HomeCalendarGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépés

Share
 

 Ötletek, javaslatok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Itachi Sadamesu
Elemi mágus
Elemi mágus
Itachi Sadamesu

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 15
Join date : 2010. Aug. 11.
Age : 28
Tartózkodási hely : Shirotsumei Asszonybosszantó

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 4
Jellem:

Ötletek, javaslatok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, javaslatok   Ötletek, javaslatok - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 12, 2012 1:29 pm

Mint játékos, csak annyit fűzök az általad leírtakhoz, hogy nem értek egyet. Az tény, hogy mindenkinek vannak napjai, mikor nem megy úgy az írás, mint máskor, de az is előszokott fordulni, hogy az embernek csak VE kell, és mindegy számára mit rottyant össze, csak értelmesnek nézzen ki, és legyen meg a kellő szó mennyiség. Na, a mesélő nem tudja, ki miért írja úgy ahogy a kalandját, nem is kell tudnia, de ha pl. elviszi XY-t egy küldetésre, akkor ott nagyjából fel tud állítani egy képet a játékos képességeiről, amit úgymond hívhatunk "szint"-nek. Egyik mesélő sem áll hozzá úgy az emberhez, hogy ő bizony egy Tolkien, vagy egy Rejtő. Szerintem rossz szögből látod a dolgokat Curacao. Az értékelők általában rámutatnak azokra a hibákra, amikre ha oda figyel az ember, akkor kiküszöbölheti a továbbiakban, tehát tanul belőle. Az, hogy egyeseknél azt írják, hogy az illető tud jobban is, ha kicsit megerőlteti magát, egyrészt ösztönző hatással bírhat sok esetben. Véleményem szerint egyik Mesélő bácsi/néni sem áll neki rossz szándékkal az értékelésnek, mint pl.: Húúú ezt az Itát ki nem állhatom, ezért most jól lefikázom az irományát, stb... A Fehér ház tanácsokkal próbál szolgálni, és segíteni. Senki sem születik Petőfinek, de bárki képes az írásstílusát fejleszteni, és ebben az esetben, még külön időráfordítás sem kell, egyszerűen annyi, hogy ha értelmes javaslatot állítanak elébe, azt fogadja meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rohandar Blacksteel
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Rohandar Blacksteel

Hozzászólások száma : 2616
Aye! Pont : 2
Join date : 2011. Aug. 14.
Age : 24
Tartózkodási hely : Küldetésen

Karakter információ
Céh: Soaring Gryphon
Szint: 15
Jellem: Semleges Gonosz

Ötletek, javaslatok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, javaslatok   Ötletek, javaslatok - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 12, 2012 2:05 pm

Úgy érzem, nekem is kezd körvonalazódni a véleményem, és ezt megosztanám a nagyérdeművel. A saját bőrömön is tapasztalom, hogy az embernek igenis kell néha egy kis hátsóba rugdosás! Velem is sokszor volt már, hogy azt mondták, hogy jó lesz ez, CSAK... És szerintem igenis szükség van ezekre a "csak"-okra. Ilyenkor sosem úgy fogtam fel a dolgot, hogy "a kis szemét, már megint lehúzta a dolgot", hanem hogy "hú, tényleg, majd én megmutatom, hogy megy ez jobban is!". És igen, a másik oldalhoz persze hozzá tartozik, hogy nem mindegy, hogy milyen stílusban fogalmazódik meg a dolog, hiszen ugyan azt el lehet mondani ösztönzőleg és pont ellenkező hatást is el lehet érni, de úgy hiszem, hogy a mesélők erre törekednek, hogy az elsőt hozzák össze. Ami a hiányzást és a zsúfoltságot illeti, az más kérdés, de arra szintén azt tudom mondani, mint Kao, hogy lehetetlen kiszámítani, hogy mit hoz nem hogy a jövő hónap, hanem a jövő hét!! Én mindig az arany középutat szerettem választani, szóval szerintem itt is ez lenne a megoldás, és persze, hogy nem lesz senki egy nagy író, de igen is fejlődik. (Zárójelen hozzáteszem, azóta, mióta itt vagyok a fogalmazás dolgozataim is javultak a suliban, szóval lehet fejleszteni, nem beszélve a szókincsről!) És persze nem szeretnék senkit sem megbántani, bár úgy hiszem, hogy nem írtam semmi sértőt, de ha mégis, akkor bocsi, de én így gondolom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rouuro Kao
Elemi mágus
Elemi mágus
Rouuro Kao

Hozzászólások száma : 513
Aye! Pont : 7
Join date : 2010. Nov. 19.

Karakter információ
Céh: Újraszervezett Mágus Tanács (Hírszerzési Egység)
Szint: 8
Jellem:

Ötletek, javaslatok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, javaslatok   Ötletek, javaslatok - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 12, 2012 2:21 pm

Azt hiszem valahol mindenki elment vagy el akart menni afelett, amit én mondani szándékoztam. Nem a kritikával van a bajom, hanem az elvárásokkal, és azok szintjével. Nem kívántam senkit felmenteni a teljesítmény igénye alól, de kívántam utalni arra, hogy mennyire nem lehet sztenderdet csinálni abból, hogy hányas szinten a játékosnak mit kellene tudnia, az elvárások nem lehetnek rugalmatlanok, és egy felelős ember nem mentheti fel magát ennek a figyelembevétele alól, ahogy az alól sem, hogy akár szándékosan akár nem, nem léphet túl a kritika műfaján és utalást vagy degradáló megjegyzést sem tehet, pont azért mert felelős; mások fejlődéséért és motivációjáért. - Ezen nincs mit vitatkozni, mert ez tény.

Az egyértelmű örök igazságot, hogy a fejlődés és a kritika egymás legjobb társai, és kellenek mind, mivel az ember élete a fejlődésről szól, sosem cáfoltam, ezután sem teszem. - Ezen kezdtetek vitatkozni, de minek?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lidérc
Alakváltó mágus
Alakváltó mágus
Lidérc

Hozzászólások száma : 151
Aye! Pont : 11
Join date : 2010. Dec. 19.
Age : 28
Tartózkodási hely : Raven Tail

Karakter információ
Céh: Raven Tail
Szint: 5
Jellem:

Ötletek, javaslatok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, javaslatok   Ötletek, javaslatok - Page 2 Icon_minitimePént. Ápr. 13, 2012 9:07 pm

Na tehát az hogy "egyeseknek" az elvárások túl nagyok a szintjéhez képest, azt nem problémának, hanem szomorúnak és egyben nevetségesnek tartom! Nem akarok személyeskedni, aki magára ismer vegye nyugodtan magára, de ha egy bizonyos szint elérése után valaki nem képes minőségben és teljesítményben is fejlődni, és nem csak a szintje növekedik hogy örüljön neki, az minek játszik? Ez nem egy MMORPG ahova leül az ember ha van 5-10 perce XP-t farmolni, amit bármely szinten kb ugyanannyi erőfeszítésből tud űzni! Aki úgy jött ide játszani, hogy közben nem szándékozik komolyan venni a játékot, beleásni magát és dolgozni vele, az egyszerűen csak rossz helyen jár! Egy asztali szerepjáték csapatnál is kétszer rúgom szájba azt, aki azért jön el a játékra, hogy ott kényeskedjen, nyűglődjön, beugasson a mesélőnek, és mindig a dolgok legkönnyebb végét akarja megfogni. AZ nem az a játék! Ahogy ez sem az a játék, ahol valaki felregisztrál mert nincs jobb dolga, minősíthetetlen irományokkal nagy nehezen a mesélők leugatása révén valahogy elér egy bizonyos szintet, utána meg sír a nagy elvárások miatt. Nincs ÍROTT sztenderdje a szintenként változó elvárásoknak, de ha valakinek van legalább egy mákszemnyi sütnivalója, annak TALÁN eljut a marhára diplomatikus és fennkölt agyáig a gondolat, hogy igenis mindenki felett ott lebeg egy kimondatlan elvárás és kötelesség, ami nem a mesélők és adminok munkájának gyalázatos fikázását jelenti! Aki elér egy bizonyos szintet, kimondatlanul is sokkal nagyobb elvárásoknak kell hogy megfeleljen, és ez igaz nem csak az irományok minőségére!
Aki már eléri mondjuk az 5. szintet, az TALÁN felfogta hogy mennek itt a dolgok, talán el is olvasta fikázás előtt a mesélők hozzászólásait, és képes volt megérteni, hogy mikor minek hol van helye és ideje! Már pedig aki átlát a saját egóján és ezt képes látni, annak véletlen sem kérdés, hogy ha elmegyek 5. szinten egy küldetésre, b*szok postolni, trehány módon írok, kések a posztolással, méghozzá nem megfelelő indokkal, akkor beeeezony annak következményei vannak!
Nekem ne mondja senki, hogy aki beírja hiányzásokba hogy nem tud postolni 4 hónapig, de közben jelentkezik ide-oda, látom hogy fent van az oldalon 24/7, skype-on, league of legendsen és msn-en is egész nap lóg, az majd pont azért ír ki hiányzást, mert olyan jajde nehéz az élete! Vannak idők, amikor tényleg fejbekólintja az embert az élet, de aki már régebb óta itt van, az minden további nélkül levágja, hogy akkor mi a megfelelő módja annak, hogy ezt tudjára adjuk mesélőknek, játékosoknak egyaránt! Mindennek megvan a maga módja, egy kis szintű játékostól simán el lehet nézni ha balf*szkodik még ezzel, de egy nagy szintűnél nincs bocsánat, és ez így természetes!
Aki meg nem bírja az elvárásokat, vagy nem ért velük együtt, nos...kívül tágasabb! Ha valami ennyire nem tetszik, nem kell játszani! Vélemény kinyilvánítás egy dolog, meg az erőltetett okádás is egy másik! Mindkettőre jó példa van ebben a topicban is, talán sikerült éreztetnem kinek melyiket soroltam be.
Szóval lehet itt okosnak lenni meg nagyon lehet hozzá érteni, jobban mint az egész rohadt fórum, de aki okoskodik az nehogy már még fel is háborodjon ha a közgyűlölet végül lesújt arra az okoskodó arcára!

Elnézést az erőszakos hangvételű poszt miatt, de ha más nem mer megszólalni, akkor senki...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rouuro Kao
Elemi mágus
Elemi mágus
Rouuro Kao

Hozzászólások száma : 513
Aye! Pont : 7
Join date : 2010. Nov. 19.

Karakter információ
Céh: Újraszervezett Mágus Tanács (Hírszerzési Egység)
Szint: 8
Jellem:

Ötletek, javaslatok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, javaslatok   Ötletek, javaslatok - Page 2 Icon_minitimePént. Ápr. 13, 2012 9:59 pm

Lidérc, a rejtett anyázás is anyázás, vagy helyettesítsd be tetszőleges más derogálással. A postom és a kezdeményezés nem az okosságról szólt, ezt ahogy látom a fórum kilencven százalékának nem sikerült megértenie, ahogy neked sem, de hogy a királyi többessel takarózva rakd be a minden tiszteletet nélkülöző ömlengést az már sok.
Még az sem érdekel, hogy ha tényleg van a te hangod mögött öt vagy ötven másik, amíg képtelen voltál felfogni, hogy mindössze a fórumozók között minden irányban levő tiszteletre hívtam volna fel a figyelmet, és nem okoskodtam, és nem kioktattam, de főleg nem degradáló és célzásokkal megtűzdelt ömlengéssel húztam el valaki száját, addig körülbelül annyit ért az előző produktum, mintha virtuálisan rás--rtál volna arra, amit valaki mondani akar.

Mások képesek voltak megkeresni, a maguk módján - merem remélni, hogy ők legalább nem azért tették, hogy a diskurzusba vigyenek infót, hanem mert tényleg érteni akarták amit mondtam. Te nem. Staffként, felelősként, ez a legocsmányabb dolog, amit megtehettél és leírhattál - de mégis megtetted.


Jelzem, hogy a vitának az előző hozzászólással részemről vége. Provokálni és célozni az utcán simán lehet, értelmes emberek között kérdések és válaszok mennek egy fórumon. Sajnálom, hogy idáig fajult, de attól még nem leszek se jobb se rosszabb ember, hogy elmondom vagy nem mondom el amit látok, viszont jobb biztos nem leszek egy ostoba veszekedéstől, főleg ha büszke is vagyok rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiro Fukuboku
Sárkányölő
Sárkányölő
Shiro Fukuboku

Hozzászólások száma : 39
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Feb. 15.
Age : 25
Tartózkodási hely : Bp

Karakter információ
Céh: -
Szint: 1
Jellem:

Ötletek, javaslatok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, javaslatok   Ötletek, javaslatok - Page 2 Icon_minitimePént. Ápr. 13, 2012 10:39 pm

Látom csak nem akaródzik leírni senki hogy talán mit is akart volna mondani Kao, bár lehet hogy én is tévedek.
Szerintem arra próbált rávilágítani hogy mindenki más-más írói szinten kezd és nagyon sok tényező befolyásolja azt hogy hogyan ír és hogyan fejlődik ez a készsége. Nyilvánvaló hogy mindenki fejlődik az frpg során, de ugyanakkor más szintről indul és más iramban javul is, ezért nem lehet meghatározni egy, ahogy Kao is mondta, sztenderdet ami mindenki számára megadja hogy épp milyen szinten kell lennie. Illetve, szerintem lehet, de akkor azt a sztenderdet külön-külön minden egyes játékosnak meg kell állapítani és csak és kizárólag rá lehet vonatkoztatni. Ezért nem szabad hogy rugalmatlanok legyenek az elvárások. Remélem érthetően írtam le és remélem ezt gondolta Kao bár ismételten lehet hogy tévedek. Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cana Alberona
Mesélő
Mesélő
Cana Alberona

Hozzászólások száma : 586
Aye! Pont : 28
Join date : 2011. Apr. 05.
Age : 32

Ötletek, javaslatok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, javaslatok   Ötletek, javaslatok - Page 2 Icon_minitimePént. Ápr. 13, 2012 11:51 pm

Akkor kiindulok abból, hogy nem vagyok tök hülye, és a kedves előttem szóló játékosnak igaza van, jól értette Kao mondandóját, ahogy én is. Ez esetben muszáj vagyok kijelenteni, hogy Kao észrevétele teljesen alaptalan, de ha te ezzel nem értesz egyet (nyilván nem, különben nem írtál volna ide), akkor kérlek, mondj nekem konkrét példát arra, ami kicsalta belőled ezt a véleményt, főleg, hogy nekem azt írtad, hogy átnéztél mostanában sok értékelést, és ezek alapján fogant meg benned ez a gondolat.

Küldheted PÜben is, sőt talán jobb is.

Köszönöm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lidérc
Alakváltó mágus
Alakváltó mágus
Lidérc

Hozzászólások száma : 151
Aye! Pont : 11
Join date : 2010. Dec. 19.
Age : 28
Tartózkodási hely : Raven Tail

Karakter információ
Céh: Raven Tail
Szint: 5
Jellem:

Ötletek, javaslatok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, javaslatok   Ötletek, javaslatok - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 14, 2012 3:01 pm

Az hogy amit írtam azon ki miért sértődik be, az a saját dolga, de el lehet gondolkozni azon, hogy bármennyire is degradáló, ocsmány, fikázó, anyázós, tiszteletlen, stb stb stb, attól még igenis jogos, és ha idáig fajultak a dolgok, annak igenis oka van! Lehet okosnak lenni, de amikor az már egy alaptalan idegesítő okoskodásba megy ki, az hiába a sztandard tisztelet, muszáj szóvá tenni, különben a büdös életben nem lesz vége! Ha már annyit elértem ezzel, hogy kedves Kao annyira meggyűlöl hogy mérgében inkább nem folytatja a fantasztikus gondolatainak fórumra erőltetését, akkor már boldog vagyok, és szívesen vállalom, hogy a hátam mögött/chaten/fórumon/facebookon engem fikázik a fél társaság! Hát ám legyen, csak legyen közben változás is, mert itt erről szól minden! Valaki nem is mer válaszolni, valaki brutálisan nyálas fennkölt hülyeségekkel próbálja a témát megkerülni, valaki mint a faék olyan egyszerűen teszi tisztába a dolgokat, és van aki okádék tiszteletlen módon idehányja a véleményét! Mivel kicsit elragadtattam magam (ezt elismerem) ezért én az utóbbit képviseltem, de egy pillanatig se gondolom hogy rosszul tettem mert őszinte voltam, nem vonnék vissza semmit, legfeljebb újrafogalmaznám!
Itt ami engem marhára zavar, azok a beszólások, hogy pl " a fórum 90%-a nem érti meg"... tehát mindenki más hülye? A maradék 10% meg micsoda, Kaoista? Vagy hogy megy ez? Mindenki egy alulfejlett visszamaradt hülye, és csak az a 10% a helikopter, vagy hogy megy ez? Voltaképp én már csak azt nem értem, hogy miért nem vagy Kao mesélő? Vagy admin? Vagy atyaúristen? Vagy lehet hogy tényleg az vagy, és most szentségtörés vétke mellett áshatom is a síromat...
Mindegy, én nem haragszok senkire és semmire, elmondtam a véleményemet, ahogy más is megteszi! Az hogy ez a bizonyos vélemény így sikerült, hát ez van, mert ha valakinek van ilyen véleménye az pusztuljon meg és ne posztoljon? Hát nem!
Elérte a tetőpontot a vita, én itt abbahagyom, amit akartam megtettem, talán lesz eredménye, lehet érte gyűlölni teljesen nyugodtan, szívetek joga! Nem fokozom tovább a káoszt, ennyi szerintem elég, mindenki tegye zsebre a gondolatait, elmélkedjen rajtuk, boncolgassa, a tanúlságot pedig vonja le magának és aszerint folytassa a további működését! Én ezt tanácsolom totálisan semleges érzelmekkel!

Kao, a véleményemmel nem kívántalak a sárba tiporni, bár ha azt állítod hogy mégis úgy tűnik, nem fogom letagadni, ez most így sikerült! De nem is falra hányt borsónak szántam! Én kiszálltam, innentől fogva nem szólok bele senki dolgába! Elmondtam a véleményem, kaptam rá kritikát, innentől fogva ezt kár folytatni! További szép játékot, én a fentiektől függetlenül mindenkivel szeretném élvezni az itt eltöltött időt, igen Kao, veled is nagyon szeretném! Ennyi voltam, köszi puszcsi!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erza Scarlet
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Erza Scarlet

Hozzászólások száma : 1289
Aye! Pont : 30
Join date : 2010. Aug. 02.
Age : 30
Tartózkodási hely : Magnólia, céh ház

Ötletek, javaslatok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, javaslatok   Ötletek, javaslatok - Page 2 Icon_minitimeHétf. Ápr. 16, 2012 3:29 pm

Nos, én is úgy döntöttem hozzá szólok itt a dolgokhoz, és egy kicsit képviselném a Fehér Házat. Tudom ez a topic nektek játékosoknak van létre hozva még is úgy érzem vannak igen erős torzulások tehát igyekszem ezeket tisztázni.
A szint rendszer nem azért van mert unatkoztunk, és amikor véleményezünk egy kalandot, pályázatot küldetést vagy előtörténetet nem azért tesszük mert semmi dolgunk sincs és egyébként is, szeretjük a „keresd a hibát” játékot. Nem kéne elfejteni hogy itt MINDEN a játékosokért van! Amikor valahol VE-t kaptok, megtehetnék hogy csak a számot vágjuk a képetekbe és slussz, indok nincs, ahogy sok sok más FRPG-n. Ehelyett mi leírjuk a miértjét a dolognak, ennek pedig az az oka hogy nektek akarunk ezzel segíteni. Nem Tolkien színvonalát várjuk el és nem is kértünk soha senkitől Kunderához méltó eszmefejtést, de Madács színvonalat se! A célom – nekem legalább is – hogy tudd hogy miért ennyi, és miért nem annyi, a másik pedig az ösztönzés. Itt szeretném megjegyezni, hogy nálunk igen csak erősen érvényesül kedves tök tudja hányadik Lajcsi nézetet: „Hangosan dicsérj és halkan dorgálj”! Kicsit úgy érzem, hogy most csak az van kiemelve amikor valakit megszidunk vagy a hibáit megemlítjük neki, de az elvan felejtve amikor megdicsérjük, pedig nem kéne mert a dolgoknak két oldala van – az érmének igazából három xD! Az pedig igen ritka ha valakivel erőteljesebb hangnem közlünk hibákat, és ennek akkor igen csak nyomos oka van, tehát el kéne gondolkodni rajta. Itachi-tachi jól mondta, én sem szoktam úgy a gép elé ülni hogy „ Na most ki osztalak kis köcsög!”, és még ha sok hibát is találok akkor is, mindig van valami amiért meg tudom dicsérni az adott delikvenst, mert rossz poszt nincs, max nem túl jó! xD
Rouuro Kao írta:
Nem kívántam senkit felmenteni a teljesítmény igénye alól, de kívántam utalni arra, hogy mennyire nem lehet sztenderdet csinálni abból, hogy hányas szinten a játékosnak mit kellene tudnia, az elvárások nem lehetnek rugalmatlanok, és egy felelős ember nem mentheti fel magát ennek a figyelembevétele alól, ahogy az alól sem, hogy akár szándékosan akár nem, nem léphet túl a kritika műfaján és utalást vagy degradáló megjegyzést sem tehet, pont azért mert felelős; mások fejlődéséért és motivációjáért. - Ezen nincs mit vitatkozni, mert ez tény.
Erre összesen két mondattal reagálnák. DE lehet! Igen is lehet erre egy standardot csinálni, és az én véleményem az hogy elvárom egy B rangú mágustól hogy ennyi idő alatt megtanuljon színezni, meg tanuljon bekezdéseket alkalmazni és meg tanulja a Wrod féle vörösen aláhúzott szavak egy jobb klikk majd bal klikk alkalmazást használni, meg tanuljon egész történetet írni.
Részemről maga a standar a kérdés, ergo mit tartozik bele mi nem, azt gondolom soha nem állítottunk lehetetlen mércét senki elé, és soha nem is fogunk! Ebbe nem tartozik bele a stílus, mert azt gondolom minden játékosnak van egy írási stílusa, én magam ezért imádom a munkám a legjobban és ezt mindig is nagyon támogattam, segítettem fejlődni – nem át alakítani! Balancolni megjegyzem nem könnyű és aki akar így is úgy is talál hibát, de lehet nem kéne mindig a hibát keresni!
Hiányzások… Én magam most igen csak sok oldalúan tapasztaltam ennek a hatásait. Először is, mint játékos megtapasztaltam milyen amikor azért nem jön a következő poszt mert valaki épp hiányzáson van, hát nem túl jó de megértjük. Az viszont mind mesélőnek mind játékosnak ténylegesen szemet szúró amit Peter és Lidérc említett. Az illető két nappal határidő előtt be írja hogy TZ van holnap után? Fent van chaton forumon, LOL-on, skypeon, MSN-en, de nem ír, viszont az nap olvasom a multija pályázatát? WHAT THE FUCK?
Csak a mihez tartás képen, bár egyetemre járok, bár mily hihetetlen mind voltunk gimisek és tudjuk hogy TZ-t legalább 4 nappal előre jelzik… - ne akarok ezek után olyan posztot látni hogy csak most szólt a tanár hogy TZ… -.-.
Vannak extrák mint nincs net, nyaralunk, szülinap van hullára iszom magam vagy éppen eget rengető ecchi és lolicon maratonit tartok, rendben de amikor minden körnél kétszer is ír a hiányzásokba akkor ne csodálkozzunk ha a tolerancia és az empátia mínusz tizenhét lesz. Alkalmankénti hiányzások vannak, és váratlanok is lehetnek, de amikor egy játékos 19 PM-jét kapom az aktuális problémáról akkor már én is nehezen veszem a hírt.
Van amikor valaki túl vállalja magát, higgyétek el tudom milyen, anno mint mesélő most mint játékos vállaltam túl magam, de még se sírok rívok hanem megtanultam hogy nem kell minden hova jelentkezni mert fúúú de izginek hangzik, hanem gondolkodni is kell! Szerintem másokkal is megesett már, de akkor ne a hiányázások mögé bújjon az illető! Vagy adjon fel bizonyos küldiket vagy viselje a következményét, persze ez azt jelenti hogy valami mást ideig óráig abba kell hagyni, ezt döntse el mindenki maga.
Az élet nagy problémái… kedvenc kifogásom. Én megértem és tudom vannak dolgok amik nagyon leterhelnek, vannak helyzetek amikor képtelenek vagyunk írni, és ilyenkor helyén való a hiányzás is, de nem mind egyes kis apró lelki probléma miatt. Mindenkinek van gondja aztán még is, ír. Nekem is van ezer gondom – tekintve hogy erre ez lecseszett egyetemre járok -.- de ettől még az élet megy tovább.
Igazából azt gondolom sokszor – különösen mostanság – aki keres az talál indokot…
Végezetül, a joker, nincs ihlet! Ez persze bármikor meg eshet, de ezzel nem tudunk mit kezdeni. Ha nincs hát nincs, pihentesse az illető kicsit, de ne háborogjon ha kiteszik, vagy megszolják a tartalom minőségért!
Itt szeretném bemutatni új dalocska költeményem mely a „Vonat nem vár” című szám át dolgozása!
~~~ Loki nem vár, a punish indul már, és Baltázár elől sincs ki szállás ~~~

Ugye milyen szép? xD Aláírás gyanús …
A fentiekből láthatóan a „minden irányú tiszteletnek” is van határa, ezt azért ne elejtsük el! Van aki minden lehetőséget kihasználva hivatkozik ilyen olyan hiányzásra, de van aki valós problémával küzd. Mondanék egy példát ami szerintem el gondolkodtató.
Alice csak a sulijában tud sokszor posztolni, de még is minden héten abba röpke 45 percben veszettül ír, elfogadja, hogy így nem sok bele szólása posztba mert társai akkor nem elérhetőek egy megbeszélésre, de még így is csinálja! Tudjátok nagyon tisztelem érte, mert akár milyen rossz helyzetben van vette a fáradtságot és keresett megoldást rá, és még így is próbál játszani, próbál haladni, és neki pontosan ezért engedtem speciális lehetőségeket, mert igen csak tisztelem ezt a hozzá állást!
És akkor most még egy röpke xD - pedig eskű rövid posztot akartam írni xD – hozzá fűzés az első témát megindító poszthoz melyet Kao jegyzet be. Nem és soha nem is fogok azért több VE-t adni mert valakinek kettes lett a matekja, vagy éppen össze veszett a szomszéddal! Mesélőként nem látom kinek milyen életproblémái vannak, éppen mi jött össze neki és mi nem, én azt látom AMI ODA BE POSZTOLT. Az a dolgom hogy ezt olvassam és véleményezzem, eszerint jutalmazzam, és semmi közöm a magán életéhez, problémáihoz gondjaihoz! Hogy mint ember van e közöm és akarom e hogy közöm legyen más dolog, de ez nem a forumi feladataim közé tartozik, és igen csak ócska alacsony színvonalú forum lennék ha azt néznénk hogy az kap több VE-t aki jobban szenved. Az egy dolog hogy ha valaki ír nekem hogy valami gond van és haladékot kér a posztra elfogadom, de nem fog számítani sem VEnél sem értékelésnél. Aki ezt várja tőlem az bukta!

Ui:
Rohandar Blacksteel írta:
hozzáteszem, azóta, mióta itt vagyok a fogalmazás dolgozataim is javultak a suliban
Rohandar fiam, ezzel a mondattal könnyeket csaltál a szemembe! Nagyon büszke vagyok ám rád!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tony Smith
Elemi mágus
Elemi mágus
Tony Smith

Hozzászólások száma : 73
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jan. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Fairy Tail céhház

Karakter információ
Céh: Fairy Tail
Szint: 2
Jellem:

Ötletek, javaslatok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, javaslatok   Ötletek, javaslatok - Page 2 Icon_minitimeHétf. Ápr. 16, 2012 3:46 pm

Erza Scarlet írta:

Rohandar fiam, ezzel a mondattal könnyeket csaltál a szemembe! Nagyon büszke vagyok ám rád!

Erza-sama Very Happy én mióta itt vagyok még megyei helyesírási versenyen is voltam, és ez mind a jó tanácsokkal ellátó mesélőknek köszönhető Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rohandar Blacksteel
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Rohandar Blacksteel

Hozzászólások száma : 2616
Aye! Pont : 2
Join date : 2011. Aug. 14.
Age : 24
Tartózkodási hely : Küldetésen

Karakter információ
Céh: Soaring Gryphon
Szint: 15
Jellem: Semleges Gonosz

Ötletek, javaslatok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, javaslatok   Ötletek, javaslatok - Page 2 Icon_minitimeHétf. Ápr. 16, 2012 4:27 pm

Erza Scarlet írta:
Rohandar fiam, ezzel a mondattal könnyeket csaltál a szemembe! Nagyon büszke vagyok ám rád!

Köszi Erza, örülök, hogy örülsz! Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Petersen Ruw
Alakváltó mágus
Alakváltó mágus
Petersen Ruw

Hozzászólások száma : 519
Aye! Pont : 6
Join date : 2011. Jul. 27.
Age : 26

Karakter információ
Céh: Raven Tail
Szint: 6
Jellem:

Ötletek, javaslatok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, javaslatok   Ötletek, javaslatok - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Szept. 15, 2012 7:09 pm

Szabóság, mint szakma?
Tervek helyett névként szerepelhetnének Sablonok. Ruhaanyagok, különleges szőrmék, nem tudom milyen bőrök. Lakrimákkal itt is különlegessé lehetne tenni egyes darabokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Ötletek, javaslatok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, javaslatok   Ötletek, javaslatok - Page 2 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Ötletek, javaslatok
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Off :: Csevegő-
Ugrás: