába majd cipzáros fölsőmet levettem mivel alatta úgyis van egy póló és nem akartam, hogy minden ruhám csurom víz legyen legalább valamelyest a felső melegítsen miután kijöttünk ebből a hideg vízből.
Majd mivel már Glen is a vízbe merült én még gyors elraktam a térképet és a felsőmet a táskámra dobtam majd felvéve azt a fura szerkentyűt amit a megbízás elején kaptunk én is lemerültem a vízbe és amit ott láttunk az csodálatos volt. Ahogy a nap fénye a vízen áthaladva tört egyre a mélybe az csodálatos volt már szinte festői szépségű pedig azért valljuk be az ilyenek engem nem nagyon szoktak lenyűgözni, de ami szép az szép.
Ahogy én ennyire nézelődök egyre jobban lemaradok a két fiú mögött bár Uettot már nem is látom bármennyire is tiszta a víz és szinte a legmélyére le lehet látni a sok hal között nem ismertem fel társamat. De ez nem sokáig maradt így mivel egy fura macskahal kezdett Glen előtt össze-vissza evickélni és Glen a hallal együtt elindult a felszín felé így én is követtem őket mivel kíváncsiságom nem hagyott nyugodni, hogy vajon mit láthatott társam amiért fel kell jönni a víz alól.
-A mélyben furcsa lények tanyáznak, amik valószínűleg a zafírvíz sugárzása miatt torzultak el. Eddig egy sem volt agresszív, de lehet, hogy találkozunk valamivel. Minden esetre én nem vagyok jó harcos, inkább lopom el a követ és viszem gyorsan a partra, hiszen engem talán még nem is szúrna ki egyből egy tómélyi lény - kezdi el mondani, hogy mit tapasztalt eddig én pedig egyre nagyobb érdeklődéssel kezdtem el hallgatni beszámolóját.
-Mivel nem tudni, hogy mire számíthatunk szerintem jobb lenne ha mindenki felkészülne a harcra, úgy legalább nem érhet minket meglepetés- mondom el véleményemet majd ezután egy csontdárdát idézek meg mivel a víz alatt ez nem igazán menne hiszen beszélni nem tudok, másképp meg még egyenlőre nem megy a varázslás, sajnos…
Majd ahogy elmondta az ő véleményét Glen mindannyian alá merültünk ismét a vízben, de most már a nézelődést inkább abba hagytam mivel tudtam, hogy sietnünk kell vagy legalábbis én szeretném minél hamarabb lezárni ezt a vizes részét a megbízásnak. De ez valahogy egyenlőre nagyon nem akart menni, de nézzük a jó oldalát ahhoz képest hogy elég mélyen voltunk még egész jól lehetett látni a vízben és egész meleg is volt a víz vagy legalábbis úszás közben nem fáztam. De azért őszintén szólva az úszás elég nehézzé vált számomra a csont dárda miatt, de nem akartam kockáztatni, és milyen szerencse, hogy az nálam van mivel nem sokkal ezután egy fura óriás rákot pillanthattunk meg akinek az egyik ollója helyett láncfűrész van és én konkrétan óriási szemekkel kezdtem bámulni messziről azt a furcsaságot. S hogy társaim is észrevegyék eszeveszettől kezdtem el mutogatnia afelé az izé felé, de Uetto ezzel megelőzött, majd ő már el is tűnve próbálkozott a kő megszerzésével a rák mögött elúszva én pedig egyenlőre csak távolról figyeltem a dolgot igazság szerint nem nagyon akarództam közel menni ahhoz az izéhez ha nem muszáj. De minden jónak egyszer vége lesz mert a rák észrevette Uettot és felé indult, de mielőtt még bármit tehettem volna Glen már egy kővel dobta meg a rákot aminek köszönhetően az inkább velünk kezdett el foglalkozni és beindult a láncfűrész. Én pedig mivel más lehetőségem egyenlőre nem volt, próbáltam arrább úszni és míg a rák Glennel volt elfoglalva én a rák mögé úsztam és onnan próbáltam sebzést ejteni rajta, de ez nem akart összejönni túl kemény volt a páncélja, és ezzel csak azt értem el, hogy a rák most már inkább engem figyelt. Ezért menekülőre fogtam a dolgot és elkezdtem úszni el a rák elől majd a következő amit hallottam az már az volt, hogy a mintha valami eltört volna és ahogy hátrapillantottam rákellet jönnöm, hogy a rák láncfűrésze az aljzaton landolt én pedig mosolyogva fordultam Glen felé. Most már csak nem lesz nehéz dolgunk, remélem legalábbis, hát szó mi szó nem volt azután a legkönnyebb ellenfél a rákocska de legyőztük én pedig az aljzaton hagyva csontdárdámat úsztam ki Glennel együtt a vízből.


//Srácok ha valamit máshogy írjak akkor szóljatok//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glen Ordway
Gealdor
Gealdor


Hozzászólások száma : 142
Aye! Pont : 4
Join date : 2010. Dec. 21.
Age : 29

Karakter információ
Céh: Quatro Cerberus
Szint: 4
Jellem:

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitimeSzomb. Május 14, 2011 7:49 am

//Bocsánat mindenkitől, hogy ilyen sokáig nem írtam! Szívesen és most már aktívan rész tudok venni az oldalból! Remélem, még tudunk játszani, de ha nem, akkor is, itt egy post mellyel már tartoztam! //

Lemerült a kis csapat és a kis fejfedők nagyon is jól működtek, nem szivárgott, könnyű volt benne a mozgás és a légzés sem akadozott. Az öreg kitett magáért az szent, mindenre gondolt ezzel. De mindez együttesen sem volt elég ahhoz, hogy megnyugtassa Glent. Egyáltalán nem akart lemenni a víz alá, nem másért, mind ruha híján, hiszen tisztára elfog ázni és ha ez megtörténik akkor könnyen megfázik, prüszkölni fog és ha ez is bekövetkezne, akkor nem tud a küldetésre koncentrálni és nyavalyogni fog, ami talán rosszabb mind ha odalent semmit sem csinálna.
De ahogyan egyre lejjebb és lejjebb haladtak a meleg vízben, ez a rossza érzés kezdett megváltozni. A Víz a hőmérsékletéből semmit sem vesztett, ami tetszett a rúnamágusnak. ~Elég jó idő van idelent, talán mégsem fázok meg!~ gondolta elégedetten, ahogyan máson kezdett el agyalni. Az itteni állatok, hát hogyan is mondjuk ki, elég groteszkül néztek ki, ami egyáltalán nem tetszett neki, sőt amikor meglátta az egyik emberlábú halat, végigfutott a hátán a hideg. ~Ez most komoly? Remélem ezután nem lesz pikkelyen és kezdek el víz nélkül kiszáradni...~ tűnt el egy kicsit a „hallember” a csapatból, ahogyan ott volt az idő, hogy nemcsak bohóckodjon.
Megállt, ahogyan körbenézett. ~ A víz elég meleg! Szóval egy hőforrás lehet a közelben, ami a földalatti aktivitásra is utal, hiszen a kristályok magas hőmérsékleten nagy nyomás hatására alakulnak ki! Ez elég érdekes hely, az állatokat nézve pedig a kristályok felépülése valami mutációt okozó anyagot is tartalmaz. Érdemes lenne megvizsgálni...~ látott meg maga élőt egy apró kis halat, amit elkezdett hessegetni, de mikor rájött, hogy a „hallember” tért vissza, visszatérve a szerepéhez.
- Haha... bocsi, nem ismertelek fel!- vakarta a burát a tarkójánál, ahogyan követte őt a felszínre. Odafent pedig a megbeszélés következett és amit halott, az egy kicsit, nos még groteszkebb volt, mind amire gondolni mert volna. - Hát az én mágiám egyik típusa odalent is hatásos, de nem szívesen használom, elég időigényes, így mi lenne ha megvárnálak itt titeket?- kérdezte viccelődve, ahogyan a társak ránézet, egy kicsit sem voltak vidám hangulatban. - Rendben megyek! -közölte szomorúan, ahogyan elindultak újra a víz mélyére.

Egyre mélyebbre és mélyebbre hatoltak, de semmi sem változott. A víz továbbra is meleg maradt és a foszforeszkáló kristályok jól mutatottak a helyes utat és a sötétben rejtőző mutáns halakat is. ~Ez egyre bizarrabb!~ gondolta, ahogyan minden megállt, Glent csak Elizabeth-nek útközbe, hiszen annyira elnézelődött, hogy észre sem vette, hogy megálltak. ~Na majdnem az anyatermészet valahova!~ nézte a lány mögül a szörnyet, ahogyan Uetto el is indult. Glen pedig lassan leúszott a talajra, ahogyan elkezdett valamin ügyködni. De minden nem úgy alakult, ahogyan eltervezték. A szörny észrevette a Uetto-t és elindult felé, ahogyan Glen éppen hogy majdnem elkészült azzal amit csinált. ~Ez nem jó!... Idióta~ ragadott meg egy követ, amit a szörny felé dobott, de víznek hála, lassan mozgott és éppen hogy eltalálta azt, nem is ezt vette észre, hanem ahogyan a kő nekiesett az ő kincsének, a csapat célpontjaként szereplő kőnek. Na ezen dühödött fel, ahogyan ide-oda nézve észrevette a fiatal rúnamágust és elindult felé. ~Szóval az a kincsed és allergiás vagy rá, ha hozzá érnek? Ez jó tudni!~ folytatta a rajzolást a porba, ahogyan a rák egyre csak közeledett. ~Túl közel van!~ nézett fel a fölé emelkedő szörnyre, ahogyan behunyta a szemét. ~Túl lassú voltam!~ ahogyan nem érezte magán a halálos csapást. Hála Elizabeth-nek, aki megzavarta hátulról a szörnyet, ami így egy pillanatra nem Glen-nel foglalkozott. És ez elég volt. Megalkotta az utolsó rúnát is, ahogyan a kör bezárult. ~Enchantment // Megbűvölés befejezve!~ mosolyodott el, ahogyan a rák csapádba is került és elindult a lány felé, ahogyan a rákot körülvevő falon megjelent egy írás.

„Az akin Láncfűrész van, nem mozdulhat el innen 24 óráig!”

Kisebb csattanás hallatszott, ahogyan Glen hátranézett. A rák láncfűrészes keze az ajzatón hevert, ahogyan Glen szeme elkerekedett. ~Ez levágta a kezét, hogy szabaduljon a csapádból. Mi a franc... ez tud olvasni?~ nézte a szörnyet.

//Egyenlőre itt hagyóm hátra..//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elfman
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Elfman

Hozzászólások száma : 315
Aye! Pont : 1
Join date : 2010. Sep. 20.
Age : 30

Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitimeKedd Május 24, 2011 10:07 am

A rák nem követ titeket sokáig, és hamarosan mindannyian a parton vagytok. A lista utolsó pontja a kristályhomok megszerzése. Ez egy alig két kilométerre lévő tóban van, a leírás szerint egyedül ott található komolyabb lerakódás a belőle, és bár kicsit nehéz megtalálni, de legalább elsőre fel lehet ismerni: tökéletesen fehér, tiszta, és még a víz alatt is száraz marad. Nagyjából félúton lehettek, amikor egy hatalmas farönk zúg felétek, kiütve azt, aki szerencsétlenségére az útjában van. Ha valaki el is kerüli az elsőt, hamarosan érkezik egy második, majd harmadik is...

Amikor felkeltek, az idegesítő goblinokat találjátok magatokkal szemben, egy sárból tapasztott helyiségben. Ami a különbség az az, hogy ezek közül soknak nem a szokásos rózsaszínű bundája van, és sokan magasabbak és - bizarr látvány - izmosabbak is.
Csicsergés fut végig a helységben lévő 15-20 goblinon (ismét csak nehéz megszámolni őket, mert nem maradnak veszteg), majd az egyik, a listátokat markolászva, nagyon erősen törve a nyelvet, akadozva, de emberi nyelven kezd el beszélni:
- Bocsát meg varázsos... harcos gyakorol dob rönk - mutat néhány izmosabb goblinra izgatottan - Érez jól?
Miután kibogoztátok az értelmét, és esetleg válaszoltok is neki, szinte előrobbanak belőle a szavak, alig értitek:
- Varázsos segít kérem! Halember öl goblin, varázsos segít! Goblin ad kristályhomok mint papír írott! Kristályhomok goblin nélkül nem talál! Varázsos segít, goblin segít!
Az üzleti ajánlatot néhány vigyorgó "harcos" is figyelemmel kíséri, ami nem igazán tesz jót az ember biztonságérzetének. Nem jó ötlet olyanokkal ujjat húzni, akik farönköket hajigálnak gyakorlásképp. Meg sem várja, hogy lereagáljátok a szavait, máris hadarja tovább:
- Sokszor régen varázsos harcol itt, víz világít, halak furcsa... - ezzel a felütéssel egy hosszabb mesébe kezd, kissé nehéz kibogozni az értelmét, mert a múlt időt és a személyragokat teljesen mellőzi, és oda-vissza ugrál az időben, de végül ezt rakjátok össze: régen egy nagy mágikus csata volt itt a környéken, ami kihatott a környezetre is, az évek során enyhén eltorzítva a goblinokat (mint az itteniek), és erősen a vízben élő lényeket (mint amiket a tóban láttatok). A goblinok egymás közt harcolnak, miközben a "halemberek" háborúznak velük, ezért nagyon bizonytalan a jövőjük. Szeretnék, ha segítenétek megoldani a problémát a halemberekkel, ők egyértelműen a harc mellett vannak, de kelletlenül megjegyzi, hogy ha csak egyszerűen megbékéltetitek őket, nekik az is jó.

Felmerülhet bennetek a gondolat, hogy ugyan mi hasznot húztok belőle, ha segítetek nekik, hiszen magatok is felszedhetitek a homokot. Ha inkább önerőből szeretnétek tovább dolgozni, az egyelőre nem lehetséges, mert úgy tűnik természetesnek vették a beleegyezéseteket, és máris a harcra készülnek, mindenhol harcosok nyüzsögnek. A szóvivőjük hozat nektek némi ételt is, és arra kér, hogy várjatok egy kicsit. Közben akár meg is beszélhetitek egymás közt, hogy mit fogtok csinálni, mert éppen hogy landolt előttetek az étel már el is rohan a dolgára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)   Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek) Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Színtelen arany (küldetés Elizabeth Colmennek, Uetto Shasunak és Glen Ordwaynek)
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Fiore Királyság :: Máshol...-
Ugrás: