| | Fairy Tail Nyári Nagy kirándulás | |
|
|
| Szerző | Üzenet |
|---|
Erza Scarlet Mesélő

Hozzászólások száma: 897 Join date: 2010. Aug. 02. Age: 23 Tartózkodási hely: Magnólia, céh ház
 | Téma: Fairy Tail Nyári Nagy kirándulás Szer. Ápr. 20, 2011 11:31 pm | |
| Nagy örömmel jelentem minden kedves forumozónak, hogy a nyár folyamán egy hosszabb távú hepajt is csapunk!
Az idő pont: Juilus 1-2-3 / péntek- szombat-vasárnap/
A helyszín Poroszló, a Tisza tó melletti kis falu/község.
A kirándulás ára 10.000 Ft - ez az összeg fedezi a szállás két éjszakára, az étkezést reggel délben este valamint programokat / mint például strandolás Fairy Tail kvíz, Fairy Tail társasjáték, Céh verseny stb/
A helységet melyet birtokba kívánunk venni az alábbi linken keresztül érhetitek el. http://www.poroszlo.hu/hu/szallas.php?id=14
A három nap alatt rengeteg móka is kacagást biztosítunk mindenkinek.
És akkor most néhány exclusive részlet a kirándulásról:
- Bográcsozás Staff módra - avagy Erza könnyei hagyma vágás alatt - Utolsó este szalonna sütés, ahol Gray Natsu Fired Cobra szerenáddal búcsúztatják az egybe gyűlteket - Mesteri halas sült Happy módra - Fairy Tail forum kvíz - avagy titkok amikre most fényre derül - Kártyázás Natsuval a verhetetlennel - Fiúk figyelem! Twister játék a strandon fürdőruhában! - Vízpisztoly Csata! - Céhek csatája! - ahol számos gügyeségi és sport feladatban mérhetik össze erejüket egy-egy staff vezetésével, JUTALOM VÁRHATÓ! - Túra a Tisza tónál!
Ami mi biztosan biztosítunk nektek! - Szállást egy kényelmes apartmanban - Ételt és ásványvizet szörppel valamint gyümölcs lét! - Folyamatos aktív programokat - És persze folyamatos jó hangulatot
Jelentkezni ebben a topicban valamint Pmben, skypeon lehet. Bárkinek egyéb kérdése van a részletekkel kapcsolatban telefonon is elérhet /06305210497/ ha az előbb említett elérhetőségek nem működnének. _________________  |
|
 | |
Ovan Sandinger Elemi mágus

Hozzászólások száma: 163 Join date: 2010. Oct. 02. Age: 19 Tartózkodási hely: Lamia Scale klánház, zajoktól legtávolabb eső sarok
Karakter információ Céh: Lamia Scale Varázserő:
   (1940/3000) Szint: 3
 | Téma: Re: Fairy Tail Nyári Nagy kirándulás Csüt. Ápr. 21, 2011 10:42 am | |
| Büszkén jelentem, hogy megyeeeeeeeeeek! És viszek valami különlegességet is, de hogy mit, az egyenlőre titok. |
|
 | |
Arashi Nagao Elemi mágus

Hozzászólások száma: 258 Join date: 2010. Aug. 01. Age: 23
Karakter információ Céh: Titan Nose Varázserő:
   (3785/5000) Szint: 4
 | Téma: Re: Fairy Tail Nyári Nagy kirándulás Csüt. Ápr. 21, 2011 1:01 pm | |
| Én is megyek, előreláthatóan autóval, úgyhogy van három grátisz hely! Ezen az útvonalon megyünk: Nemesnádudvar-Soltvadkert-Kecskemét-Cegléd-Heves-Poroszló, ha van valaki aki ennek a közelében lakik és szeretne velünk jönni (alighanem Itachi is jön), az jelezze nálam PÜ-ben! Természetesen az sem baj, ha egy kis kitérővel tudunk csak felvenni valakit.
A hozzászólást Arashi Nagao összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 21, 2011 1:03 pm-kor. |
|
 | |
Atsui Orestes Elemi mágus

Hozzászólások száma: 424 Join date: 2010. Oct. 13. Age: 25 Tartózkodási hely: A hirdetőtábla és Bob mester között félúton
Karakter információ Céh: Blue Pegasus Varázserő:
   (7530/10500) Szint: 6
 | Téma: Re: Fairy Tail Nyári Nagy kirándulás Csüt. Ápr. 21, 2011 1:03 pm | |
| Én is megyek természetesen.  |
|
 | |
Nati Teina Alakváltó mágus

Hozzászólások száma: 270 Join date: 2011. Mar. 26. Age: 15 Tartózkodási hely: konyha
   (1960/3000) Szint: 3
 | Téma: Re: Fairy Tail Nyári Nagy kirándulás Szer. Ápr. 27, 2011 6:22 pm | |
| Én is meheteeeek  ^^ WÍÍÍÍÍÍ *.* |
|
 | |
Max DeLuise Sárkányölő

Hozzászólások száma: 217 Join date: 2009. Oct. 14. Age: 20
Karakter információ Céh: Quatro Cerberus Varázserő:
   (9240/10500) Szint: 6
 | Téma: Re: Fairy Tail Nyári Nagy kirándulás Vas. Máj. 15, 2011 10:48 am | |
| Nos, a helyzet jelenlegi állása szerint én is megyek! És a lehető legnagyobb valószínűséggel állítom, hogy nem fog változni az álláspontom. Számolhattok velem is. |
|
 | |
Cassidy Angel Elemi mágus

Hozzászólások száma: 183 Join date: 2010. Dec. 28. Age: 17 Tartózkodási hely: Fairy Tail céhház
Karakter információ Céh: Fairy Tail Varázserő:
   (2160/3000) Szint: 3
 | |
 | |
Omeron Greensand Elemi mágus

Hozzászólások száma: 248 Join date: 2011. Apr. 30. Age: 23 Tartózkodási hely: Egy öreg fa tövében
   (3400/5000) Szint: 4
 | Téma: Re: Fairy Tail Nyári Nagy kirándulás Vas. Máj. 15, 2011 10:46 pm | |
| Menek én is  ... |
|
 | |
Sophie Black Csillaglelkű mágus

Hozzászólások száma: 297 Join date: 2010. Jul. 01. Age: 17 Tartózkodási hely: a csillagok közt :P
Karakter információ Céh: Blackened Tears Varázserő:
   (2680/3000) Szint: 3
 | Téma: Re: Fairy Tail Nyári Nagy kirándulás Vas. Máj. 15, 2011 11:10 pm | |
| Nahátnaháát :OO úgy látszik 2-án ott tudok lenni csak valaki jöjjön ki elém, mert tájékozódó képesség nulla és a k*tsög GPS nem jelzi ki az FT-s bagázst :O |
|
 | |
Mona Okami Elemi mágus

Hozzászólások száma: 108 Join date: 2011. Mar. 18. Age: 15 Tartózkodási hely: Natinál csövül ._.
   (1360/1500) Szint: 2
 | Téma: Re: Fairy Tail Nyári Nagy kirándulás Kedd. Máj. 17, 2011 5:32 pm | |
| Örömmel jelentem, hogy én is mehetek~!!!! (minden bizonnyal) :DDDD |
|
 | |

Hozzászólások száma: 248 Join date: 2011. Apr. 30. Age: 23 Tartózkodási hely: Egy öreg fa tövében
 | Téma: Re: Fairy Tail Nyári Nagy kirándulás Kedd. Máj. 17, 2011 10:42 pm | |
| |
|
 | |
Erza Scarlet Mesélő

Hozzászólások száma: 897 Join date: 2010. Aug. 02. Age: 23 Tartózkodási hely: Magnólia, céh ház
 | Téma: Re: Fairy Tail Nyári Nagy kirándulás Szer. Máj. 18, 2011 6:43 pm | |
| Örülök hogy ennyien jelentkeztetek a táborba *szipp*!
Akkor most újabb információkkal szolgálok nektek!
A tábor összeg 10.000 Ft / gyémánttal nem kiváltható vagy helyesíthető/
Ebből május végéig, 2500Ft kell befizetni ez lesz a szállásra való foglalónk!
A maradék 7500 Ft június 20. -ig kell kifiezetnetek !
Mind a két összeget erre a bankszámla számra kell utalni --->10401921-83545252-49561003<---
Fontos hogy a címzett Fülöp Hajnalka, valamint a közleményben tüntessétek fel először a saját neveteket majd a forumos karakter nevét, csak hogy tudjam ki kicsoda. ^^
(Nekem nem gond ha valaki egyszerre utalja az összeget)
_________________  |
|
 | |
Firmus Kakte Elemi mágus

Hozzászólások száma: 219 Join date: 2010. Oct. 03. Tartózkodási hely: Mindig két lépéssel Bob Mester előtt
   (2265/3000) Szint: 3
 | Téma: Re: Fairy Tail Nyári Nagy kirándulás Vas. Máj. 29, 2011 2:33 pm | |
| Nem mintha pesszimista lennék, de hátha beüt az esőnap, ezért szerény személyem bátorkodik egy frenetikusan fantasztikus Rizikó partira invitálni a népes táborozó tömeget. Koczkák előnyben!  A játék gondolom mindenkinek ismerős. Az extra abból áll majd, hogy egy homemade Ilku klánbeli mapon fog játszódni, spec szabályokkal és küldetésekkel. A játéktér Kicsit közelebbről A játék méretarányait a képen szereplő birodalmi rohamosztagos mutatja, továbbá a játék tisztaságát maga Palpatine császár garantálja! xD A potenciális játékosokat nyomatékosan megkérem, hogy hozzanak magukkal saját kockákat, hogy ne lehessen panaszkodni a szerencsekockák hiányára  Nomeg, ha esetleg valakinek megvan a gyári játék bábukészlete, az nyerne egy fagyit, ha elhozná. (én sajnos csak négy főre tudok sereget kiállítani, holott a map 6 főt is elbír kényelmesen) |
|
 | |
Itachi Sadamesu Elemi mágus

Hozzászólások száma: 314 Join date: 2010. Aug. 11. Age: 21 Tartózkodási hely: Shirotsumei Asszonybosszantó
Karakter információ Céh: Titan Nose Varázserő:
   (3465/5000) Szint: 4
 | Téma: Re: Fairy Tail Nyári Nagy kirándulás Hétf. Máj. 30, 2011 3:37 pm | |
| Oi! Ez esetben kedves Ero-san, elhozom a mi készletünket, az alábbi kép a mi játékunk pontos mása:  |
|
 | |

| Téma: Re: Fairy Tail Nyári Nagy kirándulás Csüt. Jún. 02, 2011 10:36 am | |
| Bár úgy látom van már elég társasjáték erre a két és fél napra  , valamit én is bedobok a közösbe, ha van rá igény. A játék neve Small World, egy kisebb és egy nagyobb térkép van hozzá. http://www.szellemlovas.hu/tarsasjatek/index.php?main_page=product_book_info&products_id=530 ezt a társasjátékot tudom felajánlani, bár a miénk még angol nyelvű, mert külföldről hoztam, a neten megtalálható a magyar nyelvű játékszabály bescannelt változata. Legalább egy illetékes személytől kérnék majd visszajelzést, akár püben is.   |
|
 | |
| | Fairy Tail Nyári Nagy kirándulás | |
|