HomeCalendarGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Vad kaland

Go down 
SzerzőÜzenet
Kes Kontráz
Elemi mágus
Elemi mágus
avatar

Hozzászólások száma : 560
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jun. 04.
Age : 26

Karakter információ
Céh: -
Szint: 8
Jellem: semlege

TémanyitásTárgy: Vad kaland   Vas. Feb. 05, 2017 2:36 pm

Egy fogadóban ültem és pihente miután már elvégeztem egy megbízást. Ami nem volt nehéz csak sokáig tartott. Így nem ártott egy kis pihenés. De nem sokat pihenhettem ugyan is egy férfi és egy nő jött oda hozzám akik fel akartak bérelni egy munkára. Ami nem más volt mint egy gyerek megtalálása aki egy szigeten tűnt el. A feladat megtalálni és átadni a szüleinek. A férfi és a nő egy pár voltak és minden hivatalos papírt nyugodtan tettek elém. Kiderült nekik csak a gyerek megléte a fontos. Csak éppen a legközelebbi törvényes céh is legalább egy napra van és nem akarnak várni. Minél előbb meg akarják találni a gyereküket. Szóltak hogy már küldtek minden hova felkérést. Ezért ne lepődjek meg ha mással is találkozom. De ha segítek a gyerekük megmentésében ők fizetnek érte. Ez a helyzet csak azért jött létre mert pont beszéltek azzal akinek nem rég dolgoztam és ő ajánlott. Így a munka keresett meg engem és nem nekem kellet azt keresnem. Mivel elém került ez a megbízás így elvállaltam. És meg indultam kifelé az épületből. Minden információt megkaptam amit csak tudtak. A sziget nevét és hogy a kikötőből mikor indul arra hajó. Nem tűnt túl nagy feladatnak azonban sürgős volt. Ami érthető is volt. Raven akinek nem volt kedve a fogadóba bemenni kint várt rám az épület tetején pihenve. Elmondtam neki mi a helyzet és ő követett hogy segítsen nekem megtalálni az eltűnt gyermeket. Éppen ezért a kikötőben felszálltam a hajóra és máris úton voltam a szigetre. Azonban feltűnt hogy a hajon alig van valaki aki nem a legénység tagja. Ami azt jelentette hogy nem csak én voltam a munkára felbérelve. Azonban ez engem nem zavart. Nyugodtan álltam a hajó korlátjánál és néztem a tengert.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lavi Haiba
Elemi mágus
Elemi mágus
avatar

Hozzászólások száma : 33
Aye! Pont : 0
Join date : 2013. Jan. 15.
Age : 24

Karakter információ
Céh: Rúna Akadémia
Szint: 2
Jellem: Kaotikus Jó

TémanyitásTárgy: Re: Vad kaland   Kedd Feb. 07, 2017 9:10 pm

A szobámban voltam, a plafont bámultam azon agyaltam, mit is kellene csinálni. Az ablakon beszűrődő fény miatt, az egyik kezemmel a szememnek csináltam egy kevés árnyékot, hogy lássak is valamit.
~ Ahh unatkozom, ma már semmi dolgom! Nah most mit kezdjek magammal? ahogy, ezen gondolkoztam, hirtelen kopogtattak az ajtómon. Ahogy kinyitottam, legnagyobb meglepetésemre az egyik tanárom állt velem szemben!
- Ehhe, maga mit keres itt tanítás után? –vakargattam a fejemet, hogy ebből vajon mi lesz!?
- Üdv Lavi! Azért vagyok itt, hogy adjak neked egy feladatot! – mosolyodott el - Mint ahogy azt már tudod, az akadémia tanulóit, terepre is ki szoktuk küldeni, tapasztalatszerzés céljából!
- Egy igazi küldetés? Rendesen kint a terepen? – még most se értettem, hogy mi is folyik itt, de egyből rápörögtem a témára.
- Igen, ahogy mondod Lavi! Nah, de térjünk is a lényegre! – fordította komolyra a szót - Ma hírt szereztünk egy eltűnt fiúról. A küldetés az ő megtalálása és épségben visszaszállítása a szüleihez! Egy szigeten tűnt el, nem messze innen. A sziget felé több hajó is indul naponta. Viszont ez nem azt jelenti, hogy ráérsz elindulni, tehát pakolj és lódulj! – Annyira felpörögtem, hogy végre történik valami, egyből el is kezdtem csomagolni. Amint összepakoltam el is indultam a kikötőbe a hajóhoz. Az épület előtt a tanárom várt.
- Ez egy pont ideális küldetés vagy nevezzük mentőakciónak a számodra! Remélem, megbirkózol a feladattal!
- Ahh bízza csak ide! – vigyorogtam a tanárra, önbizalomból nem volt hiányom sose. A kikötőbe érve megtaláltam a megfelelő hajót, sok fura ember szállt fel. Nem volt időm azon agyalni, hogy vajon ők is a fiút keresik-e, mivel a hajó már indultunk is a sziget felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kes Kontráz
Elemi mágus
Elemi mágus
avatar

Hozzászólások száma : 560
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jun. 04.
Age : 26

Karakter információ
Céh: -
Szint: 8
Jellem: semlege

TémanyitásTárgy: Re: Vad kaland   Szer. Feb. 08, 2017 8:32 am

A hajó csendesen siklott a vízen egészen a szigetig. Ami előtt meg állt és a kapitány közölte hogy a hajó meg érkezett és ki fog kötni. Ami meg is törtét. Azonban a sziget partja túl sekély volt a hajónak így csónakkal kellet a partra menni. A matrózok segítettek a partra jutásban. Azonban ahogy kiszálltam a csónakból azonnal fordultak és eveztek vissza. Nem is nagyon érdekelt az egész azonban látszott rajtuk hogy félnek. De é ezzel nem törődtem. És inkább jobban szemügyre vettem a partot. Csak néhány ember volt ott. Akik talán pont ugyan azért jöttek mint én. Ugyan a házaspár említette hogy már másoknak is szóltak azonban nem gondoltam hogy tényleg jön is valaki rajtam kívül. De ha itt vannak, akkor egyenek engem nem zavarnak. És meg indultam be a közeli erdőbe, ami teljesen tisztán látszott a partról. Rave addig nyugodtan utazott vagy az árbocon vagy repült de most ő is neki állt és elkezdte felderíteni a szigetet a levegőből ahonnan jobban betudta látni az egészet. Ám alig haladtam pár percig máris csörgött a lp-m És ő volt az aki hívott.
- Holló. Holló. Kes hallasz? – Kérdezte meg.
- Igen hallak. Mi az? – Tettem fel a kérdést mivel nem szoktam hozzá hogy csak úgy rám csörögjön.
- Ezt ne fogod elhinni. Ez egyszerűen lehetetlen. –
- Mégis mi az? – Tettem fel a kérdést.
- Nézd meg magad. Csak gyere ki az erdőből. – Mondta és azzal letette.
Én nem tudta mit akarhatott, azonban haladtam tovább és már kezdett közeledni az erdő vége. És amikor kiértem akkor láttam meg mit is akart mondani a kismadár. Egy nagy nyílt területet láttam amin rengeteg állat volt. Azonban ezek nem szokványos állatok voltak. Akkor értettem meg hogy miért lett olyan izgatott. Ugyanis ezek dinosaurusok voltak. Hatalmas nagy hüllők. Amiket már régen nem látott senki sem. És most itt voltak a szemem előtt. A látvány meg lepett engemet is. Így már értettem miért aggódtak annyira a gyerekért.

( lp = Lakrima phone.)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lavi Haiba
Elemi mágus
Elemi mágus
avatar

Hozzászólások száma : 33
Aye! Pont : 0
Join date : 2013. Jan. 15.
Age : 24

Karakter információ
Céh: Rúna Akadémia
Szint: 2
Jellem: Kaotikus Jó

TémanyitásTárgy: Re: Vad kaland   Pént. Feb. 10, 2017 6:26 pm

Gyönyörű volt a kilátás a hajóról, a víz kristálytiszta, szinte látni lehetett a halakat. Csendes siklottunk a sziget felé. Ahogy közeledtünk a víz egyre sekélyebb volt így csak, csónakokkal lehetett kijutni a partra. Alig ért szilárd talajt a lábam, a legénység egyből fordult is vissza.
- Ehh?? - álltam ott bárgyún, nem tudtam hova tenni ezt a viselkedést – Köszönöm a segítséget! – kiáltottam még azért utánuk. A parton rengeteg ember volt, akik más csónakokkal érkeztek. Nem nagyon foglalkoztam velük, hiszen nekem ott volt a küldetésem. Meg akartam mutatni, hogy nem hiába bízták rám ezt a küldetést.
~ Nah merre is kellene elindulnom?? ~ néztem jobbra-balra ~ Nem hiszem, hogy a parton kellene keresnem! Így nem maradt más, csak ez a sűrű erdő!~ Ezzel a lendülettel, meg is indultam. Már egy jó ideje sétálgattam, eddig viszont eredménytelen volt a keresésem. Az is zavart, hogy folyamatosan azon agyaltam, hogy a legénység miért volt ilyen fura, miért volt nekik ennyire sietős!? Elővettem a küldetésről kapott tájékoztatót, de egy árva szó sem volt, ami a matrózok viselkedését megmagyarázná.
~ Áhh mindegy, hagyjuk most ez, haladjunk tovább! Így sose találom meg a fiút! ~ ahogy sétáltam egyre világosabb volt, egyre több fény szűrődött be. Egy tisztásra értem, ahol bizony egyből leesett az állam.
- Ugye most csak szórakoztok velem! – kiáltottam fel. A tisztás tele volt kihaltnak hitt dinoszauruszokkal. Ősi, hatalmas monstrumok voltak, nem meglepő, hogy teljesen eltörpültem mellettük.
- Szóval ezért volt olyan sietős!! – kiáltottam vissza a part felé. Bár nagyon fura volt, élőben látni ezeket, az élőlényeket, a látvány még is lenyűgöző volt. Egyre izgatottabb lettem a küldetésem miatt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kes Kontráz
Elemi mágus
Elemi mágus
avatar

Hozzászólások száma : 560
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jun. 04.
Age : 26

Karakter információ
Céh: -
Szint: 8
Jellem: semlege

TémanyitásTárgy: Re: Vad kaland   Szomb. Feb. 11, 2017 5:47 pm

Ott álltam és néztem a hatalmas monstrumokat. Már láttam sokféle állatot és tudtam jól. Hogy minél nagyobb annál erősebb és veszélyesebb. De ezek most tényleg hatalmasak voltak itt előtte. Ami csak annyit jelentett hogy a ragadozóik is hasonlóak lehetnek. Ami nem sok jót jelent. Nem csak nekem, hanem annak a fiúnak is aki eltűnt. Ha itt összefut valamivel az a gyerek könnyedén eltapossák. Éppen ezért jobban kell nekem is vigyázni. Így azonnal rácsörögtem Raven-re.
- Hello. Vigyázz ott fent! Az itteni madarak nem hétköznapiak. -
- Jól van értettem. – Mondta a kismadár a levegőben körözve. – Kes. Kérdezhetek valamit? –
- Mit? –
- Ha egy nagy gyík aminek nagy feje, sok éles fog és kis első lábai van, gyorsan közeledik az baj? – Tette fel a kérdést.
- Milyen gyík? – Kérdezem vissza.
- Ilyen. – Mondta miközben felé fordította az lp-jét hogy lássam én is és közelebb repült a lényhez. És igen csak meglepett a látvány. Egy ragadózónak tűnő hüllő volt az. Azonban nem tudtam mi pontosan de hogy húst eszeik azt láttam rajta.
- Merről jön? – Tettem fel a kérdést ami fontos volt.
- Neked jobbról ha jól látom. – Mondta ki a lényeges információz.
- Te maradj biztonságos magasságban Rendben. És bármi történik ne gyere lentebb! – Adtam ki a parancsot.
- Rendben de miért? – Kérdezte aggódva.
- Csak csináld! – Parancsoltam rá. És aztán letettem z lp. Tudtam hogy pont egy vadászatba csöppentem bele. Éppen ezért a legjobb az lenne ha valahogy ki tudnám kerülni a lényt. Mert addig nem akarok küzdeni amíg nem túl fontos. De ha baj lesz akkor kellesz. Éppen ezért körbenéztem hogy mit tudok tenni. És szinte semmit sem így felkészültem a támadásra. Elővettem a jogarom és arra fordultam amerről a lényt lehetett várni. És elő is jött nagyon gyorsan és nagyon hangosan. Aminek hatására a többi állat is megrémült.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lavi Haiba
Elemi mágus
Elemi mágus
avatar

Hozzászólások száma : 33
Aye! Pont : 0
Join date : 2013. Jan. 15.
Age : 24

Karakter információ
Céh: Rúna Akadémia
Szint: 2
Jellem: Kaotikus Jó

TémanyitásTárgy: Re: Vad kaland   Kedd Feb. 21, 2017 10:35 pm

Lenyűgöző teremtmények voltak az egész réten. Teljesen elvarázsolt a látvány! Ahogy ezeknek a rég elfeledett, ősi élőlényeknek, talán utolsó meg maradt darabjai itt vannak előttem. A tisztáson rengetek különböző formájú és méretű egyedet láttam. Ahogy elnéztem őket feltételeztem, hogy növényevők lehetnek, mivel teljes harmóniában megfértek egymás mellett.
~ Remélem, egy ragadozóval se fogok találkozni! ~ gondoltam magamban ~ Vagy inkább mondjam úgy, hogy remélem a fiú nem találkozott egy ragadozóval sem! Mert ha vannak itt ragadozók is, akkor a fiú könnyedén bajba kerülhetett!~
Ezektől a nagy őskövületektől még én sem érzetem magam teljes biztonságban. Viszont úgy voltam vele, ameddig ők nem háborgatnak engem, addig én is békén hagyom őket. Az idő egyre jobban sürgetett, így valamerre indulnom kellett, nem állhattam egy helyben egész nap. Néztem jobbra-balra hátha meglátok valamit, amit követhetek. Valahogy az volt a megérzésem, hogy az erdő vonalát kell követnem. Azt gondoltam, hogy ott több lehetősége van elbújni, menedéket találnia bárkinek. Elindultam tehát szépen az erdő mentén, hátha találok valami nyomot, amin elindulhatnék. Továbbra is nehéz volt feldolgozni ezt a látványt. Hiszen a zöldellő mezőn, de még az gyönyörű égen is előfordultak ezek a lények. Hirtelen valami szörnyű morajlásra lettem figyelmes, ami az erdőből jött elég távolinak tűnt, viszont annál nyugtalanítóbbnak.
~ Ez mi lehetett? Mi volt ez a hang? Talán a fiú jelez valahogy, hogy merre van?~
Sietősen szedtem a lábam a hang iránya felé. Azt a szörnyű dübörgést egyre sűrűbben, és egyre hangosabban lehetett hallani. Ahogy haladtam, a távolban valami alakra lettem figyelmes. Bár messze volt, az azonban látszódott, hogy nem a fiú, akit keresek. Egy férfi alakjának tűnt, ahogy közeledtem felé.
~ Ő meg vajon, ki lehet? Talán itt él valahol, vagy ő is a fiút keresi? Bárki is legyen, talán valami információt szerezhetek tőle a fiúról, vagy a szigetről!~
Ahogy mentem, váratlanul az erdőből egy hatalmas fenevad rohant ki. Egyenesen a férfi irányába mozdult.
- Óhhh basszus! Vigyázz! – Kiáltottam, és már sprinteltem is a férfi felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kes Kontráz
Elemi mágus
Elemi mágus
avatar

Hozzászólások száma : 560
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jun. 04.
Age : 26

Karakter információ
Céh: -
Szint: 8
Jellem: semlege

TémanyitásTárgy: Re: Vad kaland   Pént. Feb. 24, 2017 6:31 pm

Dínó:
 

Ahogy a lény előtört a fák közül gyorsan futva. Mintha csak pont engem vett volna célba. Egyenesen felém fordult és rohant. Talán annak reményében hogy én leszek a vacsora. Vagy mert ebben a túlméretezett világban én tűntem a legkisebbnek és leggyengébbnek. Ám ezzel nem értettem egyet. Nem volt kedvem felkerülni az étlapra. Éppen ezért előre tartottam a jogarom és máris ontani kezdtem a az acél lövedékeket. Golyózáport zúdítottam a hüllőre. Amik csak apró lyukakat voltak képesek ütni a hatalmas bestia pikkelyes bőrén. Azonban elég fájdalmat okoztak hogy a lény meg torpanjon. Nem sokkal előttem. Ekkor abbahagytam a lövöldözést és egy nagyot döftem felé. Amit egy lángcsóva követett. Ezzel kezdtem el égetni az ellen felem. Ez már képes volt meghátrálásra késztetne. Ahogy ezt észre vettem azonnal abbahagytam a tüzelés és hátra lendítettem a jogarom majd egy hatalmasat vágtam vele miközben a levegőt keringtetve körülötte útnak indítottam szélpengéket. Ami gyorsan száguldva hasítottak a lény felé. A bőrén vágások keletkeztek és az egyik levágta az elülső lábát. Ami ugyan kicsi volt de nagyon fájt a dögnek. Ekkor két kézre fogtam a jogarom és a lény felé tartottam. Aztán megint elkezdtem ontani az acél lövedékeket, azonban ezúttal teljes erőből. Amik már közelről és erősseben ostromolták az ellenfelet. Aminek meg is lett a hatása. A hatalmas állat egy hangos üvöltés után összeesett és kimúlt. Én meg ott álltam előtte és néztem a tetemet. Egy olyan ellenfél ami nem volt erős, nem volt okos vagy ügyes. Azonban más volt mint az eddigiek. Most látszott meg hogy a mágiám mennyire egy síkú. És ez a felismerés volt az ami eszembe jutatta hogy még sok mindent nem tudok a saját mágiámról. Éppen ezért kell folyamatosan fejlődnöm.
- Kes! Kes! Kes! – Térített magamhoz a fejemben egy hang. Ami nem másé volt mint Raven vékonyka hangja.
- Mi az? – Kérdeztem vissza ahogy magamhoz térte.
- Valaki közelit feléd egy ember. – Mondta el azt amit látott fentről a levegőből. És ez volt az ami jó hírnek számított az hogy csak egy ember az és nem valami más.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lavi Haiba
Elemi mágus
Elemi mágus
avatar

Hozzászólások száma : 33
Aye! Pont : 0
Join date : 2013. Jan. 15.
Age : 24

Karakter információ
Céh: Rúna Akadémia
Szint: 2
Jellem: Kaotikus Jó

TémanyitásTárgy: Re: Vad kaland   Hétf. Okt. 09, 2017 11:46 am

A bestia nem foglalkozott semmivel, rohant a férfi felé. Feltehetően őt tekintette a leggyengébbnek a mérete alapján, és hát ki ne örülne pár könnyen szerzett falatkának!? A férfi egy lépést se tett, nem futott el, úgy állt ott, mint akinek gyökeret vert a lába.
~ Talán a félelemtől sokkot kapott és azért nem mozdul!? ~ ahogy egyre közelebb  jutottam a férfi továbbra is csak állt. A kezem már a kardomon volt, a fenevad tempójából kiindulva viszont egy csoda kellett volna, hogy hamarabb oda érjek, mint ő.
~ Nem fogok oda érni időben! Gyerünk Lavi gondolkozz! Ez talán beválhat! ~ eszembe jutott valami, ami talán lelassítja a szörnyet. A kezemet levettem a kardomról, összecsaptam a két kezemet – Ice Make: Lan……ce? Ehhhh? – abba hagytam a varázslatot, valami fura érzés kezdett a hatalmába keríteni. Leírhatatlan volt, ez a furcsa megmagyarázhatatlan valami abból a férfiból áradt. Pár lépésnyire volt már csak a dínó, ekkor az ipse a kezében lévő jogart előre tartotta a szörny irányába, egy mágikus pecsét jelent meg, amiből valami elkezdett a vadállat irányába repülni. Ez a támadás egy pillanatra megállította a vadat.  Az egyik lövedék tőlem nem messze ért földet.
~ Acél!?~ nem volt időm jobban megvizsgálni, futottam, hogy segítek neki én is. Ő ekkor szúrt egyet előre a fegyverével, amit egy lángcsóva kísért, ettől kigyulladt a monstrum. Ahogy abbahagyta a perzselést, újabb támadásba kezdett, ezúttal szélpengéket hozott létre. A szél ereje majdnem kitépte a fákat a közelből. ~ Acél, tűz és még szél elem is? Mégis ki ez a fazon? ~ egyre kíváncsibb lettem, hogy ki is ő és miért is van itt. Az utolsó támadásával padlóra küldte a dúvadat. Ámulva néztem, ahogy a bestia eldől a tisztáson. Nem sűrűn lát az ember ilyen erőt akció közben. A hideg kirázott, ahogy a harcot néztem. A dínónak esélye nem volt vele szemben.
~ Már csak az a kérdés, barát vagy ellenség? ~ tettem fel magamnak a kérdést. Feltehetően már észrevett szóval az elrejtőzés meg sem fordult a fejemben. Valamint az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy kíváncsi is voltam, ki ő!? Tovább indultam tehát felé, persze már nem kellett rohanni így az elővigyázatosság kedvéért már csak sétálva, a kezem pedig a kardomon volt.
~ Lássuk ki is vagy te!?~
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kes Kontráz
Elemi mágus
Elemi mágus
avatar

Hozzászólások száma : 560
Aye! Pont : 0
Join date : 2012. Jun. 04.
Age : 26

Karakter információ
Céh: -
Szint: 8
Jellem: semlege

TémanyitásTárgy: Re: Vad kaland   Hétf. Okt. 09, 2017 2:54 pm

Néztem a fenevadat. Hiába volt halott. Az mit mutatott nagyon is sok volt. Az átlagos támadásaim, amiket emberek ellen nagy hatékonysággal használok. Az ekkora lének ellen nem sokat érnek. Így ki kell találnom valamit, ami meg növeli a hatékonyságát a mágiámnak. Ami meg könnyíti a dolgokat. Ám nem jutott az eszembe semmi. Éppen ezért inkább törődtem azzal, aki felém tartott. Nem tudtam ki az vagy mit akar. Azonban ahogy közeledett nem mutatott ellenséges szándékot. Ezen felül nem sok mágikus erőt éreztem belőle. Így nem tartottam túl veszélyesnek.
~ Kes az a férfi valamit csinálni akart, amikor harcoltál.~ Mondta gondolati utón.
~ Értem. ~ Válaszoltam. Tehát vagy segíteni akart vagy engem meg támadni. Azonban most teljesen nyugodtan közeledik felém. Így meg várom mit lép aztán cselekszem.
~ Raven csap egy kört a környéken. De maradj hatótávon belül. ~ Adtam ki a parancsot gondolatban.
~ Okidoki. ~ Válaszolt vidáman a kismadár. Azzal ő végezte is a dolgát.
Én oda fordultam a férfihoz és meg vártam, amíg közel ér hozzám.
- Ki vagy? Mit akarsz tőlem? – Kérdéseket tettem fel neki nyugodtan és tárgyilagosan. Nem akartam feleslegesen pocsékolni az időt így egyből a lényegre is tértem. Aztán vártam hogy kibökje mit is akar tőlem. Bár nem tűnt erősnek. Azonban nem akartam lebecsülni. Így felkészültem arra is ha meg támadna. Így már csak rajta múlt hogy most mi fog történni. Harc lesz vagy csak beszélgetés. Bár egyikhez sem volt kedvem. De nem hagyhattam figyelmen kívül. És ráadásul Raven-nek is kellet némi idő amíg felderíti a környéket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Vad kaland   

Vissza az elejére Go down
 
Vad kaland
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» [Küldetés] Állati kaland
» Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland)
» Szimmetria ügy (ingyen njk kaland)
» Éjszaka a múzeumban (Mini-kaland)
» 1. nagy kaland

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Fiore Királyság :: Máshol...-
Ugrás: