HomeCalendarGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépés

Share
 

 Magánküldetés - A vadon (Adelüsz, Th(o)rin, Dániel Démon)

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Thrin
Alakváltó mágus
Alakváltó mágus
Thrin

Hozzászólások száma : 130
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. May. 04.

Karakter információ
Céh: -
Szint: 3
Jellem:

Magánküldetés - A vadon (Adelüsz, Th(o)rin, Dániel Démon)  - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés - A vadon (Adelüsz, Th(o)rin, Dániel Démon)    Magánküldetés - A vadon (Adelüsz, Th(o)rin, Dániel Démon)  - Page 2 Icon_minitimeVas. Május 12, 2013 3:35 pm

Daniel egyre nagyobb súllyal nehezedett rám, ahogy dolgozott a méreg a testében szépen lassan bénítva meg azt. Mivel elég nehéz volt a Daniel ezért csak részben tudtam figyelni lényre, ami nem látszott, pillanatnyilag veszélyt jelentene ránk. Ady egy idő után elunta a megfigyelő szerepét és közelebb óvakodva varázslatra készült, de a lény megérezve ezt, vagy csak pont végezve gyorsan felpattant és elinalt. Az utat amin haladt sűrűn borította a mantikór vére így nem kellett attól tartanunk, hogy nem fogjuk tudni követni a nyomát az egyre sűrűbb és sötétebb erdőben.
- Na, amilyen véres volt még a saját orrommal is követni tudnám, ennél szelesebb időben is. - jelentettem ki elégedetten.
- Kit érdekel az a hülye lény, mi van Daniellel? - kérdezte dühösen Ady - Mi történt vele? Alig láttam mi történt a sötétben, csak azt éreztem, hogy a lény eltalálta.
- Túléli, valószínűleg nem olyan béna mint aminek látszik. Egyébként nem lenne hiába a sérülése, ha követnénk a célt. Ő is ezt akarja igaz Danel? - ráztam meg Daniel egyre jobban ernyedő testét.
Bár éreztem egy kis aggodalmat nem akartam kimutatni, nehogy rájöjjön Ady, hogy közelebbi kapcsolatban állok Daniellel, mint amit megemlítettünk neki.
Hagyjatok nyugodtan, kövessétek a lényt, majd jobban leszek magamtól is, a sérülés miatt csak tehet vagyok. - hörögte nagy erőfeszítések közepette Daniel.
- Anélkül is az vagy itt a dzsungel közepén, de ha itt hagyunk a vérszagra hamar összegyűlnek a ragadozók és akkor vége a vidám kalandozásnak. - vetettem oda neki.
- Én tudnám lebegtetni, amíg elmúlik a méreg hatása. Ugye el fog múlni? - fordult felém Ady. - Nem lenne jobb esetleg visszamenni a faluba, és ott megvárni míg felépül? Én semmit sem tudok ennek a lénynek a mérgéről, és inkább nem kockáztatnák.
Daniel egyre nehezebb testét egy fatörzsnek támasztottam, majd Adyhoz léptem és halkan mondtam neki.
- Mint említettem nem fog elmúlni a méreg hatása. Szép lassan teljesen e fog bénulni míg lélegezni sem tud majd aztán megfullad persze, a szíve is leállhat az a jobbik eset. De a faluban nem fogja senki se meggyógyítani a dzsungelben még hamarabb találunk gyógyítót vagy ellenanyagot, esetleg pont annál lénynél akit üldözünk.
- Csak a mesékben van tele az erdő öreg remete gyógyítókkal. Még a falu lenne a legjobb esélye. - ellenkezett. - és miből gondolod, hogy a tolvajnál van ellenméreg?
- Biztos nem végbél vizsgálatot tartott a lényen - feleltem idegesen - és igenis nagyobb az esélye itt a dzsungelben mint a kétes jellemű falusiak közt.
- Kétes jellemű falusiak? - válaszolt Ady szinte kiáltva.
- Egyébként is mit aggódsz érte? – vetettem oda neki, és közelebb hajoltam hozzá. - a mágiája nem volt idáig valami hasznos számunkra, és még csak rokoni szálak sem fűznek hozzá, egyébként is egyedül akartad elvállalni.
- Minden élet fontos. Nem hagyhatom csak így itt, hogy meghaljon. Te pedig elvileg a rokona vagy, mégis sorsára hagynád? Miféle ember vagy te Thrini? - kiabálta Ady egy is hisztériával a hangjában.
- Magának való. Ne legyen kétséged ő is így cselekedne fordított helyzetben. - feleltem nevetve hátha oldom a feszültségét így, vagy úgy.
- Ezt nehezen tudom elhinni.- jegyezte meg tompán, és ökölbe szorította az ökleit dühében. - Képesek lennétek egymást itt hagyni az erdőben, halálos veszélyben ha a másik haldokolna? .- kérdezte elborzadva.
- De hogy is, félre értesz én azt mondtam, hogy vigyük tovább, de ne fecséreljük az időnket holmi doktorok keresésére a faluban, mert ott nincs olyan, aki meg tudná gyógyítani. Viszont a dzsungelben lehet, hogy van. Tudod az előkészületek alatt körbe jártam ellenméreg terén is a falut és igen gyengén voltak felszerelve ilyesmiből annak ellenére, hogy milyen helyen élnek?? - hazudtam szemrebbenés nélkül Adynak hátha ez használ.
- Nahát milyen alapos. Nekem a patikájuk eléggé felszereltnek tűnt. - jegyezte meg. - A faluban akkor is jobbak az esélyei mint itt a vadonban – érvelt a saját véleménye mellett. - És mi ez a marhaság, hogy itt lehet, hogy találunk gyógyítót? Csak a mesékben van minden erdőben remete, aki meggyógyítja a sebesült hősöket. És nem hiszem, hogy a tolvajunk belefér ebbe a kategóriába.
- Adykám, a legtöbb helyen a mantikór is mesének számít de te itt láthatsz belőle egy példányt. - válaszoltam lekezelően.
- És te tényleg egy mesebeli klisére bíznád az unokatestvéred sorsát? - kérdezte csendesen, de remegő hangon. - Arra, hogy hátha esetleg, véletlenül találkozol az erdőben egy gyógyítóval?
Kezdett már bosszantani a vívódása ezért rávigyorogtam:
- Ady nem is vagy olyan szűk látókörű, mint először hittem, egy perc alatt át láttad a logikámat.
- Fel nem foghatóm, hogy mered, ilyen veszélynek kitenni az unokatestvéred. Sokkal jobbak a túlélési esélyei a faluban mint a vadonban. Mégis meddig fogja bírni?- kérdezett vissza kitartóan.
- Viszonylag rövid ideig, de ezt a napot még ki húzhatja - feleltem igyekezvén közönyösnek látszani. - A kérdés viszont csak az hogy ki cipeli őt és ki a cuccait?
- Én – morogta dühösen. Ezután egy mágikus térkockát idézett. - a hordágy, és az esetleges koporsó előállt. Az ostobaságod az életébe fog kerülni.
- Ezt a lehetőséget mit mondtam vállalom, mert ő is megtenné értem. És ne feledd a mondás szerint ha nem hal bele akkor sokkal erősebb lesz - feleltem örvendve, hogy legalább ezen túl vagyunk.
- Ha meghal az a te hibád lesz. Vezess!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daniel Deamhan
Fekete Mágus
Fekete Mágus
Daniel Deamhan

Hozzászólások száma : 99
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. May. 03.
Age : 22
Tartózkodási hely : Szentendre

Karakter információ
Céh:
Szint: 3
Jellem:

Magánküldetés - A vadon (Adelüsz, Th(o)rin, Dániel Démon)  - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés - A vadon (Adelüsz, Th(o)rin, Dániel Démon)    Magánküldetés - A vadon (Adelüsz, Th(o)rin, Dániel Démon)  - Page 2 Icon_minitimeVas. Május 12, 2013 4:57 pm

A lény gyorsan végezte a dolgát. Belemászott a mantikórba, vagdosott és pakolt, majd összepakolt, és szélsebesen távozott. Nem látták, hogy mit vitt el, vagy mennyit, de a lény útját egy vastag vércsík jelezte a földön. Danielt viszont jobban érdekelte egy dolog: a saját helyzete. Egyáltalán nem érezte úgy, hogy jobban lenne, de a fájdalom megvolt. Egyre gyengébbnek érezte magát, és már teljesen Thrinre kellett támaszkodnia. Akármit is csinált Darkos, nem működött.
- Hm, tehát a tested nem elég erős, nincs méregellenállásod. Én kibírnám, de ha csak átveszem fölötted az uralmat nem változna a helyzeted. - Mondta Darkos. Daniel ájuldozott, és a feje kezdte felmondani a szolgálatot. Nehezére esett, de kérdezett a démontól.
~ Mit lehet tenni? ~
- Minden erőddel a túlélésre koncentrálni. Ha elég erős az akaratod talán le tudod gyűrni magadtól a mérget, bár nem valószínű. - A démon szavai is egyre elmosódottabbá váltak.
- Na, amilyen véres volt még a saját orrommal is követni tudnám, ennél szelesebb időben is. - Mondta Thrin. Az ő hangja közelebbinek tűnt, mint Darkosé.
- Kit érdekel az a hülye lény, mi van Daniellel? - Kérdezte dühösen Adelus. - Mi történt vele? Alig láttam mi történt a sötétben, csak azt éreztem, hogy a lény eltalálta. -
- Túléli, valószínűleg nem olyan béna, mint aminek látszik. Egyébként nem lenne hiába a sérülése, ha követnénk a célt. Ő is ezt akarja, igaz Daniel? - Kérdezte Thrin, és kicsit megrázta. Daniel nagy nehezen válaszra tudta bírni ködös elméjét, és gyengülő száját.
- Hagyjatok nyugodtan, kövessétek a lényt, majd jobban leszek magamtól is, a sérülés miatt csak teher vagyok. - Mondta minden erejével, és tudta, hogy többet nem lesz képes kipréselni a száján.
- Anélkül is az vagy itt a dzsungel közepén, de ha itt hagyunk a vérszagra hamar összegyűlnek a ragadózók és akkor vége a vidám kalandozásnak. -
- Én tudnám lebegtetni, amíg elmúlik a méreg hatása. Ugye el fog múlni? - Kérdezte Adelust Thrint. - Nem lenne jobb esetleg visszamenni a faluba, és ott megvárni míg felépül? Én semmit sem tudok ennek a lénynek a mérgéről, és inkább nem kockáztatnák. - Thrin, mielőtt válaszolt volna letámasztotta Danielt az egyik fának. Daniel még látta egyre rosszabbodó látásával, hogy Thin odalép Adelushoz. Halkan beszéltek egymás között, Daniel mégis hallotta valahogy őket.
- Mint említettem nem fog elmúlni a méreg hatása. Szép lassan teljesen le fog bénulni míg lélegezni sem tud majd, aztán megfullad persze, a szíve is leállhat az a jobbik eset. De a faluban nem fogja senki se meggyógyítani a dzsungelben még hamarabb találunk gyógyítót vagy ellenanyagot, esetleg pont annál a lénynél, akit üldözünk. -
- Csak a mesékben van tele az erdő öreg remete gyógyítókkal. Még a falu lenne a legjobb esélye. És miből gondolod, hogy a tolvajnál van ellenméreg? - Ellenkezett Adelus.
- Biztos nem végbél vizsgálatot tartott a lényen. És igenis nagyobb az esélye itt a dzsungelben, mint a kétes jellemű falusiak közt. - Mondta Thrin kissé idegesen. Daniel már el sem tudott gondolkodni azon, hogy esetleg meghal. Hallotta beszélgetést, de csak egy gondolat kavargott a fejében, egy gondolat tudott megmaradni a fejében: nem adja meg magát a halálnak csak úgy.
- Kétes jellemű falusiak? -
- Egyébként is mit aggódsz érte? A mágiája nem volt idáig valami hasznos számunkra, és még csak rokoni szálak sem fűznek hozzá, egyéként is egyedül akartad elvállalni. -
- Minden élet fontos. Nem hagyhatom csak így itt, hogy meghaljon. Te pedig elvileg a rokona vagy, mégis sorsára hagynád. Miféle ember vagy te Thrin? - Kiabálta Adelus.
- Magának való. Ne legyen kétséged, ő is így cselekedne fordított helyzetben. - Válaszolta Thrin nevetve.
- Ezt nehezen tudom elhinni. Képesek lennétek egymást itt hagyni az erdőben, halálos veszélyben ha a másik haldoklana? -
- Dehogy is, félre értesz én azt mondtam, hogy vigyük tovább, de ne fecséreljük az időnket holmi doktorok keresésére a faluban, mert ott nincs olyan, aki meg tudná gyógyítani. Viszont a dzsungelben lehet, hogy van. Tudod az előkészületek alatt körbe járta ellenméreg terén is a falut és igen gyengén voltak felszerelve ilyesmiből annak ellenére, hogy milyen helyen élnek?? - Daniel egy ideje nem látott semmit, és a hangok is csak távoli elmosódott , alig értelmes rezgésként jutottak el hozzá. Mintha Darkos beszélt volna hozzá, de a kinti hang: Adelus és Thrin beszélgetése elnyomta a démon szavát.
- Nahát milyen alapos. Nekem a patikájuk eléggé felszereltnek tűnt. A faluban akkor is jobbak az esélyei, mint itt a vadonban. És mi ez a marhaság, hogy itt lehet, hogy találunk gyógyítót? Csak a mesékben van minden erdőben remete, aki meggyógyítja a sebesült hősöket. És nem hiszem, hogy a tolvajunk belefér ebbe a kategóriába. -
- Adykám, a legtöbb helyen a mantikór is mesének számít, de te itt láthatsz belőle egy példányt. -
- És te tényleg egy mesebeli klisére bíznád az unokatestvéred sorsát? Arra, hogy hátha esetleg, véletlenül találkozol az erdőben egy gyógyítóval. -
- Ady nem is vagy olyan szűk látókörű, mint először hittem, egy perc alatt átláttad a logikámat. - Daniel nem tudta kivenni a hangokban rejlő érzelmet, és lassan már azt se tudta megkülönbözetni, hogy ki beszél a távolban.
- Fel nem foghatom, hogy mered , ilyen veszélynek kitenni az unokatestvéred. Sokkal jobbak a túlélési esélyei a faluban, mint a vadonban. Mégis meddig fogja bírni? -
- Viszonylag rövid ideig, de ezt a napot még ki húzhatja. A kérdés viszont csak az, hogy ki cipeli őt, és ki a cuccait? -
- Én. - Daniel alig érezte, de mintha valami felemelte volna. - A hordágy, és az esetleges koporsó előállt. Az ostobaságod az életébe fog kerülni. -
- Ezt a lehetőséget mint mondtam, vállalom, mert is ő megtenné értem. És ne feledd, a mondás szerint ha nem hal bele akkor sokkal erősebb lesz. -
- Ha meghal az a te hibád lesz. Vezess! - A hangok abbamaradtak, és a monoton lépések zaja gyorsan összemosódott Daniel fejében. Nem tudta, hogy merre mennek, mi történik, hol van és egyáltalán létezik e még. Sötétségben úszott, de még magát se érzékelte, csakúgy mint az összes többi dolgot a világban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Laxus Dreyar
Ex-mesélő
Ex-mesélő
Laxus Dreyar

Hozzászólások száma : 92
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Nov. 11.

Magánküldetés - A vadon (Adelüsz, Th(o)rin, Dániel Démon)  - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés - A vadon (Adelüsz, Th(o)rin, Dániel Démon)    Magánküldetés - A vadon (Adelüsz, Th(o)rin, Dániel Démon)  - Page 2 Icon_minitimeSzer. Május 29, 2013 4:29 pm

A várva várt folytatás, íme.

Követitek a furcsa lényt, követitek, követitek, köve..... puff megérkeztetek. Egy barlangszerű, vájat? Kicsit bele van süllyedve a földbe, és bokrok takarják el, sűrű bokrok, de igen, találtok egy ilyet, ahol meg is lelitek célpontotokat.... aki egy férfi? Srác? Ki tudja, nagyon koszos, érdekes az illata, nyakig véres, egy tűz előtt kuporog, de nincs egyedül. Közelebbről megnézve egy nő? Lány? Kettő között, van mellette, aki mindjárt levet, és magzatot fog ereszteni; terhes. Mégpedig az utolsó hónap utolsó hetének utolsó napjában járhat. A szőrös férfi azonnal elkezd előttetek ugrálni, és úgy beszélni, mintha csak a szavakat ismerné, a nyelvtant azt nem. Hablatyából annyi ki tudtok venni, hogy segítség kell, mert ő bizony nem éppen egy szülész doktor. Majd miután ezt közölte veletek, hangulata hirtelen átvált izgatottá, és vadul kérdezi, hogy akartok e kincset keresni vele? Fényes, fényes dolgot? Közben ti is megemlíthetitek, hogy Dániel nincs éppen a toppon, mire a lány, talpra küzdi magát (eléggé nehézkesen tud mozogni, Adelus segíts neki), és egy batyuból elővesz valami löttyöt, amit Thrin kezébe ad, hogy itasd meg vele. Megtörténik, a méreg felszívódik, és Daniel tud megint mozogni.
Itt most kénytelenek lesztek kettéválni: Adelus, a lovagiasság azt mondja, hogy segítened kell a kismamának, de mivel nincsen igazán szülészi képesítésed, ezért vissza kell vinned a faluba. Ez csak neked fog menni, hogy a lány kényelmi pozícióban eljusson oda, ahova neki kell. Thrin, Daniel: titeket érdekel az arany, nem? Ki nem akarna egy kis extra suskát a küldetés jutalma mellé, és, ha a falu kezére adjátok a szőrös embert, akit, ha jól hallottátok Gau-nak hívnak, akkor az aranya mellett még a feladatotok teljesítéséért is kaptok pénzt. Kihagyhatatlan ajánlat. Szóval, ti kövessétek Gau-t, aki a hegyek felé vezet titeket.

A beszélgetés részt nektek kell kitalálni. A lányt Marinának hívják, kifinomultan, úriasan beszél, legalábbis a szavai erre engednek utalni, viszont jelleme gyengéd, kedves, szeretetreméltó, udvarias, és szégyenlős. Gau hangos, hiperaktív, és csak szavakat tesz egymás mellé, a nyelvtant nagyban nélkülözve.
Ha fáradtak vagytok, akkor nyugodtan pihenjetek napfelkeltéig, de Adelusnak nincs pihenő, ugyanis Marina akármikor elkezdheti az új élet produkálását. Egy térkép fog téged segíteni, a lány transzportálásában. Az egyetlen térkép. Gau emlékezetből dolgozik.
Ha van kérdés, Pü-n megtaláltok. Vagy Skypeon, amelyik jól esik. (Thin, mi lesz most akkor a pályázatoddal?)
Határidő nincs.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Magánküldetés - A vadon (Adelüsz, Th(o)rin, Dániel Démon)  - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés - A vadon (Adelüsz, Th(o)rin, Dániel Démon)    Magánküldetés - A vadon (Adelüsz, Th(o)rin, Dániel Démon)  - Page 2 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Magánküldetés - A vadon (Adelüsz, Th(o)rin, Dániel Démon)
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Fiore Királyság :: Máshol...-
Ugrás: