HomeCalendarGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépés

Share
 

 Magánküldetés: A különös Vírus

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Cancer
Mesélő
Mesélő
Cancer

Hozzászólások száma : 325
Aye! Pont : 15
Join date : 2009. Oct. 10.
Age : 28

Karakter információ
Céh:
Szint:
Jellem:

Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitimeSzer. Szept. 15, 2010 9:36 pm

A különös Vírus

Szint:D

Leírás:
A keleti falvak népességét erősen pusztítja egy rejtélyes betegség és már több halálos áldozatról tudnak.A falvak valamiféle átokra gondolnak és végső kétségbeesésükben a varázslóklánokhoz fordulnak segítségért.Rengeteg helyre kifüggesztették a felhívást hogy biztos találjanak válákozó problémamegoldókat.

Az első post a küldetés felvételéről szóljon.

Addig nincs sorrend amíg nem találkoztok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Itachi Sadamesu
Elemi mágus
Elemi mágus
Itachi Sadamesu

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 15
Join date : 2010. Aug. 11.
Age : 28
Tartózkodási hely : Shirotsumei Asszonybosszantó

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 4
Jellem:

Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitimeCsüt. Szept. 16, 2010 12:14 pm

Magányosan sétálgattam az utcán, egy könyvesbolt felé vánszorogva. Új könyveket akartam beszerezni, ezért kénytelen voltam otthagyni kicsiny kocsmámat. Kezdtem kifogyni a pénzből, ezért muszáj volt valami munka után is nézni. Szellős idő volt, meg kell hagyni, de ez cseppet sem zavart. Ahogy mendegéltem, egy papírdarab csapódott arcomnak, egy szellő jóvoltából.. Leszedtem képemről, és meglepve tudatosult bennem, hogy álláshirdetés. A könyvekről elfeledkezve, azonnal elolvastam. Zűrös feladatnak hangzik, de legalább fizetnek, és amiért fizetnek, azt el kell vállalni, mivel valamivel törleszteni kell az adósságot, és varázskönyveket is vehetek belőle. Ideális munka számomra, csak ki kell deríteni, hogy átok-e vagy sem. A közemberek mindenben varázslatot látnak, ezért már a legkisebb dolgokat is mágusokkal végeztetik el. Nekem ezzel soha nem akadt problémám, mert szeretem a semmi munkáért járó potya gyémántokat is. A gyémánt az gyémánt, nem számít miért kapod. Ahogy befejeztem elmélkedésem, biztos voltam benne, hogy elvállalom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eigo Haruki
Elemi mágus
Elemi mágus
Eigo Haruki

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 2
Join date : 2010. Aug. 19.
Age : 30

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 3
Jellem:

Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitimeCsüt. Szept. 16, 2010 1:21 pm

Már több napja jártam Shirotsume utcáit küldetések után loholva, de mivel eddig még egyel sem találkoztam kicsit le voltam törve, ám egyszer egy nagy épület elé értem. Volt rajta egy tábla és az volt ráírva, hogy Titan Nose. Egyből beugrott amit Arashi mondott, hogy egyedül nehéz küldetéseket találni, és mivel ez egy mágus céh azon gondolkoztam, hogy bemegyek és megkérdezem, hogyan is lehet bekerülni ebbe a klánba. Éppen indultam volna befelé amikor megláttam egy rohanó alakot egy köteg papírral a kezében, amint a klánházába tartott.
- Hé! - kiáltottam oda neki, mire megállt és rám nézett.
- Nem nagyon érek rá, mondd gyorsan, hogy mit akarsz. - nyögte oda lihegve.
- A Titan Nose klánházába tartasz ugye? - kérdeztem, bár elég egyértelmű volt.
- Igen... - mondta, de most már kicsit türelmetlenebbül.
Közben el tudtam olvasni pár sort a felső papírról amit a kezében tartott, és arra következtettem, hogy talán küldetések lehetnek ezeken a papírokon.
- Nem küldetéseket viszel véletlenül? - kérdeztem izgatottan.
- De... tessék itt egy példány. - és a kezembe nyomta az egyik papírt. - Most bocsáss meg, de még rengeteg helyre kell szétszórnom ezeket a lapokat, elég sürgős lenne mivel népen gyorsan pusztítja egy rejtélyes betegség.
- Köszönöm. - éppen hogy csak kimondtam már rohant is tovább.
Nagyon örültem, hogy végre megtaláltam életem első küldetését. Még el sem olvastam, hogy mit is kell csinálnom, máris elhatároztam, hogy elfogadom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Arashi Nagao
Elemi mágus
Elemi mágus
Arashi Nagao

Hozzászólások száma : 288
Aye! Pont : 10
Join date : 2010. Aug. 01.
Age : 30

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 4
Jellem:

Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitimeCsüt. Szept. 16, 2010 8:33 pm

Szöszmötölés hangjára keltem... egy darabig azt sem tudtam, hogy hol vagyok, ezért eltartott egy darabig, amíg felkönyököltem az ágyon, és még egy ideig, amíg beazonosítottam a hang forrását: Yuzuha volt az.
- Jó reggelt... Ha hosszabb időre mennél el, add le a kulcsot a főbérlőnél... - mondta halkan, miközben még egyszer utoljára megnézte magát a tükörben. Meglehetősen kialvatlan és morcos fejjel figyeltem.
- Úgy lesz... alighanem én is kerítek valami melót - dőltem vissza az ágyra. - Vigyázz magadra... - húnyódtak le a szempilláim.

Mire végleg felkeltem és becsoszogtam a klánházba, Yuzuha már rég a vonaton ült.
- Jó reggelt Mei... - nyögtem oda az új pultosnak. Vidáman köszönt vissza; irigyeltem, hogy ő ilyenkor is ennyire friss.
- Csinálj nekem egy kávét légyszíves - ültem le egy bárszékre, miközben úgy támaszkodtam a pultra, mintha egész éjjel nem aludtam volna. Ugyan nem szokásom kávézni... De most határozottan szükségem van rá.
- Tej, cukor?
- Mindent bele, csak azt a förtelmes ízét ne érezzem.
Lassan elhörpöltem, és éreztem, hogy elég erős anyagot kaptam: ha nem is élénkültem fel teljesen, legalábbis jobban észhez tértem. Megfordultam, és most jöttem csak rá, hogy alig néhányan lézengenek a teremben.
- Hol vannak a többiek? - fordultam vissza Meihez.
- Hónap vége van, ilyenkor mindenkinek szüksége van a pénzre.. lakbérlet, kocsmai számlák... - felelte. - Látod? Elég kevés munka maradt.
Odanéztem; valóban, alig néhány megbízás volt kitűzve. A fal előtt Drale álldogált. Ennek igencsak megörültem, mert az utóbbi pár napban eléggé összebarátkoztam a hallgatag alakváltóval... Reméltem, hogy találunk közösen valami munkát. Csapatban könyebb a munka és nem is annyira unalmas. Pénzre ugyan nem volt különösebben szükségem, de harcban is ki akartam próbálni újonnan tanult képességeimet - a főnix tollán ugyanis már egy apró, de szinte élő fénytől ragyogó pihe jelent meg az egyik reggelre. Hogy ez volt az oka az erőm növekedésének, vagy csak a következménye annak, azt nem tudtam - de abban biztos voltam, hogy sokkal hatékonyabb a mágiám, mint pár hete volt. Száz szónak is egy a vége: elhatároztam, hogy Drale-el tartok.
Talán ha nem lett volna nekem annyira reggel, oda is tudok jutni hozzá időben, így viszont mire egyáltalán rászántam magam, hogy megmozduljak, letépett egy papírt, biccentett felénk, és szó nélkül kilépett az ajtón.
- Basszus... - hangzott fel a szőke lány hangja a hátam mögött - Arashi, nem láttad melyiket vitte el?
- Valami kard volt rajta a képen...
- Rendben, akkor meg is van... a mester azt mondta, hogy írjam fel, ki melyiket vállalja be.
Én is odasétáltam a küldetéstáblához... nézzük csak... alig három közül választhattam. Az első egy szörnybefogás volt... Nem, ehhez még nem vagyok elég erős. Ennek a másiknak itt túl kicsi a jutalma; legyen akkor a harmadik. Azt mondja... keleti falvak... átok... áldozatok...
Visszamentem a pulthoz és odacsúsztattam Mei elé a küldetést.
- Ezt elviszem akkor.
- Rendben, felírlak... ha karanténba ütköznél, csak mutasd meg a katonáknak a klánszimbólumodat.
- Karantén?! - élénkültem fel.
- Bár sokan átoknak tartják, legalább annyian gondolják, hogy valamiféle fertőző betegség - magyarázta. - Szerinted miért hagyták ott a többiek a falon? - tette hozzá mosolyogva.
Jókor tudja meg az ember az ilyesmit...
- Eh... egye fene, attól még elvállalom.
Hazamentem, megreggeliztem - rögtön felkelés után sosem tudtam enni - összecsomagoltam némi útravalót, felcsatoltam a kardomat, és kisétáltam a városból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cancer
Mesélő
Mesélő
Cancer

Hozzászólások száma : 325
Aye! Pont : 15
Join date : 2009. Oct. 10.
Age : 28

Karakter információ
Céh:
Szint:
Jellem:

Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitimeHétf. Szept. 20, 2010 2:53 pm

Mindenki a saját maga választott járművön közelíti meg a megbízó birodalmát.A városhatáron találkozhattok te (ez nem kötelező).Ahogy mentek végig az utcán rengeteg halottat láttok.A legtöbbjük le van takarva némelyeket elégettek hogy nehogy tovább nőjön a fertőzöttek száma.A város félhomályban elég ijesztő látványt nyújt.Az egyik házból egy letakart holtestet visznek ki .Ahogy elhalad mellettetek az egyik kéz lecsúszik és....hát hogy is fogalmazzam meg szépen egy 5 napos vízi hullának szebb a keze mint az itteni delikvensnek.A kézről gyakorlatilag lerohadt a bőr és a hús nagy része.(ha külön vagytok is hasonló élmények történnek veletek.)majd hirtelen egy hang Szólít meg a hátad mögül:
-Biztos a megbízásra érkeztél!Nagyon helyes már kezdtünk megijedni hogy senki nem válaszolt rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Arashi Nagao
Elemi mágus
Elemi mágus
Arashi Nagao

Hozzászólások száma : 288
Aye! Pont : 10
Join date : 2010. Aug. 01.
Age : 30

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 4
Jellem:

Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitimeHétf. Szept. 20, 2010 4:25 pm

Útközben felkéredzkedtem egy, a keleti falvak irányába tartó szekérre. A falut, ahol leszálltam, a járvány még nem érte el, mivel a helyiek elmondása szerint legalább egynapnyi járásra volt a karantén határa. A katonaság intézkedése ellenére eléggé kihalt volt a falu - sokan elhagyták otthonukat a szóbeszédek hallatán. Rossz előérzet telepedett rám... Néhány, kedvtelen falat után tovább is indultam célom felé.
Szokatlanul magányosan telt az utazás, egyetlen szembejövővel sem találkoztam. Végül belebotlottam egy őrjáratba - ahogy Mei tanácsolta, megmutattam nekik a Titan Nose szimbólumát és megbízásomat.
- Rendben van - mondta az őrmester, miután végigfutotta a papírjaimat. - Remélem sikerül valamit kideríteni.
Bólintottam, és továbbmentem a földúton. Ahogy a megbízó városa felé tartottam, valamiféle sötét hangulat bontakozott ki körülöttem, a köd súlyosan lógott a levegőben.
Végül beértem a városba, ahol megrendítő látvány fogadott. A tűz ropogását leszámítva tökéletes csend honolt, a homályban pedig fájdalmasan mozdulatlan, heverő alakok rajzolódtak ki. Az egyik ház ajtaján éppen egy letakart halottat hoztak hordágyon - egyik keze kilógott a szemfedő alól... Undorral kaptam el tekintetem.
Továbbhaladva hatalmas halotti máglyát találtam, ahol az elhunytaknak így, tömegesen adták meg a végtiszteletet - kényszerűségből minden szertartásosságot mellőzve. Az emberek a sokat próbáltak közönyösségével vetették hozzátartozóikat a lángok közé...
Példát véve róluk, megacéloztam a szívem. Ha engedek a sajnálatnak, nem tudok hatékonyan segíteni nekik... akkor pedig senki sem éli túl a járványt. Most az a legfontosabb, hogy megtaláljam a megbízót... Épp indultam volna, hogy útmutatást kérjek, amikor a hátam mögött felcsendült egy hang:
- Biztos a megbízásra érkeztél! Nagyon helyes, már kezdtünk megijedni hogy senki nem válaszolt rá.
Megfordultam; a megbízót láttam, némileg mögötte pedig két alak közelgett, akikkel már találkoztam, nem is olyan rég - Itachi és Gonkuro. Úgy látszik, hál'istennek nem leszek egyedül... így könnyebb lesz.
- Arashi Nagao, Titan Nose. Rajtam kívül még két másik mágus is jelentkezett - feleltem, Gonkurora és Itachira célozva. Meg akartam várni őket, mielőtt megbeszéljük az ügy részleteit a megbízóval.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Itachi Sadamesu
Elemi mágus
Elemi mágus
Itachi Sadamesu

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 15
Join date : 2010. Aug. 11.
Age : 28
Tartózkodási hely : Shirotsumei Asszonybosszantó

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 4
Jellem:

Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitimeHétf. Szept. 20, 2010 9:36 pm

Ekkora balszerencsém is csak nekem lehet, mivel mint kiderült, karanténba helyezték a fertőzött területeket, ezért a vonatok messze elkerülik. Akkor mégis hogyan juthatok el odáig?
A balszerencsében is volt szerencse, mert a járatok között volt egy vonat, ami elvitt a megbízást feladó személy városának a közelébe, onnan pedig orvosokat szállító kocsira felkéredzkedve, majdnem zökkenőmentesen eljutottam célállomásomra. A karantén miatt elég sűrűn botlottunk bele őrjáratokba, illetve sokszor el volt barikádozva az út, ezért eltartott egy darabig az út. Kellemetlen érzés támadt bennem, ahogy haladtunk a fertőzött vidéken. Nem tudtam mire vélni, de eléggé aggasztott. Mikor végre bejutottam a városba, szörnyű, rémisztő látványban volt részem. Mindenhol hullák hevertek, néhányat letakartak, másokat elégettek. Látszott a még élő embereken a kétségbe esés. Szántam őket, és átkoztam magam, mert elvállaltam, a küldetést. A szekérről leszállva orrfacsaró bűz csapta meg szaglószervem. Közel voltam, hogy a mai elfogyasztott ebédem a macskaköves utcának ajándékozzam.
Az egyik házból egy letakart holtestet vittek éppen ki .Ahogy elhaladt mellettem, az egyik keze kicsúszott a takaró alól... Gusztustalan látvány volt, ilyennel még sehol nem találkoztam, és az igazat megvallva, most is kihagytam volna. Ahogy néztem a káoszt, egy ismerős alakot véltem megpillantani. Ő is kínkeserves arcot vágott, a látvány hatásától. Az illető látványa rosszabb volt mint a hulláké. Nem más volt, mint az az ember, akit szívből gyűlölök, Gonkuro Hachirobei, más néven a Piromán bohóc. Legalábbis én így hívtam. Fent volt a „soha nem akarok vele találkozni” listám első helyén. Rühelltem a képét, ezért gyorsan irányt váltottam, nehogy összetalálkozzunk. Sajnálatos módon elkéstem, észre vett, és azonnal odasietett hozzám. Üdvözölt, majd azzal az irritáló hangjával beszélt hozzám.
-Üdv! Nem örülök neki, hogy összefutottunk... Gondolom ezen munka miatt vagy itt te is. –nyomtam a képébe a papírt.
Bőszen helyeselt, majd felajánlotta, hogy menjünk együtt. Ódzkodva egyeztem bele, bár ebben a pillanatban, inkább tartózkodtam volna otthon, söröm iszogatva, mint az ő társaságában. De legalább volt kire hárítani a piszkos munkát. Elindultunk együtt az utcán, próbáltam nem figyelni a látványra, ami igen nehezemre esett. Ahogy mendegéltünk, újabb ismerős alakot pillantottam meg, akinek már valamivel jobban örültem. Arashi volt az.
Az előttünk haladó ember, ahogy oda ért hozzá, szólásra nyitotta száját.
-Biztos a megbízásra érkeztél!Nagyon helyes már kezdtünk megijedni hogy senki nem válaszolt rá.
Hmm... szóval ő is ezen munkára jelentkezett, ami egy kis örömet jelentett az ürömben, és így legalább két ember fog helyettem dolgozni, nekem csak annyit kell tennem, hogy csendben megyek utánuk, és begyűjtöm a részem a jutalomból. Zsebre tett kézzel sétáltam feléjük, a bohóccal az oldalamon, fancsali képet vágva...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eigo Haruki
Elemi mágus
Elemi mágus
Eigo Haruki

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 2
Join date : 2010. Aug. 19.
Age : 30

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 3
Jellem:

Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitimeKedd Szept. 21, 2010 8:59 am

Tűzmágushoz méltón, nem is választhattam más eszközt a keleti falvakba való eljutáshoz mint a vörös szőnyeg varázslatom.
- Red Carpet. - mondtam és máris útnak indultam célállomásom felé.
Amint elértem a fertőzött falvak határát, a levegőből láttam jó néhány őrjáratot és sok elbarikádozott utat. Valószínűleg karantén alá helyezték a területet. Szerencsémre mind felett szépen átrepültem így nem tartottak fel. Amikor elértem a várost leszálltam a földre és egy nem épp kellemesnek mondható látvány fogadott. Az utcán rengeteg hulla feküdt, fele égett, másik fele pedig le volt takarva fekete zsákokkal. Nyomasztó látvány volt, és kicsit aggódtam is, nehogy megfertőződjek én is, még nem tudtam, hogy mitől halhattak meg itt az emberek. Már elég régóta jártam az utcákat, de még egyetlen élő emberrel sem találkoztam és fogalmam sem volt, hogy merre találom a megbízóm, ha él még egyáltalán. Egyszer csak láttam, hogy egyik házból kijön két ember akik éppen egy letakart hullát hoznak ki. Odamentem volna hozzájuk, hogy megkérdezzem, hátha tudják merre találom a megbízóm, de akkor szörnyű látvány fogadott, kicsúszott a hulla keze a zsák alól. Bőr egyáltalán nem volt rajta, hús se sok, de ami volt az is rohadt így nem csak a látvány volt gusztustalan, de az orrom is megcsapta egy irtó kellemetlen szag.. Miután elhaladtak előttem, észrevettem egy másik embert is az utcán, Itachi volt az. Ő is meglátott engem, el akart indulni gyorsan a másik irányba, ami nem csoda legutolsó találkozásunk után, de odasiettem hozzá. Mégis csak egyszerűbben meg tudjuk csinálni a küldetéseket ha ketten vagyunk.
-Üdv! Nem örülök neki, hogy összefutottunk... Gondolom ezen munka miatt vagy itt te is. - és máris a képembe nyomott egy papírt a küldetésről.
- Üdv! Igen én is a küldetés miatt vagyok itt. Mehetnénk együtt, ketten mégiscsak gyorsabban és könnyebben megy. Habár most, hogy itt látlak nem is kell tovább keresnünk a fertőzés forrását, mert szerintem te vagy az. - kacagtam fel.
Mentünk tovább utcán és közben feltűnt előttünk egy férfi aki ugyanabba az irányba tartott mint mi. Kis idő után egy újabb alakot láttam meg, ahogy közeledtünk felé észrevettem, hogy Arashi volt az.
Az előttünk haladó alak megállt előtte és megszólította.
- Biztos a megbízásra érkeztél! Nagyon helyes már kezdtünk megijedni hogy senki nem válaszolt rá.
Ezek szerint Arashi is a küldetésre jött. Örültem neki, hogy nem csak ezzel a lusta Itachival kell együtt dolgoznom.
- Arashi Nagao, Titan Nose. Rajtam kívül még két másik mágus is jelentkezett. - felelte.
Valószínűleg ő is észrevett minket azért mondta, hogy két másik mágus is jelentkezett, így hát odasiettem, hogy ne maradjak le semmiről.
- Üdv! Gonkuro Hachirobei vagyok. - mutatkoztam be én is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cancer
Mesélő
Mesélő
Cancer

Hozzászólások száma : 325
Aye! Pont : 15
Join date : 2009. Oct. 10.
Age : 28

Karakter információ
Céh:
Szint:
Jellem:

Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitimePént. Szept. 24, 2010 10:06 pm

-Üdvözlet a nevem Igor.A falu vezetője vagyok és én adtam fel a hirdetést.-mondta az öreg.-Remélem gyorsan találnak valami megoldást erre ugyanis már százra tehető a halálos áldozatok száma.
Igor ekkor megfordul hisz újabb halottat hoztak rövid utasításokat mond majd visszafordulva mond még nektek néhány szót:
-A vírus a hegyekben lévő pataktól visszajövő emberektől indult.Remélem segítettem.-Azzal megfordul és elmegy.Megvan az első nyomotok de nem ártana tisztában lenni a vírussal pontosabban az áldozatokkal akikkel végzett.Hogy döntötök a patakhoz mentek vagy hullavizsgálatra?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Arashi Nagao
Elemi mágus
Elemi mágus
Arashi Nagao

Hozzászólások száma : 288
Aye! Pont : 10
Join date : 2010. Aug. 01.
Age : 30

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 4
Jellem:

Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitimeSzomb. Szept. 25, 2010 1:53 pm

- Remélem gyorsan találnak valami megoldást erre, ugyanis már százra tehető a halálos áldozatok száma.
Én is... szörnyű látvány... Nehéz lehet ilyenkor vezetőnek lenni. Most például Igornak intézkednie kell egy újabb halott miatt. Elküldi őket a máglya felé, de visszafordulva még ennyit mondott nekünk:
- A vírus a hegyekben lévő pataktól visszajövő emberektől indult. Remélem segítettem.
Hoppá, egy nyom amin elindulhatunk... Gondolataimba merülve észre se vettem, hogy mikor ment el a megbízó. Ez nagyon jó, de miért rohannánk oda vakon a patakhoz úgy, hogy semmit sem tudunk a kórról? Sőt, éppen úgy lehet átok is mint járvány. Hárman vagyunk mágusok, valamelyikünk csak rájön, ha átokról van szó... legalábbis nagyon remélem. Még egy kicsit gyötrődtem, hogy tényleg akarok-e - jó eséllyel fertőző - hullákat nézegetni, de végül előadtam tervemet a többieknek.
- Vizsgáljuk meg a halottakat, hátha rájövünk valamire - javasoltam. Akkor is ezt tettem volna, ha azt mondják, hogy ők nem jönnek. Ugyan nem vagyok orvos, de reméltem, hogy tényleg sikerül valamit kideríteni, és nem csak az időnket pocsékoljuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eigo Haruki
Elemi mágus
Elemi mágus
Eigo Haruki

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 2
Join date : 2010. Aug. 19.
Age : 30

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 3
Jellem:

Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitimeSzomb. Szept. 25, 2010 2:07 pm

- Üdvözlet a nevem Igor. A falu vezetője vagyok és én adtam fel a hirdetést. - mutatkozott be a figura. - Remélem gyorsan találnak valami megoldást erre ugyanis már százra tehető a halálos áldozatok száma.
Megfordult az öreg, mert egy újabb halottat hoztak ki az egyik épületből. Valamit motyogott a férfiaknak akik a hullát vitték és visszafordult felénk.
- A vírus a hegyekben lévő pataktól visszajövő emberektől indult. Remélem segítettem. - mondta, majd elment.
Elkezdtem gondolkozni, hogy nem lenne-e túl felelőtlen csak így odamenni ahhoz a patakhoz, hiszen valószínűleg ott kapták el a vírust az első fertőzöttek. És ekkor átvillant valami az agyamon, hogy lehet, hogy ez nem vírus, ám ekkor Arashi megszólalt.
- Vizsgáljuk meg a halottakat, hátha rájövünk valamire. - javasolta.
- Nekem az jutott eszembe, hogy lehet, hogy ez nem vírus hanem átok, és a hegyekben portyáznak valakik vagy valamik akikkel azok a bizonyos első áldozatok találkoztak, esetleg még rajta is kapták őket valamin és ezért szórtak rájuk átkot, ez után visszajöttek a faluba segítségért, de rosszul tették mert itt villámgyorsan terjedt szét a vírus. - osztottam meg eszmefuttatásom Arashival és Itachival. - Szerintem jobban tesszük, ha először is beszerzünk pár gázmaszkot hátha mégis vírus és levegő útján terjed. Utána pedig elmehetünk hullákat vizsgálni, talán még azt is megtudjuk biztosra, hogy átokról vagy vírusról van szó és a következő állomás lehetne a patak. Egyébként az sem ártana ha vennék egy pár kesztyűt és nem érnénk hozzá senkihez és semmihez, mert ha tényleg vírus akkor nehogy a nyálkahártyákon keresztül kerüljön a szervezetbe, nem örülnék neki ha én is elkapnám ezt a nyavalyát. Ez lenne az én javaslatom. - válaszoltam.
Elindultunk beszerezni a kellékeket, majd rögtön elmentünk hullákat vizsgálni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Itachi Sadamesu
Elemi mágus
Elemi mágus
Itachi Sadamesu

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 15
Join date : 2010. Aug. 11.
Age : 28
Tartózkodási hely : Shirotsumei Asszonybosszantó

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 4
Jellem:

Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitimeSzomb. Szept. 25, 2010 2:35 pm

Személyem, csak csendben hallgatta a beszámolót, illetve Arashi és a Bohóc javaslatait. Fájdalom, de egyet kellett értenem mindkettejükkel. Elindultam velük beszerezni a szükséges dolgokat, és közben agyaltam, a dolgon, elég rendesen. Nem értem, kinek állna szándékában egy ilyen vírust, vagy átkot a világra szabadítani. Tényleg meg kell fékezni a kórt, de örültem volna, ha nem a hullák vizsgálatával kezdünk. Az biztos, hogy egy ujjal sem fogok hozzájuk nyúlni. Csak csendben figyelem az eseményeket, és hallgatom következtetéseiket, hátha rájövök valami értelmesebb dologra. Nem szeretem a rejtélyeket, de az tény, hogy ezt mielőbb meg kell oldani, mivel nem lenne jó, ha a vírus az összes sörfőzőt, és kocsmárost elragadná magával. Nem vagyok orvos, és szerintem ők sem, így nem hiszem, hogy a halott szemlével bármilyen információhoz jutnánk az eredetével kapcsolatban. Szívem szerint a forrást kutatnám fel, és csírájában folytatnám el társaimmal a vészt, de ők a hosszabb utat választották, ezért kénytelen vagyok velük tartami. Véletlenszerűen sem óhajtok elválni tőlük.
- Ha a vírus egy átok miatt pusztítja a területet, nem valószínű, hogy a gázmaszk, és a kesztyű sok védelmet fog nyújtani. – jegyeztem meg jól hallhatóan.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cancer
Mesélő
Mesélő
Cancer

Hozzászólások száma : 325
Aye! Pont : 15
Join date : 2009. Oct. 10.
Age : 28

Karakter információ
Céh:
Szint:
Jellem:

Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitimeVas. Szept. 26, 2010 6:24 pm

Nos akkor egyöntetűen a hullavizsgálatot szavaztátok meg.Hát legyen...A beszerzendő segédeszközöket Igor biztosított számotokra.Miután beöltöztetek inkább néztetek ki egy karantén idején szolgáló katonának mint varázslónak de hát jobb félni mint megijedni.Kérésetekre Igor engedélyezte az egyik áldozat megvizsgálását.Bevonultatok egy hermetikusan lezárt épületbe ahol egy asztalra lerakva az áldozat feküdt.Hát kevesebb undorítóbb dolgot láttatok életetekben és csak nagy nehezen tudjátok megállni hogy vissza ne köszönjön a legutolsó étkezésetek tárgya. Megdöbbentő volt hogy mennyire elveszítette önmagát a fertőzés következtében.A falu vezetője képet is hozott magával ezen jól látszott hogy egy viszonylag alacsony nő volt hosszú szőke hajjal az asztalon azonban egy majd 2 méter magas behatárolhatatlan "izé" feküdt.A bőre sötétbarna volt és a feje kb. a normál 2-szeresére nőtt.Minden emberi tulajdonságát elveszítette a szemei hatalmasok az orraiból csak két rés szerű nyílás maradt meg.Bár a kezén a bőr oszlásnak indult a vírus pótolta is valamivel egy szürke páncélszerű anyaggal.Alig két percet töltötök a hulla társaságában és már tudjátok nem átok végzett vele....
Annyi változás hogy mostantól sorrendet is felállítok.
nos akkor
1.:Itachi
2.:Arashi
3.:Gonkuro
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Itachi Sadamesu
Elemi mágus
Elemi mágus
Itachi Sadamesu

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 15
Join date : 2010. Aug. 11.
Age : 28
Tartózkodási hely : Shirotsumei Asszonybosszantó

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 4
Jellem:

Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitimeKedd Szept. 28, 2010 6:16 pm

Meglepetésemre, a megbízó minden szükséges felszerelést beszerzett nekünk, aminek hálásak voltunk. A ruha, amibe bele kellett bújnom, számomra elég irritáló volt, de inkább nézzek ki rosszul, minthogy itt hagyjam a fogam. Igor engedélyezte, hogy megvizsgálhassuk az egyik hullát, nagy örömömre. Annyi kedvem sem volt vizslatni a hullákat, mint a Bohóccal együtt működni. Egy lezárt épületben találtuk a vizsgálandó, oszló, ocsmány halottat. A terem nem volt túl hatalmas, egy asztalon feküdt a páciens. Mikor közelebbről megnéztem, megindult felfelé gyomrom tartalma, ilyen undorító, szörnyű látványban még sosem volt részem. Éppen hogy csak le tudtam nyelni feltörekvő epedarabkáimat, ezzel visszatartva, nehogy sugárban jöjjön ki. Elég rosszul esett volna, ha lehányom a maszkomat, teljes arcfelületem betakarta volna gyomrom tartalma. Jobb a békesség, legalábbis a mondás szerint, ezért hamar elfordítottam fejem, és közöltem társaimmal, hogy ne is álmodjanak róla, hogy én hozzá nyúlok, vagy tovább vizslatom a hullát. A maszknak köszönhetően nem látták hogy elsápadtam, aminek hálás voltam, mivel nem hiányzott az élcelődésük. Úgy határoztam, hogy tisztes távolságba kerülök a halott barátomtól, és hagyom a többieket elmélkedni, vizsgálódni. Már nagyon bántam, hogy eljöttem velük. Egy képet is kaptunk, a szerencsétlen régi énjéről, amikor még viszonylag egyben volt. Rendkívül érdekesnek tartottam a mutációt, ami végbe ment a hölgyön, mert mint kiderült, ez a hatalmas valami, egy aprócska nőből keletkezett. Első, és utolsó ránézésemre egyértelműen megállapíthattam, hogy ebből az asszonyból, egy igazi szörny lett.
- Levontatok már valami következtetést, hogy mi ez? – hangomból hallatszott, hogy nem éreztem magam valami jól, nem álltam éppen a helyzet magaslatán
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Arashi Nagao
Elemi mágus
Elemi mágus
Arashi Nagao

Hozzászólások száma : 288
Aye! Pont : 10
Join date : 2010. Aug. 01.
Age : 30

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 4
Jellem:

Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitimeSzer. Szept. 29, 2010 1:57 pm

Felhúztam a védőöltözetet. Bár eltökéltem, hogy mindenáron segítek ezeken a szerencsétleneken, kissé visszarettentem a hermetikusan lezárt szobától. Belépve életem legszörnyűbb látványa fogadott, mégsem tudtam levenni róla a tekintetem. Egy óriásira nőtt, sötétbarna valami hevert az asztalon. Bővebben nem szívesen írnék róla... Az Igortól kapott kép alapján egy szőke nő volt az áldozat. Éreztem, hogy undorom hirtelen haragba fordul át. Alaposan elmémbe véstem a nő képét és a szörnyetegéét, amivé válnia kellett; már tudtam, hogy addig nem nyugszom, amíg az ügy végére nem járunk - nincs visszaút. Ha csak arra gondoltam, hogy a többi ember is... Dühtől remegve szorult ökölbe a kezem. A legrosszabb mégis az volt, hogy fogalmam sem volt, három mágus hogyan akadályozhatna meg egy ilyen erejű járványt.
- Levontatok már valami következtetést, hogy mi ez? - hallatszott Itachi hangja a hátam mögül. Csak igen nagy erőfeszítés árán álltam meg, hogy neki ne essek. Már akkor is idegesített, amikor kijelentette, hogy ő nem vizsgálja tovább... Ezzel a hozzáállással csak akadályoz minket... Lassan kieresztettem az önkéntelenül visszatartott levegőt. Nyugalom... nem ő tehet erről az egészről. Megvártam, amíg ismét nyugodtabban tudok beszélni, majd halkan csak ennyit mondtam:
- Ez aligha lehet átok... - Vagy ha az is, akkor a legrettenetesebb, ami valaha is létezett...
A többiek is egyetértettek ezzel, ezért még megegyeztünk:
- Gyerünk a patakhoz...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eigo Haruki
Elemi mágus
Elemi mágus
Eigo Haruki

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 2
Join date : 2010. Aug. 19.
Age : 30

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 3
Jellem:

Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitimeCsüt. Szept. 30, 2010 9:52 am

Örültem neki, hogy Igor biztosította a védőöltözetet, legalább nem kellett ez után is keresgélni, hogy hol találunk ilyen felszerelést. Felhúztam a védőöltözetet és közben figyeltem a többieket, hogy milyen arcot vágnak a ruhában. Itachi a szokásosnál is morcosabb volt szóval úgy tűnt, hogy neki egyáltalán nem tetszett a ruha, Arashin pedig csak annyi látszott, hogy eltökélt, ami kicsit meg is lepett, hogy még csak kis ideje vagyunk itt mégis ennyire szívére veszi ezeknek az embereknek a sorsát. Megnéztem, hogyan áll rajtam a ruha.
- Ez tök vagány. - mondtam széles vigyorral az arcomon.
Bementünk egy hermetikusan lezárt épületbe, ahol megláttam, hogy egy asztalon fekszik valami undorító dolog, ami valószínűleg az áldozat lehetett, ez volt életem legszörnyűbb látványa. De miután ránéztem Itachira, hogy majdnem kidobta a reggelijét, elmosolyodtam. Lehet, hogy a hulla a legszörnyűbb látvány volt, de Itachi képét nézve ahogy küzd az ellen, hogy ne töltse fel reggelijével gázmaszkját, az volt az egyik legkellemesebb látvány, mivel pont az a leggyengébb most aki a legkeményebbnek mutatja magát. Majd ekkor közölte velünk, hogy ne is álmodjunk róla, hogy hozzá nyúl, vagy tovább vizslatja a hullát. Közben Arashi nézett egy képet amin egy alacsony, hosszú szőke hajú nő volt, ő volt az áldozat. Eléggé meglepődtem, hogy milyen szörnyeteg lett belőle a vírus miatt. Közben Arashin látszott, hogy dühös és ökölbe szorította kezét.
- Levontatok már valami következtetést, hogy mi ez? - kérdezte Itachi és a hangján hallatszott, hogy még mindig rosszul van.
- Ez aligha lehet átok... - felelte Arashi már nyugodt hangon.
Bólintottam, ezzel jelezve, hogy szerintem is így van.
- Gyerünk a patakhoz... - mondta Arashi.
- Rendben menjünk, de előtte még annyit mondanék Itachinak aki nem igazán támogatta védőruhás ötletem, hogy igazad volt, neked nem kellett volna a védőruha, semmit nem változtál volna ha elkapod a vírust. - mondtam széles mosollyal Itachi felé fordulva.
Ez után rögtön el is indultunk a patakhoz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cancer
Mesélő
Mesélő
Cancer

Hozzászólások száma : 325
Aye! Pont : 15
Join date : 2009. Oct. 10.
Age : 28

Karakter információ
Céh:
Szint:
Jellem:

Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitimePént. Okt. 15, 2010 6:30 pm

No akkor irány a patak mellé.Igor minden segédeszközt megad hogy segítse a munkátokat ág egy pontos térképet is ad a területről.majd további teendőire hivatkozva otthagy benneteket.Elindultok sokáig mentek az erdő felé mire meglátjátok azt az ösvényt ami oda visz a patakhoz.Hirtelen fura csoszogó lépteket hallotok.A hang gazdája a korábban látott szörnyű emberi lény rondább változata volt és egy nagy deszkával közelít felétek.A varázsereje nem nagy(400) de olyan erős ellenállást képez még varázslatok ellen is hogy egy jó ideig küzdötök ellene...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Arashi Nagao
Elemi mágus
Elemi mágus
Arashi Nagao

Hozzászólások száma : 288
Aye! Pont : 10
Join date : 2010. Aug. 01.
Age : 30

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 4
Jellem:

Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitimeVas. Okt. 17, 2010 4:15 pm

Csendben mentünk a patak felé. Kissé megnyugodtam, de gondolataim még mindig zavaros összevisszaságban cikáztak, így örültem is a csendnek. A térkép szerint ez az erdei ösvény vezet a forráshoz...
Csoszogó hang ütötte meg a fülem. A látványra ösztönszerűen söpört rajtam végig mágiám, készenlétben állva, hogy parancsomra előrobbanjon - előttünk ugyanis a boncasztalon látott szörnyeteg még torzabb változata vonszolta magát felénk, egy nagy deszkát lóbálva ormótlan kezében. Haragom felülkerekedett meglepetésemen, így szinte rögtön reagáltam: kezeimmel leírtam a varázslathoz szükséges mozdulatokat, majd tenyereimet egymáson keresztbe fektetve céloztam a lényre.
- Wind Blades! - ontottam rá a zárszóval egy sorozat szélpengét. Mire útjára engedtem a mágiát, Gonkuro tűzvarázslata is felé száguldott. A tűz szinte ráfröccsent, amit nem sokra rá követett a szélpenge becsapódása.
Ennek vége - meresztettem szemem a tűz- és porfelhőbe. Ám amikor leült, és láthattuk támadásunk eredményét, a szörny még mindig ott állt, láthatóan nem sok kárt okoztunk neki... körülötte a föld megperzselődött, a pengék nyomán pedig kissé felhasadozott. Rögtönzött fegyverét azonnal szétforgácsolta mágiánk ereje, de ő maga rendületlenül közelített felénk.
- Itachi - kiáltottam - használd a kardod, fedezünk!
Válaszul csak valami összefüggéstelen ordibálást hallottam, ahogy veszekednek mögöttem.
- Rúgdosd fel azt a lusta állatot! - fordultam mérgesen Gonkuro felé, kis híján vesztemre... ugyanis a pokolfajzat már túlságosan is közel került hozzám. Ha nem figyelmeztettek volna, megjárhattam volna elővigyázatlanságommal, de így tenyeremmel fordulatból az ellenség felé ütöttem:
- Wind Blast!
A becsapódástól hátrébb bucskázott, így nyertünk egy kis időt. Úgy látszik ellenálló a mágiával szemben... most jön a B terv... - ragadtam meg kardom markolatát, de elő már nem húztam, mert végre Itachiék is csatlakoztak a harchoz. Megidézte kardját, majd elindult a szörnyeteg felé, Gonkuro pedig Red Carpetje segítségével a levegőbe röppent. Pár lépést arrébb szaladtam, hogy tisztán rálássak a célpontra, majd kissé még csúszva álltam meg, a förtelem felé fordulva. Középső és mutatóujjamat rászegeztem, miközben izzó narancs-vörös mágikus pecsét rajzolódott ki alattam:
- Fire Projectiles!
A lángok tompa suhogással repültek a célpontok felé, miközben Gonkuro a levegőből támadott - támadásunk ugyan a kisebb perzselésektől eltekintve nem sok hatással volt rá, de így elég elterelést biztosítottunk Itachinak, hogy bevigyen egy vágást. A terv sikerült is: hosszan felhasította a mocsok páncélbőrét. Az viszont erre feldühödött, mert egyre agresszívabban támadt Itachira. Egyelőre ugyan állta a sarat, de ellentámadásra már nem maradt ideje.
- A sebre - ordítottam, de nem tudtam, hogy hallják-e, elmémben a mágia lángja dübörgött - abban sem voltam biztos, hogy megszólaltam-e.
- Fire Ball! - céloztam a keskeny, hosszú sebre, és láttam, hogy a többiek is támadnak. Tűz és villám hasított a megkínzott, meggyalázott emberi testbe - a szörnyeteg néhány nagyobb darabra szakadva csattant a közeli fáknak, hogy végleg elcsendesüljön. Reszketeg sóhajjal távozott belőlem a harc extázisa, és leeresztettem karjaimat.
Ez a piszok eléggé ellenáll a mágiának... érdemes lenne megnézni, hogy nincsenek-e gyenge pontjai - indultam a pokolfajzat felé, útközben minden eshetőségre készen hüvelykujjammal kissé kijjebb csúsztattam tokjából kardomat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Itachi Sadamesu
Elemi mágus
Elemi mágus
Itachi Sadamesu

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 15
Join date : 2010. Aug. 11.
Age : 28
Tartózkodási hely : Shirotsumei Asszonybosszantó

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 4
Jellem:

Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitimeVas. Okt. 17, 2010 5:36 pm

Gonkuro szúrós megjegyzésére inkább nem válaszoltam, úgy véltem felesleges erő, és idő pocsékolás lenne. A világon két olyan ember van, akit szívből utálok, az egyikük a mester, a másik pedig ez a bohóc, mivel elviselhetetlen személyisége van, roppant idegesítő. Legalább a patak felé csendben volt, aminek igazán hálás voltam. Túlságosan gondterhes volt már nekem ez a küldetés, elvégre mágus vagyok, nem orvos, és ez a környezet nagyon lehangoló volt. A szomjúság már elég régóta gyötört, de valami oknál fogva sikerült visszatartanom magam, valószínűleg annak az ocsmány szörny látványa ijesztett el a meggondolatlan cselekedetektől. Gondolatmenetemből egy fura csoszogós hang szakított ki, s mikor felnéztem, egy még rondább mutánst pillantottam meg. Arashi és a bohóc gyors reagálással, szinte egyszerre sütötték el varázslataikat, telibe találva a dögöt. Mit mondjak, nagy port kavartak, csinálhatták volna diszkrétebben is. Miután elült a porfelhő, s elaludtak a lángok, a lény alakja rajzolódott ki szemeim előtt.
- Micsoda meglepetés... azt hiszem, ezt rátok bízom, addig leülök annak a fának a tövébe - mondtam alig hallhatóan. Nyugodtan odasétáltam, hatalmas kardom magam mellé szúrtam a földbe, majd leültem a kicsit nedves, de amúgy puha avarra. Nem sok kedvem volt megküzdeni ezzel az izével, feleslegesen pocsékolnám csak az erőm, az a kettő pedig elég képzett, hogy megbirkózzon vele. Teljesen felesleges lenne bele avatkoznom, ráadásul túl fárasztó ilyeneket csinálni. Természetesen Gon azon nyomban belém kötött, elrontva ezzel a műsort.
- Hagyj engem békén bohóc, ketten elegen vagytok ehhez a rusnyasághoz. – közöltem vele unottan, mivel nem értem minek fáraszt, amikor a harcra kéne koncentrálnia, minden esetre éreztem, hogy a szomjúság eluralkodik rajtam, így már figyelmen kívül hagytam a vírusos megfertőződés lehetőségét, és a földre dobtam maszkomat. Előkaptam flaskámat, majd egy jó nagy kortyot ittam bele, amikor az a vadbarom kirúgta kezemből itókámat. Ahogy a földre ért, elég sok folyékony arany áztatta be a talajt. A meglepetés erejével támadt, felkészületlenül ért, s hiába kaptam utána, már nem értem el. A ráadás az volt, hogy folyamatosan szapult, amitől már kicsit beidegesedtem, elkaptam szablyám markolatát, és kihúzva a földből, a bohóc felé suhintottam egyet, amit sikeresen elkerült azzal az átkozott red carpet nevű varázslatával.
- Ezt nem bocsátom meg neked... – mondtam neki mérgesen.
- Csak ennyit tudsz? Szánalmas vagy, félsz megküzdeni vele? – kérdezte elégedett vigyorral a képén. Roppant bosszantó egy alak, ezért úgy döntöttem darabokra vágom azt a szörnyet, aztán pedig Gonkurot.
- Felszabdalom a mutánst, aztán pedig téged!- fenyegettem meg immár nyugodtan.
Szabjám ledobtam a földre, majd mágikus erőm összegyűjtésével egybekötve elmondtam a varázyigét.
- Ex-Quip: Magic Sword! – motyogtam halkan.
Lábaim alatt felizzott egy mágikus kör, majd kezem előtt lassan kirajzolódott egy kard alakja. Megfogtam markolatát, majd, egyenesen a szörny felé kezdtem rohanni, eközben társaim megsorozták egy két lángcsóvával, elterelve rólam a rusnyaság figyelmét, kellő időre, így könnyen a közelébe tudtam kerülni, majd minden erőmmel lesújtottam a lényre. Mellkasától az átellenes csípőjéig felvágtam a bőrét, s meglepetésemre nem szenderült örök álomra ellenfelem, inkább idegbeteg módjára támadt folyamatosan. Elég nehéz volt elkerülni ütéseit, de hála kardomnak, sokat tudtam vele hárítani. A folyamatos védekezés teljesen lekötötte minden figyelmem, esélyt sem nyújtva, hogy megpróbáljam ismét megvágni. Folyamatosan hátráltam a dög elől, aki mindeközben egy pillanatra sem ingott meg, folyamatosan rohamozott. Arashi hangja megzavart, s kiesve koncentrációmból hanyat vágódtam a földön, majd egy erőteljes villámot lőttem a fenevad sebére, ahogy azt kérte, nem sokkal később a tűz is eltalálta, nagyobb darabokra szaggatva ellenfelünket. Húscafatok, és vér borította testem, szerencsére nem az én vérem. Undorral töröltem meg képem, letakarítva róla az elhunyt maradványait, s ahogy felültem, azon nyomban feljött reggelim, kiürítve ezzel gyomrom teljesen. Rendkívül büdös volt, s a szag teljesen felforgatta gyomromat, aki megmakacsolta magát, s önkényesen úgy döntött, mindent kidob magából.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eigo Haruki
Elemi mágus
Elemi mágus
Eigo Haruki

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 2
Join date : 2010. Aug. 19.
Age : 30

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 3
Jellem:

Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitimeVas. Okt. 17, 2010 7:44 pm

A patak felé menet Arashi mutatta az utat mivel nála volt a térkép amit kaptunk a megbízónktól. Itachi szokásához híven morcos képet vágott, míg Arashi a térképet böngészte végig, én pedig csendesen követtem őket. Nem sokkal miután megtaláltuk az ösvényt ami a patakhoz vezet egy csoszogó hangot hallottam amire társaim is felkapták a fejüket. Rögtön meg is láttam egy olyan szörnyet amit a boncasztalon láttunk csak ez még annál is rondább volt és egy deszka volt a kezében. Nem akartam megvárni ameddig idejön hozzánk így összegyűjtöttem varázserőm gyorsan.
- Fire Ball. - mondtam el a varázsigét.
- Wind Blades. - mondta Arashi.
Amikor becsapódott a két mágia nagy porfelhő és benne a tűzlabdám maradékai látszottak csak. Már majdnem azt hittem, hogy végeztünk is vele amikor elült a por és a szörny még mindig ott állt, szinte sértetlenül, de a deszka amit előbb még a kezében tartott kis darabokra hullott szét. Hallottam, hogy Itachi motyog valamit, de nem értettem mit ezért odafordultam felé kérdőn hátha megismétli, de ekkor azt láttam, hogy kardját leszúrja maga mellé a földre és leül az egyik fa tövébe.
- Itachi, használd a kardod, fedezünk! - kiáltotta Arashi aki még nem sejtette, hogy Itachi nem hajlandó harcolni.
Nem tűrhettem szó nélkül Itachi tétlenségét.
- Kelj fel és harcolj te is! Eddig se csináltál még semmit! - kiabáltam vele.
- Hagyj engem békén bohóc, ketten elegen vagytok ehhez a rusnyasághoz. - mondta unott hangon.
- Rúgdosd fel azt a lusta állatot! - hallottam a hátam mögül Arashi hangját.
Közben Itachi levette maszkját, elővette flaskáját és belekortyolt. Ezzel betelt a pohár és egy jól irányzott rúgással kirúgtam a kezéből az italát. Itachin látszott, hogy meglepődött és kétségbeesetten kapkodott a flaska után ám nem járt sikerrel így az a földre esett és kifolyt belőle a sör. Ekkor hirtelen megfogta kardját, kirántotta a földből és engem vett célba vele.
- Red Carpet. - mondtam és máris felrepültem varázslatommal a levegőbe így kitérve Itachi kardvágása elől.
- Ezt nem bocsátom meg neked... - mondta mérgesen.
- Csak ennyit tudsz? Szánalmas vagy, félsz megküzdeni vele? - kérdeztem tőle.
Ekkor elmosolyodtam mivel éreztem, hogy elértem célom és sikerült annyira felingerelni, hogy végre nekiáll és harcol.
- Felszabdalom a mutánst, aztán pedig téged! - fenyegetett meg, de ezt már nyugodtabban mondta.
Nem tudtam komolyan venni így csak kacagtam rajta egyet. Ez után hallatszott, hogy Itachi motyog valamit majd keze előtt egy kard jelent meg amivel rögtön nekirohant a szörnynek. Arashival elkezdtük varázslatokkal sorozni a lényt, amire nem igazán hatottak se az én tűzlabdáim se Arashi tűzlövedékei, de nem is ez volt a cél, hanem az, hogy eltereljük a szörny figyelmét Itachiról és így ő megvághassa a dögöt a kardjával. Sikerült a terv és Itachi hosszan felhasította a szörny bőrét, de ettől még nem dőlt ki, sőt, ettől csak feldühödött és elkezdtem folyamatosan támadni Itachit akinek csak védekezésre volt ideje, esélye sem volt, hogy újra megtámadja.
- A sebre. - kiáltott Arashi.
- Fire Ball. - mondtam el rögtön a varázsigét és lőttem egy tűzlabdát a szörnyre.
Arashi is egy tűzlabdával vette célba a lény sebét, Itachi pedig egy villámot lőtt ki rá. Amikor mindhárom varázslat elérte célját a szörny nagyobb darabokra szakadt szét és így csapódott neki az egyik közeli fának.
Arashi elindult a lény maradványai felé, hogy megvizsgálhassa. Ez után Itachira néztem, hogy mi van vele és láttam, hogy tele van húscafatokkal és vérrel az egész teste. Látszott az undor a képén ahogyan megtörölte arcát miközben felült, majd szinte azonnal kihányta gyomra tartalmát, ami végül is érthető volt, de ugyanakkor számomra rendkívül vicces is így elnevettem magam.
- Jól nézel ki Itachi. - mondtam neki nevetve.
- Mostantól figyeljünk oda rá, mivel lehet, hogy elkapja a vírust. - mondtam Arashinak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cancer
Mesélő
Mesélő
Cancer

Hozzászólások száma : 325
Aye! Pont : 15
Join date : 2009. Oct. 10.
Age : 28

Karakter információ
Céh:
Szint:
Jellem:

Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitimeCsüt. Nov. 04, 2010 10:36 pm

Megvizsgáltátok a maradványokat de nem derült ki semmi amit esetleg gyengeségét fel tudnátok használni.Indultok tovább és a térkép segítségével is csak barangoltok az erdőben.Nem vagytok ügyetlenek a térképolvasásban de ez egy elég régi térkép és nem tudtok vele mit kezdeni.Ám ahogy mentek az erdőben hirtelen erős morgást hallotok de még időben el tudtok futni a másik szörnyalak elől így nem kerültök összetűzésbe vele.A szörny elég magabiztosan haladt előre.Felvetődik az ötlet hogy kövessétek hátha valami.Egy jó ideig követitek majd hirtelen eltűnt a szemetek elől minden nyom nélkül.Ahogy közelebb mentek hirtelen eltűnik alólatok a föld...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Arashi Nagao
Elemi mágus
Elemi mágus
Arashi Nagao

Hozzászólások száma : 288
Aye! Pont : 10
Join date : 2010. Aug. 01.
Age : 30

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 4
Jellem:

Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitimeHétf. Nov. 08, 2010 7:55 pm

Odaléptem a legyőzött döghöz és alaposan megnéztem magamnak. Sajnos semmi fontosat nem tanultam a vizsgálódásból. Alighanem azért, mert eléggé feltrancsíroztuk... mellesleg az anatómiai ismereteim sem túl jók, nem is beszélve arról, hogy még egy gyakorlott anatómus is bajban lenne, ha történetesen arra kérnék, hogy elemezze ki a torzszülöttet. Sóhajtva rögzítettem megint kardomat.
Jobb ötletünk nem volt, így továbbindultunk. Ahogy haladtunk, egyre bizonytalanabb lettem abban, hogy valóban a jó irányba tartunk-e, mert egyre kevésbé emlékeztetett a környék a régi, elrongyolódott térképen látható, elmosódott vonalakra. Akárhogy néztük a térképet és a környéket, sehogy sem tudtuk kiokoskodni, hogy pontosan merre van a patak. Nem lehet ez olyan bonyolult... annyira sok ösvény nincs hogy eltévesszük a jó irányt. Remélem.
Egy pillanatra megálltam. Furcsán csöndes az erdő... nem hallani a megszokott zajokat: madárcsicsergés, bogárdöngicsélés, apró állatok neszezése az avarban... teljes, szinte tökéletes csend, még a szél sem fúj. Bármikor máskor megnyugtatott volna ez a nyugalom, de most valahogy baljóslatúnak tűnt, természetellenesnek. Óvatosan felidéztem néhány varázslatomat, majd követtem a többieket.
Gondtalanságunk valahogy egyre párolgott, ahogy beljebb és beljebb haladtunk az erdőbe. Végül Itachi megragadta kettőnk vállát és egy vastag törzsű fa mögé igyekezett terelni minket. Szó nélkül követtem; csak miután biztonságban voltunk hallottam meg a mély, erőteljes morgást. Ismerős ez a hang... hát persze! A szörnyetegek - emlékeztem vissza nemrég lezajlott harcunk részleteire. Óvatosan kilestem a fatörzs mögül. Igazam volt: egy förtelem sétált épp az erdőn keresztül, groteszk formája élesen elütött az erdő élő, vidám színeitől. Elég határozottan halad előre... ...ami azt jelenti, hogy célja van... azt pedig jó lenne megtudnunk. Elő is adtam volna gyorsan a gondolatmenetemet, amikor Gonkuro is felvetette, hogy kövessük. Nocsak... tőle leginkább azt vártam volna, hogy a harc kedvéért agyatlanul nekiugrik a dögnek... talán mégis van egy kis józan esze. Itachin persze nem lepődtem meg, hogy nem izgágáskodott, viszont az, hogy igyekezett megvédeni minket, új volt nekem.
- Utána - bólintottam egyetértőn.

Egy jó ideje követtük a mutánst, de szerencsére nem vett minket észre. Persze gondoskodtunk is róla, hogy aránylag nagyobb távolságra maradjunk tőle, és igyekeztünk elkerülni a zajforrásokat. Ez be is vált, mert jó ideig követtük, és már komolyan kezdtem elgondolkodni azon, hogy mit kereshet ilyen mélyen az erdőben, amikor egyszer csak eltűnt a szemünk elől. Mi a...? Tanácstalanul álltunk ott, majd lassan odasétáltunk, ahol az előbb még a hétrét görnyedt szörnyfajzat állt. Az ég egy adta világon semmi nyomát nem találtuk, ám egyszer csak...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Itachi Sadamesu
Elemi mágus
Elemi mágus
Itachi Sadamesu

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 15
Join date : 2010. Aug. 11.
Age : 28
Tartózkodási hely : Shirotsumei Asszonybosszantó

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 4
Jellem:

Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitimeVas. Nov. 14, 2010 2:47 pm

- Jól nézel ki Itachi. - mondta Gonkuro nevetve. Még könnyeimmel, illetve a számba rakódott gyomortartalom, s a keserű szájíz eltűntetésével küzdöttem, pontosabban ezek kiköpésével, így nem fordítottam a Bohócnak túl nagy figyelmet. Egyszerű ötlettől vezérelve, előkaptam sörös flaskám, és nagyot húztam belőle, aminek íze pont elég volt, hogy előzze a keserű epe ízét. Miután végre végeztem, letöröltem számat, majd felnéztem a többiekre.
- Azt hiszem, most már rendben leszek. - vetettem oda nekik megkönnyebbülten. Hamar megegyeztünk róla, hogy tovább kell mennünk, bár én személy szerint inkább hazafelé tartanák, mintsem további ronda dögökkel való találkozásomat kockáztatnám. Végülis elvállaltam a megbízást, így kénytelen voltam elvégezni, hiszen nem illik hozzám, hogy csak úgy kilépjek az elvégzendő muna alól. Mindenesetre a környezet tanulmányozása közben, feltűnt, hogy nem minden úgy van, ahogy azt a régi térképen olvashattuk, ezért kicsiny csapatunk csak abban reménykedhetett, hogy a helyes irányban haladunk tovább. Ahogy folytattuk utunk, furcsa hangra lettem figyelmes, és valahol előrébb egy alak körvonalait véltem felfedezni. Fogalmam sem volt róla, hogy a többiek érzékelték-e, de személy szerint nem óhajtottam megvárni, míg az a valami meglát és újra ránktámad, ezért két társamat sietősen behúztam egy vastag fa törzséhez, elbújtatva magunkat a közeledő valami elől. A következő pillanatban már mind hallottuk a szörny morgását, ezzel egyértelművé téve számomra, hogy helyesen cselekedtem. Szorosan, csendben tapasztottam hátamat a fa törzsének, egyáltalán nem óhajtottam neki rontani, sem pedig megbámulni az ocsmány pofáját. Csak reménykedtem benne, hogy a Bohóc nem fog neki ugrani agyatlanul, s Arashi sem fogja meggondolatlanul hátba támadni. Végül hatalmas kő esett le szívemről, mikor Gon felvetette, hogy kövessük.
- Utána -mondta Arashi egyetértően. Én csak beletörőde sóhajtottam egyet, majd követtem a társaimat, akik idő közben elindultak a szörny nyomában. Már épp elég ideje követtük a dögöt, s már-már azt kívántam, bárcsak tűnne el a föld színéről, mikor hirtelen szem elől vesztettem, nyomtalanul eltűnt. A többiekre néztem értetlenül, de ők is csak bambán kémlelték a környéket, a szörnyet keresve. Már kezdtem hinni benne, hogy valóra válik az amit gondolok, így egy nagy hordó bort képzeltem erősen magam elé, ám nem történt ezúttal semmi. Lebiggyesztett ajakkal fogadtam el a tényt, hogy a szörny esetében csak véletlen történt. Csak pár pillanatig időztünk egyhelyben, aztán lassan, óvatosan elindultunk ahoz a helyszínhez, ahol a lényt utoljára láttuk. Mintha a föld nyelte volna el, a nyomai sem vezettek tovább. Már épp akartam volna említeni, hogy haladjunk tovább, mikor legnagyobb meglepetésemre eltűnt a lábam alól a talaj...Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eigo Haruki
Elemi mágus
Elemi mágus
Eigo Haruki

Hozzászólások száma : 333
Aye! Pont : 2
Join date : 2010. Aug. 19.
Age : 30

Karakter információ
Céh: Titan Nose
Szint: 3
Jellem:

Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitimeVas. Nov. 14, 2010 4:24 pm

Arashival megvizsgáltuk a szörny darabjait hátha találunk valami használható információt, de nem mivel cafatokra szaggattuk nem találtunk semmit. Mivel anatómiai ismereteink korlátozottak ezért lehet, hogy akkor se találtunk volna semmit ha egyben lett volna, hacsak nem valami nagyon feltűnő dolog amit ha akarnánk se tudnánk nem észrevenni. Mivel ez sajnos nem így volt és semmit nem tudtunk meg. Itachi közben letisztogatta magát, majd elővette sörös flaskáját és belekortyolt.
- Azt hiszem, most már rendben leszek. - mondta.
Ezek után továbbindultunk. Ahogy haladtunk egyre beljebb az erdőben a növényzet egyre sűrűbb lett és egyre lassabban haladtunk, de úgy tűnt, hogy nem is a jó irányba tartottunk. Mindhárman kémleltük a térképet, de egyikünk se tudott rajta tájékozódni. Igaz, hogy a térkép el volt rongyolódva és a vonalak is elmosódtak az idők folyamán, de ha teljesen ép lenne a térkép akkor se tudtunk volna tájékozódni mivel nekem úgy tűnt, hogy már annyira elavult volt a térkép, hogy azok az utak amiket jelölt teljesen eltűntek az idő folyamán. Nézegettük a tájat hátha találunk valamit ami segíthet a tájékozódásban amikor egyszer csak Itachi megragadta a vállam és Arashival együtt berángatott egy vastag törzsű fa mögé. Először nem értettem, hogy mit akar, de miután a fa mögött voltunk hallottam valami morgást. Kinéztem a fa mögül és megláttam, hogy egy újabb szörnyeteg mászkált ott. Nem akartam még egy ilyen döggel harcba szállni, de mivel eléggé sietve haladt előre úgy gondoltam ha követjük, akkor talán elvezet minket valahova ahol többet megtudhatunk ezekről.
- Szerintem kövessük. - vetettem fel az ötletet.
- Utána. - mondta Arashi.
Elindultunk a szörny után és próbáltunk minél kevesebb feltűnést kelteni nehogy észrevegyen minket. Már elég hosszú ideje követtük észrevétlenül és már kezdtem kételkedni benne, hogy célja lenne egy ilyen agyatlan dögnek, amikor egyszer csak eltűnt hirtelen a szemünk elől. Értetlenül álltunk egy pillanatig, de utána lassan elindultunk oda ahol eltűnt a szörny. Nyomát sem találtuk a lénynek, de ekkor hirtelen Arashi is eltűnt, Itachira néztem aki elkezdett zuhanni és esés közben megragadott, hogy megkapaszkodjon bennem ami sikerült is neki, de így én is zuhantam utána a mélybe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cancer
Mesélő
Mesélő
Cancer

Hozzászólások száma : 325
Aye! Pont : 15
Join date : 2009. Oct. 10.
Age : 28

Karakter információ
Céh:
Szint:
Jellem:

Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitimeSzer. Nov. 17, 2010 1:11 pm

Hirtelen egy mély gödörbe estetek Majd egy ideig kellemes zuhanás következett.Már vagy 10 perce folyamatosan zuhantok amikor meglátjátok a kivezető utat.A falon oldalt szellőző lyukak vannak elhelyezve.Mindhárman átkeveredtek egy-egy ilyen lyukba.A sajnálatos tény hogy mindenkinek más időbe került így szétváltatok.
Arashi:Te már az elején rengeteg apró lyukat látsz így dönthetsz hogy a sötétben észrevétlenül haladsz tovább vagy vagy lemészés a kiépített folyosókon haladsz tovább.
Itachi:Neked teljes sötétség viszont csak egy irányba visz az utad
Gonkuro:számodra rengeteg mellékalagút lehetősége jelent meg itt a döntésedre vagyok kíváncsi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Ajánlott tartalom
Magánküldetés: A különös Vírus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Magánküldetés: A különös Vírus   Magánküldetés: A különös Vírus Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Magánküldetés: A különös Vírus
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Fiore Királyság :: Máshol...-
Ugrás: